Na succesvolle ontscheping op Malta: “Ocean Viking” wil weer richting Libië in zee steken

Screenshot_140

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Alle 356 migranten aan boord van het smokkelschip “Ocean Viking” bevinden zich op Malta. Overwegend jonge en krachtige mannen, die over zes EU-landen verdeeld zullen worden, van wie niemand ook maar enig idee heeft wie deze mensen überhaupt zijn. Frankrijk zegde toe 150 migranten van de “Ocean Viking” op te nemen, Portugal wil 35 migranten opnemen, voor Duitsland en de andere drie landen zijn er geen exacte aantallen bekend, alleen de aanwijzing dat een deel van hen naar Duitsland zou reizen – nou ja, een exacte opgave van aantallen zou de bevolking ook alleen maar onzeker maken.

politikstube

De ontscheping functioneerde goed, Malta kon zich tijdelijk als “veilige haven” voor de ontscheping van het smokkelschip voordoen, tot het moment van de nieuwe vorming van een Italiaanse regering – zonder Salvini, om de Italiaanse havens weer te openen voor de Middellandse Zee shuttleservice en de straffen voor de NGO´s achterwege te laten. Dat zou o.a. de droom van “Open Arms” zijn, waarvan het schip momenteel in beslag genomen is – wegens gebreken.

Opdat de veerdienst niet onnodig lang tot stilstand komt, wil de “Ocean Viking” weer zo snel mogelijk op weg gaan naar Libië. De rubberboten vol merendeels jonge mannen wachten er al op opgehaald te worden. Een deel van hen zou daarna o.a. in Duitsland rondhangend op de stations en in parken aan te treffen zijn, omdat de voorstellingen illusionair waren dat de straten met goud geplaveid zijn, dat er onmiddellijk een eigen auto en huis ter beschikking gesteld wordt, en dat er alleen maar arbeidsplaatsen in de lage lonen sector te verwachten zijn. En omdat de capaciteit van het smokkelschip “Ocean Viking” beperkt is, bevindt de Italiaanse NGO “Mediterranea Saving Humans” zich al in de Middellandse Zee om uit te kijken naar reislustige mensen.

“Welt.de” bericht:

De twee weken durende zwerftocht van het reddingsschip “Ocean Viking” is ten einde. Alle migranten bevinden zich op Malta. Het gros van de mensen wordt door Frankrijk opgenomen, een deel van hen reist verder naar Duitsland.

Frankrijk zegde toe 150 migranten van de “Ocean Viking” op te nemen. Duitsland zou “samen met Frankrijk met significante aantallen willen deelnemen”, zei een woordvoerder van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij beriep zich daarbij zowel op de “Ocean Viking” als op de migranten van de “Open Arms”, die onlangs in Italië aan land zijn gegaan. De andere mensen worden door Portugal, Roemenië, Luxemburg en Ierland opgenomen.

Het is nu echter al afzienbaar dat het volgende geblokkeerde reddingsschip niet lang op zich laat wachten. Berger van “Artsen zonder Grenzen” kondigde aan dat de “Ocean Viking” eerst een haven zou aandoen om bij te tanken, goederen in te laden en van bemanning te wisselen, om daarna weer richting Libië in zee te steken. En ook de Italiaanse NGO “Mediterranea Saving Humans” deelde mee weer in zee gestoken te zijn met haar schip.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Na succesvolle ontscheping op Malta: “Ocean Viking” wil weer richting Libië in zee steken

 1. Leon Theunisz zegt:

  Ongeloof

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En natuurlijk om het hele schip te ontsmetten!
   Die 35 neger-nomaden die in Portugal worden afgezet reizen direct daarna door naar Duitsland.
   Portugal betaalt namelijk maar ’n schijntje vergeleken met wat ze in Duitsland aan uitkeringen zullen ontvangen.
   Die hele commedie is onbeschrijfelijk.
   Italië komt natuurlijk niet meer voor op het lijstje….
   Dit even voor de sceptische reageerders hier die op de gebruikelijke pessimistische toon schreven dat het allemaal commedie van die Salvini was.
   Cetera….

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Elk land ontvangt subsidie uit de EU voor elke “vluchteling”.
    Zodra ze daar zijn, stappen ze op de trein om verder te reizen naar een land waar ze beter beloont worden en nog meer gratis krijgen.
    Dus het maakt niet uit waar ze uitstappen, ze waren toch niet van plan om daar te blijven rond hangen.

    Like

 2. Jean zegt:

  Als elke toerist op dat schip 1.000 dollar moet betalen aan de reder dan doet die reder gouden zaken, 356 x 1.000 =356.000 dollar, dat wij met een massa geweld, ellende, verkrachtingen en moorden zitten zal die reder zijn laatste zorg zijn.
  Wat moeten wij dus doen? Dat schip halverwege op zee tegenhouden en doen keren en de reder duidelijk maken dat als hij nog eens zou komen met een lading wij het schip tot zinken brengen vlak voor de kust van Afrika zodat de toeristen naar de wal kunnen zwemmen.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Hebben ze geen zeemijnen meer leg deze voor de haven 😂😂😂

  Like

 4. bobzelf zegt:

  ja ik zou in italie ook NOOIT OP SALVINI STEMMMEN whahahaaha
  ze willen in opdracht eu gewoon , alle haters bij elkaar gooien , voor een nieuwe regering net als uw 125 landverraders, net als in belgie gebeurde, net zoals die macron in eens opdook

  NOU DAN ZET JE TOCH DE GRENZEN OPEN IN ITALIE
  HOE LANG DENK JE DAN , DAT DIT LINKSE GAJUS MAG BLIJVEN ZITTEN WHAHAHAHA ZE GRAVEN HUN EIGEN GRAF ,

  OOOH OOH OOH DE REUZEL LOOPT ZE IN BRUSSEL HUN REET UIT

  SALVINI WORDT DUS DE REDDINGSBOEI VAN NEDERLAND
  ik zou zeggen ssteun die man , wat een geweldenaar
  RUTTE DOET GEWOON ALS LAATSTE HET LICHT UIT

  ZIJN EIGEN LICHIE DENK IK DAN OOK

  ik denk een volksgericht via de pvv stemmers

  BOBZELLUFFFF

  Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  Die naam “ocean viking” mogen ze ook wel veranderen, in “ocean parasite”.

  Like

 6. Marc zegt:

  Ik kan deze nieuwe actie niet anders zien dan als een nieuwe oorlogsmisdaad. Actie hiertegen is zeer gerechtvaardigd: torpedeer dat schip!

  Like

 7. Jo zegt:

  Beste ‘Victoria’ een schip wordt niet getankt, maar zoiets heet bunkeren !
  Een bunker van een schip is de ruimte waar de brandstof (vanouds steenkool, sedert de Tweede Wereldoorlog steeds stookolie) voor de motoren tijdens de reis wordt opgeslagen. Een schip heeft er vaak meerdere. Het innemen van brandstof noemt men daarom ook bunkeren.
  Bunkeren wordt in de volksmond ook wel gebruikt als iemand tijdens de maaltijd buitensporig veel eet, in analogie met het bunkeren bij een schip.
  Bunkeren van zeeschip door binnenvaartschip Amistade

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Het zijn soldaten van allah,zonder vrouwen en kinderen in de militaire leeftijd.Ze komen om de oorspronkelijke europeese bevolking van europa te terroriseren en af te slachten.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.Gecondoleerd R.I.P.

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Dat is weer minstens drie en half miljoen, waar de ‘redders’ hoeveel provisie van krijgen?
  Nieuwe zeerovers uit naam van de Obama stichting Berlijn/Brussel, het Europese gekkenhuis.

  Like

 10. RWB51 zegt:

  Opblazen!!!!

  Like

 11. Rob.v An marle zegt:

  Juist

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Op marinetraffic.com ziet het er naar uit dat de Ocean Viking op weg is naar Marseille is nu westelijk van Sardinië koers 350 graden en 9 knopen dat is niet richting Libië!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s