Omvolking . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Omvolking . . .

 1. rottenpikwick zegt:

  Over 10 jaar of nog eerder zijn de aantallen verdubbeld! Kon je 20 jaar terug al zien aankomen. De Belgen, en de Kaaskoppen, hebben er zelf voor gekozen! Opheffingsuitverkoop!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat me nog het meest tegen de borst stuit is dat als je dit dus zegt, inclusief bewijzen, dan deelt men je in bij “extreem-rechts”.
  Nou goed dan, dan ben ik maar extreem-rechts maar dat verandert de feiten nog niet natuurlijk, het is niet zo dat het dan ineens niet meer waar is, alleen het etiket is veranderd, de inhoud niet.

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  Het juist niet kunnen spreken van de taal kan een reden zijn om een WAO uitkering te krijgen.
  Ben je meteen van al dat sollicitatie gezeik af.

  Het niet spreken van de Nederlandse taal mag geen reden zijn om arbeidsongeschikt te worden verklaard. Verantwoordelijk minister Wouter Koolmees wil maatregelen om dit te voorkomen. Hij denkt aan bijvoorbeeld een taalcursus.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3355216/minister-geen-nederlands-is-geen-reden-tot-afkeuring

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Hoewel Ik Juliaan van Acker soms een beetje een luchtfietser vind moet Ik zeggen dat hij het deze keer helemaal zuiver ziet en ook neer schrijft.

  Het Europees Parlement ziet het kwaad niet dat Afrika teistert
  ‘Voor zoveelste keer wordt schuld eenzijdig toegeschreven aan bepaalde groep’

  Quote:
  Waarom haal ik deze feiten terug in de herinnering? In deze tijd worden voortdurend excuses geëist, maar dat geldt blijkbaar alleen voor blanke mensen. Ik heb nog nooit iets van schuldbewustzijn gemerkt bij zwarte Afrikanen. Niet dat ik daar om vraag. Het zal mij een zorg zijn. Maar schuldbewustzijn en schuld bekennen zijn wezenlijk voor de psychische gezondheid en het moreel gehalte van een volk. De Duitsers hebben in de vorige eeuw ook onnoemelijk veel leed veroorzaakt. Dit volk heeft echter schuld bekend en het schuldbewustzijn is nog altijd, bijna tachtig jaar na de oorlog, springlevend. Duitsland is een welvarende democratie geworden, heeft ontzettend veel immigranten opgenomen en is tegelijkertijd een van de meest genereuze landen wat betreft de ontwikkelingssamenwerking.

  De wreedheden in Afrika, die nog steeds voortduren, zijn uiteraard onder de bevolking bekend. Zij worden echter verdrongen in het collectief bewustzijn. Dat betekent dat ze als een vloek boven zwart Afrika blijven hangen. Zonder schuldbewustzijn, zonder schuldbekentenis en zonder enige genoegdoening aan de slachtoffers zal het kwaad, als een satan, die landen blijven betoveren. Dan komt er nooit een democratie. Dan worden die landen nooit welvarend. De actualiteit bevestigt dit helaas al te zeer.

  https://tpo.nl/2019/03/27/het-europees-parlement-ziet-het-kwaad-niet-dat-afrika-teistert/

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Het beste dat Afrika en de Afrikanen kan overkomen is een soort van her-kolonisatie op nieuwe leest, veel, zo niet alles, dat daar tot stand is gebracht stamt uit de koloniale tijd.
   Europese landen dachten dat met zelfbeschikking alles wel in orde zou komen en het tegendeel bleek waar.
   Er is niet of nauwelijks een Afrikaans land te noemen met een behoorlijk bestuur, van hoog tot laag maakt men er een hobby van anderen uit te buiten.
   Democratie is niet 1 op 1 te exporteren naar een sterk achterlopend continent.
   De voorbeelden zijn legio waarbij Zimbabwe, Zuid-Afrika en Soedan er (negatief) uitspringen.
   Over het hele continent zou je kunnen zeggen dat het ’t rijkste continent ter wereld is; onvoorstelbaar vruchtbaar, gigantisch rijk aan bodemschatten van goud tot diamanten, van olie tot uranium, je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn gigantische voorraden van aanwezig.
   Maar het lukt maar niet om dat op een behoorlijke manier te ontginnen, kijk naar Arabieren, ze zijn onvoorstelbaar rijk geworden van de olie op hun grondgebied maar het wordt opgepompt door westerse bedrijven, geëxporteerd naar elders om daar te worden geraffineerd en verhandelt, het enige dat de Arabieren doen is hun hand ophouden.
   Zimbabwe was ooit de graanschuur van Afrika en kent nu met enige regelmaat hongersnoden, tractoren staan na de onteigening weg te roesten vanwege een lekke band, niemand komt op het idee die band te vervangen.
   Zuid-Afrika wist fluitend de wereldwijde boycot te doorstaan, maar toen de zwarte bevolking het voor het zeggen kreeg is er een neerwaartse spiraal ontstaan die nog altijd niet gestopt is.

   Geliked door 1 persoon

   • Aegolius cs zegt:

    Gelukkig heeft NL de laatste 55 jaar er z’n 200 miljard en de VN misschien wel het dubbele (?) erin gepompt dat op Zwitserse bankrekening voor “rustig” gebruik ligt te wachten.
    Tractoren, spoorwegen, waterbronnen, scholing, woningbouw…… niets komt van de grond of wordt onderhouden. Afrika een verloren gebied, behalve voor de islam.

    Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Aantal kinderen zonder toekomst hier in beeld gebracht.
  Ook onze Zuiderburen moeten de-islamiseren, anders worden ze mede onze bezetters.
  Begin vandaag nog met het uitzetten van criminelen, ongeacht wat Brussel er van vindt, of de VN. Het moet en het kan, ook jullie kinderen hebben rechten.

  Like

 6. Ronald B zegt:

  Het was ook te verwachten….België heeft de meest slappe regering, rechters en politie van Europa!!! Het was ooit een erg mooi en prettig land…..totdat de moslims binnenkwamen….De bange goedlachse regering en andere instanties durven de ellende niet aan te pakken….De moslimterroristen hebben hier helaas een paradijs……

  Geliked door 1 persoon

 7. John van antwerpen zegt:

  De apartheid in Europa neemt hand over hand toe. En de EUSSR kijkt ernaar en ziet dat het
  goed is. Nu staan we met de ruggen naar elkaar en straks met pistolen.
  Waarna men kolossaal imagine van John lennon gaat zingen. Of give peace a change.
  En zeker de teddyberen zijn niet meer aan te slepen want het geweld viert welig.

  Like

 8. Lucky zegt:

  GB, blanken niet gewenst….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s