Iedereen gecondoleerd met het einde van de VVD!

Screenshot_21

(Door: “Pritt Stift”)

Het is mooi geweest zo. Vaarwel allemaal

De VVD is bezig zichzelf op te heffen, zei de bekende politieke analist J. Eerdmans vanochtend. Dat was nog mild gesproken. Want de VVD stapt er gewoon uit. Ramen en deuren gesloten, gaskraan open. Zelfmoord, eigenmoord, politieke euthanasie. Het hele weekend zijn de knullen Rutte en Dijkhoff vaderlijk aan hun oren getrokken door Hans Wiegel en Frits Bolkestein. Maar op maandagochtend klimaatdrammen de strontvervelende fopliberaaltjes gewoon verder met een klimaatkoers waar Jesse op zijn bakfiets alleen maar van durft te dromen & zit Domme Dilan in bad haar haar te föhnen met groene stroom. In de verte vliegt een uil en lacht een Diederik.

Bron:
www.geenstijl.nl
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Iedereen gecondoleerd met het einde van de VVD!

 1. QENQ6 zegt:

  Off topic.

  In het Brabantse Oosterhout is een 69 jarige “oma”, zomaar in elkaar geslagen. Wat een lafheid.
  Zullen we dader een goed pak slaag geven, ipv een goed gesprek met begrip voor zijn slechte jeugd? Ik zeg: een kist rot fruit erover, en meer…

  Liked by 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Rutte zal nog een rare pijp roken na de EU verkiezingen ,hij heeft zeker nog nooit gehoord van” op het verkeerde paard gewed “.

  Like

 3. Hans Jacobs zegt:

  Waarom “gecondoleerd”?

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  De VVD is de smerigste partij van allemaal. Stelletje extreem linkse islam lovende marxisten die poseren als conservatieven.

  Ik heb nog liever een Groen Linkser dan een VVD. Sterph met je partij! Sterph VVD-ers..

  Like

 5. QENQ6 zegt:

  Afshin Ellian schrijft een uitstekend stuk over de VVD, die naar rechts moet gaan, in Elsevier Weekblad. Uitstekende commentaren op dat stuk van o.a. Joost en E. Kellerman. Echt de moeite waard.
  Een ander stuk gaat over de ruzie tussen Baudet en ons Timmerfransje.
  Zie: http://www.elsevierweekblad.nl

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ja, en?
  Gaan we er nu (als uitgewrongen belastingbetaler) op vooruit?
  Wordt alles nu goedkoper?

  Like

 7. Steven zegt:

  Is dat Rutte op de foto die op iets wacht?………….

  Like

 8. Jan zegt:

  Verdonk had gelijk:

  Rutte was, zo luidde Verdonks onuitgesproken beschuldiging, maar een halfzacht, halflinks doetje. Wie wilde dat er in Nederland orde op zaken werd gesteld, kon beter bij haar terecht.

  Als lijsttrekker was Rutte in 2006 niet echt succesvol. De VVD verloor bij de verkiezingen op 22 november van dat jaar zes zetels en belandde in de oppositie. Maar misschien erger nog voor Rutte was dat de als tweede op de lijst geplaatste Verdonk aanzienlijk meer stemmen haalde dan hij: 620.555 tegen 553.200.
  ….
  Ze verweet hem ‘niet echt rechts te zijn’ en verklaarde dat de VVD was gekaapt door linkse liberalen. Een partijcommissie, ingesteld om de verkiezingsnederlaag te analyseren, riep haar tot de orde, maar Verdonk trok er zich weinig van aan. Steeds weer wees ze op het grote aantal voorkeurstemmen dat ze behaald had en op het ‘signaal’ dat de kiezers daarmee hadden willen afgegeven.
  ….

  Liked by 2 people

  • bigljohn zegt:

   Jan; Ach die goede ouwe tijd met Rita Verdonk. Dat was nog eens een echte VVD’er, een moordwijf. Hans Wiegel en Frits Bolkesteijn waren misschien ook nog wel o.k.. Een rasechte VVD zou de PVV bijna overbodig maken, maar helaas. Rutte is op een hele smerige manier aan de macht gekomen bij de VVD. Opponenten die veel betere papieren hadden als hij werden ruwweg afgeserveerd. Niet voor niets werd Rutte het boegbeeld van de VVD. De resultaten zien we vandaag de dag.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Jan; Rita Verdonk was een moordwijf. Ze was een echte VVD’er, zoals Wiegel en Bolkensteijn dat ook waren. Rutte is dat dus niet. Hij kwam op een smerige manier bij de VVD aan de macht terwijl veel betere kandidaten dan hij ruwweg aan de kant geschoven werden. De resultaten van die – coup – van destijds zien we vandaag de dag. Met een echte VVD zou de PVV bijna overbodig worden. Maar niemand kan twee heren dienen. Voor de VVD betekent dat; rechts beleid alleen voor de multinationals, en ultra links beleid voor de burger. Sinds de verkering van de VVD met Groen Links is alles nog veel erger geworden. Om voornoemde redenen maakt Rutte daarom de vier jaar niet vol en krijgen we hoogst waarschijnlijk dit jaar nog een kabinetscrisis met daar achter aan verkiezingen.

   Liked by 1 persoon

   • cornelis1950 zegt:

    voel me euforisch bij het lezen van je reactie, vooral het woord “kabinetscrisis zou ook de nexit een klein kansje geven! Krijg het er warm van maar dat komt waarschijnlijk van het aarde opwarm proces waar we middenin zitten ! Al met al het zijn positieve ontwikkelingen !

    Liked by 1 persoon

 9. Ruud zegt:

  Welke kliniek zou ze willen opnemen; ze zijn wel meesters in het misleiden van de staf.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Zijn er al festiviteiten voorzien om het einde van de VVD te vieren…zoals een prachtig vuurwerk…een dag vrijaf voor iedereen ….gratis toegang tot de Efteling….of het bezoek aan het huis van Rutte….waar hij zijn handtekening plaatst op een foto die ge kunt kopen…….Hij zit er al uren en uren …niemand gezien …behalve Timmerfrans

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het zou mooi zijn als die liegende huichelaars bende aan z’n einde komt !

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s