Veroordeelde verkrachter mag niet na 50 jaar worden uitgezet

Screenshot_78

Een Marokkaanse man die al bijna vijftig jaar in Nederland woont, mag niet worden uitgezet. Ondanks een veroordeling van zware misdrijven, vindt de rechter het disproportioneel om zijn verblijfsvergunning in te trekken.

De man kwam als 4-jarige naar Nederland, en kwam al sinds zijn 12de in aanraking met justitie vanwege onder meer diefstal, inbraken en drugsdelicten.

Nadat hij in 2017 was veroordeeld voor twee verkrachtingen, poging tot doodslag en drie inbraken, besloot de IND zijn verblijfsvergunning in te trekken. Dit betekende dat hij de Europese Unie per direct moest verlaten en een inreisverbod kreeg van tien jaar.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Veroordeelde verkrachter mag niet na 50 jaar worden uitgezet

  1. Rensk. zegt:

    Wat is er aan de hand met de rechters tegenwoordig. (persoonlijk denk ik verdovende middelen, want ik weet uit ervaring hoe compleet gek in de kop van worden, terwijl ze voor de buitenstaander ¨normaal¨functioneren) Wat moet iemand voor daden verrichten, waarbij ze het land wel moeten verlaten. Je broekt zakt er van af. Dit gaat niet meer goed komen.

    Geliked door 7 people

  2. Trucker zegt:

    ik ben niet van het “ik wens die of die” maar in deze maak ik een uitzondering, rechter’s vrouw/dochter wordt ASAP verkracht door deze marokaan, eens zien hoe rechter dan zal piepen.

    Geliked door 2 people

  3. Eppo zegt:

    Wat hebben die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD en nog wat Clubs er werkelijk een teringzooitje van gemaakt in en van dit Land en allemaal hier heen binnen gehaald .
    En nog steeds elke dag met Trein, Bus , Boot en Vliegtuig ladingen vol hier inhalen.

    Geliked door 1 persoon

  4. J. C. Th. Köhler zegt:

    “persoonlijk denk ik verdovende middelen”

    Ik denk eerder aan chantage. In het kader van het verdrag van Straatsburg mag aan islam en aan islammelingen niets in de weg gelegd worden. Daar plukken we nu weer de vruchten van.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 3 people

  5. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Zou het niet zo zijn dat de IND dit welbewust heeft gedaan omdat ze wisten dat geen rechter dit goed zou keuren en zij op deze manier jurisprudentie hebben om in het vervolg naar te wijzen.
    “Nee wij kunnen deze man/vrouw niet uitzetten want in 2019 enz enz”
    De redenatie van de rechter (hoe oneens ik het er ook mee ben) is waarschijnlijk dat je personen niet extra mag straffen naast de veroordeling van de strafrechter.
    Het is gewoon een toneelstuk dat wordt opgevoerd; “als jij nou dit dan zal ik dat en dan kun jij”.
    Resultaat vreemdelingen kunnen niet meer worden uitgezet na misdaden hoe ernstig ook.

    Geliked door 3 people

  6. bozeoudeman zegt:

    “fair balance’ was gevonden tussen het belang van de vreemdeling en het Nederlands algemeen belang”.zo stelt een hersenloze ‘goed doener’ die rechter is.

    Fijn nietwaar als jezelf nimmer slachtoffer bent geweest van wat dan ook, dan kan je zo heerlijk fantaseren over een ideale wereld waarin de leeuwtjes naast de lammetjes liggen en waarin eenieder die de fout ingaat voor de zoveelste keer ‘een tweede kans’ verdient. Dat iemand anders gewoon geen kans heeft gehad, dat doet er voor dit soort dromers nooit toe. Eigenlijk zou je enkel rechter mogen worden als je zelf ooit echt iets hebt meegemaakt in plaats van rondhupsen in disco.
    Wat is het toch heerlijk voor dit soort hersenloze ‘goed doeners’ om over de levens van anderen te mogen beschikken, een maatschappij neer te zetten waarin jij de goed doener bent en slachtoffers HUN BEKKEN MOETEN HOUDEN omdat anders jouw gevoel van goed doen een deuk oploopt.

    Geliked door 2 people

  7. koddebeier zegt:

    Het wordt de hoogste tijd dat de bezem door de “rechtelijke macht” gaat.
    Weg met rechters die niet naar behoren functioneren !

    Like

  8. henk verhoef zegt:

    zou het niet zijn– het volk heeft een 50 jaar ( sinds jopie poppie de UYL) zitten slapen en de verkeerde mensen/partijtje gekozen
    We hadden toch ook alweer een kleine 20 jaar geleden– ene PIM die door links afgeslacht werd-
    en het volk ach drank/drugs en spelen en vooral afbreken
    Die man na 50 jaar terug sturen– dat HAD 40 jaar geleden moeten gebeuren
    we hebben het GEDOOGD en wel 50 jaar lang-
    ja nu achteraf niet zeuren
    Waarom is die bus met moldaviers niet gelijk weer vol de grens bij duitsl;and over gezet–
    nu dan valt er voor de linkse hulpverleners en advocaten en duizendenn anderen niets aan te verdienen–
    helaas de waarheid– en bij de ind en coa en de politierk– landverhuizers is nu eenmaal zeteltjes/aanzien job en niets presteren en veel verdienen en VAST werk
    wat het volk vindt zal iedereen een worst zijn – die hoogopgeleide geestelijk zieke kloothommel kiest toch wel links

    Geliked door 2 people

  9. M. zegt:

    Iedereen heeft Wilders kunnen horen zeggen dat zij de wet maken en dus boven de rechter staan dus kan men wel degelijk mensen uitzetten als men zou willen maar men wil men wil blijkbaar niet.
    Men ziet liever het land in de afgrond gaan.
    Want daar worden alle kleuren van de regenboog aan mensen erg ongelukkig van.
    En dat ziet men graag.

    Geliked door 2 people

  10. ronjaspers zegt:

    Heeft te maken met de resolutie van straatsburg 1975,islamisering in ruil voor olie.En de New World Order, onder de rechters zitten omgekochte corrupte en pedofielen figuren die gechanteerd worden door de bilderberg groep.Het is al tientallen jaren dat daders beloond worden,en de slachtoffers en nabestaande gestraft worden.De satanische globalistische bilderbergers willen dat de burgers alle gevoel van rechtvaardigheid en veiligheid kwijt raken, en daardoor zo geestelijk afgestompt raken zodat ze gemakkelijker als makke schapen naar de slachtbank geleid worden.

    Geliked door 1 persoon

  11. BigLJohn zegt:

    Het zou toch onderhand duidelijk moeten zijn dat je bij de rechter je recht niet kan halen. Dat – recht – is slechts voorbehouden aan linksen en moslims. Geheel conform de doelstellingen van Brussel. En zo gaan we met zijn allen geheid naar de bliksem toe, want onze mening doet er niet toe.

    Geliked door 1 persoon

  12. kampersrene zegt:

    . Veroordeelde verkrachter mag niet na 50 verkrachtingen worden uitgezet ……toekomstmuziek voor de Nederlandse justitie

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie