Beatrix von Storch (AfD): “Als de vlag van de halvemaan wordt gehesen, zal de vlag van de regenboog in brand staan”

Screenshot_283

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het door de Groenen aangevraagde actuele spreekuur van het Duitse parlement over “maatregelen tegen homo- en transvijandigheid en voor de acceptatie van seksuele en geslachtelijke verscheidenheid” werd het definitieve Waterloo voor de ooit zo succesvolle homopolitiek van de Groenen.

philosophia perennis

Uitgerekend de AfD bleek de partij te zijn die het sterkst de belangen van homoseksuelen vertegenwoordigt. Dus die partij, die door LGTB-belangengroeperingen, die financieel volledig van links-groen afhankelijk zijn, altijd als homofoob wordt neergezet.

Door de interventies van de AfD-parlementariërs werd overduidelijk: Alleen wie de islamisering stopt, kan homoseksuelen beschermen.

Daarover Beatrix von Storch: “Het eigenlijke gevaar voor homoseksuelen in West-Europa wordt door de latte machiato-linksen consequent verdrongen. 52% van de Britse moslims wil homoseksualiteit verbieden en homoseksuelen worden in grote Duitse steden aangevallen, bijvoorbeeld bij de Kottbusser Tor in Berlijn.

Daarom geldt: Wanneer de vlag van de halvemaan wordt gehesen, zal de vlag van de regenboog in brand staan. Diegene die de vrijheid en veiligheid van homoseksuelen serieus neemt, die moet de islamisering van Duitsland en Europa stoppen. De AfD is de enige partij die dat zal doen.


(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, homofobie, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Beatrix von Storch (AfD): “Als de vlag van de halvemaan wordt gehesen, zal de vlag van de regenboog in brand staan”

  1. Lucky zegt:

    Ondertussen,
    https://www.anonymousnews.ru/2019/05/17/merkel-regime-will-sparguthaben-der-buerger-pluendern-einlagensicherung-soll-abgeschafft-werden/

    Het merkhell-regime wil spaartegoeden van de burgers gaan plunderen!
    Merkel-Regime will Sparguthaben der Bürger plündern – Einlagensicherung soll abgeschafft werden

    Deutsches Steuergeld steht schon längst in Hülle und Fülle für alle Welt zur Verfügung. Nun will sich das kriminelle Merkel-Regime jedoch auch noch an den Sparguthaben der Bürger vergreifen. Im Rahmen einer EU-weitern sogenannten gemeinsamen Einlagensicherung sollen die Ersparnisse der Bürger zukünftig vollständig zur Plünderung freigegeben werden.

    Geliked door 1 persoon

    • Richard zegt:

      Hier bestaat ook zo’n wet:
      De overheid kan in ‘crisistijd’ desnoods al uw financiële bezittingen in beslag nemen, ook uw spaargeld, goud en zilver. Dit werd al in 1978 geregeld in de Noodwet Financieel Verkeer. In artikel 33 van deze wet wordt het de uitvoerende ministers, ambtenaren en instanties bovendien verboden om hierover ook maar iets tegen de burgers te zeggen. Bovendien zijn zij automatisch vrijgesteld van eventuele gerechtelijke vervolging in de toekomst. Voor de inhoud noodwet lees volgende artikel.

      Onze regering mag alles van u afpakken

      Like

  2. Harry zegt:

    En die stomme flikkers zien het nog steeds niet !
    Ze zouden in ons land massaal PVV moeten stemmen , maar zelfs dát snappen ze niet .
    Dan maar van zeven hoog de flat af , wie niet luisteren wil , wie niet nadenken kan , die is de lul !
    Die flikkert op de beton .
    Ik heb er geeneens meer meelij mee .
    Klootzakken !

    Like

  3. Richard zegt:

    Ihr “da oben”
    An die menschen die uns fuhren:
    Was denkt Ihr Euch dabei?
    Kan Euch denn gar nichts mehr berühren?
    Fühlt Ihr Euch noch frei?
    Oder ist Euch das nicht wichtig?
    Sind Eure seelen schon verkauft?
    Wisst Ihr, was ist falsch und richtig?
    Passt auf, dass Ihr Euch nicht verlauft!
    Habt Irh eigentlich ein Herz?
    Oder gilt das für Euch nicht?
    Fühlt Irh nicht des Volkes Schmerz?
    Mit jeder Hoffnung, die zerbricht?
    Wozu dient denn Euer Eid?
    Und warum Erure Versprechen?
    Verdrängt Irh Euer eigenes Lied?
    Unterstützt Irh die Verbrechen?
    Die Verbrechen dieser Welt,
    die af Macht gegründet sind?
    Wer verkauft ist, ist kein Held!
    Wer verkauft ist, stellt sich blind!
    Seht Ihr nicht, was hier geschieht?
    Hier auf unserem planeten?
    Was singt Irh da nur für ein Lied?
    Wer nicht mitmacht, wird getreten?
    Wisst Irh, ich bin einfach sauer
    über so viel Ignoranz!
    Seid Ihr nicht erheblich schlauer?
    Zeigt uns doch Eure Brillanz!
    Ich gehöre zu den Seelen,
    die Ihr versprochen habt, zu schützen!
    Lange jahre ging ich wählen,
    wird es der menschheit jemals nützen?
    Warum denk’ ich mehr und mehr,
    das Eure welt ein schauspiel ist?
    Und warum nur wünsch’ ich mir,
    dass auch Ihr ein Herz besitzt?
    Ja ich weiß, jetzt ist die Zeit,
    das auch Irh endlich erwacht!
    Irh Menschen, lebt mit Ehrlichkeit,
    dann ist das Wunder schon vollbracht!
    Bron: Nicole Tentrus

    Geliked door 1 persoon

  4. Rensk. zegt:

    NPO is flink actie aan het voeren voor pro EU partijen. Hoeveel geld er wel niet vanuit EU naar Nederland komt. Voorbeeld: per inwoner van Heerle 600 euro. Laten ze een paar naiefjes zien en heel Heerle stemt 23 mei Pro EU. Het is zo doorzichtig allemaal.

    Maar hoeveel geld er naar de EU gaat daar hebben ze het niet over. Ook niet hoeveel geld Griekenland gekost heeft en nooit meer terug komt. Het is absoluut zeker. Dit is de staatstv En hoeveel geld het kost met die achterlijke regels (bedacht door luie ambtenaren die zich vervelen) van de EU etc

    Laten ze nog even een ondernemer uit het land van Merkel zien, die vind dat ie moreel verplicht is mensen te waarschuwen. M.a.w. niet anti-EU te stemmen. Verbeten hoofd deze ondernemer, maar hij deugt wel heel erg, want heeft Syriers in dienst genomen en die zijn goed en dus zijn alle vluchtelingen goed en klopt er volgens hem niks van al die verhalen over migranten. Tuurlijk zitten er wat goeie tussen. Maar feit blijft dat migranten meest vertegenwoordigd zijn in misdaad. En zoń ondernemer zal dat heus wel weten. Anders kun je geen bedrijf runnen, Dus belang.

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      Dat geld wat de EU naar de lidstaten stuurt is gewoon een sigaar uit eigen doos daar de EU in het geheim zelfs meer teugvordert dan uitgeeft!

      Like

  5. maurice de praetere zegt:

    homo of mannen met mannen is ook zonde god heeft de vrouw voor de man geschapen maar daarom hoef je ze nog niet te doden je kunt ze alleen maar waar schuwen

    Like

Plaats een reactie