Boze boeren zegevieren: Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland trekken stikstofbeleid in

Screenshot_135

Nog acht provincies te gaan

Nog geen week geleden kwamen de twaalf provincies nieuwe regels overeen over de uitstoot van stikstof. Na maanden van stagnatie zouden eindelijk weer vergunningen verleend kunnen worden voor bijvoorbeeld bouw- en infrastructuurprojecten. Maar inmiddels zijn de eerste provincies alweer afgehaakt. Onder druk van boeren besloot Friesland vorige week als eerste het nieuwe systeem nog voor de invoering los te laten. Drenthe en Overijssel volgden maandag. Gelderland trekt het beleid formeel volgende week in, omdat het provinciebestuur deze week vakantie heeft.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verzet. Bookmark de permalink .

24 reacties op Boze boeren zegevieren: Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland trekken stikstofbeleid in

 1. Kuu zegt:

  De boeren wijzen ons de weg…

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Ik las dat ze in Groningen even buiten hun boekje gingen, en dat is nu zo jammer. Boeren hou het netjes, verniel niks, en gebruik u verstand aub.

  Like

  • Richard zegt:

   Nou ja, Den Haag is woedend. Geweld past niet in onze rechtstaat zeggen zij daar.
   Hoeveel deuren worden er in naam van de staat ingetrapt? Hoeveel mensen worden er in haar naam kapot gemaakt? De staat heeft het monopolie op geweld, en zij gebruiken dat ook zoals hen dat uitkomt. Rechtstaat? Laat me niet lachen! Die hebben zij al heel lang geleden over boord gezet. Boeren, marktkoopmannen, zzp’ers, pensioengerechtigen, ouderen, Die hun leven lang gewerkt hebben, en zeker de orginele blanke inwoners van ons land die belediging op belediging te verduren krijgen en die moeten toezien hoe hun land wordt afgebroken door dat tuig in Den Haag. En dan zijn ZIJ woedend? Rob Jette GVD is woedend?
   Nee, IK ben woedend! En met mij nog vele anderen. En we zijn het geweld, dagelijks door Den Haag tegen ons gebruikt helemaal zat!

   Ik denk dat de tijd van knuffelen allang achter de rug is.
   Kom jongens! De beuk erin!

   Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Vol op het orgel bij de media over het geweld dat de boeren in Groningen gebruikten. Ook weer een manipulatie van heb ik jou daar. Laat ze eerst maar eens bedenken hoe ze (media en politiek) het bloed onder de nagels halen van burgers boeren en buitenlui. Er komt dan altijd een moment dat als er niet geluisterd word men geweld gaat gebruiken. Logisch gevolg

    Like

   • Monalisa zegt:

    u heeft totaal gelijk met u commentaar een mooie dag verder

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik heb u geschreven stuk gekopieerd en op de telegraaf gezet een mooi stukje waarheid: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/896703/ook-blokkeerboeren-verdienen-straf

    Like

   • Rensk. zegt:

    Precies de beuk erin. Laat ze de bek houden daar in Den Haag. Zo ga je niet met burgers om. Laten we in vredesnaam niet luisteren naar de media, maar vierkant achter de boeren blijven staan. Die zijn heus wel redelijk. En dat ze die deur intrapten?Ik snap het. Zo´n moment komt er als er constant niet geluisterd word en zeker daar in Groningen moeten die ambtenaren eens de ogen openen.

    Like

   • Richard zegt:

    @Monalisa , He he… Reactie op mijn schrijven in de telegraaf: Boze orginele blanke inwoner. En ejbron is dus een duister clubje. Tja, als je het opneemt voor je eigen volk ben je een boze orginele blanke inwoner en lid van een duister clubje. Ik hoop dat ie onder een trekker loopt.

    Bedankt voor het plaatsen.
    Ter leering ende vermaeck ;-p

    Like

 3. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/images/1350×759/filters:format(jpeg):quality(50)/cdn-kiosk-api.telegraaf.nl/2d01b120-ee99-11e9-bb27-02d1dbdc35d1.jpg Dit dulden deze watjes niet.😂😂😂

  Like

 4. duinsnip zegt:

  ✌voor de boeren. Nu nog de bouwvakkers en het verstikkingsbesluit gaat de prullenbak in. Weg met dat linkse gedram.

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  De boeren mogen(/ moeten). weten, waar hun opbrengstgeld van miljarden,. naar. toegaat, en door WIE. dat beslist wordt!!! ( EU). Bij nadere beschouwing, vooral omdat het. GROOTKAPITAAL
  bepaalt, (‘vanzelfsprekend BILDERBERGERS- ‘groep. genoemd, ( Opgericht. door. DE. ( op geld beluste??✈️ opa van onze huidige koning, …de uit Duitsland. stammende prins Bernhard , van het ‘vorstendommetje.’ ZUR. LIPPE’..( maar,aangezien dat er voor nakomelingen van graven of hertogen geen ‘vaste naam’ bestaat/ bestond, werden ze dus aangesproken als. ‘Prins’.,
  Vanzelfsprekend in goede. verstandhouding met. ……. die via hun spionnen altijd. op de hoogte waren, ( vrouwen. UITHOREN. tijdens. de. biecht), wat zich onder DE. gewone mens afspeelde, of. ‘ roerde’. Enfin, ‘de ontwikkeling., door verschillende ervaringen opgedaan , en via berichten door de pers, en voorradige LEKTUUR. nam de ‘ontwikkeling’ in snel tempo toe, wat dus. onwelgevoelig lag bij de voorheen. .’heersende klasse’, …om die ontwikkeling af te remmen, moest er e.e.a. aan gedaan worden, en juist…..dat…. moesten hoog intelligentsia 😇, met in hun studies o.a. PSYCHOLOGIE gestudeerd hebbende , om de. Meute te belemmeren zich verder te kunnen ontwikkelen,…vooral op HET. gebied. ‘, WETEN’. dat werd dus. de ‘Nieuwe Wereld. ORDE’, o.a. ( import. van 🤷🏿‍♂️parasitaire, niets willende ,niets presterende, gekleurde moslem- .. volkeren, waardoor DE blanke volkeren. ZELF na verloop van tijd verarming kon verwachten.
  …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik heb begrip voor de acties van de boze boeren. Velen hebben vele tienduizenden euro’s geïnvesteerd in hun bedrijf, juist om het milieu te sparen, maar nooit is het eens genoeg. Er zijn boeren die zelfs 200.000 euro in hun bedrijf gestoken hebben, met het oog op de toekomst.
  En nog is het blijkbaar niet voldoende. Deze hysterie gaat niet alleen de boeren heel veel geld kosten, maar ook de burgers, en wel zeer binnenkort.
  Laat het beleid eerst maar eens gericht zijn op de alsmaar toenemende hoeveelheid immigranten, die allemaal een woning opeisen, en zelf ook de nodige hoeveelheid stikstof uitstoten. Ja, het is een taboe als je over immigranten begint, maar zij zijn wel een heel snel groeiende groep, waarvan het merendeel in een ander werelddeel thuis hoort.

  Groen Links, D66….., graag een reactie hierop.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Behalve Groningen, die houdt vast aan PAS (programma aanpak stikstof)
  Sneue bende.
  Lang leve GroenSlinks.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Bedankt agrariers voor jullie verzet,jullie zijn verzetshelden.De politici in heel europa (uitzonderingen daar gelaten) zijn marionetpoppen van de satanische globalistische elite die een New World Order willen installeren.

  Like

 9. dolphin zegt:

  En nu als de sodemieter de grenzen enkel nog open voor echte vluchtelingen , want al dit linkse geneuzel is slechts een grote afleidingsmanouvre om vooralsnog Europa in chaos te storten.
  Net als in Amerika verzuipt men onder de linkse non-sense om zich vooral daarmee druk bezig te houden met die non-issues , terwijl ook daar de globalisten (lees linkserds) hun werkelijke doel steeds dichterbij zagen komen.
  1 wereldregering , 1 religie voor zgn peace and safety , maar in feite slechts een dictatuur door de jongens met de big pocket.

  de valse kant van de media aanpakken zou een flinke goede stap in de richting zijn , ook in Amerika komt gelukkig de main stream media , waarvan ook hier de npo “onderdeel” is , steeds meer in het nauw.

  Like

 10. Lucky zegt:

  We hebben zojuist een hele colonne tractoren voorbij zien komen, met escorte van de politie, die richting Maastricht reden. Ik wens ze veel succes!!!

  Like

 11. Lucky zegt:

  Off topic, maar schandalige oplichting!
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4884626/bloembollen-tulpenbollen-amsterdam-lisse-oplichting-misleiding

  Misleiding op Amsterdamse bloemenmarkt: tulpenbollen komen bijna nooit uit

  Voor veel mensen die Amsterdam bezoeken is het een gewild souvenir: bloembollen. De Bloemenmarkt in Amsterdam is dan ook een populaire plek om ze in te slaan. Maar die tulpenbollen daar kun je beter laten liggen, want ze komen bijna nooit tot bloei.

  Van de voor het onderzoek gekochte tulpenbollen bleek dat slechts 1 procent (Amsterdam) en 2 procent (Lisse) tot bloei komt. Bovendien bleek dat in Amsterdam geen tulp overeenkomt met de foto op de verpakking.

  Geen wonder dat de prachtige en bijzondere tulpen die ik dacht gekocht te hebben op de bloemenmarkt in Amsterdam nooit opkwamen!

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5150038/boerenprotest-dit-is-waarom-de-deur-plat-ging/

  Boerenprotest. Dit is waarom De Deur plat ging

  Ergo: de boeren hebben pech in Groningen. Ze moeten wijken voor een college dat andere belangen heeft. Daarbij is het opvallend dat provincies waar D66 in het college zit star zijn, zonder D66 niet. Er was ook geen ruimte om even buiten scope te denken. Zo is Nederland strenger met stikstofnormen dan nodig is. Zo sjoemelden provincies met Natura2000 aanwijzingen (lala subsidie). Zo sjoemelden overheden jaren met PAS-toewijzing, notabene op de vingers getikt door de Raad van State. Zo zijn de metingen van het RIVM twijfelachtig en de modellen ook (belangrijk draadje – red.). Bestuurlijk Nederland kijkt hier bij weg. Mist elke vorm van zelfreflectie. Houdt zichzelf buitenspel en speelt sectoren tegen elkaar uit. Zo ook in de provincie Groningen.

  Like

 13. Pingback: 5G is gevaarlijk en moet niet uitgerold worden! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s