FOTOSHOPPER Sigrid Kaag . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “bent u al de pineut“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER Sigrid Kaag . . .

  1. M.A.L. Sion zegt:

    Jeugdfoto van Yasser Arafat.

    Like

  2. rottenpikwick zegt:

    We zijn er de afgelopen decennia KEIHARD op achteruitgegaan!! Nederland wordt met MILJARDEN in het gareel gehouden. Als die miljarden er niet meer zijn, ontploft de zaak! Het cement, de saamhorigheid, is bewust verkloot. Met Landverraders / bewuste OMVOLKERS gaan we idd naar de Filistijnen! Nou ja, de filistijnen zijn hier met zangkoortjes en gouden muntstukken als VERRIJKING onthaald!

    Like

  3. Harry zegt:

    Vond gisteren een dode paling langs de rivier .
    Vól met maden !
    Die keken me ongeveer ook zó aan .
    Walgelijk !

    Geliked door 1 persoon

  4. Bob Fleumer zegt:

    Sigrid Kaag/quaq, de eenpersoons vijfde colonne van de islam aan het roer van het Nederlandse staatsbelang, hoe gek kun je zijn? Een en al taqiyya en wij trappen daarin welk een schande voor ons land.

    Geliked door 1 persoon

    • Thomasson zegt:

      @Bob Fleumer. Ieder mens met een normale IQ en in staat is logisch te denken, zou zich vragen wat doet zo’n terroristenbruid in de Tweede-Kamer? En nog erger: op een ministerpost? Welke partij stuurt als vertegenwoordigster naar de Kamer een vrouw die getrouwd is met een Palestijnse terrorist en die bij de inner cirkel van de Fatch beweging hoort. Yasser Arafat was bij haar een gast aan tafel. Wat voor soort vrouwen zouden in de TK van 2035 hun zit nemen? Een van de ISIS bruiden? Of bekeerde Helen uit Limburg?

      Like

  5. Gerrit zegt:

    Merkwaardig genoeg horen we nooit meer iets van de weduwe Arafat. Ze zou in Parijs wonen. Ik denk met een goed gevulde bankrekening.

    Geliked door 1 persoon

  6. Republikein zegt:

    Schreef( nou ja, broddelwerk) dat het parlement niet de dienst uitmaakt maar de bazen van de diverse departementen, weer een bewijs van hoe de hazen lopen:

    Like

  7. Rinud zegt:

    NSB noemde ze dit soort mensen in 40-45
    Mooi baantje ook het hele jaar door als Sinterklaas spelen, de Palestijnen zijn er goed mee, ze is zelf ook moslim kan niet anders haar man is moslim.
    Ons belasting geld naar de kloten.

    Like

  8. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Volgens Wikipedia spreekt ze zes talen vloeiend, ze kan dus in zes talen liegen alsof het gedrukt staat.

    Like

  9. Jan zegt:

    Minister Sigrid Kaag (D66) wil graag ‘overbruggend verbinding creëeren, sociale cohesie’.


    https://tpook.nl/2019/08/24/minister-sigrid-kaag-d66-wil-graag-overbruggend-verbinding-creeeren-sociale-cohesie/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

    LOL

    Wat moet een politiek leider kunnen?

    “Een leider moet visie kunnen articuleren, inspireren, vertrouwen wekken. Een rechte rug hebben, niet met alle winden meewaaien, ook al is het impopulair. Als je denkt dat het verstandig is, moet je proberen te overtuigen, je niet laten intimideren. Qua politiek: niet achter elke peiling aan. En je niet door media laten bepalen. Als je alleen afgaat op je profiel in de ­media, lever je niets. Je moet authentiek zijn.”

    ….
    https://www.parool.nl/nederland/sigrid-kaag-onvrede-moet-je-nooit-aanwakkeren~b612e59e/

    Like

  10. Jaap zegt:

    Verbinden en overbruggen heeft ze daarover wel eens met haar Palestijnse man gesproken en hoe zij dit bij zijn volk kan veroorzaken. Laag er is werk aan de winkel voor jou maar niet in dit land maar in het land van je echtgenoot.

    Like

Plaats een reactie