VIDEO: Trump toont leiderschap


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

 Stenen naar de politie is voor ons hetzelfde als op de politie schieten…

Trump neemt zijn eed om het volk te beschermen serieus. Hij benoemt zonder wollige taal wat er aan de grens met Mexico gebeurt: het gaat helemaal niet om asiel. Hij weet ook dat toegeven geen oplossing is, maar de problemen alleen maar vergroot.

Terwijl onze politie alleen maar wil ‘de-escaleren’, zelfs wanneer de stenen om haar oren vliegen, is Trump duidelijk. Als leider laat hij er geen misverstand over bestaan wie de baas is: “Throwing stones at our borderpolice or army, like they did in Mexico… We will consider it a firearm.” (vanaf min. 20)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Wim van Schaik

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Trump toont leiderschap

 1. Henk.V zegt:

  De Amerikaanse president toont zeker standvastigheid en leiderschap en wat hij zegt is zeer redelijk.. Deze man zegt niet alleen wat hij gaat doen, maar hij doet ook wat hij zegt.
  De strekking van zijn woorden is juist: de instroom van aanzwellende mensen massa’s krijgt meer en meer het karakter van een invasie, die met toenemend geweld gepaard gaat.
  Deze kolossale instroom van mensen ontwricht een land dat hen zogenaamd MOET opvangen.

  Wie zich in de U.S.A wil vestigen moet zich aan de officiële toegangspoorten van een land vestigen en om toegang tot het land VRAGEN in redelijke taal. Die gaat niet schreeuwen en dreigen.
  Het beoordelingsproces kan zeker lange tijd duren en de eisende partij zal dus geduld moeten opbrengen.
  Er is vastgesteld -zegt Trump- dat aan de ”asielzoekers die toegang EISEN zinnen worden voorgehouden door linkse ”helpers”, waarvan zij de betekenis nauwelijks begrijpen. Deze zinnen moeten hun claim op Amerikaanse hulp vergezellen.
  In Europa zien wij dezelfde idioterie. Eisende, geweld plegende tierende mensenmassa’s die zelfs nog tekeer gaan wanneer zij zich ”in veiligheid” bevinden..
  De Europese reactie op georganiseerde instroom van mensen is weifelend en zwak.. De enige reden die men hier voor kan bedenken is dat de EU deze chaos feitelijk ook wil..

  Daarom is de haat tegen Trump enorm in de politiek correcte hoek.

  Geliked door 5 people

 2. King Arthur zegt:

  Geliked door 4 people

 3. King Arthur zegt:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3AHenryMakow&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.henrymakow.com%2F

  Like

 4. Freda110 zegt:

  Deze man is een ECHTE president die voor zijn land en de bevolking opkomt.
  Hij maakt ook de hele terechte opmerking dat je maar een bepaald aantal vreemdelingen toe kunt laten zonder dat het uit de hand loopt en wij maken dagelijks mee hoe fijn dat is!
  Deze man heeft meer courage in zijn pink dan Rutte in zijn hele lichaam en hij zou er beter aan doen hier een voorbeeld aan te nemen in plaats van achter Ferkel en Juncker aan te lopen ja knikken en tekenen bij het kruisje.

  Geliked door 2 people

 5. Marc zegt:

  Onbegrijpelijk dat wij het hier moeten doen met een mietje als Rutte, toch?

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Alexander de Grote was ook een mietje (homo) maar dan wel een mietje met kloten als staal.
   Rutte kan in dat geval beter de broek hoog houden want we zien ook zo wel dat hij geen ballen heeft.
   Een mietje zijn wil niet meteen zeggen geen ballen hebben wil maar gezegd hebben. Vergeet vooral die kale niet die ze door zijn bast geschoten hebben vanwege de verkeerde mening en de kans die hij had premier te worden. Wat had ik dat graag meegemaakt.

   Like

   • P4 zegt:

    De dag dat hij werd vermoord had hij s ‘avonds een afspraak met Wiegel: Wiegel zou premier worden en Fortuyn zou zelf in de Tweede Kamer zijn fractie gaan leiden. Had ik ook zeer graag gezien!

    Like

 6. Mary zegt:

  Throwing stones at our border police or army, we WILL consider it a firearm…….heel goed!!! schiet diegene af kijken hoe snel het (betaalde) geweld opgelost is, vastzetten en uitzetten (inclusief kinderen)…….goodbye deep-state!!!!

  Geliked door 2 people

 7. Taljaard zegt:

  Wanneer de Amerikanen na dinsdag a.s. in meerderheid een Republikeinse senaat hebben gekozen gaan ze op links helemaal over de rooie. Hoop van ganser harte het gekrijs op Jank/Joop.nl daarover te lezen. ”De mensheid is verloren!” ”Wij worden allemaal 50 jaar terug in de tijd geschopt!” ”Wij zijn aan het fascisme overgeleverd!” Huilie. huilie…… 🙂

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Voor mij is het geoorloofd dat de grenspolitie met machigeweren het vuur opent, met de bedoeling om die duizenden intruders te verhinderen amerika binnen te komen. Helaas kan je dan geen onderscheid maken tussen de slachtoffers. Iedereen moet er aan geloven. Diegenen die zich binnen schootsafstand wagen, weten wat hen te wachten staat. Ik kan daar geen medelijden mee hebben

  Like

 9. Peter zegt:

  Geweldig !

  Like

 10. Jan zegt:

  Vietcongvriendje en landverrader Jane Fonda: Trump=Hitler

  “If you’ve read anything about the rise of the Third Reich and Adolf Hitler, you will see the parallels,” Fonda said. “Attacking the media is the first step in the move towards fascism. The cornerstone to democracy is an independent, democratic media.”

  https://www.hollywoodreporter.com/news/jane-fonda-steinem-trump-voting-at-womens-media-awards-2018-1157464

  Like

 11. Jan zegt:

  De lamestream media de afgelopen 2 jaar

  Het is gedaan met Trump

  Non quite so, zou ik zeggen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s