Extreemlinkse demonstranten Amsterdam willen dat FvD en PVV politiek worden buitengesloten

Screenshot_15

AMSTERDAM – Op zaterdag 23 maart werd er tegen racisme gedemonstreerd. De demonstratie werd o.a. georganiseerd door Comité 21 Maart en Samen tegen Racisme, dit om in actie te komen tegen de opkomst van rechts-populistische partijen, waarbij Forum voor Democratie en de PVV bij naam worden genoemd. De betogers lopen vanaf de Dam naar het beeld van de Dokwerker. Voor de demonstratie waren strenge regels uitgevaardigd. Menig Antifa-lid liep met een bedekt gezicht mee.

Want ‘extreemrechtse groeperingen’ en ‘als er beleid is tegen jihadisme dan ook tegen extreemrechts’

In Amsterdam hebben zaterdag naar schatting enkele duizenden mensen geprotesteerd tegen racisme. Een van de oproepen was om op 23 mei bij de Europese Verkiezingen “een duidelijk signaal af te geven en te kiezen voor een Europa zonder racisme”, aldus Abdou Menehbi, een van de organisatoren.

Post online

De demonstranten hadden ook een oproep aan het kabinet en politieke partijen om geen samenwerking aan te gaan met “extreemrechtse groeperingen zoals Forum voor Democratie en PVV”, aldus Menehbi. “Dat er overheidsbeleid is tegen jihadisme is prima. Maar dan moet er ook sprake zijn van duidelijk beleid tegen extreemrechts.”

De demonstratie Samen tegen Racisme, georganiseerd door het Comité 21 maart, begon op de Dam. Vanaf daar liep de menigte naar de Dokwerker, het monument voor de Februaristaking. Daar spraken meerdere mensen, onder wie de Amsterdamse wethouder Rutger Groot Wassink van sociale zaken, diversiteit en democratisering.

Om ongeregeldheden te voorkomen, haalde Amsterdam een bekende set regels en voorwaarden van stal. Zo mochten demonstranten geen dingen meenemen die als wapen kunnen worden gebruikt, zoals stokken en verstevigde spandoeken. Fysieke confrontaties waren ook verboden.

Menehbi zegt twee kleine groepjes tegen-demonstranten te hebben gezien “van drie tot vier mensen per groep”. Ze hadden volgens hem spandoeken bij zich met daarop leuzen tegen de islam en moslims en tegen GroenLinks, van wie vertegenwoordigers meeliepen. Confrontaties bleven uit.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Forum voor Democratie, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Extreemlinkse demonstranten Amsterdam willen dat FvD en PVV politiek worden buitengesloten

  1. Steven zegt:

    Als ik dat zo lees dan heeft LINKS regeren het alleenrecht in Nederland.
    Iedereen wat voor hen een gevaar vormt moet dan buitengesloten worden.
    Maffe HIPPIES!!

    Geliked door 2 people

  2. Jules Vismale zegt:

    Deze akelige linkse demonstranten zijn helaas vaak erg antisemitisch ingesteld dus hoezo daar in Amsterdam demonstreren tegen racisme en xenofobie?

    Geliked door 4 people

  3. Barbara Marquart Scholtz zegt:

    Thierry Baudet zal zich echt niet in een hoek laten zetten door de linkse politiek.
    Ze zullen nog wat beleven.

    Geliked door 2 people

  4. rottenpikwick zegt:

    SalonSocialist Job Cohen roert ook lekker in de gifemmer;spoort Kees Boonman aan om nog meer GIF over de samenleving uit te kieperen! Gatver, altijd al een slinkse Kontekruiper gevonden, maar wel rechts cashen!! Kots!

    Geliked door 2 people

  5. John van antwerpen zegt:

    De gutmenschen zullen nooit hun verlies toegeven. Pappen en nat houden is hun devies
    om over demoniseren maar te zwijgen. Hiddema zei vanochtend nog; als iets het fascisme
    kenmerkt is het geweld.
    En laat nu net het gebrul van Verhofstadt, de hysterie van Freek de Jonge en de paranoide
    van Prem overduidelijk aanwezig zijn. De uil van Minerva is geland.

    Geliked door 5 people

  6. fransdewit zegt:

    Ze demonstreren niet Tegen racisme, maar ze demonstreren juist racisme, dat doen ze n.l. zelf!

    Geliked door 3 people

  7. Henk Beije zegt:

    Links heeft al zo veel vernietigd,Kijk wat er in Rusland is gebeurd,China met Mao,en met Pol Pot.

    Geliked door 2 people

  8. jannes zegt:

    Samen tegen blanken en westerse beschaving, dat staat er op dat spandoek. Wie denken ze nog voor de gek te kunnen houden?

    Geliked door 1 persoon

  9. Lucky zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/basisschool-juf-leert-kinderen-boe-te-roepen-als-ze-baudet-zien-en-trots-dat-ze-is/

    Basisschool juf leert kinderen ‘Boe!’ te roepen als ze Baudet zien! En tróts dat ze is!

    https://cdn-04.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/03/baudet.png?x39923

    En natuurlijk, zoals we van dit deel van de bevolking gewend zijn, is enige zelfreflectie totaal niet van toepassing geweest. Zo ook Ingrid Braskamp, die doodleuk verkondigt dat ze haar eigen politieke opvattingen in de hersenen van haar jonge klas in probeert te prenten, met niets meer dan de instructie: ‘Baudet slecht, roep ‘boe’.’

    Geliked door 3 people

  10. Lucky zegt:

    https://tpo.nl/2019/03/24/politie-stelt-onderzoek-in-naar-doodsbreigingen-aan-adres-thierry-baudet-tijdens-extreem-linkse-demonstratie/

    Politie stelt onderzoek in naar doodsbreigingen aan adres Thierry Baudet tijdens extreem-linkse demonstratie
    Onder meer GroenLinks, SP en Bij1 liepen mee in demonstratie

    Tijdens de antiracisme-demonstratie in Amsterdam waarin onder meer afdelingen van GroenLinks, SP en Bij1 meeliepen heeft zeker één betoger zaterdag doodsbedreigingen aan het adres van Thierry Baudet gescandeerd. Dat blijkt uit beelden van UP! Network.

    Geliked door 2 people

  11. kanaloa01 zegt:

    Uit het stemgedrag van 1/2 Nederland die voor extreem links kozen kunnen we concluderen dat er ook tegen extreem links opgetreden dient te worden. Tegenwoordig is een ieder die het niet voor de volle 100% met de linkse dwazen eens is een racist of erger.

    Geliked door 3 people

  12. Lucky zegt:

    Linkse waanzin:

    Pas op,onderzoekers waarschuwen: Mensen die van de natuur houden en milieuvriendelijk zijn,
    blijken volgens onderzoek extreem-rechts te zijn……

    https://www.breitbart.com/europe/2016/10/06/countryside-dwelling-environmentally-friendly-families-right-wing-extremists-researchers-warn/

    Countryside-Dwelling, Environmentally-Friendly Families are Right Wing Extremists, Researchers Warn

    Researchers of “extremism” have identified friendly, environmentally-conscious families living in the German countryside as likely dangerous radicals, and warn that rural living itself “is linked with racism”.

    Like

  13. Marly zegt:

    eigenlijk zou in heel Europa grote schoonmaak moeten doorgevoerd worden onder de politiekers ,dit kan zo niet meer !!!!!

    Geliked door 1 persoon

  14. N.E. Derlander zegt:

    Als Rutte slim is laat hij Rutte III vallen, vandaag nog……

    Geliked door 1 persoon

    • jannes zegt:

      Dan krijgen we een nog groter gedrocht met groenlinks/d66/pvda/cu. De vvd regeert liever met open society bondgenoten. FvD is valt volgens hen niet onder “fatsoenlijk” rechts. Eindresultaat zal zijn een EU+Rutte en een iets grotere cordon sanitaire. En ondertussen gaat de stemleeftijd naar 16 en kunnen statushouders in iedere gemeente stemmen (100k per jaar). Ik vrees dat er een interventie zal moeten plaatsvinden vanuit zuid/oost Europa of zelfs Rusland. Het venster word steeds kleiner en dat weet men. Dit land stroomt vol met linkse stemmers. Zolang mogelijk rekken is de strategie.

      Like

  15. Lucky zegt:

    https://tpo.nl/2019/03/24/geert-wilders-dringt-aan-op-vervolging-demonstranten-die-thierry-baudet-met-de-dood-bedreigen/

    Geert Wilders dringt aan op vervolging demonstranten die Thierry Baudet met de dood bedreigden
    Activisten scandeerden ‘Als je Thierry dood wilt schieten zeg dan Paf

    https://twitter.com/upnetworknl/status/1109720807171936262

    Geliked door 1 persoon

  16. Lucky zegt:

    Iets anders,
    Zeespiegel 7,2 cm gedaald….
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3338752/stijging-zeespiegel-valt-mee?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

    Stijging zeespiegel ’valt mee’

    De stijging van de zeespiegel langs de Nederlandse kust is in de afgelopen 25 jaar gemiddeld niet sneller verlopen dan in de jaren daarvoor. Dat concluderen de gerenommeerde onderzoeksbureaus Deltares en HKV in de Zeespiegelmonitor 2018.

    Zeespiegelstanden kunnen per jaar enorm verschillen. Fedor Baart (kustexpert Deltares): „In het jaar 2018 daalde de gemiddelde zeespiegel langs de Nederlandse kust met 7,2 cm ten opzichte van de gemiddelde stand in 2017. Dat is de grootste daling sinds 1996. I

    Geliked door 2 people

  17. koddebeier zegt:

    Wanneer spoelen ze dat linkse drek is eindelijk van de straten ???

    Geliked door 1 persoon

  18. ruud beijer zegt:

    Het Nederlandse volk huichelt mee met de islam en de asielparasieten. Het overgrote deel van de bevolking wil meer islam en nog veel meer asieleisers.

    Like

  19. Tom Hendrix zegt:

    Ziehier de tolerantie, van de socialisten, groenen, en linksliberalen. Zum kotzen!

    Like

  20. Mary zegt:

    En wat gaan de jankerds doen als bij de volgende verkiezingen FvD en PVV samen nog groter worden, hopelijk emigreren ze, wellicht naar de zandbak hoef je ze niet allemaal hier heen te halen, zou het beste zijn, en nooit meer terug!!!

    Like

  21. Thoth zegt:

    Die zijn in het geheel van hun leven, links (en fascistisch) opgevoed. Al die gasten moeten eerst
    g e d e p r o g r a m m e e r d worden. Dan kan je iets met ze aanvangen…

    Like

  22. guusvelraeds zegt:

    Zo heeft de Duitse Antonio Amadeo stichting onder Anetta Kahane (vroeger stasi medewerkster) een brochure uitgegeven waarin zorgverleners en onderwijs personeel aan de kleding stijl en haardracht stijl van kinderen extreem rechtse families kan herkennen. Deze brochure beoogt een hulpmiddel voor hulpverleners en onderwijzers te zijn om vroegtijdig “extreem rechtse” ouders de voogdij over hun kinderen te ontnemen.

    Zo zijn de ouders van kinderen verdacht als ze hun kinderen in lederhose en dirndel kleding naar school laten gaan en ook meisjes met haarvlechten vertellen dat de ouders extreem rechts zijn.

    https://www.bento.de/politik/amadeu-antonio-stiftung-kita-broschuere-gibt-tipps-a-9b00dd53-a45d-4349-9c03-fa374cd69956

    Like

  23. M.A.L. Sion zegt:

    Dat stuk onbenul ‘roep paf’ liep met gezichtbedekkende vermomming in de demonstratie. Dat is duidelijk verboden. Waarom treedt de politie daar niet tegen op. Kunnen ze tegelijk de gesluierde moslima’s aanpakken.

    Like

  24. kruisridder zegt:

    Ik was vroeger hoogblond en heb nog altijd blauwe ogen en ben PVV-sympathisant en vroeger van de partijen van Hans Janmaat die ook zo helderziend en zo’n gelijk had. Ben ik dan gelijk verdacht?

    Like

  25. Jan zegt:

    Het partijkartel, liberalen samen met communisten in een bed

    Informateur Noord-Holland: VVD en GroenLinks willen samen verder, Forum voor Democratie valt buiten de boot
    FvD is de grootste maar breekpunt is klimaatbeleid – ‘Een stem op de VVD bleek zoals voorspeld een stem op GroenLinks’

    http://tinyurl.com/y4bqulwl

    video
    https://twitter.com/Vrijeval/status/1112780835034415104

    Like

Plaats een reactie