DE DADER IS BEKEND!!!

Screenshot_67

(Door: “bobzelf”)

17 juli 2014, als ome Bob een weddenschap afsluit hoelang het duurt voordat de kreet “Poetin did it!” geroepen zou worden. Het duurde precies 20 minuten! En na slechts 20 minuten gillen, de volgende massamoordenaars: Adolfa Merkel, Hollande, Cameron, Rutte, Het Spaanse opperhoofd en . . . zelfs de Australische leider op 22.000 km afstand!? Poetin did it, het was een Buk-raket. Twee uur later! Ja hoor, we weten het zeker? De VS hebben onweerlegbare bewijzen!

“Poetin did it, het was een Russische Buk-raket”, openen de ochtendbladen op de voorpagina´s zo groot en vet als chocoladeletters de volgende ochtend 18 juli heel vroeg. Dus uw eigen Soros-blaadje het AD, de Televaag, de Volkskrant, de NRC, tevens Elsevier.

Poetin moordenaar! Mag ik dan even vragen hoe in hemelsnaam de hele wereld dit kon weten??

Wat doet een mens namelijk bij een vreselijk ongeluk, een vreselijke moord, een vreselijke crash enz.? DE vraag stellen: we moeten de daders vinden en berechten! Dus als iedereen weet/wist wie het gedaan had, dan is dat afgesproken werk, en afgesproken werk houdt in dit geval in? Ja, roept u maar! Een geregisseerde moord met voorbedachten rade! En helemaal niks anders!

Dus we zijn nu 1825 dagen verder. En 500 miljoen Europeanen worden dagelijks nog steeds bestookt met een Russische Buk-raket, Poetin did it, etc. U bent er allemaal ingestonken hè?

Ik zal even teruggaan in de tijd alleen voor onze dikke 16 miljoen hersenloze lobotomie-patiënten, ook wel Nederlanders genoemd! In het gebied van “de moord” wonen 15 miljoen mensen en allemaal een telefoon, i-Phone etc. in de hand! Heeft u in die 5 jaar al één foto gezien van het vliegtuig en de Buk-raket? Heeft u ooit een opname gezien van het rookspoor van de afgeschoten Buk-raket? Dat circa 15 minuten duidelijk zichtbaar is en blijft hangen? Hebt u ooit één geluidsopname gehoord van het door merg en been gaande geluid van een afgeschoten en vliegende Buk-raket? Heeft U ooit 1 geluidsopname gehoord van het door merg en been gaande afschiet en vlieg geluid van een Buk-raket???

Er vonden oefeningen in de buurt plaats met 3 Amerikaanse AWACS-toestellen, en niemand die de Buk-raket gezien dan wel waargenomen heeft? Er hangen boven onze aardbol ongeveer 4500 satellieten, waarvan er zeker nog 1500 werken, en niet eentje heeft iets waargenomen? U vond het ook niet vreemd dat de Oekraïense radarinstallaties allemaal uitstonden op moment X wegens onderhoud?

Ach, kleinigheid toch. Het is gewoon oorlog daar, dus een kniesoor die daar op let. Wist u dat alle Amerikaanse spionagesatellieten “toevallig” allemaal niet in de buurt waren? En ja, waar zijn die onweerlegbare bewijzen dan gebleven?

U vindt het ook niet vreemd dat alles wat u te zien krijgt, aangeleverd is door de Oekraïense veiligheidsdienst? Want alles wat de Russen aanbieden, hebben ze niet nodig? Dus heeft uw eigen geweldige Nederlandse onderzoeksteam nog steeds geen 30 mm kogelgaten gezien in de cockpit?  Dat een compleet raam met onderstuk geheel weggeschoten is met een boordkanon en bij het onderzoek ook spoorloos verdwenen is? Raar hoor…!

Heeft iemand van het onderzoeksteam al een keer ontdekt dat de gaten in de cockpit veel te klein zijn voor schroot uit de kop van een Buk-raket, aangezien dat schroot 4 x 4 cm is, dus ook nooit ronde 30 mm in- en uitslagen kan laten zien? Weet u dat het onderzoeksteam ook de Russische tests genegeerd heeft die de aanslag herhaald hebben met een vliegtuig en een Buk-raket? En dat de gaten er dan heel anders uitzien?

Heeft u ooit zonder zelf op onderzoek uit te gaan de tientallen (!) Russen gezien in het crashgebied, die zelf de Mig-27/Mig-27 vliegtuigen voorbij hebben zien suizen, de klappen hebben gehoord en de richting aangaven welke kant op ze verdwenen?  Nee hè, u kijkt even naar de NOS, neemt nog een koekje bij de thee, waar zo ongeveer maandelijks “Poetin did it”, “vreselijk”, “sancties”, “het was een Buk-raket” uw hersenpan in geramd wordt!

U hoort en ziet dat “Bellingcat”, dhr. Higgins, werkend voor en betaald door uw Amerikaanse CIA-vrienden, u uiteraard ook moet houden op het idee van “moord met voorbedachten rade”! Nog nooit één dag in de Oekraïne geweest. Nog nooit op de site van de crash geweest. Allemaal gevonden via telefoongesprekken. Knap hè? Op zijn zolderkamer in Londen, betaald door de CIA.

En ook uw Soros AD vis inpakpapier krantje komt maandelijks met zijn herhaling “Poetin did it!”

Ik zal u verder nu niet overspoelen met 200/250 uur films etc. Lees dit eerst rustig door. Dan zal ik daarna de film “De Buk-raket – de dader is bekend” laten zien. Daarna mag u dit stuk en de film doorsturen naar alle regeringspartijen, de nabestaanden (waar zijn die eigenlijk!), uw Facebook-vrienden en Facebook-vijanden.

Door:
“bobzelf”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op DE DADER IS BEKEND!!!

 1. Monalisa zegt:

  Daar is hij terug van weggeweest

  Geliked door 2 people

  • hans-e-pans zegt:

   Vanvond zag ik tijdens het journaal van RTL4 een verslag van de herdenking van de vliegramp MH-17, Mark R. was er ook en deed zijn zegje.

   Geen woord over de gloedvolle woorden over de onderste steen die hij kort na de ramp sprak.

   Daarom is hij voor mij de Mark rubberduck Rutte, de persoon met de rubberen ruggegraat.

   Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  De VS hebben onweerlegbare bewijzen! Ze zijn nog niet openbaar we wachten al wat jaren.

  Geliked door 2 people

 3. ruud beijer zegt:

  Al vele keren opgemerkt dat onze regering in samenspraak met de directie Klm het vliegtuig toestemming hebben gegeven om boven oorlogsgebied te vliegen.. Andere maatschappijen vlogen om Oekraine heen.
  Nog nooit antwoord gehad!

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   Het antwoord zal u ook nooit krijgen RIP voor alle slachtoffers, de onderste steen van Rutte komt nooit boven tafel.

   Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   beste ruud

   na de omleiding van KIEV airport luchtleiding
   houdt toch het hele lulverhaal; op dat de seperatisten het deden met een bukrocket !!!

   wie heeft die ouwe vrachtwagen met die bukraket uit 1986 dan gewaarschuwd dat ze op de verkeerde plek stonden ?? TIGGGGGG km aan de verkeerde kant
   whahahahaha

   DUS OVERAL LULLEN DIE UKRAINE / USA / EU MONGOLEN ZICH VAST !!

   KIJK ALLES GING VAN EEN LEIEN DAKJE , MAAR NA DE DONBASS OPSTAND , VIEL DE mh-17 OP DE VERKEERDE PLEK UIT HET LUCHTRUIM
   als de mh 17 in ukraine was gevallen , hadden ze onbeperkt bewijzen aan kunnen leveren
   nu hebben ze op het laats de kogelgaten 30 weggezaagd
   leuk he en verrot die politiek

   DUS JE MAAKT EEN USA PLAN ( ZE HEBBEN AL JAREN EEN COMPLEET DRAAIBOEK HOOR KLAARLIGGEN ) HET DRAAIBOEK HEET , WE DOEN EEN BUKRAKET STORY , EN PUTIN DID IT, en daar gaan we dan later de bewijzen wel effe bijzoeken

   leuk he als MIJN OOM VLADIMIR DIT OOK WIST WHAHAHAHA

   BOBZELF

   Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Geweldig Bob, en Jules had het ook zo geschreeuw, hahaHa!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Een pracht van een verhaal om in het Brabants Dagblad te zetten onder de rubriek ingezonden brieven. Maar ik ben bang dat het verhaal geweigerd gaat worden zoals zoveel van mijn ingezonden brieven geweigerd werden. Ik ben er voortaan huiverig voor om nog eens een ingezonden brief naar het BD te sturen. De steevaste reactie die ik dan krijg is altijd; Anderen schreven al over dit onderwerp. of; uw verhaal is veel te lang, uw verhaal berust niet op de waarheid, onze rubriek is telkens veel te vol, dus er is geen plaats….Bovendien als mijn verhaal al geplaatst werd, werd het gemodereerd en ingekort door de redactie van het BD, zodat de essentie van het verhaal volledig verloren ging. Dat is wat er nog over is van het begrip; vrijheid van meningsuiting. Censuur is alles waar het vandaag de dag nog om draait bij de MSM media !

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   BigLJohn 21.40.
   Ik ken het.
   Dit zelfde gebeurt als je kritische stukken schrijft over het klimaatgekte of onze “gasten”.
   Ze plaatsen niet omdat de waarheid hun leugens ontmaskerd en dat doet ze pijn.

   Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   BIG JOHN

   IK ZOU JE ZEER DANKBAAR ZIJN OM HET TE PROBEREN
   OM TE PLAATSEN

   DAAR MOET HET TOCH VAN KOMEN ,

   onze t krans met koekjes afdeling doen alweer een tukkie
   DIE vinden dat allemaal zo’n gedoe enzo whahahaa wordt je moe van etc

   whahahah

   BOBZELF

   Like

 6. D. Termaat. zegt:

  Kan mij wel de allereerste verklaringen van mensen die daar wonen herinneren. Direct nadat het toestel was neergekomen. Zij spraken duidelijk over gevechtsvliegtuigen die boven de gebied actief waren. Er werden zelfs filmpjes van vertoond. Nooit meer iets over gehoord.Die getuigen waren echte mensen, geen acteurs en de ontzetting was op de gezichten te zien.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   D.Termaat 22.04
   “Er werden zelfs filmpjes van vertoond. Nooit meer iets over gehoord.”
   Precies.
   Er was ook een geluidsopname van een Oekraïense commandant die paniekerig riep “wij hebben een passagiersvliegtuig neergehaald i.p.v. het vrachtvliegtuig van de Russen”.
   Deze opname was binnen een dag verdwenen net als de commandant overigens.

   Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   D TERNAAT

   DE FILMS VAN DE GETUIGEN
   DIE HET SOORT SUKHOI mig 27 en 29 AANWEZEN ,
   EN HOE HOOG EN WELKE KANT OP VLOGEN HEB IK OOK HOOR !!
   ALLEEN HEEFT UW NEDERLANDSE ONDERZOEKSCOMMISSIE DIE NIET NODIG WHAHAHA
   KOMT NIET ZO GOED UIT n.l. whahhha
   bobzelf

   Geliked door 1 persoon

 7. Jan Zwitser zegt:

  Putin heeft in Rusland iedereen onder controle, zeker nieuwsverspreiders.
  Echter op 17 juli zegt Interfax (Rusland) dat er een vliegtuig boven Oekraïne is neergestort. Vreemd dat Rusland op dat moment al de dader was.

  Geliked door 1 persoon

 8. Andre zegt:

  Inderdaad en hoe zit het dan toch met de primaire radarbeelden? Kerry had ze gezien en wist het zeker. Navo keek even de andere kant op en ukraine was alles net eventjes in onderhoud. Gelukkig heeft rusland ze wel , en overgedragen aan het JIT met de vraag erbij wat toch die 2 straaljagers bij dat neerstortende mh17 toestel deden. Fuck de nazi’s want die zitten in Den Haag

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   dat kan ik simpel uitleggen
   nou ja mijn babouska dan !!! 40 jaar KGB ,
   de beelden kwamen boven water
   en de USA kreeg dat snel door

   NOU IS DIE KERRY NOG TE STOM OM STAANDE TE NEUKEN

   dus die gehersenspoelde dropveter tevens pedofiel denkt ;

   YES DE RUSSEN , YES ONWEERLEGEBARE BEWIJZEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   totdat hij 5 minuten later terug gefloten werd, met

   ITS UKRAINE !!! IT IS UKRAINE MIG

   ja toen ineens werd het 5 jaar lang doodstil

   huggie

   bobzlef

   Geliked door 1 persoon

 9. Monalisa zegt:

  Ik heb dit stuk op de telegraaf geplaatst wedden dat het niet geplaatst word.

  Geliked door 5 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja ik weet dat de heer Bobzelf erg met zichzelf is ingenomen ‘want’ hij heeft zoveel gepresteerd in zijn leven maar ik betwijfel toch ten zeerste of er veel mensen zijn die het op prijs stellen als er staat; “onze dikke 16 miljoen hersenloze lobotomie-patiënten, ook wel Nederlanders genoemd!”
  Ik ben Nederlander en patiënt op vele manieren maar ben zeker geen ‘lobotomie-patiënt’, het stukje was zoveel beter geweest zonder deze ‘opmerking’, maar ja ik heb dan ook lang niet zoveel gepresteerd in mijn leven als de schrijver.

  Like

  • bobzelf zegt:

   JA ZURIGE ZEURPIET
   INDERDAAD
   BOBZELF IS VOETBAL INTERNATIONAL GEWEEST
   BOBZELF IS CRICKET INTERNATIONAL GEWEEST
   BOBZELF IS TOPSCORER GEWEEST NEDERLANDS BETAALD VOETBAL
   BOBZELF HEETF OOK EEN GOUDEN SCHOEN
   EN BOBZELF STOND OP DE MAIDAN IKKE WEL
   MAG IK UW PRESSTATIE LIJST EVEN INZIEN
   BESTE T KRANSJE MET KAAKJE
   EN
   ZEUREN EN ZEIKEN

   MIJN GOD U MAG ECHT NIET IN MIJN VRIENDENKRING IK SCHOPTE U GELIJK BUITEN
   STUK ZEURRRRRRRRRRRR

   BOBZELF

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tuurlijk joh, de grootste schreeuwer heeft altijd gelijk toch ?

    Geliked door 1 persoon

   • David zegt:

    Bobzelf is DIKKE VETTE OPSCHEPPER, was je vergeten erbij te zetten, houdoe

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    en daar is David
    de volgende hersenloze niwit ,
    kijk trekdropverter
    het is de bedoeling dat JIJ bij BERT BRON ,
    ARGUMENTEN NEERPENT, MET NIEUWE GEGEVENS KOMT
    OF
    IEMAND FINAAL ONDERUIT HAALT OMDAT HIJ NET ALS BOB
    uit zijn nek zit te lullen

    nou zie ik HIERBOVEN wat zielige figuren ALS TIJL DE ONNOZELE
    JAN DE PUTIN HATER MET OF ZONDER ARGUMENTEN , EEN MENEER UIT EEN KUT DORP NET NAAST DE TUNNEL BIJ AMSTERDAM
    EN JA HOOR NU EEN ZEKERE DAVID
    ken ik u ? glukkig niet

    dus doe mij nou een lol en als jullie niet verder komen met kreten als ‘

    bob lijkt me zeer ingenomen ?
    misschien wel als miljonair op mijn eigen griekse strandje , gestopt met werken op zijn 52 e is mogelijk
    en die tijl heeft zoveel zelfvertrouwen dat hij vindt bij 16 miljoen lobotomy patienten te horen . whahahaa
    en kreten plaatst als de grootste schreeuwer etc kom eens met iets leuks
    ontken gewoon mijn bukraket story en vertel de lezer wat er wel is gebeurd !!
    TUURLIJK NIET ZEIKEN EN ZEUREN

    EN DAN DE UITSMIJTER VAN DAVID
    BOBZELF IS DIKKE VETTE OPSCHEPPER
    ZIT IK HIER GLOEIENDE GLOEIENDE OP EEN KLEUTERSCHOOL
    laat je nakijken gestoorde
    en dan bert G uit het dorp MET HENGEL
    met de fenomenaal gevonden tekst wen er maar aan
    ook mooi goed verhaal lekker kort ook
    wat een geniale domheid bij die t krans ploeg met kaakje
    UW NIVEAU IS WONDERBAARLIJK LAAG
    ii schAT UW iq OP 164 , MOET IK u VIEREN WEL EERST OPTELLEN
    GA VOORAL ZO DOOR
    EN DAN JAN, DE EENCELLIGE PUTIN HATER
    ZONDER ENIG ARGUMENT OF ONDERBOUWING
    PUTIN VRIJPLEITEN MET VALSE RADARBEELDEN WHAHAHA
    EN DAN VERDER NIKS .
    IN KLAS 4 LAGERE SCHOOL HAD IK JE IN DE GANG GEZET MET EZELSOREN OP MAFKEES

    bert bert bert, waar heb je al deze kanjers verzameld, whahah

    huggie

    bobzelf de gouden schoen ,

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Wen er maar aan, iets anders kan je er niet mee.

   Like

 11. Jan zegt:

  Demagogisch geschreeuw van ‘bob’ moet zijn heilige terrrositenleider Putin vrijpleiten die echter met vervalste radarbeelden direct zijn schuld aantoonde.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ruudzelf zegt:

  Als het hier vriest, is Putin schuld. Als het regent ook.
  Ik herinner me nog dat Putin bij de NOS, een interview met Sweeney afwees. Helaas was het zelfde interview bij de BBC WEL volledig te zien, waardoor ik NOOIT meer naar de NOS uitzendingen gekeken heb.
  Waarom laten de nabestaanden zich zo bezeiken door onze overheid en jit met de zooi van bellingcat? Kom mensen sta op en ga voor de waarheid, of is het jullie dit niet waard? Of toch? kom op dan….
  Oh ja: Putin didn’t.

  Geliked door 1 persoon

 13. Kees zegt:

  Al die “bewijzen” van het JIT rammelen aan alle kanten. Inderdaad, Rusland moest en zou de dader zijn. Joost Niemöller heeft hier ook een boek over geschreven,met ongeveer dezelfde conclusies als in dit artikel.
  Maar ja, de waarheid mag in elk geval voorlopig niet bekend worden. Ukraïne moet tenslotte in de EU komen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Blaffertje zegt:

  Geweldig stuk.
  Wat ik ook vreemd vond is dat toen na dagen de zwarte doos was gevonden deze door Oekraïne niet direkt werd afgegeven, zij hebben het eerst weken in bezit gehad en konden rommelen met de gegevens wat ze wilden eer ze het doorstuurden,
  Als ik het goed herinner is het na weken doorgestuurd naar Amerika, mijns inziens had Nederland hier meer recht op de informatie dan de Amerikanen omdat aan Nederlandse zijde de meeste slachtoffers zijn gevallen.
  Het is een vuil politiek spel.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4602291/dick-schoof-nctv-beinvloeding-onderzoek-mh17
  “Dick Schoof heeft als nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid forse druk uitgeoefend op een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar het optreden van de overheid in de nasleep van de MH17-ramp. Schoof, nu hoofd van inlichtingendienst AIVD, heeft dat onderzoek in alle fases geprobeerd te beïnvloeden en bij te sturen”.

  https://www.geenstijl.nl/5146561/patronen-van-bedrog/

  Hij heeft het onderzoek gemanipuleerd.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  We worden belazerd !

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  De dader is bekend: Putin!
  (Maar dat wisten wij al vanaf dag 1)

  Like

 17. AEO zegt:

  Dan vraag ik me ook nog steeds af waar dat filmpje op youtube is gebleven. Op dat filmpje was een vliegtuig te zien met dezelfde kleuren als Malaysian. De rechter motor stond in brand en er kwamen meters lange vlammen uit en zwarte rook. Het toestel vloog op dat moment in een rechte lijn. Even later is een vuurbal te zien, bij de plek waar het toestel neergestort was. Dit filmpje was na de ramp op youtube te zien, maar na korte tijd niet meer te vinden!

  Like

 18. FerdinandK zegt:

  Die kogelfragmenten, 30 mm boordkanon, meen 23 stuks, waren er wel.
  Maar zijn, helaas bij het Srebrica filmrolletje, terecht gekomen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s