CITAAT Matteo Salvini

Screenshot_68

“Ik heb vijf miljoen Italianen die in armoede leven. Als ik die allemaal verzorgd heb, zal ik me met de buitenlanders bezighouden.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Brigitte Mueller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op CITAAT Matteo Salvini

  1. neilven zegt:

    Ja dat is pas een politicus, maar hier en in andere landen hebben ze geen oog voor de armoede in hun eigen land, ze halen liever misdadigers, criminelen en verkrachters binnen die met open armen ontvangen worden en waar alles voor gedaan wordt wat maar mogelijk is. Schamen moeten ze zich, maar het zal niet lang meer duren en dan zullen deze politici bij een volkstribunaal terecht staan en dan zullen deze lieden zoals bijvoorbeeld een Frans Timmermans veroordeeld worden voor landverraad. Ook Macron en Merkel zullen het gevang in gaan.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Dat is nog eens liefde voor je eigen volk uitspreken.
    Top!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ronald B zegt:

    Het enige bezighouden met buitenlanders houdt hopelijk remigratie in!!! Landen van herkomst veilig? Meteen op het vliegtuig!!!!!!!!!

    Geliked door 3 people

    • Ronald B zegt:

      Met terugwerkende kracht van minimaal 30 jaar natuurlijk!!!

      Like

      • Joannes den Hollander zegt:

        Wat mij betreft houden we 1967 aan Ronald. Toen begon zo’n beetje de import van marokkanen en turken op gang te komen. Zijn we die ook gelijk kwijt want die kosten alleen maar geld. Gearbeid hebben ze nauwelijks, want dankzij maatschappelijk werkers, wisten ze ook toen al, heel snel de weg naar de WAO te vinden.

        Like

  4. Giny zegt:

    Zo’n politicus hebben wij ook, alleen zijn hier heel veel domme burgers die weer eens achter
    de verkeerde partijen aan hobbelen. Zich weer gek laten maken door de sekteleider van het FvD.
    Nog steeds niet in de gaten hebben dat ze helemaal niet met de PVV willen samenwerken, maar met de door hun zo verfoeide kartelpartijen. Wel continue de standpunten van de PVV jatten en
    in Brussel samen willen werken met een Alliantie die Pro Europa is.
    Massaal PVV stemmen is nog de enige kans, mochten ze de grootste worden en er niemand met ze samenwerken, gewoon afdwingen!!!

    Geliked door 2 people

  5. koddebeier zegt:

    En zo hoort een echte politicus te denken : Eigen Volk Eerst !!
    Zij hebben mij gekozen, hun brood eet ik. (Zij betalen mij) en ik dien hun !
    Maar loyaliteit bij veruit de meeste politici is tegenwoordig ver te zoeken, het is voor het grootste deel achterbaks krapuul die volk en vaderland verraden wanneer het hun uitkomt !

    Geliked door 2 people

  6. Statler & Waldorf zegt:

    Ik ben Mark Rutte:

    Ik heb miljoenen allochtonen/migranten hier wonen, als ik die allemaal alles heb gegeven dan zal ik kijken of er voor de autochtonen nog wat over is (grijns).

    Like

Plaats een reactie