Contrast . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jean”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Contrast . . .

  1. Klaas zegt:

    Like

  2. Lucky zegt:

    Ondertussen,
    https://tpook.nl/2019/05/20/tbs-propaganda-in-volkskrant-moordende-verkrachters-zijn-patienten-met-angst-die-tweede-kans-moeten-grijpen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

    Tbs-propaganda in Volkskrant: moordende verkrachters zijn ‘patiënten’ met ‘angst’ die ‘tweede kans moeten grijpen’

    Like

  3. Lucky zegt:

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-commissie-kopieert-george-orwells-1984-in-verkiezingsslogan/

    Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan

    Op het officiële twitterkanaal van de EC wordt namelijk een verkiezingsslogan gebruikt die rechtstreeks uit George Orwells ‘1984’ lijkt te zijn gekopieerd:

    ‘De EU is vrede. De EU is vrijheid. De EU is solidariteit. De EU is diversiteit. De EU is mensenrechten… De EU is bescherming. De EU is gelijkheid. De EU is de toekomst. Stem.’

    Nogal wat mensen zagen onmiddellijk de sterke overeenkomsten met ‘1984’, waarin een huiveringwekkende totale-controle maatschappij wordt geschetst waarin alle Westerse waarden zijn omgekeerd, en één grote overkoepelende ‘Partij’ de scepter zwaait:

    ‘Oorlog is vrede. Vrijheid is slavernij. Onwetendheid is kracht.’

    Like

  4. Lucky zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/de-telegraaf-zaait-verwarring-over-baudet-is-fvd-tegen-euthanasie-werkende-vrouwen-en-abortus/

    De Telegraaf zaait verwarring over Baudet: ‘Is FVD tegen euthanasie, werkende vrouwen en abortus?!’

    In het Amerikaanse tijdschrift American Affairs legt Baudet uit dat in zijn ogen a) zelfmoord gefaciliteerd wordt en b) abortus zo ongeveer gepromoot. Ook legt hij uit dat de rol van vrouwen veranderd is, wat positieve effecten heeft gehad, maar ook negatieve effecten. Zo zijn vrouwen vrijgevochten, maar ondervinden velen dat het erg moeilijk is om werk te combineren met het krijgen van kinderen. Dat is overigens geen méning van Baudet, dat is een feit. Ieder stel mét kinderen weet dat.

    Like

  5. Peter zegt:

    Hopelijk gebeurt het volgende……………………….
    https://www.hpdetijd.nl/2018-09-21/ondergang-timmermans/
    Ik zal hier een goed glas op drinken !!

    Like

  6. Lucky zegt:

    https://www.anonymousnews.ru/2019/05/14/urteil-des-europaeischen-gerichtshofs-moerder-und-vergewaltiger-duerfen-nicht-abgeschoben-werden/

    Oordeel van het europese gerechtshof: Moordenaars en verkrachters mogen niet uitgezet worden
    Urteil des Europäischen Gerichtshofs: Mörder und Vergewaltiger dürfen nicht abgeschoben werden

    Mit einer skandalösen Entscheidung sorgt der Europäische Gerichtshof erneut für Aufsehen. Mit Urteil vom heutigen Tag entschieden die Richter, dass der Status als „Flüchtling“ selbst bei schwersten Straftaten wie Mord oder Vergewaltigung vor einer Abschiebung schützt.

    Like

  7. Aegolius cs zegt:

    Left and right agenda?
    Is er nog wat anders te kiezen in het megalomaan/narcistische wereldbestuur, waarvan nationale grenzen door hun merkwaardige gelijkenis, overbodig zijn geworden.
    Zelfs god en Vaticaan zullen evenals mohammed tevreden kunnen zijn.

    Like

  8. Jan zegt:

    NOS en Pauw, nepnieuws

    Voorstanders van abortus framen de pro-lifebeweging

    De aantijgingen dat pro-life-activisten zich agressief gedroegen bij abortusklinieken, kloppen niet, zegt Chris Develing van Schreeuw om Leven.
    ….
    Een meerderheid in ons land slikte de berichtgeving voor zoete koek en als gevolg daarvan werden prolifekantoren bestookt met dreigementen en onlinescheldkanonnades. En nu blijkt uit het Utrechtse onderzoek dat het Vrelinghuis dus geen enkele keer melding heeft gedaan van intimidatie en agressie….
    ….
    In januari maakte EenVandaag een reportage samen met de Vrelingkliniek en het Humanistisch Verbond. ….. Omdat er geen agressie te zien was, volgde erna beeldmateriaal van een onsmakelijk ogende demonstratie uit Amerika, … het grote publiek had geen erg in de politiek gemotiveerde heksenjacht die zich voor hun ogen voltrok.
    ……
    https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/voorstanders-van-abortus-framen-de-pro-lifebeweging~b247160b/

    Like

Plaats een reactie