Islamitische Jodenhaat

Door:
K.v.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Islam, islamitische ideologie, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische Jodenhaat

 1. ruud beijer zegt:

  Toch blijft het vreemd dat veel Joodse mensen niet op de PVV of het FvD stemmen. Ze stemmen links en graven daarbij hun eigen graf. Over een aantal jaren neemt de islam Europa over en is er geen plaats meer voor de joodse mensen.Zij zijn als eerste aan de beurt. Daarna volgen de homo en lesbo,s.Zij krijgen gratis vliegles van een flat .Hierna worden de christenen geofferd aan alla..Echter allemaal eigen schuld van de wegkijkers in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke-0118 zegt:

   Wegkijkers, verblind door het (eigen) politieke bedrog. Helaas heeft het gros van de mensen een ‘dikke’ waas voor hun gezichtsveld en hun denk vermogen gekregen. Bevangen door een roes…al tijden.

   Like

 2. Astrid zegt:

  Islam is een synoniem voor diep gewortelde [zelf-]haat, tegen wie of wat dan ook. Eigenlijk haten de overtuigde moslims vooral hun eigen pathetische, bloedige leventjes, maar wensen ze er tegelijkertijd niets aan te veranderen. Wat ze technisch gesproken doen met hun psychische onvrede is projecteren op anderen, wat narcisten eigen is. Ze kiezen een zwart schaap en slachten het af. De islam-narcisten worden helaas al decennia lang massaal en opzettelijk geïmporteerd door andere narcisten, die we kennen als de opportunisten voor wie geld en macht de enige drijfveren zijn, van die lui die hun eigen bankrekening en maatschappelijke positie belangrijker vinden dan de wereldvrede. WOIII is dan ook onvermijdelijk. Het fenomeen islam dient van de planeet verwijderd te worden. Alsof het klimaat ons grootste probleem zou zijn!
  De meeste narcisten houden helaas pas op met hun intimidaties en aanvallen als ze in hun kist liggen. Voor rede blijken zij vooralsnog niet gevoelig. Ik ben er persoonlijk wel klaar mee, maar de trage linkse meute is nog steeds in slaap. Dat wordt een ruw ontwaken, wanneer de kophakkers bij hen voor de deur staan.
  Sterkte voor Israël en de Joodse medemens, voor mij zeker geen zwarte schapen, maar wel helden. Zie het maar eens te winnen van de vele manipulerende, egotrippende narcisten op deze planeet.

  Geliked door 6 people

 3. Rensk. zegt:

  Met dank aan de mensen van het gedrocht EU. Die zijn meer voor de buren van Israel dan Israel zelf. Stel je voor een democratisch land. Bah vies zegt Juncker. Zou best meer willen weten over hoe het precies werkt in de EU. Weet sinds kort dat er een Europese raad is en Europese commissie en dat de Raad het voor het zeggen heeft. Dat het parlement niet veel meer kan dan dingen tegen houden (maar dan moet er ook nog een bepaald aantal tegen zijn plus dat ze de moeite willen nemen op te komen dagen) Zou er best meer over willen weten. Veel helpen zal het niet door meer te weten. Door meer te weten veranderd er niks. Zalig zijn de onwetenden denk ik wel eens.

  Vroeg me altijd al af wat het koningshuis toch met de EU had. Als je ietsje meer weet hoe de machtsverhouding is in de EU dan verbaasd het me een stuk minder waarom ze zo gek zijn van de EU en de Islam

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  En ondat het op de middag te heet werd, liet hij de slachtingen stopzetten tot het wat koeler werd. Wat een liefelijke profeet.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Denk je nou echt dat dat gebeurde om de slachtoffers wat koelte te gunnen.
   Als het wat koeler is, dan kan je er meer afmaken, omdat je dan niet zo gauw afgemat wordt door de hitte.

   Like

 5. Anneke-0118 zegt:

  De Evil Union toont meer en meer scheuren. Observeer deze duvelse politici en kom tot de conclusie…men is veel angstiger en dus onzekerder geworden. Sneller op de tenen getrapt.

  Like

  • Anneke-0118 zegt:

   Heb het dus eigenlijk over Timmermans, vrijwel de enigste die zich laat zien en horen. Heeft grootse plannen, waar weer niets van terecht komt. Bevangen door een fikse roes…

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Ik zou me geen zorgen over Israel Het is de enigste bechaafd land ln de regio en die islamieten hebben schrik van dat land….want als ze iets verkeerd doen…..dan krijgen ze kletsen op hun blote poep

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s