Duitse politieagenten bewaken grenzen – in Saoedi-Arabië

Screenshot_146

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Na 14 jaar Merkel-regering

Volgens Angela Merkel en regeringsconforme media zijn de Duitse grenzen niet te bewaken. Hoe huichelachtig dit Fake News is, bewijst niet alleen de EU/Turkije-deal, waarbij de sultan van de Bosporus met € 6 miljard belastinggeld betaald wordt om de Turks-Syrische grens en de kuststrook met Griekenland hermetisch voor vluchtelingen af te sluiten. Nóg valser is de samenwerking van de Bondsrepubliek Duitsland met Saoedi-Arabië. Heel stilletjes en stiekem zal Duitsland weer federale agenten naar de islamdictatuur sturen – om de grenzen te bewaken.

PI News (2)

Volgens berichten, zoals van Amnesty International, zijn martelingen en doodvonnissen in Saoedi-Arabië alomtegenwoordig. “Bekentenissen” worden niet zelden door mishandelingen afgedwongen en dienen desondanks voor rechtbanken als basis voor latere veroordelingen.

Gruwelijke, vernederende straffen zoals stok- en zweepslagen worden in het openbaar voltrokken. En terwijl Saoedi-Arabië de uitbreiding van de radicale islam in de westelijke wereld met olie-miljarden financiert en diens vertegenwoordigers bij kritiek klagen over een zogenaamde godsdienst-vijandige sfeer, leidt een afkeer van de islam in Saoedi-Arabië zelf tot de doodstraf. Zo werd de Palestijnse dichter Ashraf Fayadh ter dood veroordeeld, omdat hij in een gedichtenbundel schreef van zijn afwending van het islamitisch geloof. Pas na massale internationale protesten werd de doodstraf veranderd in 800 stokslagen en 8 jaar gevangenisstraf.

Federale agenten worden het pionoffer in het sharia-kapitalisme

Terwijl een politiek incorrecte posting op Facebook een einde kan maken aan de carrière van een politieagent en kan leiden tot de vernietiging van zijn maatschappelijk bestaan, schuwt de politieke leiding van dit land het niet om federale agenten ter ondersteuning naar de terreur ondersteunende kop-af-dictatuur Saoedi-Arabië te sturen. Ondanks de beestachtige moord op de regering-kritische journalist Jamal Khashoggi vindt het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken er niets verwerpelijks aan om de samenwerking weer op te pakken en veiligheidskrachten van de islamdictatuur door Duitse federale agenten te laten opleiden. Nog maar enkele dagen geleden werd de wegens de moord op Khashoggi opgeschorte samenwerking weer heel stilletjes in gang gezet .

In het projectbureau van de Duitse regering in Riyad schrapen drie medewerkers al met hun hoeven en wachten op de aankomst van de aangevraagde Duitse politieagenten. En de huichelarij van de Duitse regering heeft nog niet eens het negatieve hoogtepunt bereikt. Dat de Duitse regering geweigerd heeft om de Duitse grenzen te bewaken om zodoende de bevolking tegen de ongecontroleerde massa-immigratie uit overwegend islamitische landen van herkomst te beschermen, heeft geleid tot een opzienbarende golf van misdaden. De immigratiegolf heeft alleen al in de jaren 2015-2018 tot meer dan een miljoen delicten door “immigranten” geleid en 2245 radicaalislamitische terreurprocessen van de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof veroorzaakt. Andere getuigenissen van de vernietiging van onze binnenlandse veiligheid worden in het boek van de schrijver “Veiligheidsrisico islam: criminaliteit, geweld en terreur – Hoe de islam ons land bedreigt” onthuld.

Merkel ondersteunt grensbewaking in Saoedi-Arabië

Je kunt het nauwelijks geloven, maar de bondskanselier van de “geen enkele grens ter wereld kan beschermd worden”-politiek stuurt Duitse politieagenten naar Saoedi-Arabië – om de grenzen te bewaken!

Met maatgevende hulp van Duitse wapenindustrieën (Airbus, vroeger EADS) bouwt het islamitische land al jarenlang en met immense sommen geld aan ultramoderne grensbewakingsinstallaties om zijn grenzen te beschermen: wachttorens met radaruitrusting, ondergrondse bewegingssensoren en infrarood camera´s zijn daarvan slechts een onderdeel. Het gigantische project van een 9000 kilometer lange grensverdediging zou al meer dan € 2 miljard gekost hebben. Terwijl de winsten van dit sharia-kapitalisme naar de besturen van de ondernemingen stromen, moet de inzet van ongeveer 200 Duitse federale agenten in Saoedi-Arabië gefinancierd worden – en wie moet dat betalen? Juist – noch Airbus, noch Saoedi-Arabië, maar de Duitse belastingbetaler!

Grenscontroles en grensbewaking blijken in tijden van beginnende volksverhuizingen wel degelijk verstandig te zijn. Dat de terreurondersteuners deze grensverdediging echter met hulp van Duitse politieagenten oprichten, terwijl de politieke erfgenamen van de DDR-dodenstrook in het Duitse parlement over moraal debatteren, vormt toch meer dan alleen maar een vreemde ontwikkeling. Het toppunt van huichelarij was toen een mededeling uit het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. In dit nieuws stond enkele dagen geleden te lezen: “Het project maakt deel uit van een bilaterale samenwerking op veiligheidsgebied, omdat veilige grenzen ook een wezenlijke voorwaarde voor een effectieve terrorismebestrijding in de hele regio vormen.”

Dus, laten we even vasthouden: grenzen moeten natuurlijk beveiligd worden en beveiligde grenzen zorgen voor veiligheid. Zo wordt een einde gemaakt aan ongecontroleerde immigratie en tegelijkertijd de bevolking tegen binnenkomende terroristen beschermd, tenminste volgens de mededeling uit het ministerie van Binnenlandse Zaken over de Duits-Saoedische grensbewaking. Dat is toch heel verbazingwekkend, omdat de Duitse bondskanselier Angela Merkel inclusief haar gelijkgeschakelde pers exact deze grenscontrole sinds 2015 aan het Duitse volk onthoudt. In plaats daarvan probeert ze desbetreffende eisen zwart te maken als AfD-taal, terwijl ze in het geheim honderden Duitse federale agenten naar Saoedi-Arabië laat vliegen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitse politieagenten bewaken grenzen – in Saoedi-Arabië

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Hoe gestoord is dit?

  Geliked door 1 persoon

  • har zegt:

   het bewijst precies wat iedereen hier denkt, ze willen de duitse/eu grenzen helemaal niet bewaken want anders kan het kalergi-plan en agenda 2030 niet doorgaan !
   blank moet zo snel mogelijk uitgegumd worden…..

   Geliked door 1 persoon

 2. Henk.V zegt:

  Ik beschouw Merkel als een buitengewoon kwade genius die haar land en heel Europa veel ellende bezorgt.. Ik zie haar als een werktuig van het Kwaad.Het zou mij daarom beslist zeer veel deugd doen wanneer deze slechte persoon plotseling van de aardbodem zou verdwijnen. Het maakt mij niet uit hoe…

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Dit wordt elke dag gekker. Is er nog een hoop stront waar we niet met beide voeten in zijn gestapt? Duitse soldaten en politieagenten mogen hier helemaal niet komen.

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  ach die moffen zijn niet zo efficient meer al;s militaire macht

  De nieuwe jonker van de eu= ene mevrouw vd leyden– de ex duitse minister van oorlog heeft het vroegere efficiente duitse leger achter gelaren met EEEEENNN dag munitie( in nederland moeten ze peif paf poef roepen in duitsland scheize) en de vliegtuigen en helis ach ook geen onderdelen meer

  U weet toch merkeltje belooft( net als rutte ) veel
  maar wir schaffen das lukt ook niet tenzij ze omvolken bedoelde

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Zum kotsen!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Ik heb geen woorden voor deze uiterst walgelijke en zeer hypocriete daden van Merkel. Duitsland onthouden van wat Saoedi-Arabië cadeau krijgt…
  Niet te bevatten! Deze vrouw, deze verraadster van haar land en volk verdient de zwaarst denkbare straf!

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  Inderdaad, Cathja heeft gelijk.Overal waar Merkel iets onderneemt ontstaat een ontwikkeling die heel schadelijk is voor bijna iedereen in Europa. Ik zeg het maar ronduit: Het lijkt erop alsof deze vrouw letterlijk met het Kwaad in de wereld is verbonden. En in deze negatieve gezindheid volhardt zij, dus zij zal uiteindelijk zeer zeker voor het gerecht moeten verschijnen en de hoogst mogelijke straf krijgen.
  De bekende Duitse blogger Michaël Mannheimer, die vanwege zijn vlijmscherpe analyses niet meer in Duitsland kan wonen, was van mening dat Merkel vanuit de DDR in West Duitsland is ”geplant”, om daar als het ware D.D.R. opvattingen, zodat -in zekere zin- de D.D.R het West Duitse deel zou annexeren.
  In eerste instantie zou men denken dat zo’n bewering wel erg boud is, maar de ontwikkelingen die wij sinds haar betrokkenheid bij de Duitse politiek zien geven Mannheimer gelijk; De veruit grootste partij in Duitsland was de onwrikbaar conservatie christelijk midden partij: de C.D.U.
  Alle tegenstanders van haar politieke manipulatie in die brave partij zijn weggewerkt en wij zien nu een zeer links geworden C.D.U waarin iedereen in de pas loopt en als Merkel denkt. De laatste maanden heeft de C.D.U zich verbonden met de groenlinkse Bundnis/die Grünen partij.. Uitgerekend deze partij zegt OPENLIJK ”het oude Duitsland” te willen vernietigen en is daarom een fervent voorstander van milieubeschermingsmaatregelen die de Duitse economie zullen verwoesten. De ”groenen” willen bovendien door de de krankzinnige onbeperkte import van kanslozen het Duitse sociale stelsel en de woningmarkt bewust ruïneren.Aan beide doelstellingen werkt Merkel -onopvallend en vastberaden- beslist mee. Dit is ronduit verbijsterend.

  Wij zijn geneigd de mislukte aanslag op Hitler door de verzetsgroep onder leiding van Graf Claus von Stauffenberg (https://nl.wikipedia.org/wiki/Claus_Schenk_von_Stauffenberg) te bewonderen, omdat hij Duitsland uit de ellende wilde halen en de oorlog wilde beëindigen.
  Maar hoe ongelofelijk schadelijk is de huidige”Bundeskanzlerin”dan wel?….

  Merkels geniepige bezoek aan de Saudi’s belooft voor ons werelddeel mogelijk niet veel goeds, want het zou kunnen dat door haar ”vriendschap” met de Arabieren de positie van de islam in Duitsland nog sterker wordt.
  Uit de hoek van de Nederlandse overheid zal er uiteraard geen commentaar op Merkels eigenzinnige politieke koers worden gehoord.
  Daar kan men -bij windstil weer- af en toe misschien wel goedkeurend gekef en het kwispelen van een staart kunnen horen…..

  Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   een kleine, noodzakelijk aanvulling: ”…was van mening dat Merkel vanuit de DDR in West Duitsland is ”geplant”, om daar als het ware D.D.R. opvattingen uit te dragen, zodat -in zekere zin- de D.D.R het West Duitse deel zou annexeren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s