Diversiteit richt de politie te gronde

Screenshot_138

(Door: “Weethetwel”)

Omdat de linksen/communisten zich de laatste vijftig jaar meester hebben gemaakt van alle instituties in onze maatschappij, behoort daartoe ook de politie. Eéns was de politie bedoeld om de burgers te helpen, te beschermen en vrede en veiligheid in de maatschappij te handhaven. Helaas is dat al lang niet meer zo. De politie wordt vooral gebruikt voor het uitleven van linkse hobby’s. Misbruikt is een beter woord. Voor en na zijn alle leidinggevenden vervangen door beroepssocialisten. Van de oorspronkelijke doelstellingen en het oorspronkelijke politiewerk komt steeds minder terecht.

Hoofdstuk 2, artikel 3 van de politiewet geeft de taken van de politie weer:

“De politie heeft tot taak in ondergeschiktheid aan het bevoegd gezag en in overeenstemming met de geldende rechtsregels te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven”.

Dit is een prima uitgangspunt maar de wetgever heeft zich er kennelijk geen rekenschap van gegeven dat het bevoegd gezag nog wel eens héle andere doelstellingen zou kunnen hebben dan wat de maatschappij verwacht. En dat met degenen die hulp behoeven óók hele andere mensen worden bedoeld dan de burgers van die maatschappij.

Maar helaas is dat precies wat er is gebeurd !

De politieke elite heeft geen boodschap aan de Nederlanders

“De Nederlander bestaat niet”, vindt zelfs het koningshuis. Wellicht is die opmerking goed bedoeld, maar de strekking ervan geeft een volstrekt verkeerd signaal. De Nederlander bestaat namelijk wel, al eeuwen lang. Dat zijn alle mensen die in dit land willen en kunnen wonen en een positieve bijdrage willen leveren aan die maatschappij en daar ook achter staan. Maar op het moment dat die uitspraak in handen valt van een communist, wordt er mee bedoeld dat álle mensen op de wereld gelijk zijn, Nederlander of niet. Onze polderlandse linksen vinden dan dat er geen grenzen nodig zijn tussen landen en dat iedereen die dat wil in Nederland mag wonen (en ook nog op onze kosten).

Minstens zo erg  is dat zij ook geen verschil zien tussen dader/slachtoffer, agressor/belaagde, inbreker/bewoner en noem maar op. Er bestaat een zieligheidscultus (en een hele zieligheidsindustrie) waarbij de daders van misdrijven ineens slachtoffer zijn door hun slechte jeugd, geringe kansen, discriminatie, huidskleur, seksuele geaardheid of geloof. Met de opdracht in Hoofdstuk 2, artikel 3 van de politiewet worden in hun ogen juist ook deze zielige mensen bedoeld die hulp behoeven en dat zijn heel vaak geen Nederlanders.

De politie heeft zich hardnekkig verweerd tegen de linkse infiltratie

Na de linkse machtsgreep zijn de afgelopen decennia de sleutelposten bij de politie zoveel mogelijk vergeven aan personen die zich kunnen vinden in het links verlichte denken. Maar als er één organisatie is waar het reilen en zeilen van de maatschappij helder naar voren komt, is het wel de politie. De mensen die er werken, worden dagelijks geconfronteerd met de fatale gevolgen van de linkse maatschappijvisie. Het frustrerende is dat van die mislukkingen niets geleerd wordt, maar er een soort verbetenheid ontstaat om nóg halsstarriger de politieke stokpaardjes op de bevolking los te laten. Politieagenten zien bij het uitvoeren van hun taak hoe verkeerd dit afloopt, vooral bij de gewone bevolking, waar de politieke elite in het geheel geen boodschap aan heeft.

In het kort komt het er op neer dat er in de ogen van links eigenlijk geen misdadigers zijn, omdat ze allemaal genoeg zielige redenen hebben waarom ze de wet overtreden. De politie is dan alleen maar nodig om ze aan te spreken en weer op het rechte pad te praten. In hun ogen heb je dan een héél ander soort politie nodig en dan komt het volgende hoofdstuk in de niet-aflatende linkse ideologie: “De politie moet een afspiegeling zijn van de maatschappij”. De voorstanders hiervan krijgen uiteraard volop ruimte in de media om kond te doen dat de politie op talloze vage ideologische punten slecht zou functioneren.

Afspiegeling van de maatschappij?

Nog niet zo heel lang geleden kon je bij de politie terecht als je een goede conditie had, redelijk tot goed geschoold was en je kon vinden in dienstbaarheid aan de Nederlandse burger. Want je taak was : ” te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven”. Per slot van rekening kon het nog wel eens een keer voorkomen dat je die kracht en conditie nodig had, want het politiewerk bestond niet alleen uit het overzetten van oude dametjes op het zebrapad. Natuurlijk, ook daarin verandert wel wat, want cybercriminaliteit behoeft weer een ánder soort politieagent.

Maar door te suggereren dat de politie niet goed zou functioneren omdat zij niet genoeg een afspiegeling is van de maatschappij is wérkelijk een gotspé. Het is een aanklacht tegen iedere agent dat hij/zij kennelijk niet professioneel genoeg is om zonder aanziens des persoons te functioneren.

In hoofdstuk 2 artikel 3 van de politiewet staat in ieder geval niet vermeld dat de politie een afspiegeling van de maatschappij moet zijn!

Diversiteit is nu het toverwoord

Om de politie definitief te ontmantelen als handhaver van de rechtsorde is er een grote actie gaande tegen agenten van het oude stempel. Maar los daarvan worden onder het mom van diversiteit allerhande personeelswisselingen doorgevoerd, waarbij niet de kwaliteit van belang is, maar waarbij de tegenstellingen in de maatschappij juist versterkt moeten worden. Men neemt geen Nederlanders meer aan, maar moslims, Turken, homo’s, transgenders, indianen, allerlei gekleurde mensen en verder iedereen die zich er op voorstaat een aparte groep in de maatschappij te zijn. De vraag luidt onmiddellijk waarom pedofielen, inbrekers, verkrachters, messentrekkers en andere geweldplegers er ook geen plekje kunnen krijgen. Dan zitten ze direct aan de bron om weer op het rechte pad te komen.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Diversiteit richt de politie te gronde

 1. Wakkere Joost zegt:

  Ik ken dat, ik heb het aan de lijve ondervonden met zo n links broekie kut agentje.
  Die probeerde mij zijn linkse opinie op te dringen.
  In plaats van zijn echte werk te doen.En dat van onze belastingcentjes.
  Toekomstbeeld massale burgerarrest van politieagenten die niet meer als legitiem worden
  beschouwd maar als verraders.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Hoe herken je ’n Turk samen met ’n Indiaanse agent?
   De een rookt ’n waterpijp en de ander zit aan de vredespijp.
   Je weet echt niet wat je ziet.

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Ten tijde van de bezetting van nederland door duitsland, was de duitse autoriteit ook het bevoegde gezag in de zin van de politiewet. Daar waren zelfs de in nederland achter gebleven autoriteiten het over eens. De arrestaties van joden en het confisqueren van hun bezittingen vielen daar ook onder.
  Heden ten dage bestaat dus de mogelijkheid dat nu weer hetzelfde gebeurd maar dan onder islamitisch gezag. We weten nu al waar dat op uit draait. De nl.regering zal zich hier echter niet tegen verzetten.

  Geliked door 5 people

  • leo 1 zegt:

   Er is ten tijde van de bezetting NOOIT een Jood, een Onderduiker, een verzetsheld of een ander voor het toenmalige gezag verdacht persoon door een DUITSER persoonlijk uit zijn huis gehaald.

   Dat werd overgelaten en maar al te graag uitgevoerd door agenten van politie, leden der NSB en functionarissen vanJustitie en haar organen die het maar al te lekker vonden om door de bezetter onder de ballen gekieteld te worden en schouderklopjes te krijgen.

   Duitse soldaten stonden er wel vaak bij, keken er naar en vonden dat het goed was.

   Na vertrek uit het interneringskamp of bij binnenkomst van een SD bureau werden zij het slachtoffer van het NAZI systeem.

   ( aldus mijn vader )

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Die kentering was in het begin van de jaren zeventig al duidelijk merkbaar. Veel beroepsmilitairen die zo’n 6 tot 10 jaar in het leger hadden gezeten wilden vaak een overstap naar de politie maken. Nou, dat ging mooi niet door. Waar de politie in het verleden stond te springen om dit soort mensen kregen ze nu als antwoord dat ze dit soort mensen liever niet in dienst namen. Ze zijn te hard en als de burger na slechts een waarschuwing niet luistert, slaan ze er gelijk op los en dat kan in deze tijd natuurlijk niet meer. Ze zochten eigenlijk jongens en meisjes die van de school afkwamen en die conflictsituaties verbaal konden oplossen.
  Achteraf zullen de meesten er blij mee zijn. Je moet er toch niet aan denken dat je op patrouille moet met een turk of een marokkaan. Vreselijk lijkt me dat als je voor je eigen veiligheid alle energie moet steken in zo’n geïnfiltreerd onbetrouwbaar sujet.
  Ik beklaag dan ook veel oudere agenten die wel kunnen en ook willen, maar verder niets mogen. Een aantal jaren geleden zei een nog redelijk jonge agent, een voormalig sergeant van de Mariniers, die de overstap naar de politie, omdat ze bijna niemand meer konden krijgen, wel heeft kunnen maken, tegen mij: ” wat heb ik een spijt dat ik bij het Korps ben weggegaan. Het liefst kroop ik nu nog op handen en voeten terug naar Doorn.”

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Johannes den Hollander, die voormalige sergeant van de mariniers zou daar nu ook niet meer welkom zijn vanwege hetzelfde probleem als bij de politie. Nu werft de staat soldaten met spotjes van watjes in uniform die kleine kindertjes in de armen dragen en “redden”. slappe hap dus die beter opgeheven kan worden. Waarbij het aller gevaarlijkste komt voor de soldaat. De werkgever heeft minachting voor haar eigen personeel en stuurt dit op pad zonder fatsoenlijke spullen. Bijvoorbaat verloren zaak dus. (nederland, wel miljoenen euro’s schenken aan malinese corrupte machthebbers en de eigen soldaten in dat zelfde malie in gevaar brengen vanwege slechte uitrusting en materieel

   Geliked door 1 persoon

 4. Meine zegt:

  Geld ophalen met “slachtoffer-loze” misdaden, dat kunnen ze.

  Like

 5. Charles zegt:

  Wat is er Nederlands aan ons “nep”koningshuis?

  Like

 6. Eppo zegt:

  Korps in Gouda lost ook niks op ,met al die Murkenmeuk in die Stad .
  Ongelooflijk dat zo een Korps niet vervangen wordt .

  Like

 7. verwardeman zegt:

  Die PvdA heeft inderdaad alles verpest met hun ” mars door de instituten ” in de jaren 70.
  Het onderwijs was het eerste slachtoffer van deze linkse looney bende , gevolgd door de
  omroepen , dagbladen , politie enz .
  Het lijkt wel of ze elk spoortje “mannelijkheid ” en normaliteit willen castreren teneinde een
  makkelijke prooi van ons te maken voor de overname door die kut- iSSlam !!!
  Dat ze nog een hele nare toekomst tegemoet mogen gaan , die linkse verraders !

  Geliked door 2 people

 8. Thoth zegt:

  De politieke elite heeft geen boodschap aan de Nederlanders.(..)

  Yep. De PvdA, die met een 9 personen in de 2e Kamer zit, heeft een 34-jarige koe (PvdA) als het ‘opperhoofd’ van Zundert geïnstalleerd.

  LOL

  Like

 9. In reactie hierop zullen vanzelf wijkgebonden vrije korpsen ter beveiliging van de burgers ontstaan. Verstandige mensen oriënteren zich vast op een bij hen passende enclave waarin onderwijskansen toenemen en familie, have en goed zonodig verdedigd kunnen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s