Christenvervolging neemt wereldwijd toe

screenshot_52

Kerken staan in brand, families worden gearresteerd, mensen worden vermoord! Christenvervolging neemt wereldwijd toe!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Kerken staan in brand, hele families worden gearresteerd, mensen worden vermoord – de christenvervolging neemt wereldwijd toe. Voor het jaar 2018 registreert de Wereldvervolgingsindex 4100 slachtoffers. Dat is een derde meer dan het jaar daarvoor. Het aantal gedocumenteerde moorden is van 2782 in het jaar 2017 naar 4136 verleden jaar toegenomen.

Bijzonder gevaarlijk is de situatie in Nigeria. Daar werden in het islamitisch gedomineerde noorden 3771 christenen wegens hun geloof vermoord – meer dan in alle andere landen samen. Ook bij aanvallen op kerken (569 gevallen) staat Nigeria bovenaan. Een toenemende radicalisering van moslims evenals de opkomst van religieus-nationalistische bewegingen zijn de oorzaak voor de christenvervolging.

De solidariteit van Duitsland met de getroffenen is gering. Men kijkt weg en volstaat met het eenmaal per jaar ontsteltenis te huichelen, wanneer de volgende onheilsboodschap komt. In 2018 was er in het rapport van Open Doors sprake van 200 miljoen vervolgde christenen. De fundamentalistische islam, net zoals ISIS, die talrijke landen infiltreert en aanhangers radicaliseert, is verantwoordelijk voor de gruweldaden tegen christelijke gelovigen. Daarom eis ik nu en opnieuw nadrukkelijk dat de in Duitsland levende moslims zich distantiëren van de sharia.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Christenvervolging neemt wereldwijd toe

 1. toetssteen zegt:

  Ik hoop dat de oogkleppen hier in het Westen eindelijk een afgaan, maar ik vrees dat het bij wensen zal blijven.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   Christenen worden vervolgd? Oh Ja Joh! Wat vreemd? Dat horen wij niet op de NOS, RTL4 nieuws en al de rest van de Pravda media. De smerige linksige zooi hier ter lande en over heel Europa kruipen liever in de stinkende duistere kont van de Sharia. Dat geldt ook voor de zgn. Christenen Democraten en Christenen van alle pluimage; inclusief de paus in Rome. Wij mogen vragen: tot hoe ver kunnen deze lage verraders de boel Trivialisering? wegkijken? en verzorgen met de mantel der liefde de Yersinia Islamistus baccilen die ongehinderd naar Europa worden gebracht? Hen huidige handelswijze zal de Sharia Pest epidemie eerder verspoeden dan tegenhouden. Het is tijd dat onze leiders (als ze waard zijn om politieke leiders te worden genoemd) preventief te werk zouden gaan, en de boel schoonvegen en ontsmetten van al het Islamitisch gevaar. OPGERUIMD STAAT NETJE.

   Geliked door 2 people

  • Pieter zegt:

   Ik vrees dat velen denken, of zelfs uitspreken dat die domme christenen dit allemaal aan zichzelf te wijten hebben. Want “je moet toch wel n grote mongool wezen om nog in een sprookjesboek te geloven”
   En de christenhaat kom je niet alleen bij islam tegen… ook hier op de site kom ik regelmatig opmerkingen in de comments tegen waar de, laat ik vriendelijk blijven, afkeer van christenen van afdruipt….

   Geliked door 2 people

   • M. zegt:

    De mensen willen graag vervelende mensen die hun leven tot een hel gaan maken want met de mensen die niet vervelend zijn en hun leven niet tot een hel maken daar hebben ze niets mee.
    En uiteraard krijgen de goede mensen overal de schuld van omdat men te laf is om de slechte mensen aan te pakken.
    Maar omdat het de mensen niet interesseert dat deze mensen het land moeten ontvluchten komen ze zelf daarna aan de beurt.
    Zo ging het in de 2e Wo ook.
    Toen zwegen ze ook uit lafheid en die lafheid werd ze fataal.

    Geliked door 1 persoon

   • Eigen volk eerst zegt:

    Zeg eens iets over moslims tegen christenen. Dan krijg je hele zure mondjes…

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Er zijn maar twee groepen die aan excessieve Christen vervolging doen.

  Socialisten en Islamisten.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @guusvelraeds. Dat is 100% waar. Andere mensen worden kwaad op NL. Christenen die zich zo nederig buigen voor de islam. Zij willen niet inzien hoe gevaarlijk moslims wel niet zijn. Er wordt de hele tijd over Jodenhaat gesproken, maar wordt bewust niet gesproken over de immense gevaar voor de christenen en andere blanken in Europa. Bijvoorbeeld atheisten, humanisten, Vrije Metselaars en eigenlijk iedereen. ISLAM IS LEVENSGEVAARLIJK VOOR BEIDE regligieuze groepen gelovigen en voor iedereen in dezelfde mate. Wij zien dat elke dag opnieuw. Het maakt niets uit of men spreekt over Nigeria, ISIS gebieden, Egypte of welke islamitisch land dan ook. Dus, des te vroeger de christenen zouden hun vizier openen voor de realiteit – ook christelijke partijen – des te beter!. Vandaag zijn ze de geitenneukers uit islamitische landen en Afrika die hierheen komen voor asiel en morgen zwaaien ze met machetes en slagersmessen over de kelen van onszelf en die van onze kinderen en klein kinderen. Een land zonder moslims is een veilig en vrij land.

   Geliked door 2 people

  • QENQ6 zegt:

   Ik wil de mening van Halsema hierover horen.

   Like

 3. Hendrik zegt:

  Islam compleet verbieden in Europa.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Daarom eis ik nu en opnieuw nadrukkelijk dat de in Duitsland levende moslims zich distantiëren van de sharia.

  LOL.

  Ik dicht Dr. Alice Weidel een hoge mate aan intelligentie toe, waarom dan toch deze eis?

  Oké je kunt het proberen.

  Doch evengoed kun je proberen de zee droog te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  Ik ben bang dat je gelijk hebt, @Toets.

  Waarschijnlijk veronderstellen de gutmenschen dat de moslims anders gaan denken, zodra ze de grens over zijn en dat ze de sharia achter zich laten.

  En niet alle moslims zijn zo, toch?

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Dat omgekeerde bijbelvolk gaat niet anders denken.
   Het omgekeerde bijbelvolk wil graag de omgekeerde bijbelwet ingevoerd zien zodat men legaal de mensen van de bijbel en zij die nog geen keus hebben kunnen maken tussen de Waarheid en de Leugen naar het leven kunnen staan.
   Door de onbeperkte aanvoer van het omgekeerde bijbelvolk zal de groepsdruk groter worden en zal de zogenoemd gematigde zich bij zijn niet gematigde omgekeerde bijbelvolk voegen omdat het anders voor hen ook erg vervelend gaat worden.
   En de gewone mensen zullen ook de weg van de minste weerstand kiezen en dat is niet het werkelijke probleem aanpakken maar de mensen die geen kwaad in de zin hebben overal de schuld van geven.

   Laten we hopen dat de mensen gauw bij hun verstand komen.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Wachteres.Extreem linkse figuren zijn geestelijk gestoord,die kunnen niet denken.Daarnaast zijn ze suicidaal,destructief,nazi,s (socialisten) afa (facisten) racisten (antiblank) en landverraders.

   Like

 6. koosv8 zegt:

  Ze zouden de paus die hier voor Franciscus zat er eens een paar vragen over moeten stellen. Die zag in het korte tijdje dat hij paus was de dingen die gaande zijn, en daar wilde hij ook naar handelen, dus moest hij vertrekken!!!!
  We hebben een wereldbol vol met wegkijkers, en een heel groot gedeelte doet net of zijn neus bloed, en dat zal op deze manier niet alleen bij de neus blijven.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  MAANDAG 21 JANUARI 2019, 07:43

  Kerken vernield en beklad in Westervoort
  Stel u zich eens voor dat dit een moskee betrof ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  De rapen zouden gaar zijn !
  De politici zouden direct in iedere nieuwsrubriek verschijnen om hier schande over te spreken.
  Het O.M. zou de opdracht krijgen om de racisten op te sporen en te vervolgen.
  Maar ja, het betreft slechts een christelijk gebedshuis en dan vindt men dit niet de moeite om hier iets over te zeggen.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Peter op 25 januari

   Je hebt gelijk Peter. Als kerken beklad worden heeft de politie ‘niet de tijd en mogelijkheden om een aangifte in ontvangst te nemen’, maar als iemand speklapjes aan een moskeedeur hangt wordt alles in het werk gesteld om de daders op te sporen en te bestraffen. En die straffen zijn niet mals!
   Christenen zouden massaal protest moeten laten horen en geen genoegen meer moeten nemen met smoesjes. Er is sprake van je reinste discriminatie als voor moslims ‘alle deuren open gaan’, maar de christenen ‘moeten niet zeuren’. Kwajongenswerk….etc.

   Triest dat ons land zó in verval raakt en er zó overduidelijk onderscheid gemaakt wordt tussen mensen en mensen. Dit heet gewoon DISCRIMINATIE.

   Geliked door 2 people

  • QENQ6 zegt:

   De Minister van Justitie kan aanwijzingen geven aan het OM, betreffende het vervolgingsbeleid, maar doet dat natuurlijk niet: durft ie niet!!!

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Staat er niet ergens in een heel oud, dik boek: ‘Gij zult een voorwerp van haat zijn voor alle natiën’?
  Wat zou daar nou mee bedoeld worden?

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Mevrouw Weidel weet keer op keer de juiste snaar te raken. Christenvervolging is iets waar ‘men’ niet wakker van ligt. ‘Men’ is meer bezig met het welzijn van de moslims, die juist in bijna alle gevallen verantwoordelijk zijn voor het vermoorden van christenen.
  Ook de paus maakt zich schuldig aan het verzwijgen van deze moorden. Ja, want ook hij maakt zich geen zorgen over zijn christenbroeders en -zusters.
  In plaats daarvan vraagt hij in ieder land waar hij op bezoek komt om meer begrip te hebben voor asielzoekers (moslims). De kerk moet er zelfs voor gaan zorgen dat de gelovigen geen angst voor de vreemdelingen hoeven te hebben…..

  Vieze duivel! Niet opkomen voor christenen, maar wel de moslims omhelzen.
  Judas was er een brave kerel bij…

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Kijk niet naar de boom maar naar zijn vruchten.
   Zowel Popie Jopie als de moslims prediken dat ze geen goden naast hun god mogen hebben maar gaan zich wel samenvoegen tot een wereldgeloof?
   Om allebei aan afgoderij te gaan doen?

   Geliked door 1 persoon

 10. dolphin zegt:

  en zo blijft het valse laffe keuzespelletje : “Jezus of de moordenaar barrabas” maar doorgaan , alleen de poppetjes zijn aangepast , resultaat hetzelfde

  Like

 11. Heinrich, Deutschland zegt:

  De Paus is heel lief voor de moslim, hij moet wel. Het is om de katholieke kerk te beschermen. De Paus heeft, uit angst voor de Islam, al in z’n broek gescheten.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Heinrich Deutschland. Wat een nietig stuk niks is deze Paus Franciscus tegenover zijn voorgangers: de Poolse dappere paus Johannes Paulus II. en de wijze Duitse paus Benedictus XVI. Degenen die hem voor paus hadden gekozen, wisten niet wat voor soep ze in de kuip zouden krijgen. Het lijkt erop dat Paus Franciscus is zo bang voor de islam dat hij schijt in zijn broek van angst. Aangezien de angst is constant aanwezig, kan men vaststellen dat deze mijnheer is incontinent geworden.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Thomasson

    Persoonlijk denk ik niet dat Franciscus bang is voor de islam, maar dat hij een fel voorstander is van de NWO. Alles is kennelijk gerechtvaardigd om één wereldregering en één wereldgodsdienst te creëren. En als dit betekent dat hij de RK-kerk ervoor op zou moeten geven, en dat doet hij volgens mij, dan kunnen we maar één ding vaststellen: Hij is een verrader van het christendom. Hij heult met de antichrist. Eeuwen geleden zou hij op de brandstapel terecht zijn gekomen.

    Ik vraag mij nog regelmatig af waarom een wereld-kerkleider zich beschikbaar wil stellen voor zoiets smerigs als heulen met de islam, terwijl steeds meer christenen wereldwijd worden afgeslacht, en daar hoor je de paus niet of amper over. Wereldwijd zullen miljoenen gelovigen zijn gedrag niet begrijpen! Wat hebben wij en zij met de NWO te maken? Honderden miljoenen mensen zitten hier echt niet op te wachten.

    De vorige paus is onder verdachte omstandigheden, en zeer waarschijnlijk met medeweten van enkele figuren uit de ‘wereldpolitiek’, afgezet. Deze paus was wel geliefd, maar zijn opvattingen strookten niet met de ‘scheppers’ van de NWO.

    Ik hoop dat er met de huidige paus zeer spoedig ‘afgerekend’ zal worden…

    Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Hoe zit dat nu met onze rechtvaardige en alleswetende God De Vader, die laat dus toe dat zijn gelovigen , zijn schapen worden vervolgd….Hoe zit dat met onze heilige vader De Paus….het is duidelijk dat hij E.J. Bron niet leest….Zijn vertegenwoordiger op aarde moet mijn voeten niet kussen , want ik stamp tegen zijn smikkel…Hij kan mijn kl…kussen …verrader van zijn geloof

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. Bij God hoef jij niet te zijn. Denk maar aan wat de wijze theoloog en filosoof Johannes Calvijn zei: God heeft de wereld geschapen, maar hij heeft de wereld niet perfect gemaakt. Dat deed hij met opzet. Hij achtte de mens bekwaam genoeg om de creatie te verbeteren ..mooier te maken. Dus als de mens rottigheden uitvreet i.p.v. de wereld te verbeteren, is dat zijn schuld en niet de schuld van God. God is ons niets schuldig.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Thomasson

    God heeft de wereld perfect geschapen, en heeft de mens een eigen verantwoordelijkheid gegeven om Zijn schepping goed te beheren. We zijn als het ware rentmeesters geworden, met de plicht om de wereld voor de vele geslachten na ons leefbaar te houden. Maar zie wat ‘de mens’ er van gemaakt heeft.

    Het is toch om je dood te schamen?

    Like

   • kampersrene zegt:

    Ik heb een Christelijke opvoeding genoten beste Thomasson met veel bidden regelmatig naar de kerk enz enz…en ben al een heel tijdje mijn geloof verloren Waarom nog bidden ? voor een God de Vader ,die bij zichzelf denkt ..Foert .trek uwe plan Het is allemaal uw eigen schuld…Het begon al in het aards paradijs toen Eva in die verboden vrucht beet…Ze vlogen weg belast met de erfzonde ….In al zijn alleswetendheid kon hij die mistap niet voorzien…. aub waar zijn mee bezig ?…Al die verkrachte en vermoorde meisjes ,wat was hun schuld…waarom moesten ze lijden en sterven ? omdat God de wereld niet perfect maakte ? Religie…..neen bedankt , ik ben niet achterlijk

    Like

  • Eigen volk eerst zegt:

   @kampersrene… zo zie ik hem ook. Opgegroeid in een katholiek gezin met goede normen en waarden. Deze paus heeft alle katholieken verraden en overgeleverd aan moslims. Een groter verraad is er in mijn ogen niet. De man is dement of hij is zijn functie volkomen onwaardig.

   Like

 13. Elisah zegt:

  Geen bescherming voor kerken,

  https://tpo.nl/2019/01/25/lieve-stad-van-hoop-vol-lieve-mensen-gaat-moskeeen-extra-beveiligen-want-reele-kans-op-aanslagen/

  Lieve Stad van Hoop vol lieve mensen gaat moskeeën extra beveiligen want ‘reële kans op aanslagen’
  Ook gaat de Nieuwspraakpolitie patrouilleren bij het college van B&W: ‘Zakelijkere omschrijvingen van religieuze begrippen’

  Uit welke richting die ‘reële kans op aanslagen’ precies komt blijft duister. In het Amsterdamse main stream printmedium Parool wordt vooral benadrukt dat de ‘algemene’ terreurdreiging nog altijd van jihadistische aard is, en dat eerder in Amsterdam Oost een moskee-woordvoerder werd bedreigd door nabestaanden van een gesneuvelde Syriëganger, al rept het Parool ook over “veiligheidsdiensten die sinds enige tijd een grotere dreiging uit rechtsextremistische hoek signaleren“.

  Like

 14. Peter zegt:

  Als moslims moslims gaan opruimen zie ik geen probleem.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Moslims op Mindanao beginnen alvast met het uitmoorden van de laatste christenen

  At least 19 people have been killed and dozens more injured after two bombs exploded during Sunday Mass near a Roman Catholic cathedral in the Philippines island of Mindanao.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s