Tegenstanders ‘Roetveeg Piet’ komen met tegenoffensief! Starten eigen intocht en journaal

Screenshot_6

(Door: Bart Reijmerink)

Tegenstanders van het fenomeen ‘Roetveeg Piet’ hebben de handen ineengeslagen, samen zijn ze een stichting begonnen die vandaag hun eerste ‘normale’ Sinterklaas journaal lanceren op YouTube. De Stichting De Nationale Sinterklaas is zo dus een offensief begonnen tegen het ondermijnen van het klassieke sinterklaasfeest. 

Op de site lezen we de volgende motivatie achter dit initiatief:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Historie, Links fascisme, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tegenstanders ‘Roetveeg Piet’ komen met tegenoffensief! Starten eigen intocht en journaal

 1. koddebeier zegt:

  mooi !

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Die anti pieten gasten krijgen veel te veel aandacht, eigenlijk zou je ze dood moeten zwijgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen, weg met kerst? Nee, weg met d666-petra!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/d66-senator-petra-stienen-wil-kerstliedjes-in-winkels-verbieden-dit-is-echt-een-heel-goed-idee/

  D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

  D66-senator Petra Stienen start een campagne om winkels geen kerstmuziek meer te laten draaien die op een verboden lijst komt. In Engeland wordt al met dit beleid geëxperimenteerd, en Stienen staat te trappelen om dit ook naar Nederland te halen: “Mag je nog zeggen dat dit echt een heel goed idee is?”

  Dan heb ik het over Petra Stienen, die eerder al de sharia bagatelliseerde uit naam van de tolerantie. Ook is zij – verrassing! – een boezemvriendin van Sylvana Simons.

  Dus in dat opzicht is het allemaal niet bijzonder verbazingwekkend, maar daarom niet minder ernstig dat zij nu op Twitter een campagne is gestart om Kerstmuziek uit te bannen die zij te “cheesy” (afgezaagd) vindt.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 11 november 2019 om 21:16

   om Kerstmuziek uit te bannen die zij te “cheesy” (afgezaagd) vindt.

   Dat oeverloze gezeik van die linkse wijven is pas afgezaagd!
   Maar ik had dit al verwacht; er blijft niets meer over van het echte Nederland.
   Daar zullen Rutte en zijn rode kameraden wel voor zorgen.

   Like

 4. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Het betreft hier uitsluitend discrimifoob gedrag van de hele anti-zwarte piet beweging. Over gekopieerd uit Amerika als black-face gedoe. D66 kun en moet je net als Groen-sLinks niet serieus nemen. Die partijen worden beide aangevoerd door zielige slapjanussen! Door nep-‘mensen’(!) waar geen greintje echtheid, laat staan verstandelijk redeneren in herkenbaar is.

  Waarom moeten ‘wij’ die klote islam pleasen…? Als het u hier niet aanstaat sodemieter dan maar weer op! NIKS pleasen, NIKS aanpassen, NIKS tolereren, NIKS accepteren! NET zoals de islam en de zwarte discrimifobe uitzuigende MINDERHEDEN(!) dat ook doen! Vecht terug en laat u niet wegzetten als racist. U bent hooguit een patriottisch realist, en daar mag u trots op zijn! FUCK D66 en Groen-sLinks, FUCK zwartk(z)ijkend Nederland en FUCK de islam! Ze blijven maar stompzinnig doordrammen maar de tegenreacties worden steeds heftiger. Ook die van mij realiseer ik me de laatste tijd. We zijn het ZAT, SPUUG-EN-SPUUG-ZAT!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s