Duizenden illegalen in het noorden van Parijs: politie begint met de ontruiming van asielzoekerskampen

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse politie is (opnieuw) begonnen met de ontruiming van reusachtige illegale migrantenkampen in het stedelijk gebied van Parijs. In een kamp in de voorstad Saint-Denis waren donderdagmorgen honderden politieagenten ter plaatse. De opgepakte illegalen werden in bussen gezet, de situatie was rustig. In de illegale tentstad bevonden zich ongeveer 700 personen.

Duits - Zuerst

In totaal leven er in de kampen ten noorden van Parijs duizenden mensen. Het gaat overwegend om mannen zonder perspectief op asiel, meestal zwarte Afrikanen, maar ook vrouwen en kinderen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Castaner, had van daarvoor aangekondigd de illegale tentsteden nog voor het einde van het jaar te ontruimen. De Franse regering had na een ministeriële vergadering verschillende maatregelen op het terrein immigratiepolitiek bekendgemaakt en haar koers weer eens verscherpt.

Zo moet een asielzoeker pas na drie maanden toegang tot het algemene gezondheidssysteem toegestaan worden. Bovendien dient er sneller uitgezet te worden en moet de verwerkingstijd van de asielaanvragen korter worden. Minister-president Edouard Philippe sprak ervan dat er sprake zou moeten zijn van een evenwicht tussen “rechten en plichten” bij de migratie.

Juist in het noorden zijn talrijke illegale tentsteden. Ze werden al meerdere malen ontruimd – enkele weken later ontstonden er echter steeds weer nieuwe.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duizenden illegalen in het noorden van Parijs: politie begint met de ontruiming van asielzoekerskampen

  1. Monalisa zegt:

    Ze verspreiden ze over Europa, tel even hoeveel Nederland Duitsland België er hebben dan schrikt u.

    Geliked door 4 people

  2. Allemaal gelul.
    Ze verplaatsen het probleem zodat het uit het zicht blijft.
    De invasie moet en zal doorgaan en daarvoor willen regeringen alle soorten lulverhalen in de wereld zenden.
    Een van de redenen dat de bevolking zo moeilijk wakker te schudden is.

    Geliked door 2 people

  3. Tijl Uylenspiegel zegt:

    De vraag is hoe en waarom ze deze kampen hebben laten ontstaan.

    Ongeacht waar u in Nederland woont, stel je voor dat je naar de dichtstbijzijnde gemeente loopt met een stel spullen en daar een tent neerzet om u vervolgens gereed te gaan maken voor de nacht, hoelang duurt het voor er politie voor uw neus staat ? Een uur, twee uur ?

    Daarbij vermeld het verhaal dat ze in bussen werden gezet, waar reden die bussen naartoe ?
    Het klinkt heel stoer maar als ze in de volgende wijk worden afgeleverd bij een gaarkeuken is het toch ineens een heel ander verhaal.

    Geliked door 1 persoon

    • henk verhoef zegt:

      Nee vlak bij de grens van semi frankrijk– walonie
      en niet bij de gaarkeuken maar bij de voedselbank of linkse gesoepsideerde /gedoneerde vluchtelingenhulp ngo kantoor of voor de deur van een linkse zorrug centrumpje

      Like

    • Tijl, dan zegt de politie, u mag hier niet kamperen, u moet naar het volgende dorp. Met andere woorden, als het zich verplaatst, verleg je de problemen naar de volgende groep dienstdoende politie. Precies zoals ze ook op het Binnenhof handelen, problemen doorschuiven. Het grootste kenmerk van een dodelijke ziekte waarvan je niet wilt weten dat je het hebt.

      Geliked door 1 persoon

  4. henk verhoef zegt:

    en dan is men in nedelrand weer eens verbaast waar toch die instroom vandaan komt
    De mensen in/uit die opruimkampen wordt gewoon vertelt – gaan maar naar het noorden
    Ze hebben nu in frankrijk pas recht op zorrug na 3 maanden- maar dan de vraag- 3 maanden naar wat– na registratie !!– maar dat willen ze niet want engeland is doel
    Dus geen zorrug want nergens bestaan ze=
    oh zelfs met STATUS –
    geen recht op huis en uitkering– moet je eerst gewertk hebben

    Heel “lief ” dat macron die 25 pct van de moffen boten asielmigranten wil opnemen
    Maar als je ze dan niet registreeert — dan op weg naar die gekke kazen
    800 per dag en toenemend
    Waarom zpou Macronnetje ze nu niet regiostreren– er zit een echte vrouw– eentje met ballen en geen omaatje achter zijn kontje aan
    Heel mooi hebben wij in midden zuiden geen enkele last/hinder van illegale/migranten nog echte — Kom ze in hospitaal/supermarkt niet tegen niet als klant en niet als werknemer
    Bij ons in dorp ( 2500)– niet een– en toch maar 7 km van centrum grote stad

    Een van de redenen– de huiseigenaar bepaalt wie er in zijn huis kan/mag wonen–maak je de verkeerde keuze – heb je pech gehad
    Hoeveel eigenaren nemen dan risico– juist ja
    Niks sociale wonigbouw linkse club– alleen in de zwarte steden– parijs/lyon en vooral marseilles en zo

    Like

  5. dit is slechts het verplaatsen van een probleem , lost niks op

    Like

  6. Hovawart zegt:

    Het zal wel druk worden op de Europese luchthavens en treinstations,…..al die aankomsten.

    Like

  7. Hovawart zegt:

    Het kerstfeest heet tegenwoordig ‘Winterfeest’ maar vóór december begint moeten de winkelstraatjes schoongeveegd worden, het toerisme en de shoppers mogen natuurlijk geen enkel strootje in de weg worden gelegen,….of massaal slachtoffers van berovingen en islamitische aanslagen worden.
    Het ophokken van deze zwervende tentbewoners is geen oplossing van een groeiend probleem, stuur ze terug voor een gezellig kerstfeest bij hun familie…….of winterfeest.

    Like

  8. Nemesis zegt:

    Ze zetten ze door de voordeur naar buiten en laten ze stiekem door de achterdeur weer binnen.

    Geliked door 2 people

  9. silvio zegt:

    Ze kunnen niet weggevoerd worden met het vliegtuig, want dat kost veel co2 in de lucht

    Like

  10. Pietersen zegt:

    Ze worden verplaatst naar een opvanglocatie, waardoor het illegale gespuis de slag wint. Worden nagekeken, ontluist, schoon geschrobd en geïnjecteerd tegen ziektes. Een lekker warm bed (bad, bed en brood a la Amsterdam), schone kleren en verder…nou, gewoon…verder niets. Blijven in Frankrijk.
    Oh, oh wat wordt er hard gewerkt aan het asielprobleem en de omvolking.
    Een kennis van me wilde naar Parijs als uitstapje en ik verklaarde hem voor gek. De sukkel wist niet eens dat Parijs een zwijnenstal is geworden.

    Like

Plaats een reactie