PVV: Rechten LHTBI’ers worden genegeerd door Groningse Raad

Screenshot_53

Burgemeester van Groningen, Peter den Oudsten (PvdA, links), en PVV-fractievoorzitter Ton van Kesteren. 

De PVV in de Gemeenteraad van Groningen heeft een oprecht betoog gehouden om voorlichting te geven over de rechten van LHTBI’ers aan o.a. islamitische nieuwkomers. De politiek correcte gemeenteraad reageerde hysterisch waarbij de voorzitter zelfs de woordvoering aan de heer van Kesteren (fractievoorzitter PVV) ontnam. En een groot aantal raadsleden verlieten daarop – alsof het was afgesproken – de zaal. https://groningen.raadsinformatie.nl (vanaf 1:32:00)

Van Kesteren: “Het onderbreken van mijn woordvoering leek wel een vooropgesteld plan. Het was ‘op de man’ en de Partij voor de Vrijheid ‘wegzetten’. Ik miste op dat moment een voorzitter die mij steunt en het debat verder in goede banen leidt”. De PVV vindt het kwalijk dat een echt democratisch debat onmogelijk wordt gemaakt door een intolerante houding van een politiek correcte meerderheid.

De PVV stelt voor om de vergaderingsstijl van de gemeenteraad van Groningen tegen het licht te houden waarbij een onafhankelijke, objectieve en deskundige partij gaat kijken naar de vergaderstijl, opdat een adequaat en democratisch debat weer mogelijk wordt.

Zie ook: www.rtvnoord.nl

PVV GroningenGeplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Groningen, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op PVV: Rechten LHTBI’ers worden genegeerd door Groningse Raad

 1. Alphons Mantel zegt:

  sommige politici houden niet van feiten

  Geliked door 1 persoon

 2. J.A. Kapteyn zegt:

  Wat zijn LHBTI-ers ?
  Hoe dan ook: misselijkmakend bericht. Verschrikkelijk hoe de deugbrigade omgaat met niet-politiekcorrecte meningen. Hopelijk lukt het de PVV om die onafhankelijke commissie naar de vergaderstijl te laten kijken, maar ik vermoed dat dat hoe dan ook geen verandering brengt in die voorgeprogrammeerde deugkoppen.

  Geliked door 4 people

  • boorzalf zegt:

   Links Hebberige Tandenknarsende Boze Idioten.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   “Wat zijn LHBTI-ers ?”

   Potten, Homo’s, Beide, Transformers en Iets wat je maar wilt zijn.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Serieus! Wat zijn LHBTI-ers?
   Daar komt ie dan: Lesbo’s, homo’s, Bi-seksuelen, Transgenders en interseksuelen.

   Interseksuelen zijn mensen die zowel kenmerken hebben van vrouw zijn als van man zijn.

   Het grote schandaal is natuurlijk dat juist die groepen die de bek vol hebben van inclusiviteit en gelijkwaardigheid niet het lef hebben om de minst toleranten (de moslims) op deze aardkloot te leren hoe wij hier in Nederland omgaan met anders geaarden.

   Zij kunnen niet beter hun hypcrisie en maatschappelijke lafheid etaleren als met deze daad.

   Geliked door 1 persoon

 3. Verbaast me niets, het ontnemen van het woord door een linkse burgemeester als het iemand van de pvv betreft. Deed mevrouw Verbeet ook toen ze voorrzitter was van de 2e kamer. Zette de microfoon van Geert Wilders uit in zijn reguliere spreektijd toen hij dingen zei die haar niet welgevallig waren. Dat is nou de democratie op zijn links. Negeren, belemmeren, minachten en met geweld bestrijden van anders denkenden. Fijne partij die pvda. Die overige weggelopen raadsleden in Groningen moesten zich schamen maar helaas zoveel fatsoen hebben ze niet.

  Geliked door 5 people

 4. koddebeier zegt:

  Zie hier de NEP democratie in de Groningse gemeenteraad !

  Geliked door 6 people

 5. fleckie zegt:

  Groningen was altijd al een. LINKS. nest! ( maar ze zullen het wel LEREN, en niet meer zogenaamd. hysteirisch reageren!. )

  Geliked door 4 people

 6. Ruud zegt:

  Helaas zijn we nog enige tijd niet van dit soort klootzakken af.

  Geliked door 4 people

 7. In Groningen gaan Groen-Slinks en de misdaad hand in hand! In het centrum wemelt het van dubieuze arabische winkels, barbershops etc. In een noordelijke stadswijk waan je je in een banlieue. Het geld voor de Jeugdzorg, lees “vluchtelingen”, is niet aan te slepen. Dus is de WOZ met 10% is opgeplust! Groningen wás ooit een mooie stad!

  Geliked door 3 people

 8. Lucky zegt:

  Iets anders, Milo Yiannopoulos (gay) als Amerikaans congreslid ilhan omar

  Geliked door 1 persoon

 9. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Onze democratie lijkt meer oog te hebben voor de ondemocratische en theocratisch opgelede regelgeving sharia. Hypocriet

  Geliked door 2 people

 10. droevige mof zegt:

  Ze vluchten omdat ze niet willen toegeven dat ze moslims de eerste prioriteit geven boven alle andere minderheidsgroepen. Zij zouden hier ook een lange reden voor kunnen geven, maar het roept verdere tegenstrijdigheden op. Dus de meerderheid doet wat ze willen. Ze geven geen moer om parlementarisme.
  Onze Vlaamse vrienden kennen deze zogenaamde cordon sanitaire al langer.

  Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Precies zoals je zegt Droevige, maar bijkomend zoals meerderen hierboven zeggen ze lopen weg omdat ze de waarheid niet willen horen.
   Ik heb meer het idee dat ze denken dat door weg te lopen de waarheid niet naar buiten gebracht word en dus ook niet meer bestaat.
   Door velen hier op dit blog al aangegeven, het linkse gespuis doet keer op keer de waarheid grof geweld aan maar ze kunnen het niet meer tegen houden dus lopen ze weg omdat ze niet uit hun eigen denkwereldje weggerukt willen worden.
   En doordat word Groningen ( en uiteraard de rest van Nederland bestuurd.
   Het word bijna dagelijks getoond dat dit soort “bestuurders hun naam en baan niet waardig zijn en toch blijft het stemvee op dezelfden stemmen.
   Totaal onbegrijpelijk.

   Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Het demoniseren is begonnen in de Groningse media, kijk maar eens naar de foto-keuze, om misselijk van te worden !!

  https://www.dvhn.nl/groningen/Ongekend-felle-confrontatie-tussen-burgemeester-Peter-den-Oudsten-en-Ton-van-Kesteren-PVV-in-Groninger-raad-24375230.html

  Like

 12. Edwin Lauxen zegt:

  Like

 13. AEO zegt:

  Tja, ooit was ons land een democratie, maar dat is nu “gedemocratied”, voltooid verleden tijd.

  Like

 14. J.A. Kapteyn zegt:

  Ik weet nog steeds niet wat LHBTI’ers zijn. Toch geen homosexuelen en transgenders ?
  Wie praat me bij ?

  Like

  • Wachteres zegt:

   LHBTI is een afkorting die wordt gebruikt om te refereren naar lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie (LHBTI).

   Like

 15. fransdewit zegt:

  Ik hoop echt dat ze stuk voor stuk te maken gaan krijgen en lastig gevallen gaan worden door die nieuwkomers, dan is het huilie huilie. Dat on democratisch tuig is nooit volwassen geworden. W.s. waren ook zij die gene die pesten op school.

  Like

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het zoveelste teken aan de wand !!! Groningen volgt in het voetspoor van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Stap voor stap op weg naar de sharia. De politiek correcte linkse landverraders duwen het ons in hapklare brokken door de strot. En het geïndoctrineerde polderlandse klootjesvolk slikt braaf zonder verzet. Wanner kotsen we die onverteerbare troep uit ??? Waarom laten we ons nog steeds in slaap sussen met ruttige sprookjes ??? Hoe lang laten we ons nog als makke schapen naar de slachtbank leiden ??? Wanneer is het genoeg geweest ??? Wanneer valt de druppel, die de emmer doet overlopen ??? Hoe lang gaat de kruik nog te water ??? Wanneer gaan onze ogen open ??? Hope lang accepteren wij die exoten nog in ons land ??? Wanneer komen de verzetsstrijders uit de kast ??? Wanneer nemen we het heft weer in eigen hand ??? Wanneer gaan we met de grove bezem door het land, om schoon schip te maken ??? Wanneer houden we bijltjesdag ???

  Geliked door 1 persoon

 17. Groene Leeuw zegt:

  Tijdens de bevrijding van Groningen werd er hier ook fel gevochten tussen de geallieerden enerzijds en de socialisten van de NSB en de Duitsers anderzijds. Er waren aan gealleerde zijde meer dan 200 doden te betreuren en meer dan 450 dooie Duitsers en landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In dit geval vrees ik toch dat velen het filmverslag niet helemaal hebben bekeken, de burgemeester voelde zich persoonlijk aangesproken en vroeg hem deze woorden terug te nemen, nadat bleek dat hij dat weigerde schorste hij de vergadering voor enige tijd.
  Dan is het niet gek dat mensen de zaal verlaten.
  Na de schorsing kwam iedereen weer terug en legde de burgemeester uit dat hij met van Kesteren gesproken had en dat bleek dat het helemaal niet zo bedoeld was waarna hij zijn betoog opnieuw en in zijn geheel mocht doen, na afloop daarvan diende hij een motie in.
  Kortom een misverstand.
  Een storm in een glas water dus.

  Like

 19. Republikein zegt:

  We hebben allemaal tepels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s