Iedere dag twee kerkschendingen in Frankrijk

Screenshot_113

(Door: “Jupiter” – Vertaling: E.J. Bron)

En het laffe zwijgen van de christelijke kerken…

In Frankrijk worden elke dag twee kerken geschonden, bericht de “Welt am Sonntag”. Ook in Duitsland zijn christelijke kerken en instellingen al lange tijd een aanvalsdoel. Maar waar blijft de energieke schreeuw van verontwaardiging van de kerken, waar de weerbare, consequente beschermingsbekentenis van de staat? In plaats daarvan: nauwelijks iemand schrijft en spreekt over toenemende aanslagen op christelijke symbolen. Over het schandaal van de schendingen en de herkomst van de daders heerst zowel in Frankrijk als Duitsland veelbetekenend zwijgen.

Die Unbestechlichen

De “Welt am Sonntag” somt op: 5 maart – schending van de katholieke kerk in Reichstett, Elzas: satansymbolen, kerkvensters ingeslagen. 7 maart – orgel in de kathedraal Saint-Denis, Parijs, beschadigd. 11 maart – “vandalisme” in Saint-Denis, Straatsburg. 17 maart – brand in Saint-Sulpice, Parijs.

Hosties in de stront gedrukt

In 2018 werden er in Frankrijk in totaal 1063 aanvallen op christelijke kerken en symbolen geregistreerd. Dat zijn 185 schendingen meer dan in 2017. Ter vergelijking: er werden ongeveer 100 synagogen en moskeeën beschadigd.

In februari zorgde een aanval op kerken in Lavaur, Dijon en  Nîmes voor opzien en geschoktheid. In Nîmes werd in de Notre-Dames-des-Enfants de tabernakel opengebroken, werd stront op het kruis en op de muren gesmeerd en werden de hosties in de stront geduwd. Het allerheiligste werd geschonden.

Voor Duitsland zijn de cijfers uit 2017 nu bekend. De federale recherche registreerde bijna 100 “christen-vijandige aanvallen”, berichtten Duitse kranten in februari 2018 droog en getalsmatig tegenstrijdig. Daarom loont het de moeite om te herinneren aan de stukken van de “Preußische Allgemeine Zeitung”, van Vera Lengsfeld en van de AfD-Beieren. Ook hier in het land heerst een sluipende oorlog tegen alles wat christendom symboliseert. Aanvallen op kruisen op bergtoppen, op heiligenbeelden langs de weg, op kerken en onlangs ook op begraafplaatsen.

Beieren: 200 kerkschendingen

In Beieren waren drie kruisen op bergtoppen het slachtoffer van de haat. Daders onbekend. De “Peußische Allgemeine Zeitung”: “Tegelijkertijd met de verwoestingen op de bergtoppen vinden er sinds 2013 verwoestingen in de dalen plaats. Op dit moment wordt alleen al in Beieren aangifte gedaan van 200 kerkschendingen per jaar. Er werden kruisen kapotgemaakt, altaars verwoest, Bijbels in brand gestoken, doopvonten omvergegooid en kerkdeuren met islamitische leuzen zoals ´Allahu akbar!´ besmeurd.”

De “Preußische Allgemeine Zeitung” trekt uit de pure haat op het christendom en zijn symbolen een logische conclusie: “En die is grotendeels uit de islamitische wereld geïmporteerd: het zijn nu eenmaal geen junkies in geldnood die Jezus-beelden onthoofden en de armen en benen afhakken van heiligenbeelden, om ze daarna in brand te steken. Weliswaar waarschuwt de recherche voor “overhaaste conclusies”, ze stuit bij onderzoek echter steeds opnieuw op “jonge relschoppers met migratieachtergrond”.

Geen woord over de herkomst van de daders

De “Welt am Sonntag” zwijgt in haar bericht uit Frankrijk uiteraard over de herkomst van de daders. Geen woord, zelfs niet de kleinste aanwijzing, dat de verdenking op de een of andere manier op migranten zou kunnen vestigen. Er is slechts sprake van “jongeren” of “scholieren”, die door de bisschoppelijke vicaris Didier Muntzinger op heterdaad betrapt werden, toen ze in zijn kerk Saint-Louis stonden te pissen achter het altaar. Hij zou bijgedragen kunnen hebben aan de opheldering over de daders. Hij had hun uiterlijk en hun taal moeten noemen. Dat hij dat blijkbaar vermeed, staat de bekende conclusies toe. In plaats daarvan bazelt hij van het “geweld als uitdrukking van het onbehagen van een samenleving en een generatie”, die een zondebok nodig heeft. Andere theologen interpreteerden volgens de “Welt am Sonntag” de vernietigingswoede zo, dat “de daders het christendom willen laten betalen voor de eeuwenlange interpretatiesoevereiniteit.”

Het is net zoals bij de toenemende aanvallen op politieagenten, treinconducteurs of reddingspersoneel in Duitsland: de vertegenwoordigers van de betreffende instellingen, afgezien van de journalisten, laten zich nog liever een stuk van hun tong afsnijden dan man en paard te noemen. Concrete daders worden etnisch verdraaid, duidelijke daderprofielen bestaan er niet. In geval van twijfel is de woedende Duitse burger verdacht, zoals “Tichys Einblick” onlangs met betrekking tot een verhaal in de “Spiegel” schreef, waarin consequent werd verzwegen dat volgens de feiten 51% van de aanvallers op reddingspersoneel een migratieachtergrond heeft.

Arabische teenagers vierden kerkbrand

Het dictaat van de politiek correcten is opgegaan en wordt vooruit gedragen door laffe clerici als een monstrans. Men wil geen olie op het vuur gieten. Zo wordt de voor de hand liggende waarheid via de antichristelijke razernij en haar herkomst blijvend gemaskeerd. Niet de daders lopen het gevaar om uitgestoten te worden, maar diegenen die het zouden durven wagen om de schending van christelijke symbolen in verband te brengen met de import van migranten. Zij worden beschuldigd van haat, hetze en racisme.

Misbruikschandalen zoals in Rochdale, Rotherham en Telford waren pas mogelijk uit angst voor racistische belastering. In de sfeer van het taboe van Lord Voldemort om het kwaad niet te mogen noemen, verlopen de antichristelijke aanvallen kriskras door Duitsland. In Garbsen aan de A2 bij Hannover jubelden Arabische en Turkse teenagers, toen de Willehadi-kerk in 2014 in brand stond. De politie spreekt vaag van een “milieutypische omgeving” schrijft de “Preußische Allgemeine Zeitung”. De Sint-Martini in Bremen, de Sint-Leonhard in Grafing en de Sint-Anton in Passau, de dom, de Morits-kerk, de evangelische Ullrichs-kerk in Augsburg evenals de Sint-Michael in München werden met Arabische “Allahu akbar”-teksten besmeurd.

In de deelstaat Nordrhein-Westfalen werden Mariabeelden, heiligenbeelden en kruisen langs de weg “onthoofd”. De “Preußische Allgemeine Zeitung”: “Bijzonder opvallend is het afslaan van vingers en het ritueel onthoofden van de beelden, bijvoorbeeld van het standbeeld van de heilige Franciscus in Lüdinghausen of de onthoofding van het kindje Jezus voor de Sint-Agatha-kerk in Dülmen-Rorup. Vandalisme? Misschien. Maar in de koran staat ook soera 8, vers 12, waarin de islamitische plunderaars – “strijders” genaamd – de aanwijzing krijgen om de hoofden en de vingers van de ´ongelovigen´ af te slaan. Heel toepasselijk heet soera 8 dan ook ´De oorlogsbuit´.”

In dit “dal der duisternis”, zoals de bisschoppelijke vicaris Muntzinger uit Straatsburg de actuele situatie in Frankrijk in de “Welt am Sonntag” noemt, is er ook in Duitsland niet echt robuuster en prominenter verzet uit de ambtskerk en de oude partijen te zien. Daar is alleen maar als in een reflex afschuw herkenbaar wanneer er hakenkruisen gesmeerd worden, want dan lijkt de kwalificatie duidelijk en het gevaar klein te zijn. Als het gaat om het eigen (borst)kruis, wordt dit vol schaamte afgedaan, zoals de Duitse kerkleiders kardinaal Reinhard Marx en Heinrich Bedford-Strohm dit in 2016 op de Tempelberg in Jeruzalem voordeden.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: “Jupiter”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Iedere dag twee kerkschendingen in Frankrijk

 1. M. zegt:

  Het merendeel van de mensen komt niet verder dan dat alle geloven alleen maar ellende brengen omdat men niet wil zien dat er maar één geloof is die het moorden doet.
  Gewoon daders en slachtoffers op één hoop gooien voor het gemak.
  Dat de slachtoffers geen moordenaars zijn doet er verder niet toe voor het merendeel van de mensen.
  Men zwijgt liever tot men zelf aan de beurt is.
  Het zwijgen omdat men blij was geen Jood of Christen te zijn heeft de slachting niet kunnen voorkomen en dat zal ook nu niet gebeuren.
  Dus als men denkt met laf zwijgen de eigen huid te redden zal men hem zeker verliezen.
  De meest kerken zijn allang geinfiltreert daarom gaat men ook zo gewillig mee met de vrede en doet men er ook het zwijgen toe.

  Nogmaals als het volk niets geeft om de medemensen die niet mogen doden moet het zich eens afvragen om welk medemens men dan nog wel geeft.
  Ik weet het antwoord al van de meerderheid.

  Geliked door 3 people

 2. Piet Snot zegt:

  Er bestaan geen mensen uit Europa die kerken slopen.

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Toch worden in Frankrijk, Duitsland en in andere Europese landen de rollen ook geregeld omgedraaid daar er ook moskee-schendingen plaatsvinden en blijkbaar ook twee keer of meer per dag! Lees hier maar eens een hele waslijst daarover:

  Al meer dan 100 anti-moslim-acties in Frankrijk

  Na terreuraanslagen Parijs: ruim 100 aanvallen op islamitische doelen in Frankrijk … 1300 cyberaanvallen op Franse websites uit naam van islamitische organisaties

  Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken maakt melding van 28 acties tegen moskeeën en 88 gevallen van bedreiging. In de dagen direct na de aanslagen waren er al vijftig incidenten. Het is een verdubbeling van wat er voor de aanslagen aan incidenten gebruikelijk was. De gewelddadige acties worden bijgehouden door het Observatorium tegen islamofobie.

  Er is onder andere sprake van intimidatie, bedreiging, vandalisme (bijvoorbeeld het bekladden, bevuilen en vernielen van moskeeën) en brandstichting. Minister Cazeneuve van Binnenlandse Zaken zei ook dat er 1300 cyberaanvallen zijn gepleegd op Franse websites uit naam van islamitische organisaties. Hierbij zijn zowel sites van de overheid als particuliere websites doelwit.

  En natuurlijk worden er in Frankrijk en daarbuiten ook moslims bedreigd, aangevallen en mishandeld wat natuurlijk evenmin wordt vermeld daar hier vaak nog niet eens aangifte wordt gedaan! Wat een verrijking is die akelige islam hier in Europa waar thans een geheime oorlog gaande is tussen moslims en de autochtoonse bevolking!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Heb je ook bij gehouden in hoeveel gevallen het uit gekomen is dat mossels zelf zo’n sloop of bedreig actie opgezet hebben, om alleen maar een aangifte te kunnen doen en zo andere te laten denken dat ze gevaar lopen.
   En weer een reden bedacht hebben om het slachtoffer uit te hangen.
   Natuurlijk zal er wel eens iemand een steen tegen zo’n gebouw gooien of een boze brief.
   Maar niet zoveel als dat waar jij mee aan komt.

   Jij kan het beter bij je donald duckies houden, daar heb je veel meer verstand van.

   Geliked door 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    Lees anders de Donald Duck maar eens waarin allerlei linksgezinde burgemeesters ook geregeld allerlei sjeiks en maharadja’s gastvrij ontvingen in Duckstad! Vaak hadden die lui ook niets dan minachting voor de inwoners van deze normloze stad waarin egoïsme, onverdraagzaamheid, bedrog, oplichterij en narcisme constant de boventoon voeren! Niettemin werden zij dan vaak, meestal onbedoeld, door Donald weer weggejaagd!

    Like

  • Oeps zegt:

   @ Jules Vismale (31 maart 2019 om 11:24)

   Dames en Heren.

   Politiek incorrecte mensen kijken naar rechts om de reactie op de politiek correcte actie niet te zien. Wat niet wordt gezien is dus niet gebeurd. Aldus de nieuwlogica van de EU.

   Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Het valt mij op dat christenen de laatste jaren steeds meer afstand hebben gedaan van hun handelsmerk, het kruis. Wanneer Mercedes op een dag afstand doet van zijn ster, moet ik me zorgen maken over het product. Ik zou het jammer vinden, ze hebben meestal geen slechte auto’s gebouwd
  Ook het christendom was een uitstekend cultureel voertuig en heeft niet alleen schandalen veroorzaakt. Het zou jammer zijn als het zou worden gefuseerd met het rommelbedrijf Islam.

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De foto laat heel duidelijk zien hope verdraagzaam de vredelievend ideologie van de exoten werkelijk is. Daarom wordt deze cultureel hoogstaande cultuur in de EU politiek correct met open armen ontvangen en geknuffeld en met de mantel der liefde bedekt. Hakbaäl kop af.

  Geliked door 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Een varkenskop op de stoep van een moskee dat is pas erg!

  Geliked door 2 people

 7. Willem zegt:

  Ik ben bang dat het nog veel erger wordt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Uit de kerk uitgetreden ben ik zo snel als dat mocht en kon. In mijn tijd moest je meerderjarig zijn. Het had en heeft er niks mee te maken of ik geloof of niet, maar alles met het feit, dat ik al heel vroeg tot de ontdekking kwam uit ervaringen welk een intens, smerige, verlogene en achterbakse “vereniging” die katholieke kerk nu eenmaal was. Ze horen er allemaal bij, priesters, broeders, nonnen en de meelopers onder de zogenaamde gelovigen, pausen, bisschoppen, noem maar op. Ze deugen voor geen meter en doen eigenlijk alles wat God dus verboden heeft. En dat is niet alleen pas van de huidige tijd, het gebeurde door de eeuwen heen.

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Geen 2 maar gemiddeld 3 per dag!

  Macron’s France: Average of Three Church Attacks Per Day

  French churches are coming increasingly under attack with an average of nearly three churches per day targetted for vandalism alone over the past three years.
  A report from the Central Criminal Intelligence Service (SCRC) of the gendarmerie noted that from 2016 to 2018 there had been thousands of cases of church vandalism, peaking in 2017 with 1,045 cases, Le Figaro reports.

  https://t.co/a5joSgIVdW

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Toenemende terreur tegen christenen in Frankrijk en christelijke uitingen

  Like

 11. Pingback: Notre-Dame – het symbool van het Avondland | E.J. Bron

 12. Jan zegt:

  Kerkschendingen in Frankrijk’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s