Boektip: “Veiligheidsrisico islam”

Screenshot_273

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige politieman en meervoudige “Spiegel”-bestsellerschrijver Stefan Schubert heeft opnieuw een uiterst explosief en onthullend boek uitgebracht. Alleen al de titel “Veiligheidsrisico islam: criminaliteit, geweld en terreur – Hoe de islam ons land bedreigt” doet vermoeden dat zijn boek waarschijnlijk ook deze keer voor de nodige ophef zal zorgen.

PI News (2)

Zijn vorig jaar gepubliceerde onthullende boek “Anis Amri en de Duitse regering: Wat insiders over de terreuraanslag van de Breitscheidplatz weten” zorgde korte tijd na publicatie vanwege de uiterst explosieve inhoud voor grote belangstelling onder de lezers. Het boek kwam een week na publicatie – ondanks de extreem ruim opgezette media- en boekhandelboycot – in de “Spiegel”-bestsellerlijst terecht, en er zijn nog steeds parlementaire onderzoekscommissies bezig over het onderwerp.

Aan PI-NEWS werd de inhoud van het nieuwe boek al voor de druk ter beschikking gesteld. Overtuigd van het nieuwe uitgangspunt van de islamkritiek en de opnieuw onderzoekende prestatie van de schrijver heeft de redactie besloten ook dit boek met behulp van een brede campagne te ondersteunen.

De hoge actualiteit is nog een sterk pluspunt van het boek, zoals bij het complex van geweldsexcessen door migranten-bendes in Duitse zwembaden en op Duitse stadsfeesten. Zo bewijst Schubert helder de causaliteit van de islamitische socialisatie van de daders en schetst het beeld van een “moleculaire burgeroorlog” door islamitische immigranten tegen autochtonen, die met steeds kortere tussenpozen openlijk uitbreekt.

Welke explosiviteit het boek nog meer in zich heeft, bewijst de volgende tekst van de uitgeverij:

“Dit boek zet de islamkritiek op een heel nieuw fundament. Daartoe heeft de bestsellerschrijver en veiligheidsexpert feiten verzameld in een hoeveelheid, die u zo nog nooit heeft gezien. Het is een schrikbarende chronologie over de uitbreiding van de criminaliteit, het geweld en de terreur door de islam in Europa. Stefan Schubert schetst een gedetailleerd beeld van de actuele veiligheidssituatie en overtuigt door zijn uiterst nauwkeurige onderzoekswerk. Dit kan iedereen in 600 bronnen, statistieken en onderzoeken in het boek zelf controleren. Een deel van de achtergrondinformatie is rechtstreeks afkomstig uit het ministerie van Binnenlandse Zaken en de Duitse federale recherchedienst (BKA).

De islamitische migranten plegen delicten in een nog nooit eerder voorgekomen omvang. Wie dit aan de kaak stelt, wordt door de linkse mainstream belasterd, in de rechterhoek gezet en vaak beroepsmatig geruïneerd.

Voor het eerst en exclusief onthult Stefan Schubert dat:

 • volgens statistieken van de BKA overwegend islamitische vluchtelingen een golf van misdaden van meer dan 1 miljoen delicten in slechts 4 jaar alleen al in Duitsland hebben gepleegd.
 • de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof slechts 70 terreurprocessen startte, maar dat  in 2018 het aantal terreurprocessen met 1300 een nieuwe record bereikte.

Wist u bijvoorbeeld dat:

 • er een alarmerende vermenging van het criminele migrantenmilieu met islamitische terroristen plaatsvindt?
 • de binnenlandse veiligheidsdienst islamitische organisaties niet consequent in de gaten kan houden, omdat de politiek een sterke focus op de AfD eist?
 • bondskanselier Angela Merkel de nationalistisch-islamistische Grijze Wolven naar de mond praat?
 • de Duitse regering samenwerkt met islamitische antisemieten?
 • er duizenden, grotendeels islamitische oorlogsmisdadigers Duitsland als vluchtelingen zijn binnengekomen?
 • door doelgerichte desinformatiecampagnes door de politiek en de media elk islamdebat verhinderd wordt?
 • de criminele Arabische clans als een islamitische maffia optreden in Duitsland?
 • mannen met oorlogservaring uit Syrië en Irak zich in Duitsland al lang aaneengesloten hebben en actief zijn in de georganiseerde criminaliteit?
 • er een doelbewuste ondermijning van de veiligheidsautoriteiten door “islamisten” en Arabische clans wordt bedreven?
 • het ministerie van Binnenlandse Zaken in geheime documenten waarschuwt voor zware onlusten?
 • waarnemers van een “moleculaire burgeroorlog” tegen de autochtone bevolking door islamitische immigranten spreken?

“´Veiligheidsrisico islam´ is een boeiend boek voor al diegenen die de moed bezitten anders te denken dan de mainstream en zich door deze een vrije en onafhankelijke meningsvorming niet te laten verbieden.”

Lees dit boek en praat erover met uw vrienden, kennissen en collega´s. Alleen zo kunnen we het kartel van de appeasers, de bagatelliseerders en de mooipraters evenals de zwijgspiraal betreffende de ware doelen van de “politieke islam” doorbreken.

U kunt het boek HIER bestellen! (scroll naar beneden)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Maffia, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Boektip: “Veiligheidsrisico islam”

 1. Monalisa zegt:

  Als Geert Wilders dit al jaren zegt gelooft niemand hem, en nu komt een gewezen Duitse politieman en het land is straks in rep en roer. Wat krijgt die Geert Wilders toch in een hoop dingen gelijk, maar de domme Nederlanders laten het afwegen met stemmen.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wat er ook gebeurt, blijf Geert trouw want door de rest van de politici wordt u op het verkeerde been gezet. Zo ook de bewering van het CBS dat veel kiezers de PVV de rug toe hebben gekeerd. Allemaal leugens. Ze vrezen allen voor hun eigen hachje als de PVV nog groter wordt. Cordon sanitair zal niet meer helpen als de kiezers het parlement over nemen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  In Vlaanderen zijn er enkel grote ketens die boeken verspreiden (lees verkopen) op grote schaal die maw de markt domineren.
  Fnac en de Standaard (alé geloof dat die laatste nog zo heet), Fnac ga ik nooit naar puur omdat het een linksige multikulle zooi is en gewoon dat “grand surface” gedoe is niet mijn ding.
  De standaard boekhandel ben ik in de prille jaren negentig welk eens geweest voor en boek te kopen tot ik een uitgave van Filip Dewinter vroeg… het werd stil (ik schrik er niet voor terug luid mijn ding te doen) want dat hadden ze niet in voorraad… ik kon het wel bestellen…
  Ik weet nog goed dat ik toen luidop vroeg waarom wel boeken van andere politici zelfs kookboeken maar niet van Dewinter (ik wist natuurlijk dat die niet in de boekhandels te krijgen waren wegens een uitgaveverbod).
  Ik weet ook nog dat iedereen muisstil was en allemaal een andere richting keken maar niet naar mij.
  Heb hun gezegd dat ik hun rommel niet meer nodig had en zeer hard de deur dichtgeslagen 🙂
  Lang verhaal om te zeggen dat dit in Vlaanderen met grote waarschijnlijkheid allen via het www te krijgen zal zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik moet me er dan wel doorheen wurgen in het Duits, maar ja het is niet anders. Toch maar besteld.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het lukt ons niet de islam te integreren in Europa ondanks de miljarden die we er jaarlijks voor uittrekken. Hier een mening over hebben mag niet als die mening realistisch is. Alleen niet realistische pro islam meningen zijn toegestaan. Gelukkig zijn we wel in staat het klimaat aan te pakken en tegen het jaar 2100 hebben we het gepresteerd de gemiddelde mondiale warmte met slechts 0,0000000003 graden te laten stijgen. Knap hé! Hier een onrealistische propagandistische klimaat hysterische mening over hebben is toegestaan. Graag zelfs. Een realistische anti propagandistische mening hierover hebben is weer niet toegestaan. Begrijpt U het nog?

  Als je dit door je hoofd laat gaan ben je verbijsterd van de absurditeit van het huidige bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Pingback: Censuur, aangifteplicht en speciale eenheden – Duitse regering bereidt massale criminalisering van migratiecritici voor | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s