Nederlandse politie wordt verder ontmanteld

Screenshot_33

(Door: “Weethetwel”)

Op landelijke schaal is nu de aanval geopend op politieagenten die niet passen in het politiek-correcte ideaalbeeld  van de multiculti maatschappij. In de afgelopen decennia zijn de sleutelposten bij de politie al zoveel mogelijk vergeven aan personen die zich kunnen vinden in het links verlichte denken. Nu voelt men zich sterk genoeg om ook de aanval te openen op de gewone manschappen.

Voelsprieten

Als er één organisatie is waar het reilen en zeilen van de maatschappij helder naar voren komt, is het wel de politie. De mensen die er werken worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van allerlei mislukte politieke experimenten. Het frustrerende is dat van die mislukkingen niets geleerd wordt, maar er een soort verbetenheid ontstaat om nóg verdergaande experimenten uit te voeren. Politieagenten zien bij het uitvoeren van hun taak hoe verkeerd dit afloopt, vooral bij de gewone bevolking, waar de politieke elite in het geheel geen boodschap aan heeft.

Cynisch

In veel korpsen is een soort cynisme geslopen om de frustraties van elke dag te kunnen verwerken. Het valt niet mee om voorgedrukte aangifteformulieren tegen Geert Wilders te helpen invullen. Om liefdevol het handje van analfabete moslims vast te moeten houden om het kruisje op de juiste plaats te zetten. Tegelijkertijd worden bijna opgeloste misdaden niet verder onderzocht vanwege veranderde prioriteiten. Sommige uitkomsten van onderzoek leveren daders op die niet gewenst zijn in het wereldje van rozengeur en maneschijn. Het wekt dan ook geen verbazing dat er veel politieagenten zijn die steeds grotere moeite hebben dit spel der politieke correctheid mee te spelen.  Kritiek hebben is niet toegestaan en als uitlaatklep ontstaat in zo’n organisatie al snel een ondertoon van cynisme en rauwe grappen. Op zich is daar niet veel mis mee, omdat op het functioneren van de agenten verder niets is aan te merken.

Toekomst

Maar de korpsleiding denkt verder. Op het wensenlijstje staat een ándere maatschappij. Er is in die visie geen behoefte aan ouderwetse agenten die patriottische gedachten hebben en een tamelijk star rechtvaardigheidsgevoel. Agenten die niet om kunnen gaan met positieve discriminatie van misdadigers, alleen omdat het geen Nederlanders zijn. Die er maar niet aan kunnen wennen dat moslims in het korps onderdanig zijn aan Turkije en Marokko en niet aan Nederland. Toch moet die toekomst er koste wat het kost doorgedrukt worden. Daar komt bij dat de korpsleiding er absoluut zeker van wil zijn dat de politie ook in de toekomst loyaal blijft luisteren, omdat het steeds vaker voor zal komen dat de politie tegen de eigen bevolking ingezet gaat worden. Niet alleen omdat er op een gegeven moment tóch daadwerkelijk verzet te verwachten is tegen de omvolking, dat komt ook omdat de overheid in steeds grotere mate voorschrijft hoe iedereen moet leven en iedereen die zich niet aan de regels houdt door strenge straffen in het gareel moet worden geperst.

Pakkans

Om de “ongewenste” agenten  tóch te kunnen pakken, is zorgvuldig bijgehouden in hoeverre zij kritiek hadden of foute grapjes maakten. Het is niet zo heel moeilijk een dossier op te bouwen als je alle speurmiddelen tegen je eigen mensen in kunt zetten. Dat kan door ouderwets de telefoon af te luisteren, maar tegenwoordig is het niet zo moeilijk een aardig dossier op te bouwen met behulp van diverse sociale media, SMS´jes, Whatsapp etc. Als alles maar op de juiste volgorde staat ben je al gauw schuldig. De grote aanval is begonnen. Maar het moment is nauwkeurig gekozen.

Corruptie

Er zijn thans een aantal gevallen bekend geworden van corruptie bij de politie. Daarbij zijn er duidelijke lijnen naar de mocro-maffia. Dit uiteraard tot afschuw van de Nederlandse bevolking. Kwam dat even goed uit. Om op die golf van afschuw mee te liften wordt nu bekend gemaakt dat er een groot aantal foute agenten is geschorst.

Als trouwe vazal en slippendrager van de overheid is het Algemeen Dagblad uitgekozen om het “nieuws” wereldkundig te maken. In één adem worden de echte corrupte mocro-agenten genoemd met de agenten die men juist om de tegengestelde reden kwijt wil. Kennelijk is de overheid nog niet zo zeker van haar zaak en heeft dit fake nieuws nodig om haar beleid aan de bevolking te verkopen. Want ze pakken de agenten af die juist écht voor de eigen bevolking staan.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Nederlandse politie wordt verder ontmanteld

 1. Republikein zegt:

  Bromsnor, tijd voor een coupe!

  Geliked door 2 people

 2. Dit land kaggelt per minuut verder achteruit! Het Vulles van Den Haag denkt dat we na een langdurige transitieperiode weer in rustiger vaarwater zullen terechtkomen. Zou kunnen, maar dan wel in de Dictatuur van De Satan! Ondertussen in RUTTElandje, in Rotterdam;
  https://nos.nl/artikel/2293683-vijf-auto-s-uitgebrand-in-rotterdam.html

  Geliked door 1 persoon

 3. henk verhoef zegt:

  en toen keek ik ook even naar de samenstelling 2e kamer de senaat de gemeente besturen en toen zag ik dat het volk het er vpolkomen mee eens is– want dat bevestigd de samenstelling
  Zie dan ook dat er nagenoeg nooit iets goed gaat – of iets echt werkt( behalve kaalvreten dan)
  Afbraak politie ( met goedkeurig kiezer) is zoveelste in de rij van afbraak– onderwijs, belasting ,,ambtenaren, jusitie , ouderenzorg, pensioenen, OV ict uwv PI jeugdzorg
  wat werkt er feitelijk wel– springt er zo uit– de criminele ( veel nieuwkomers) drugs productioe/distributie handel- werkt prima en veel/hoge winst en klimaat- dat hoeft die bedrijftak niet van hun klanten/de consument van groenlinks(ex wethouder diemen)

  Het duurt jaren om iets op tebouwen – afbraak gaat snel– alleen ziet men dat vaak niet– druk druk druk — Hoelang bestaat het koninkrijk der nedelranden feitelijk 150-200–
  ergo tijd voot iets nieuws- kalifaat een idee

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Henk verhoef. Door het falen van de staat in al haar geleden noem ik de staat de ergste vijand van de burgers.

   Geliked door 1 persoon

   • heksenhiel zegt:

    S.S. Je hebt volkomen gelijk , alleen vergeet je te melden ook de GROOTSTE ROVERSBENDE, die de gehele bevolking uitmelkt die dalijk geen zolen meer onder de schoenen hebben. Zeg maar : DE LEGALE MAFFIA !!!!!

    Like

 4. Peres zegt:

  Inderdaad steeds minder plaats voor echte dienders. Diversiteitsaanhangers spelen de hoofdrol en krijgen de koek. Blauw vakmanschap wordt steeds minder en de politie wordt steeds meer een burger vijandig politiek correct instituut. Bij het OM zie je met zelfde gedrag. De top van politie en OM zijn vaak D66, GL en PvdA. Homo’s, lesbo’s, negers, omgebouwde mensen zijn voor de top de helden en krijgen de baantjes of ze wel of niet geschikt zijn.

  Geliked door 2 people

  • Jan Altena zegt:

   *De top van politie en OM zijn vaak D66, GL en PvdA*
   Zomer 1966, tijdens de bezetting van het Maagdenhuis Amsterdam, werd er door toenmalige studenten geschreeuwd “Wacht maar totdat wij achter de groene tafel zitten”. Wel, zij zitten er reeds lange tijd, maar wij zijn eigenlijk toen wel gewaarschuwd! Alleen heeft de Nederlander dat niet door gehad.
   Als Marechaussee, ingezet als assistentie bij de Gemeentepoltie, was ik oor- en oogetuige van dat drama.
   Dolblij dat ik met pensioen ben.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bagul zegt:

  Er zijn agenten die hun ziel verkopen aan de onderwereld en er zijn agenten die, zoals benoemd in het artikel, patriottische gedachten hebben. Twee totaal verschillende werelden waar ‘internal affairs’ hun weg in moeten vinden.

  Met name de zin dat de agenten tegen de eigen bevolking worden ingezet fascineert mij. Dit zal namelijk kortstondig het geval zijn. Er zijn dienders die niet de marionet spelen. Niet bekeuren omdat uw achterlichtje defect is. Niet in de pas lopen. En wat niet allemaal meer. Echter, deze groep moet met alle voorzichtigheid te werk gaan aangezien iedereen binnen het apparaat paranoia is. Hypocrisie viert de boventoon. Nepotisme. Iedere dag worden ze in de gaten gehouden, daar zijn aparte mensen voor in dienst. Samenpakken zal bijna onmogelijk zijn. The ‘lone rangers’ zullen uiteindelijk het apparaat moeten verlaten en via andere wegen moeten proberen Nederland te redden. Alleen zij hebben deze kennis in huis! Er staat ons nog wat te wachten….

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Doen ze jou wat aan, dan gewoon doodschieten een voor een maakt niet uit wie. We weten nu dat het allemaal gespuis is bij de politie. Ik herken de type mens ondertussen wel.
   Argentinie mensen worden afgevoerd bij overheidsinstanties, oef gelukkig het is niet mij. Wat ga jij doen, door blijven werken voor deze maffiaclub? Of ga je je baan opzeggen bij de overheid en op de zolder wonen bij je ouders. Wat is je keus? Goed voorbeeld voor mij om te weten wie deze mensen zijn.

   Geliked door 1 persoon

 6. fransdewit zegt:

  Maar natuurlijk, ook eerlijke agenten worden in de wielen gereden met zulke grove argumenten bij ontslag. We worden aan alle kanten voorgelogen en besodemieterd. Net zoals ze al jaren de PVV boycotten, snappen jullie dat dan niet?

  Geliked door 3 people

 7. Ruud zegt:

  Laten de ontslagen politiemensen eens gaan praten. Dat zou verhelderend kunnen werken. Laten we niet vergeten dat elke beroepsgroep een afspiegeling van de maatschappij vormt en dat er dus ook onder de (ontslagen) politiemensen kaf en koren aangetroffen zal worden.

  Geliked door 2 people

 8. Jade zegt:

  Daarom worden de IS-baby`s terug gehaald.
  Die kunnen straks meteen aan de slag bij de politie…

  Geliked door 2 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wij hadden vroeger (50-er jaren) bij ons op het dorp 3 dienders. Een wat oudere vent, de groepscommandant, een assistent, dat was een potige vent van iets in de 30 en een kippenekje, die net van de opleiding kwam en eigenlijk stage liep. Ze hadden geen auto’s, geen motoren, maar een gewone fiets. Ze droegen ook geen heel wapenarsenaal aan hun koppel. Met hun drieën konden ze het makkelijk af. Ze betoonden begrip naar de mensen. En iedereen had respect voor de agenten. Kom daar nou nog eens om. Ja, de tijden zijn veranderd. Maar is het leven ook beter geworden ??? zijn wij nu gelukkiger, dan vroeger ???

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Men heeft nu gewoon het verraad aan het volk, waar andere mensen voor opgehangen zouden worden, gelegaliseerd?
  Niet zo verrassend 20 jaar terug waren ze al bezig de integere dienders er uit te werken en vooral ook de gelovige diender moest weg. Te eerlijk en te goed voor het volk.
  De meeste die weg zijn schamen zich er ooit voor gewerkt te hebben.

  Geliked door 2 people

 11. Dick zegt:

  Gwoon blijven stemmen of mond dicht.
  Draai het eens om niet stemmen en mondig.

  Stem dan massaal ongeldig uit je ongenoegen op hetzelfde papier wat met zwarte stift mag.

  Dan bijhouden ((geen stijl is daar goed in al twijfel ik zeer of zij ondersteunen)) hoeveel zwarte stift stemmers ‘hun’ wegstemmen,,.
  Levert iig onmiskenbaar gemaakte mondigheid op met de boodschap, hoogtijd voor nieuwe partijtoppen deze zijn corrupt ofwel gezamelijk onder invloed van braakdrugs.

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Na het vertrek van Jan Blaauw is het alleen maar berg afwaarts gegaan toen vertrok de laatste man die wist hoe je boeven moest vangen en die achter “zijn” personeel stond.
  Nu is al jaren de politieleiding een links bolwerk van mooipraters, maar doen ho maar !!

  Geliked door 1 persoon

 13. A.S.N. den Haan zegt:

  In de afgelopen decennia zijn de sleutelposten bij de politie al zoveel mogelijk vergeven aan personen die zich kunnen vinden in het links verlichte denken.
  ———————————————————————————————————————
  Maar vooral ook in de niet verlichte islamdoctrine !!

  Geliked door 2 people

 14. Qvic zegt:

  Dat de politiek nooit leert van zijn eigen fouten komt doordat ze allemaal een Narcistische Persoonlijkheids-stoornis (NPS) hebben. Ze denken eigenlijk nog op kinderniveau, want kinderen willen ook niet dat andere hun aanspreken op hun misdragingen. Dan vinden zij dat diegene maar weg moeten gaan, zodat zij er geen last meer van hebben. Maar zij zullen zichzelf nooit afvragen hoe dat zou komen, zij denken zelf dat andere er net zo over denken als zij. Daar komt het kromme denkbeeld van de politici vandaan. In die zelfde lijn hebben zij het onderwijs al verkracht, zo ook alle sleutelposten toe bedeeld aan de meepraters (voor die functies behoefden ze niet eens capabel voor te zijn, als ze maar mee praten) en nu gaan ze politiekorpsen filteren. En alle politie mensen die niet voldoen aan hun eisen, zullen dan afvloeien. Zodat de gehele overheid gaat bestaan uit meepraters, daar wordt de eigen bevolking de dupe van, maar daar hebben die politici geen maling aan. Want zij denken werkelijk dat zij alles beter weten dan ieder ander. Een soort van übermensch gedachte en dat de bevolking de laagwaardige mensen zijn, die maar moeten gehoorzamen. Als we deze politici maar hun gang laten gaan, wordt het met de dag extremer met hun eigen verzinsels (waar ze zelf heilig in geloven), die zij opleggen aan de bevolking. In discussie gaan heeft geen enkele zin, want zij zijn zo arrogant en overtuigt van dat zij beter zijn dan andere. Het enige waar zij gevoelig voor zijn, is dat zij zelf buiten gesloten worden en gekleineerd worden. Want dan komen ze in een diepe depressie, waardoor zij hun politieke baan voor op moeten geven. het zijn eigenlijk allemaal blaaskaken, met een heel klein hartje. Want ze zijn stuk voor stuk angsthazen, als er iets gebeurt waar zij geen grip op hebben. Iets waar de gewone bevolking constant mee moet leven, door de willekeur van deze politici.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat wat jij beschrijft, geld dan zo’n beetje voor iedereen die er rond loopt.
   NIEMAND wenst zich op zijn eigen gedrag aangesproken te voelen door een ander.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Peter Siebelt, de schrijver van het boek de 4e wereldoorlog, beschrijft in zijn boek hoe de linksen, groenen en communisten en anarchisten. de politie hebben geinfiltreerd, o.a. bij de politieacademie. Het is dus volkomen te begrijpen dat de politie niet te vertrouwen is.

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Voorbeeld is frans timmermans. Een narcistisch mannetje met kinderlijke ideeën

   Geliked door 2 people

 15. Bob Fleumer zegt:

  Van alle kanten wordt ons land aangevreten door het linkse gedachtenkwaad net zo lang tot de boel in elkaar stort, Rutte en zijn lachbeleid moet weg, deze man is een gevaar voor ons land en niet Geert en Thiery.

  Like

 16. Steven zegt:

  Feitelijk verbergen ze het al niet eens meer dat men de bevolking wil vervangen. De Politie wordt steeds meer allochtoon en overal in het land worden mossel burgemeesters aangesteld.
  Ze spelen de burgers tegen elkaar uit net zolang tot die met elkaar op de vuist gaan, waarbij Henk en Jan uiteindelijk het onderspit moeten delven.

  Geliked door 3 people

 17. Dijkstra zegt:

  De politie wordt aangestuurd door de politiek en die wil zo weinig mogelijk echte boeven vangen. Want plegers van zware delicten komen overwegend uit Oost-Europa en van buiten Europa. Zo slaat de politiek twee vliegen in een klap: de gevangenissen minder vol en de mensen die hierheen komen ‘voor een beter leven’ worden niet al te zeer gehinderd. Want echte boeven vangen kost geld, en bonnen schrijven levert geld op voor de overheid. Bovendien is de pakkans bij lichte delicten zoals verkeersovertredingen tegenwoordig een stuk hoger door de technische ontwikkeling. Toevallig richt de politie zich dan ook nog meer op mensen van West-Europese afkomst, dus kapitaalkrachtig. Al met al wordt de politie op deze manier een instrument in de herverdeling van rijkdom, of te wel voor het bereiken van sociale rechtvaardigheid.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jules Vismale zegt:

  Je zou haast gaan denken dat links zich precies tegen de politie gaat gedragen zoals de nazi’s in WO II hier in Nederland deden. Ik heb namelijk gelezen dat vele duizenden politieagenten toen zo plichtsgetrouw waren dat ze zonder enig verzet tienduizenden Nederlandse joden arresteerden en via de Staatsspoorwegen (de SS genaamd!) lieten afvoeren naar Auschwitz, Sobibor, Mauthausen en Theresienstadt waar zeker 102.000 van hen omkwamen!
  Dankzij dat akelige links krijgen de gefrustreerde burgers in Nederland alleen maar een nog grotere afkeer van de politie als deze hen niet tegen criminelen beschermen of alleen maar bekeuringen uitschrijven, gelijk als in de Donald Duck en Suske & Wiske! Ik kan persoonlijk al helemaal geen politieagenten meer zien daar ik mijn vertrouwen in hen totaal ben kwijt geraakt! De politie is hier allang je beste vriend niet meer!

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Het zijn internazi’s! Het zijn socialisten, en Hitler nsdap was ook een socialistisch partij. Internationaal socialisten, ofwel (inter)nazi’s.
   Ze hebben er een rechtse partij van gemaakt, als afleiding, om door te kunnen gaan met hun politiek.
   Als politieke protest groep zijn ze al weer aan het marcheren met de schep over de schouder.
   En hoe komen ze toch aan het uitsteken van de arm, Hitler, zoals de Ave groet van Rome. En ik zing Ave Maria. En Stalin ook met de arm uitgestoken. Allemaal totalitair communisme socialisme leninisme fascisme het is allemaal hetzelfde, iets anders, maar veelal overeenkomend. Moet toch iets zijn vanuit het oosten van de steppen van zuid Rusland. Het oude Zuid Europa had dat niet, je ziet geen beelden uit de oudheid 4000 jaar oud die dat doen. Komt van de Turkse invasie, de woeste zeevolken die vanuit de zwarte zee de mediterraine inkomen. Oorlog en kapotmaken, daar leven ze voor. Zonder slavische onderdrukking kunnen ze niet, daarom werden ze ook slaven genoemd. De meester priester Magyar legde de regels op. Zonder regels (aka socialisme communisme) kan naar mijn mening deze groep niet leven, ze weten simpelweg niet hoe dat moet. Daarom is Communisme hier gekomen, met deze mensen mee. In het oude europa was er geen anarchie ook al was er geen leiding. Zie maar Belgie en Nederland die jarenlang zonder regering kunnen.

   Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Het Heil Hitler met de Ave groet door de Hitler nsdap-ers is dan ook een zware belediging aan het oorspronkelijke volk. Heil betekent alle goeds en gezondheid aan iets toezeggend. De Ave groet is van een (laffe) groep Turken die Rome bouwden met wat lokale mensen die ze niet hadden uitgemoord. De Ave groet is van dominante kapotmakende mensen die Europa inmarcheerden en een stam van honderden of duizenden mensen aanvielen en uitmoorden. De andere volkeren zagen het kansloos aan, Je wist nooit wanneer je als stam aan de beurt was. Het rijk heeft niet lang geduurd hooguit honderd jaar op de top, zo rondom de begin van de jaartelling. De stammen leefden veelal in respect met afstand van elkaar met ieder zijn eigen village. En een groot leger stortte zich dan op een zo’n stam. Laf volk. De schilden hebben ze van de Germanen, de zwaarden hebben ze van de Germanen, enige verbetering is dat ze korter gemaakt werden. Hoewel de Saks het kortmes al bestond. De malienkolder is ook nagemaakt van de Germanen. Uit het oosten hadden ze geen ijzerbewerking. Uit het Oera Linda boek. Die kwamen ze bij ons bedelen startend 3000 jaar geleden toen onze ellende begon en ze de wapens gebruikten om hier binnen te vallen vanuit het Oosten. En later het zuiden vanuit Rome.
   Ze bouwden een fort waar ze zich in verstopten en vandaaruit stortten ze zich plots op een stam. Zo zijn de Duitsers ook Nederland binnengekomen. Overigens Romeinen die zich aan de Rijn hadden gevestigd. Ja honderden jaren geprobeerd te doden, maar bleven maar komen. ?? waarom weet ik niet. Waarom bouwen ze geen eigen steden aan de rivieren oost van Novgorod? Duitsers bouwden 1000nchr burchten (volgens mij hetzelfde volk dat vanuit Turk Rusland en Rome zich Duitsland ging bezetten) en van daaruit werd de plattelandbevolking van Noord Holland geterroriseerd. Doet mij danken aan de klein China stadsdelen, van waaruit ze ons ook aan het terroriseren zijn.
   Wat hadden we moeten doen? 1. meer samenwerken wat we ook na tientallen jaren gedaan hebben de oorlog van Arminius/Hermanus. 2. Ze laten uithongeren in hun forten. Zij bouwden wel fortificatie om het fort, maar wij kunnen tegen-fortificatie bouwen, zodat ze hun fort niet kunnen verlaten. 3. De regering laten doodbloeden, veel schade aanrichten veel kosten, en mensen van de overheidsinstellingen doden, zodat het een vreselijke status krijgt. Een andere weg is er niet meer. 4. Jij mij pijn doen, dan krijg je de pijn terug.
   Ook denk ik dat in warme landen als India Arabie en ook midden Afrika en zuid Azie het makkelijker voortplanten is. Veel voedsel en meer fertiliteit, de mensen bleven maar komen.

   Geliked door 1 persoon

 19. karel zegt:

  en het volk is nog steeds in een diepe coma.

  Geliked door 1 persoon

 20. scherpschutter1943 zegt:

  Een beetje vent wordt vandaag de dag, geen agent. Dat geldt ook onverkort voor militairen, Deze lieden worden met allerlei leugenachtige tv.spotjes gelokt. Iemand die even nadenkt bedankt voor de eer. De politici en de daaruit voortgekomen regering, heeft minachting voor het eigen personeel.
  Die gewezen cda.voorman buma, wil de dienstplicht weer invoeren plus verplicht het volkslied zingen. (Zingen doet u maar in de kerk en thuis voor het zingen de kerk uit.) . Nou laat maar meneer buma, dat christelijke kloteland van u bestaat niet meer. Het land bestaat nog uit een handjevol christenen, atheïsten en natuurlijk veel moslims, waarvan er alleen maar meer komen, plus hordes buitenlanders die hier alleen maar hun hand komen ophouden en onze ruif leegvreten.
  Dat uw God u bijstaat. Ik hoef daar niet op te rekenen als empirisch atheist

  Geliked door 1 persoon

  • heksenhiel zegt:

   Je bent echt een Scherps. weer in de roos goos. Erzijn hier 3 á 3,5 miljoen allochtonen, waarvan het grootste gedeelte MOSLIM/JIHADIST is. En daar is het echt grote gevaar. Als ik op de taxi reed en had een buitenlander (zakenlui) achterin dan vroegen ze wel eens hoeveel allochtonen hier woonden en ik dan zei plm. 3 milj. schrokken ze zich een hoedje en geloofde me eigenlijk niet in zo een klein land waar je ondertussen claustrofobie krijgt als je van A naar B rijdt en dat al voor de woningen voor onze binnen gelaten terroristen.

   Like

 21. Pingback: Politie zet je aan het werk: kijk tijdens uw vakantie uit Ridouan T. en Saïd R. • JDreport.com

 22. Pingback: Diversiteit richt de politie te gronde | E.J. Bron

 23. Jules Vismale zegt:

  Stel dat de linkse politici en de vrouwen-verachtende moslims nou eens naar een tekenfilmserie van Hanna/Barbara uit 1979, 40 jaar geleden, hadden gekeken genaamd ‘Casper and the Angels’!
  In deze tekenfilmserie was Casper, het vriendelijke spookje, goed bevriend geraakt met twee vrouwelijke politieagenten, Mini en Maxi genaamd, en hielp hij hen, samen met zijn oudere neef en collega-spook Hairy Scarey, om de criminaliteit in de ruimte aan te pakken.
  Mini was een lange en roodharige blanke vrouw die vrij goedhartig en aardig bleek maar soms ook vrij dom kon wezen terwijl Maxi, een kleinere en bruine Afrikaanse-Amerikaanse vrouw, juist veel intelligenter was en zij ook vrij fel uit de hoek kwam en hn chef van een vrij oudere en gezette kerel!
  De twee jongedames konden vaak de schurken niet altijd te pakken krijgen ofschoon Hairy Scarey hen altijd de stuipen op het lijf joeg, tot grote ergernis van Casper!
  Daarbij hadden Mini en Maxi vaak ook last van twee oerdomme mannelijke collega’s, Nerdly (een magere en zwartharige man) en Fungo (een lange en gezette kerel met rood haar en een lelijk apengezicht! Deze waren meestal jaloers op Mini en Maxi en zij bedierven geregeld hun opdrachten!
  Als de moslims zouden zien hoe deze twee vrouwelijke politieagenten, waaronder een brunette, allerlei mannen gingen arresteren zouden zij al wensen dat de Nederlandse politie hier totaal was ontmanteld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s