Het wordt steeds problematischer voor Joden in Duitsland

Screenshot_219

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Geïmmigreerde Jodenhaat: verbaal en lichamelijk geweld neemt toe

Hoewel de schrijver als kind van na de oorlog de in de nazitijd op Joden gepleegde gruweldaden alleen maar uit de geschiedenislessen en een bezichtiging van de gedenkplaats van het concentratiekamp Dachau kent, zou hij het nooit voor mogelijk hebben gehouden dat Joden hier in het land ooit weer  moeten vrezen voor hun veiligheid.

PI News (2)

Als er één land bestaat, waarin de staat en de samenleving er alles aan moeten doen om joodse medeburgers het gevoel van geborgenheid in de gemeenschap te geven, dan is het Duitsland. Het kan zijn dat de ene of de andere lezer bij deze regels met zijn ogen rolt en denkt: “Nu begint hij ook nog een keer, op een bepaald moment moet het toch een keer goed zijn”.

Beledigingen tegen Joden op het vliegveld Berlijn-Tegel

Nee! Het is helemaal niet goed wanneer het langzamerhand weer begint en Joden hier in het land op grond van hun afstamming en hun geloof zonder schaamte weer openlijk aangepakt worden. Het schijnt echter zo alsof deze nieuwe Jodenhaat hoofdzakelijk veroorzaakt wordt door de verandering van onze bevolkingsstructuur. Daarover later meer.

Het jongste Joden-vijandige incident heeft plaatsgevonden op het vliegveld Berlijn-Tegel. Een alledaagse situatie, zoals die elke dag voorkomt aan de incheckbalie:

Een 50-jarige reiziger wilde zaterdagmorgen tegen 08.40 uur beginnen aan zijn geboekte reis naar Menorca. Bij het inchecken werd vastgesteld dat zijn koffer te zwaar was. Er ontstond een discussie met de medewerkster achter de balie, omdat de reiziger niet bereid was om extra te betalen.

De luchthavenmedewerkster, blijkbaar een dame met een Arabische migratieachtergrond, liet in deze situatie echter alle professionaliteit varen en begon de reiziger in het Engels en Arabisch antisemitisch te beledigen. Volgens informatie van de “Bild-Zeitung” zou daarbij het woord “Jood” gevallen zijn. Bovendien werd de reiziger van de vlucht uitgesloten. Nu stelt de Binnenlandse Veiligheidsdienst een onderzoek in. Hopelijk zonder “moslimvrees” en net zo hard als bij bio-Duitsers.

Immigratie in de Jodenhaat

Het hierboven geschetste incident is geen op zichzelf staand geval. Met het stijgende aandeel van de islamitische bevolking in Duitsland stijgt ook het aantal Joden-vijandige overvallen. Tegen een joodse leerling in Berlijn wordt door een Arabisch meisje gezegd dat Hitler een goede man geweest zou zijn, omdat hij Joden heeft gedood; eveneens in Berlijn moet een Israëli zich door een Syriër met een broekriem laten slaan, omdat hij een keppeltje draagt, en uitgerekend in de hoofdstad van het land steken Palestijnen Israëlische vlaggen in brand. In april 2017 viel een Arabier een Israëli aan op straat, in juli 2018 sloegen tien Syriërs in het park een Jood in elkaar, beide zaken eveneens middenin Berlijn. Bovendien bestaan er in Berlijn stadsdelen, waarin men als Jood geen keppeltje durft te dragen. In München zouden onlangs een rabbi en zijn beide zoons bespuugd zijn. Het onderzoek duurt nog voort.

Het is een feit dat Jodenhaat wijdverbreid is onder moslims. De historische achtergronden dienen hier niet belicht te worden, het volstaat dat het zo is.

Men moet zich realiseren dat waarschijnlijk maar heel weinig islamitisch migranten die een Duits paspoort krijgen, hiermee ook de morele verantwoordelijkheid voor de massamoord op de Joden in het Derde Rijk overnemen. Des te gemakkelijker is het voor veel mensen met een islamitische migratieachtergrond hier in het land hun Jodenhaat net zo ongeremd uit te leven als zij dit in hun land van herkomst hebben gedaan. Tot nu toe blijft het in Duitsland overwegend bij verbaal geweld, men hoeft echter geen helderziende te zijn om te voorspellen dat met een stijgend aandeel moslims op de gehele bevolking het verbale geweld in toenemende mate ook in lichamelijk geweld zal omslaan, omdat men zich sterker voelt en het territoriaal gedrag toeneemt.

Veel Joden zijn “oude Duitsers”

De meeste joodse families zijn al generaties lang geworteld in Duitsland. Honderdduizenden Duitse soldaten van het joodse geloof trokken enthousiast voor volk en vaderland de Eerste Wereldoorlog in. Niet weinigen van kregen hoge onderscheidingen. Israël is voor de “oude” Duitsers van het joodse geloof een vreemd land en veel Joden uit Rusland hebben Duitsland en niet Israël als hun thuisland gekozen, wat met het oog op ons verleden een groot geschenk van vertrouwen is. Die willen niet weg.

Duitsland is – nog – een fantastisch land! Maar nu dreigt voor de Duitsers van het joodse geloof het gevaar om stuk voor stuk nogmaals hun thuisland kwijt te raken. Echter niet alleen zij, maar ook alle oorspronkelijke Duitsers van het christelijk geloof. Alleen daarom al moeten wij Duitsers elkaar trouw blijven. Voor moslims, die joods leven in Duitsland niet accepteren, is hier geen plaats. De schrijver is er blij mee dat de Joodse vereniging in de AfD bestaat en hij hoopt dat ook de Centrale Raad van de Joden in Duitsland weldra zijn houding over de AfD overdenkt. De Alternative für Deutschland (AfD) is de enige partij die dit probleem duidelijk ter sprake brengt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Historie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het wordt steeds problematischer voor Joden in Duitsland

 1. hans-e-pans zegt:

  Denk dat je oprecht kunt zeggen dat het bij Duitsers in de genen zit.

  Like

  • henk verhoef zegt:

   de duitse genen zijn door de kozakken en de duitse madels in 1944-1945 aardig verwaterd via al dan niet verkrachtingen van de overwinnaar
   De nederlanders kunnen/konden er ook aardig wat van– die joden aangeven en verraden

   Blijft natuurlijk dat de gristelijke/moslim mens JALOERS blijft op de joden die het reeds een 4500 jaar volhouden- ern nog steeds tot de top van de inteligentie curve staan
   Iets wat de gristelijke/moslim nooit zal lukken
   ook al omdat de gristen /moslim via de vader( hallo in duitsland is in een 15 gevallen de vader al niet meer de verwekker) het geloof doorgeven en bij de joden — het veel verstandige wezen de MOEDER
   KIJK even in de hele zoogdier wereld– alleen de moeder zorgt en voedt het nakomelin op
   dat stuk man is volkomen onbelangrikjk in voort bestaan
   Eevn de regeneratie en de x en y chromosoon erbij halen en over een paar jaar ( van de eeuwigheid)bestaat de mensen man al niet meer( was ingebouwd veiligheid door de evolutie

   Like

 2. hebk zegt:

  eigen volk en de joden kunnen de tering krijgen van merkel, alles voor de import !

  Like

 3. De ‘Arabiere’ hebben van oudsher een hekel aan de Joden. Dat is omdat hun voorvader Ismael, de zoon van ABRAHAM en de slavin Hagar, van de vrouw Sara, de vrouw van Abraham, niet het eerstgeboorterecht kreeg, ondanks dat Ismael de oudste zoon was. Ismael was de zoon van een slavin. Izaak de tweede zoon die werd geboren, toen Abraham en Sara op hoge leeftijd waren, en nd mens gesproken, onvruchtbaar waren geworden. De God van ISRAEL had hen beloofd dat zij zelf een zoon zouden krijgen En dat gebeurde, toen Ismael een tiener was. Izaak, de zoon van een ‘vrije’ – Sara, was hiermee de erfgenaam. Dit wekte de jaloezie op bij Hagar én later ook bij Ismael, terwijl hen een grote zegen was toegezegd door God. Deze zoons hebben als halfbroers, later een moeizame relatie gehouden. Toen na Sara’s dood, Abraham bij zijn 2de vrouw Ketura, nog eens 6(!) zonen kreeg, zond hij deze nh Oosten weg met goederen/geld zodat zij het Izaak niet lastig zouden maken, als eerstgeborene. De afstammelingen van de 6 later geboren zoons, zijn de Arabische volken tot op de dag van vandaag. En zie: deze volken zijn de vijanden van ISRAEL! Het is een geestelijke strijd, tussen goed en kwaad, tussen de God van ISRAEL, en de tegenstander : Satan. Deze strijd wordt id nabije toekomst beslecht in Israël : het dal van Megiddo, ofwel de vlakte van Yisreel. De zoon van GOD : YAHASHUA = JEZUS CHRISTUS, zal in deze ‘laatste’ strijd, Satan en al de vijanden van ISRAEL verslaan, waarna het 1000jarig “Vrederijk” aanbreekt op een herstelde aarde en atmosfeer. U kunt dit lezen ih eerste boek Genesis, én het laatste boek De Openbaringen, van de Bijbel! Het Levende Woord.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Tjongejonge, wat een geleuter weer.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • hans-e-pans zegt:

   Met ander woorden het was in die tijd seksualiteit en vaderschap een zootje.

   Toen was een van de geboden “Gaat heen en vermenigvuldigd u”, die werd toen wel heel erg letterlijk genomen omdat het de mannen toen natuurlijk wel heel goed uitkwam. Men kon zich toen heerlijk achter de teksten uit de bijbel verschuilen.

   Maar wat dat betreft is het tegenwoordig vrijwel niet anders, een bewijs dat de geschiedenis een golvende beweging is, of misschien wel het bewijs dat de cirkel rond is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s