Stookalert!

Screenshot_22

Stookalert voor Friesland, Noord-Holland, Overijssel, Drenthe, Flevoland & Gelderland. Stook geen hout; door weersomstandigheden blijft rook langer hangen. Houtrook is ongezond. Daar kunnen mensen in de omgeving last van hebben.

Zie: http://bit.ly/2PMxzaz

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Overheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Stookalert!

 1. henk verhoef zegt:

  hoe gaat het met die windloosheid met de windmolens, want leveren die weinig prik en kan het best lekker koud worden en weinig zonnenprik

  nou ja in de laatste ijstijd zal men gewoon in een holletje met een schapenvachie om de koude klootjes– gelijk goed voor de mindere regeneratie

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Stookalert in je broek! 👿

  O, o, o, wat is de ‘overheid’ toch begaan met onze gezondheid en ons welzijn!
  Huichelaars!

  Geliked door 5 people

  • jetse47 zegt:

   Ja Tis in andere landen mogen mogen de mensen creperen door de “schone”grondstoffen te delven voor de milieu vriendelijke accu’s.
   En dat er kilometers aan bos gekapt moet worden voor de schone bio pellet centrales !
   Moordenaars zijn het met een “hoogopgeleide”achtergrond!

   Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Tistochwat.
   Precies.
   Onderwijl kappen ze alle bomen in ons land die JUIST goed zijn voor onze gezondheid maar stoken ze op in biomassacentrales die de lucht vervuilen met, jawel, ROOK.

   Geliked door 3 people

  • gerretje zegt:

   ze zijn niet begaan met onze gezondheid!!!
   er staat een warmtepomp op het dak van de buren te ronken en daar kun je
   goed gek van worden het nieuwe drama na de hout stook!

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Links verwijt altijd de anderen ,dat zij doen wat links zelf doet, dat zijn die tering biomassacentrales van ze, waar heel veel mensen last van hebben, dat ( de overlast daarvan) proberen ze nu op het bordje van de burger neer te leggen.

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Dan stook de biomassa centrale nog maar eens goed op.

  Geliked door 5 people

 4. H.b. Schwarz zegt:

  Houtstook alert?
  Dan ga ik snel op bruinkool over.
  Is minder schadelijk.
  Moet toch warm worden,

  Geliked door 6 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ik snap wat je bedoeld.
   Het gaat om de grote van energie dichtheid en efficiëntie.
   Hoe hoger de energie dichtheid per gelijk volume hoe schoner het is voor het milieu en als de CO2 ook een probleem is (wat het eigenlijk niet is) dan is voor deze uitstoot een hoge energie dichtheid het beste.

   Het schoonste voor klimaat (tenminste als je het klimaat verhaal geloofd) en milieu is
   op nummer een Kernenergie
   op nummer twee aardgas
   op nummer drie waterstof (waterstof maken kost veel energie)
   op nummer vier steenkool. (steenkool door hoge energie dichtheid minder stoken voor veel energie
   op nummer vijf bruinkool
   op nummer zes stookolie
   op nummer zeven windmolens (weinig energie dichtheid en hoge productie kosten en uitstoot)
   Op nummer acht zonnepanelen (alleen rendabel bij zonneschijn, grote vervuiling bij productie en afval verwerking)
   Op nummer negen lithium batterijen ( ernstig milieu vervuilend en pas klimaat neutraal na 700.000 kmh) maar dan is de auto al lang versleten en zit je met schadelijke afvalstoffen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/oud-hoofdredacteur-uitroepen-klimaat-noodtoestand-door-eu-is-vergelijkbaar-met-opkomst-nazis/

  Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

  Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’

  De Nederlandse topafgevaardigde in dat dictatoriale regime, Klimaatcommissaris en EC-vicepresident Frans Timmermans, laat zijn voorliefde voor het totalitaire communisme steeds vaker publiekelijk de vrije loop. We kregen een tweet toegestuurd waarop Timmermans schrijft dat ‘spullen veel duurder moeten worden, zodat mensen minder kunnen kopen. Per 1-4-2020 gaan in heel Europa de prijzen met 6% omhoog, dan voeren we de stikstoftax in.’

  Komt daar de aap uit de mouw van de echte reden van de fake stikstofcrisis in Nederland? Zodat de regering over een paar maanden een excuus heeft voor het nog verder verhogen van de prijzen in Nederland, terwijl nu al 650.000 gezinnen in energie armoede zitten, de voedselbanken de snelle groei van hulpbehoevenden amper aankunnen, en miljoenen mensen steen en been klagen over de sterk gestegen prijzen van wonen, boodschappen, brandstof en vervoer?

  Geliked door 3 people

 6. Japio zegt:

  Je kan beter een allochtonenalert uitroepen. Veel slechter voor de gezondheid.

  Geliked door 3 people

 7. sweetheart zegt:

  ha ha hier in the usa stoken wij allemaal hout op het platte land en niemand zegt daar iets van, heerlijk

  Geliked door 3 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het stookalert is afkomstig van het RIVM. Het zal dus wel uit de dikke duim gezogen zijn. Het RIVM doet immers niet aan metingen, maar aan ”algoritmische modellen”, waarbij ze zelfs veelal niet eens met alle variabelen rekening plegen te houden. En dat geklungel durven ze bij die club dan ook nog eens ”wetenschap” te noemen.

  Wel opvallend, dat Knudde-3 opeens zo overmatig geïnteresseerd is in het welzijn van de burgerij in de uithoeken van het land. Wanneer wordt de schade door de aardbevingen in het Groningse eens een keer afgehandeld ???

  Stookalert is gewoon weer truttige betutteling !!!
  We hebben een koopkrachtprobleem en GEEN stookprobleem !!!

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Ja je hebt niet alleen dumb-downed scholen maar ook dumb-downed universitaire opleidingen…dingen onderzoeken… veel te moeilijk wij dr Dommies werken met modellen en algoritmen en nepproblemen want zie zijn veel makkelijker op te lossen dan echte!!!!

   Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Meen toch vanavond een voetbalwedstrijd van Fortuna-Sittard in Sittard gezien te hebben in dichte mist, het scheelde een haar of de wedstrijd was gestaakt….
  Als er toch 1 omstandigheid is waardoor rook blijft hangen dan is het toch wel mist !

  Geliked door 2 people

 10. bezorgde burger zegt:

  Wanneer komt die kutoverheid met een steekalert?

  Zou mooi zijn als we weten wanneer ze weer een lading migranten op ons los sturen.

  Geliked door 3 people

 11. Pingback: Stookalert! | malthablog's Blog

 12. Blaffertje zegt:

  Laat ze toch de kolere krijgen.
  Nog even en ze bepalen ook hoe vaak ik naar de plee mag en hoeveel velletjes ik moet gebruiken om mijn reet af te vegen.

  Geliked door 3 people

 13. ruud beijer zegt:

  Al jaren hoor ik dat mensen die hout stoken de vervuilers zijn.Ik heb zelf ook een houtkachel. Binnenkort zal ik wel extra belasting moeten betalen omdat ik ineens een vervuiler ben. Vroeger als kind liep ik in Amsterdam door de straten gevuld met kolendamp. Niks aan de hand. Zodra ik belasting moet gaan betalen voor mijn houtkachel ga ik dat compenseren door al mijn plastic te gaan verbranden. De plasticbak die wekelijks vol zit heb ik dan niet meer nodig. Dan gaan we pas echt vervuilen!!

  Geliked door 2 people

 14. M. zegt:

  Men ziet u liever verrekken van de kou of financieel leeg getrokken worden met een warmte pomp die het ook niet doet als het erg koud word.
  En koud gaat het worden waar veel mensen niet op rekenen want men denkt nog steeds met de winterjas aan dat we opwarmen.
  Om de mensen die een houtvuurtje stoken te demoniseren bij de mensen die als schaapjes achter de leugens aanrennen maakt men het houtvuurtje wat u zou stoken slecht voor anderen hun gezondheid zodat ze gaan mekkeren en u verraden als u een vuurtje stookt.
  Dat men onze bossen opstookt is voor deze verraders geen enkel probleem een mens wat probeert warm te blijven met een houtvuurtje dan weer wel want die zou slecht zijn voor hun gezondheid.

  Geliked door 3 people

 15. leo1 zegt:

  In Holland ist beinahe alles wieder verboten.
  Wie dahmals.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ leo1 (1 december 2019 om 11:56)

   Dames en Heren.

   Een dominee preekt vanaf de kansel tegen de beminde gelovigen en zegt, dat u DIT niet meer mag en Dat vooral moet doen. En geen van de goedgelovigen komt met weerwoord. Ze knikken allemaal ”JA” en zeggen ”AMEN”.

   De extreem-linkse lakeien doen precies hetzelfde. Die kijken niet naar de behoeften, de wensen en de verlangens van de burgerij. Zij bepalen wat goed genoeg is voor ons en dat duwen ze ons in hapklare brokken door de strot. Dit mag niet meer en dat mag niet meer. Het moet voortaan zus en zo. En al doende wordt onze vrijheid alsmaar verder beknot. Ze zeggen, dat ze regeren voor de mensen. Maar dat is niet zo. Ze regeren over de mensen en niet met de mensen. Elke psycholoog en socioloog kan u vertellen, dat dit niet deugt en om problemen vraagt.

   Doorgaan tot het uiterste en nog een beetje verder, is geen goed idee. Een olifant in de porseleinkast maakt kapot, wat je lief is. Hij, die het onderste uit de kan wil hebben, krijgt het lid op de neus. Een kruik gaat te water tot die barst. Een kurk, die je onder water duwt, komt toch telkens weer boven drijven. Je kunt niet tot in het oneindige doorgaan met het bloed onder de nagels vandaan te peuteren. Eenmaal is de maat vol. Er is een druppel, die de emmer doet overlopen. Een muis, die denkt de kaas te hebben, merkt dat hij te ver gegaan is, zodra de val dicht slaat. Bomen blijven niet groeien tot in de hemel. Hoge bomen vangen veel wind. De gulden middenweg naar Rome loopt tussen Keulen en Parijs. Wie niet horen wil al voelen. Dikke bult eigen schuld. Zo zijn onze manieren.

   Geliked door 1 persoon

 16. bobzelf zegt:

  WAT GEK TOCH WEER ???
  IK MOCHT EEN JAARTJE OF 30 EN NU AF EN TOE
  zo rond de marathon in rotterdam
  wel gewoon op de fiets en de brommert naar school ,,,,, gaan werken
  EN NOOIT IEMAND GEHOORD , GEK HEE ??

  met de botlek ,
  de europoort
  pernis met affakelen te zien vanuit de slaapkamer
  shell pernis
  moerdijk
  antwerpen of 6O km , met lekkende kerncentrales en ?
  om het plezier zo groot mogelijk te houden ??

  een schitterende rondweg om en door de stad en woonwijken nu met 300.000
  auto’s en vrachtauto’s op diesel
  en honderden km files per dag

  jaaaaa

  MAAR DAN HEET HET ,,,,,,, DE ECONOMIE, MOET WEL BLIJVEN DRAAIEN !

  DUS STOFLONGEN ,??? C.O.P.D ??? BRONCHITIS ?? LONGKANKER ??

  EEEEEH

  JA GRAAG JE MUIL HOUDEN EN DOORLOPEN JAAA !!

  GROETJES

  CAPSLOCK ARIE

  Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  HEY, SMERIGE EU-KAKKERLAKKEN, BURN IN HELL!

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Maak kennis met jullie vriend, smerige ‘elite’:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s