In Londen zijn officieel 100 sharia-rechtbanken

Screenshot_64

Onlangs in het Hyde Park in Londen . . .

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Het huidige Londen krijgt steeds meer een islamitisch gezicht. Honderden moskeeën en sharia-rechtbanken drukken hun stempel op het land en de hoofdstad. De ontwikkeling op weg naar de islam gaat onverminderd door.

journalistenwatch

Al in 2016 maakte de in Pakistan geboren islamitische prediker Maulana Syed Raza Rizvi in een interview bekend dat hij zich in Groot-Brittannië zo goed zou voelen, omdat hij daar zijn geloof volledig vrij en zonder enige belemmering zou kunnen uitoefenen. De Britse hoofdstad zou islamitischer zijn dan vele andere islamitische landen bij elkaar, voegde hij er aan toe.

Er staan 423 nieuwe moskeeën in Londen. Tijdens de gebedstijden zijn ze overvol, in tegenstelling tot de christelijke kerken, die steeds meer gelovigen verliezen. In het jaar 2020 zullen zich voor het eerst 683.000 moslims in hun moskeeën aan Allah onderwerpen, nog slechts 679.000 christenen zullen dan Jezus Christus vereren, bericht de “Saudi Gazette”.

Sinds 2001 werden 500 christelijke kerken veranderd in privé woonruimte. In dezelfde periode is het aantal moskeeën uitgebreid. Tussen 2012 en 2014 daalde het aantal Britten dat zichzelf als behorende tot de Anglicaanse Kerk beschouwde van 21% naar 17% – een daling van 1,7 miljoen mensen. In die twee jaar nam volgens een peiling van het National Center Social Research Institute het aantal moslimgelovigen met een miljoen toe.

Binnen één generatie zal het percentage kerkgangers drie keer zo laag zijn als het aantal moslims dat regelmatig het vrijdaggebed bezoekt. Londen staat vol met sharia-rechtbanken. Het officiële aantal bedraagt 100.

De invoering van dit parallelle rechtssysteem werd dankzij de Britse arbitrageprocedure wetgeving en het systeem van de alternatieve conflict-bijlegging mogelijk gemaakt. Ook op Britse universiteiten zou inmiddels islamitisch recht gedoceerd worden, aldus de “Saudi Gazette”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Londen, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op In Londen zijn officieel 100 sharia-rechtbanken

 1. Klaas zegt:


  https://en.wikipedia.org/wiki/Jamal_Khashoggi
  Khashoggi became de facto leader of the Saudi branch of the Muslim Brotherhood.[18]
  ….

  Like

 2. Willem Sterk zegt:

  Dat de Britten dit toelaten is schandalig en in en in triest.

  Like

 3. Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Islamisering?

  Waar dan, hoe dan!

  Op het moment dat de anti islam partijen zich niet meer hoeven te verantwoorden en uit moeten leggen dat er sprake is van islamisering is het te laat en is het terug draaien alleen nog mogelijk met grootschalig geweld.

  Bedankt progressief Europa.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lars024 zegt:

  ZIE: http://www.idverzet.org/2018/09/30/stop-salafisme-sluit-de-as-soennah-moskee/

  Sluit u ook aan bij dit protest. Dat dit een kentering mag teweegbrengen! Zoals Pim het al benoemde: “C’EST CA!!”

  #Patriotten #StopIslamisering #idverzet

  Like

 6. Comerius zegt:

  Geen wonder dat in Londen veel sharia rechtbanken zijn, de burgemeester is immers moslim! Ik vrees het ergste voor Rotterdam en Arnhem.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Elk nadeel heeft zijn voordeel, met de islam kan je in elk geval met meerdere vrouwen trouwen of in huis nemen. Eéntje voor de afwas, ééntje voor het stofzuigen, ééntje voor de boodschappen en alle dagen Sex. En als ze niet voldoen worden ze gewoon weer verkocht. Heerlijk toch!! dat islam. En geen gezeik van feministen.

  Like

 8. Mijn commentaar geplaatst op twitter:
  WordPress independent free media
  De elite vol van Royal huwelijk…..voor de rest interesseert het hun niets wat er met dat land gebeurt……

  Like

 9. Judge zegt:

  Zolang de bevolking het toelaat om vijanden binnen te laten stromen..heeft hun tolerantie kennelijk zijn grenzen nog niet bereikt. Ik vraag me dan af waarom we de dijken nog in stand houden?

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Die leefloonzoekers doen me denken aan een spelletje dat ik als kind zo graag speelde
  “”Antoinet wie heeft den bal””…draai je om dan weetge’tal…misschien was dat niet zo gekend in Nederland. De speler moest raden wie de bal achter zijn rug had verstopt..Die foto werd genomen vlak voor het spel….Uiteraard eerst Allah bedanken voor een uurtje ontspanning

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s