Duitse federale recherchedienst (BKA) slaat alarm over “vluchtelingen” met gevechtservaring

Screenshot_24.png

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De president van de Duitse federale recherchedienst, Holger Münch, heeft gewezen op een toenemend aantal “verdachte immigranten” in de onderzoeksprocessen tegen de georganiseerde criminaliteit door clans. Weliswaar zou er nog geen sprake zijn van sterkere structuren, echter: “In ongeveer een derde deel van de procedures zijn ook immigranten als verdachten opgedoken. En dat betekent dat we het fenomeen heel goed in de gaten moeten houden”, zei Münch in de ARD-documentaire “Buitland – de miljoenen business van criminele clans” van de WDR en RBB.

politikstube

Men zou “zulke dingen niet jaren mogen laten doorgaan. Dat is, denk ik, de grote les die we moeten trekken uit de ontwikkelingen van de afgelopen 30 jaar.” Volgens de politiepresident van Essen, Frank Richter, observeert de politie dat immigranten de traditionele Arabisch-Libanese clans in toenemende mate beconcurreren en hen onder druk zetten. Terwijl immigranten uit Irak lange tijd alleen maar als zogenaamde lopers in de drugshandel voor de oude clans werkzaam geweest zouden zijn, zou men nu groeperingen observeren die zouden proberen “de zaken over te nemen”.

Nieuwkomers met gevechtservaring

De president van de politie van Essen, Richter, vreest dat het tussen de traditionele clans en de nieuwe groepen tot ruzies zou kunnen komen. Veel nieuwe immigranten zouden over “gevechtservaring beschikken”. “Dat is natuurlijk nog eens een heel, heel andere kwaliteit als hetgeen we op dit moment hebben”.

Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen vonden er volgens informatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken dit jaar tot nu toe 720 razzia´s tegen clancriminaliteit plaats. Dat blijkt uit een antwoord van het ministerie op vragen van de “Rheinische Post”. Sinds de registratie van zulke razzia´s in juli 2018 vonden er in totaal 820 huiszoekingen plaats. De rechercheurs controleerden daarbij meer dan 26.100 mensen – waarvan 19.200 in dit jaar. Ze registreerden meer dan 10.000 delicten en strafbare feiten en arresteerden meer dan 350 personen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", Criminaliteit, Duitsland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duitse federale recherchedienst (BKA) slaat alarm over “vluchtelingen” met gevechtservaring

 1. Steven zegt:

  Niks aan de hand… wir schaffen das…

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja de Duitse BKA slaat alarm over importtuig met gevechtservaring
  Wat is nieuws onder de zon dan.
  Op de alternatieve media wordt daar al jaren voor gewaarschuwd.
  Is de BKA niet een beetje overbodig dan, zoals zoveel overheids instanties overigens

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  In nederland doet men niet aan dit soort onderzoeken want daar zijn geen mensen voor en het kost te veel geld. Ik denk dat men in nl expres de zaak uit de hand laat lopen om op een geschikt moment een europese politiemacht in te zetten in nl. Als die er eenmaal is krijg je die nooit meer weg.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943.
   Ik ben ’t met u eens !
   Om dezelfde reden wil men de politie in NL op militaire leest gaan schoeien, dat is het nieuwste voorstel van onze “regering”. Dus een verder uitbouwen van de dictatuur in NL én de EU !
   We worden al járen bedonderd door het Haagse geteisem !!

   Like

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Ja werk genoeg voor de ..”” wets handhavers “”… en dat wordt niet minder maar wel meer tot dat het als een tsunami je zal overspoelen …en dan is het over… , fijn hè…, allih en mo kunnen tevreden zijn met hoe het momenteel er voor staat…,
  A.Ruygrok,Monster

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Kwartiermakers en verkenners, standaard tactiek zoals bij elke grote invasie en bezetting,…..

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Echt Islam. De criminele Islam.Net zo´n verrot systeem als het nationaal socialisme.
  En altijd in de slachtofferrol net als Hitler. Dat ze in de criminaliteit zitten komt allemaal door hun jeugd of door het land waar ze wonen of door de blanken etc etc etc etc etc etc . Volgens de onnozele westerse journalisten en BNers als die debiele vent met die bril hoe heet ie ook al weer. Die van de voetbal. Mulder Gevaarlijke lui om te kotsen. Iedereen leeft gewoon door zonder zich te verdiepen in dat inmense verrotte systeem. Vrees moet je hebben voor Islam. Geen Islamiet zou nog binnen moeten komen hier.

  Die lamzakken iin Den Haag ik kots ook van hun.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Maar wij hebben Mees,Daan,Noah,Sem en Fin en die hebben jarenlange ervaring in close combat,….op de Xbox met hun schietspelletjes……..(zucht).

  Geliked door 2 people

 8. boorzalf zegt:

  Ik mis Piet Snot.

  Like

 9. simon70b zegt:

  Dit smerig stuk grof vuil moet gewoon het land uit worden gezet en Den Haag sponsort deze zwarte idioot.

  Like

 10. simon70b zegt:

  deze reactie is hier verkeerd geplaatst sorry.

  Like

 11. wauso zegt:

  Dit artikel op E.J.Bron (van NRC) wordt geweigerd op Face-Book wegens Spam/onjuiste info: https://ejbron.wordpress.com/2019/11/29/jihad-verdachte-kon-rustig-aanschuiven-in-hilversum/

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De regerende dwazen van de EU en aangesloten landen (behalve een paar slimme) blijven hordes
  criminelen nep vluchtelingen en strijder van de islam binnen halen !
  De politieke nep elite zal onze ondergang worden !

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  De regerende dwazen van de EU en aangesloten landen (behalve een paar slimme) blijven hordes
  criminelen nep vluchtelingen en strijder van de islam binnen halen !
  De politieke nep elite zal onze ondergang worden !

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Vreemd als het woord islam noemt verdwijnt je reactie.

  Like

 15. Harry zegt:

  ” En dat betekent dat we het fenomeen heel goed in de gaten moeten houden ” ?

  Het probleem wordt met de dag erger en groter en dan moet je het ” goed in de gaten houden ” ?
  Hier is toch sprake van een totaal onbenul om te beseffen waar dit op uitdraait ?
  Nog even en dan is half Europa net zo ver als de zwarte steden in Amerika .
  Met dagelijkse moorden , zwarte hordes die de winkels plunderen bij de minste geringste relletjes , berovingen , verkrachtingen iedere dag weer en een overheid die laf toekijkt zonder voldoende manschappen bij politie en leger om er wat aan te doen .
  En dus gemakshalve maar weg kijkt .

  WE ZIEN HET GEBEUREN EN ZE LATEN HET GEBEUREN !

  We zien nu nogal eens met messen stekende moslims , zelfs al roepen ze allahu al akhbar ,
  dan nog moeten ze weken onderzoek doen om er achter te komen ofdat hier van islamitisch terrorisme sprake kan zijn .

  DE HELE OVERHEID IS ZO INCOMPETENT ALS DE PEST !

  Of zo corrupt en verdorven als de pest , maar dat is dan nog erger !

  Like

 16. aad zegt:

  Vooropgezet plan, maar nu de geest uit de fles is, en het zijn vrijheid heeft geproefd! Wie zal deze geest zien als zijn meester, of is de geest zijn meester zelf? Hebben niet velen mensen die bijna inmiddels traditioneel al meer dan 40 jaar de mond worden gesnoerd ervoor gewaarschuwd? Kan Europa een nieuwe oorlog aan, terwijl het zijn vertrouwen verliest door nieuws manipulatie, leugens, verdraaiing en stiekeme politiek en zelfs meerdere tegenstromingen in nepnieuws. Een land als Nederland, dat gebukt gaat onder schaamte van koloniaal verleden en koloniale leugens, en niet eens in staat is zijn eigen ware geschiedenis uit boeken en documentatie te weerleggen. Die kinderfeesten en geloofstradities en nationale feestdagen in politieke haatcampagnes laten veranderen. Een Duitsland die Europees wereldleider wilt zijn, en de schaamte van de tweede wereld oorlog nog steeds niet te boven is. Oorlogsvluchtelingen die vele malen beter zijn getraind dan de gemiddelde Europese soldaat, deze geest uit de fles zal niet strijden voor een Europese overheid. Maar voor een bestorming van een nieuw continent. Europa heeft een monster gecreëerd die alleen nog door een Poetin en Erdogan in toom is te houden. Daarmee heeft Europa straks Amerika als een vriend minder, althans minder of helemaal niet meer inzetbaar als redder. Uit de geschiedenis blijkt dat van af de eerste W.O. tot heden vandaag de dag, tonnen aan Cristalmeth zijn geproduceerd in iedere oorlog, van Rusland, Duitsland, Congo, Liberia, Syrië,Turkije en vele andere oorlogen. Cristalmeth wordt in de juiste dosis in combinatie met voedsel onthouding, slaap onthouding en rite’s, trainingen, gebruikt om van ieder normaal mens een oorlogsmonster te maken. Om van ieder kind, een kindsoldaat te maken. Zelfs het meest voorbeeldige kind is in enkele weken om te turnen tot een terrorist die zonder blikken of blozen zijn eigen familie en ieder ander met ieder voor handen zijnde middelen afslacht. De mensen die dit soort trainingen kunnen geven komen vandaag de dag met bootjes over zee gewoon binnen varen, verscholen tussen de vluchtelingen. De meeste van hen zijn bekent met deze methode. Nee, we hoeven niemand meer op te leiden, alleen te wachten op het moment, want de kurk is van de fles.

  Like

 17. M. zegt:

  Nu men als mosterd na de maaltijd alarm slaat zal men als oplossing waarschijnlijk de grens nog even verder open zetten om de terreur te bestrijden.

  Like

 18. M. zegt:

  De volkerenmoord op de Europeaan is door de EU gelegaliseerd met de open grenzen en ongelimiteerde aanvoer van haat tegen het westen.
  En de politici verlenen daar gewoon hulp aan.

  Like

 19. Hovawart zegt:

  Het Europese Project gaat door zodat elk gezin in de toekomst zal bestaan uit een smeltkroes van diversiteit, en elke Europeaan bruine ogen heeft, een laag IQ, en een aangeboren agressie jegens mensen die het met hen oneens zijn……..de EU met een zowel theocratische als een ‘democratische’ regering.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s