Nederland heeft het MH17-congres in Maleisië gesaboteerd en geprobeerd nabestaanden te beïnvloeden

Screenshot_140

(Door: “Elise Nijmegen”)

Weet u nog dat Rutte zei dat de onderste steen in het MH17-verhaal boven moest komen? Welnu, dat was weer zo’n opmerking van Rutte die, zoals we gewend zijn nu, ver van de waarheid afstaat, aangezien onderstaand artikel laat weten dat Nederland juist diegene is die het onderzoek saboteert. In Kuala Lumpur, Maleisië heeft Nederland geprobeerd om het congres over de MH17-zaak te verstoren en de Maleisische nabestaanden te beïnvloeden.
www.ninefornews.nl

Rutte, die nu een groot probleem heeft nu de feiten van het Wilders-proces boven tafel komen en in deze zaak over de politieke inmenging, moet nu écht de onderste steen boven halen!

Het kabinet zou weleens uit elkaar kunnen klappen over de Wilders-zaak en dat zou een grote opluchting betekenen, aangezien de Nederlanders recht hebben op een democratisch gekozen kabinet, geen cordon sanitaire tegen de PVV of het FvD, die de stemmen van het volk vertegenwoordigen. Die partijen die meewerken, of mee hebben gewerkt, aan een cordon sanitaire zouden diezelfde behandeling moeten krijgen of zelfs, aangezien ze tegen het democratische Nederlandse systeem inwerken, opgeheven moeten worden…
https://ejbron.wordpress.com

U kunt dhr. Wilders steunen door onderstaande petitie te tekenen en te bevestigen.
https://petities.nl

Ondertussen heeft de kampleider van het overvolle opvangkamp Moira in Griekenland ontslag genomen en stromen de eilanden steeds voller met gelukszoekers. Binnen 24 uur bereikten 427 mensen de eilanden Rhodos, Lesbos en Samos in het oosten van de Egeïsche Zee en daarmee de EU. En meer dan 20.000 waren er al.
www.t-online.de

De CIA waarschuwt voor een burgeroorlog in Duitsland, dat zou dan komen door botsende beschavingen… Nog een zeer goede reden denk ik om de grenzen van ons land dicht te gooien en te bewaken. Parallelle samenlevingen die niet uitwisselbaar zijn. Iets waarvoor de PVV al jaren waarschuwt. De islam, die staat voor vrede via onderwerping. De vrije westerse samenleving, die niet van plan is zich te onderwerpen aan zo’n in mijn ogen krankzinnige ideologie, zal zich terecht gaan verzetten en mijns inziens niet alleen in Duitsland.
http://verenoflood.nu

Op televisie, radio en op het internet ziet of hoort u doorgaans alleen pro-EU/pro-klimaat/pro-globalisering/pro-islam propaganda en dat komt omdat die grotendeels in handen zijn van multinationals die meewerken aan agenda 2030.

Daardoor is er over de klimaathysterie, die nergens op gebaseerd is en totaal niet onderbouwd kan worden, ook geen nuchtere open en eerlijke discussie mogelijk. Het is een soort ideologie waar je in moet geloven en als je dat niet doet, dan word je gedemoniseerd, net zoals bij de mensen die opkomen voor hun eigen land, cultuur en identiteit.
www.eike-klima-energie.eu

Volgens onderstaand artikel is het vuile geheim van de klimaatverandering dat de elektrische industrie, zo gepromoot nu hier in ons land en andere landen, de opwarming van de aarde stimuleert. Zwavelhexafluoride of SF6 wordt veel gebruikt in de elektrische industrie om kortsluiting en ongevallen te voorkomen, het lekken van dit weinig bekende gas was in Engeland en de rest van de EU in 2017 het equivalent van een extra 1,3 miljoen auto’s op de weg. SF6 is een goedkoop en niet-brandbaar, kleurloos, geurloos en synthetisch gas en enorm effectief isolatiemateriaal voor middelgrote en hoogspanning elektrische installaties.

Het grote nadeel van het gebruik van dit gas is echter dat het het hoogste aardopwarmingsvermogen heeft van alle bekende stoffen. Het is 23.500 keer warmer dan koolstofdioxide (CO2). Slechts één kilogram SF6 verwarmt de aarde in dezelfde mate als 24 mensen die van London naar New York vliegen!!!

Over het gehele Britse netwerk van stroomleidingen en onderstations is ongeveer een miljoen kilogram SF6 geïnstalleerd. SF6 komt in de atmosfeer door lekken in de elektriciteitsindustrie, iets waar een stijging in zit en een andere zorg over dit gebruikte synthetische gas is dat het niet op een natuurlijke wijze wordt geabsorbeerd of vernietigd. Ontwikkelde landen moeten elk jaar aan de VN rapporteren hoeveel ze gebruiken, maar onderontwikkelde landen hebben geen gebruiksbeperkingen.
www.bbc.com

Waarom komen we niet in actie? Waarom laten we dit gebeuren met ons land? Hoe komt het dat een groot deel van de bevolking gelaten aanziet dat ons land door politiek wanbeleid vernietigd wordt?

De pensioenen, de hoge elektriciteitsrekeningen, de eigen bijdrage, de islamisering, de huizenmarkt, het tekort aan personeel op heel veel vlakken, ziekenhuizen die gesloten worden, helden zoals de Blokkeerfriezen die gestraft worden, gemeentes met miljoenentekorten, Nederlanders die door het wanbeleid op straat komen te staan, voedselbanken die de aanvragen niet meer aankunnen, buitenlanders die meer rechten hebben dan u en die niet hoeven te betalen voor datgene waar u wel voor moet betalen, daarbij ook eerder een huis krijgen dan u of uw (klein)kind. Het is te bizar voor woorden dat wij dit gelaten over ons heen laten komen… Dit is óns land, het land van onze voorouders en van onze (klein)kinderen.
www.geenstijl.nl

Honderden boeren gaan naar Den Haag op 1 oktober om te protesteren, initiatiefnemer Bart Kemp uit Ede rekent op minimaal 750 deelnemers uit Overijssel, die met hun trekkers, (landbouw)machines of andere voertuigen naar Den Haag gaan. De boeren voelen zich ondergewaardeerd door de politiek en zijn er klaar mee. Boeren wordt door alle EU-regels onmogelijk gemaakt.
www.tubantia.nl

Misschien is het een idee om de boeren te steunen in hun actie en ook naar Den haag te komen! Want als we iedereen bij elkaar optellen die het oneens is met het pro-EU/VN beleid; de gepensioneerden, de leraren, het KLM-personeel, de vissers, de Groningers, veel Friezen, de gele hesjes, de ZZP-ers, de mensen in de zorg en thuiszorg, de mensen die mantelzorger zijn, de mensen die gezondheid en de natuur voor 5G zetten, vele politiemensen en militairen, alleenstaande ouders, vrachtwagenchauffeurs, mensen die onze Nederlandse identiteit & cultuur willen behouden, de motorrijders, alle vrouwen die hun gelijke rechten willen behouden, alle homo’s die willen dat Nederland vrij en veilig voor ze blijft, iedereen die uit de EU wil, iedereen die tegen pedofilie is en iedereen die vindt dat de Nederlandse regering een meer nationaal beleid moet voeren, dan zijn we met heel veel mensen daar en kunnen we een boodschap afgeven!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nederland heeft het MH17-congres in Maleisië gesaboteerd en geprobeerd nabestaanden te beïnvloeden

 1. Harry zegt:

  Wilders krijgt WEER gelijk !
  Rutte is maffia !
  Ons hele politieke systeem moet op de schop .
  Er moet automatisch een actie worden ondernomen bij grove leugens of verdenkingen daarvan , idem voor fraude , kartelvorming en al dat soort zaken die voor het bedrijfsleven ook verboden zijn .

  Rutte hoort in Scheveningen thuis , in een penthouse van 2.5 bij 3 meter .

  Het is EEN doorlopende stroom van leugens , die die vent produceert .
  De bijl er in !

  Geliked door 6 people

 2. Adriaan W zegt:

  Geen speld tussen te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. henk verhoef zegt:

  mh17 is net een soort wILDERS DOSSIER van het Om en de inmenging van de overheid
  en de rechters die denken dat ze here jesus /allah zijn

  waar zijn de sateliet beelden – waar was het vliegverbod- waarom geen kapabele onderzoekers maar nederlanders die vanwege gevaar in duur hotell zaten

  let wel mh17 verhaal is nu reeds een 5 jaar aan de gang– het zolang als de “visite” van onze duitse vrienden diuurde

  Mooie is — straks valt het kabinet en gaan we met de volgende groep gekozen incapabele verder
  en die oude — axch zie timmerfrans /halalsema/ zwamson– allemaal ergens goped betaalde baan
  Vraagtj u zich wel een af waar appie cda zorgminsuiiter gebleven is is zakkenvullerig in de zorg natuurlijk
  de nabestaabde groep ja komen vaak op de tv dus … maar de mensen die in de oorlog naaste verloren– kijk de ns GEEFT NA 75 jaar al compensatie

  Geliked door 4 people

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Smerige verraders dit kabinet. Ik hoop dat de boel klapt. En natuurlijk heeft Wilders gelijk.
  We worden voorgelogen en bestolen.

  Geliked door 3 people

 5. ruud beijer zegt:

  De Nederlandse regering heeft het vliegtuig boven oorlogsgebied laten vliegen.
  Dit terwijl andere landen al omvlogen.
  Wie is nu schuldig waaraan?

  Geliked door 1 persoon

  • Ans Lobler zegt:

   Opstelten, toenmalig minister, werd gewaarschuwd vanuit de ambassade in Kiev om Schiphol aan te manen NIET over Oost-Oekraïne te vliegen. Daat heeft Opstelten NIET gedaan, want hij vond dat niet nodig. Ik heb hem dat horen zeggen tegenover journalisten, die ernaar vroegen. Wie weet, was er een ander verhaal mogelijk geweest……
   Anemartijn

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Dat hele MH 17 verhaal deugt van geen kant.
    En ik ben bang dat de nabestaande nooit de waarheid zullen weten!

    Die ”onderste steen” komt nooit naar boven.
    Die brallende buldog van de VVD zit lekker van zijn pensioen te genieten.
    Betaald door de Nederlandse belastingbetaler,voor het liegen en bedriegen…

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Eens zal de shit boven komen drijven !

  Geliked door 2 people

 7. Monalisa zegt:

  Hier zou Bob op reageren helaas de man is verhinderd

  Like

 8. Mario8282 zegt:

  Rutte met zijn JIT zijn een stel politieke gangsters. Ik hoop dat ze snel worden berecht en opgesloten.

  Like

 9. Troost….de waarheid is veel harder dan de onderste steen die boven moet komen. Die waarheid kunnen wij veel gemakkelijker bovenhalen en verspreiden.

  Geliked door 1 persoon

 10. WGI.R zegt:

  Er is iets mis met de Nederlander!

  Like

 11. Wim zegt:

  Pinokkio en cs en Zalm,Pechtold, Asscher, Timmermans, Buma, Balkellende etc. Oppakken en berechten en levenslang vastzetten en laten werken tot aan hun dood

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s