Aan snurkend Nederland

Screenshot_42

(Door: Jan Dijkgraaf)

Hóe kwam de Volkskrant tot de conclusie dat die islamitische basisscholen het best scoren?

Beste brave burger,

Hoe werkt Fake News?

Afgelopen woensdagochtend kon u bij de Staatsomroep en RTL zien “dat islamitische basisscholen de laatste vijf jaar als beste scoren op de Cito-toets”. Ze hadden dit nieuws overgeschreven van de Volkskrant.

Woensdagavond zette de NOS in een klein lettertje onderaan het bericht de tekst: “In een eerdere versie van dit artikel stond dat islamitische basisscholen de laatste vijf jaar als beste scoren op de Cito-toets. Gemiddeld is dat niet zo; de gemiddelde Cito-score van islamitische basisscholen ligt volgens de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) lager dan het landelijke gemiddelde.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aan snurkend Nederland

 1. Doornroosje zegt:

  Als je wilt winnen , moet je liegen en bedriegen en dat is bij de volkskrant en de islam niets vreemds.
  Gelukkig hebben we Jan Dijkgraaf om de boel recht te trekken en heb ik nog een andere waardevolle bron.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Natuurlijk scoren Islamitische scholen niet goed. Islam heeft niets op met kennis en leren en nieuwsgierigheid naar hoe dingen in elkaar steken. Alles staat immer al in het boek. Maar als er iets in een Islamitisch land gebeuren moet dan schakelen ze andere culturen in om het op te knappen, want zelf kunnen ze niks. Niet voor niets hebben de wat rijkere huishoudens allen slaven van buiten om hun huis schoon te houden. Ze houden gewoon niet van werken. Er moet geloof ik ook een muur komen in Saoedie Arabie. Ook daar hebben ze mensen van buitenaf nodig.Zelfs in de bloeitijden van Islam zijn het andere culturen waar ze gebruik van hebben gemaakt om bouwwerken en dergelijke op te zetten. Ook in Andalusie hebben ze niet moslims gebruikt om moskeeen en weet wat nog meer te verwezelijken. Zelf kunnen ze niks dan klagen en altijd maar weer in de slachtofferrol. Hamas b.v. wentelt zichzelf constant in de slachtofferrol en Westerse Media gaat daar van harte in mee om die slachtofferrol hoog op het podium te hijsen.

  Zodra de moslimgemeenschap in de meerderheid komt schieten de madrassa´s (met alle misbruik van dien) als paddestoelen uit de grond. ¨Leren¨ doe je alleen vanuit het boek

  Nee een verlichte Islam zit er absoluut niet in. Ik geloof er niet in na heel veel lezen over Islam. S Het is een duistere monsterlijke bloedige ideologie met een krijgersmentaliteit. Hoewel ze die nu even niet gebruiken deze soldatenmentaliteit. Nu is veinzen een betere strategie in hun denkwijze. En de linksmens wil per se gelijk hebben (desnoods met omdraaiing van de feiten) met hun wereldbeeld van de vredelievende Islam. Hele vervelende nare zure karakters vaak. Corbyn b.v. Niet weg te krijgen. Iedereen walgt van hem, maar deze man heeft een gigantische plaat voor zn kop. Ze hebben hem nodig vind ie zelf. Is toch een arrogantie van heb ik jou daar.
  Die boer die het over nazi´s had zei het wat ongelukkig. Zo zeg ik het zelf ook wel eens en kan er zelf ook beter wat nuance in brengen. In zekere zin heeft de boer wel gelijk alleen in een andere context. Wat de EU doet met hordes migranten binnen halen is wel degelijk een nazipraktijk alleen het gaat allemaal wat subtieler dan in de jaren 30. Ze willen een dommer ras creeeren. Boeren moeten land inleveren zodat er gebouwd kan worden om al die extra migranten onder te brengen. Nazipraktijken en sovjetpraktijken vanuit de EU en dat is wat ik zie.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Zou de Volkskrant artikel hebben gebaseerd, geschreven nadat ze dit filmpje hebben gezien.
  Weliswaar in een-of-ander Achterlikistan-islam Land, maar de leerlingetjes worden goed gedrilled, klaargesoomd voor allah…….
  Is al te zien bij aankomst op school.
  Vanaf o.34
  / / / /
  Het verschil tussen het Westen en ’t Barbaarse Midden-Oosten wordt héél duidelijk in dit Filmpje.
  Eerst hoe kinderen op een basisschool ergens in Europa worden ontvangen.
  ( ik denk Denemarken aan de blonde kinderen te zien….)
  Hierna kan men zien hoe de kleine moslimpjes op school worden ontvangen.
  EEN WERELD VAN VERSCHIL…………….

  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2019/11/tout-est-dans-l-accueil.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Dit filmpje zou naar alle basisscholen gestuurd moeten worden. Zodat linkse leraren dit even voor ogen krijgen. Ik heb dit nog niet eerder gezien, al ging ik er al wel van uit dat dit in die madrassa´s gebeurd. Een madrassa is een islamitische school waar men enkel de Koran leert. Dat is de echte Islam. Meer hoeven ze niet te weten. Stilstand en achteruitgang dus. Wat een minderwaardig volk.

   Geliked door 1 persoon

 4. Doornroosje zegt:

  Test

  Like

 5. Eppo zegt:

  Ze zullen toch nooit toegeven dat het totaal mislukt is en dan met name het islamitische onderwijs en aanverwante zaken .

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim zegt:

  Werkelijk ongelofelijk wat die lui durven! Natuurlijk is het direct duidelijk dat de bewering dat islamitische basisscholen het best scoren compleet onzin moet zijn. Je zou toch denken dat die verslaggevers zich wel eerst even achter de oren krabben voordat ze dat soort onzin publiceren. Maar nee hoor, het past in het gecreëerde sprookje, het geeft een goed gevoel, dus wordt het klakkeloos overgenomen. Uiteraard zonder bronvermelding van cijfers. Helemaal een giller natuurlijk dat die cijfers dan ook nog eens “aangepast” worden. Het voorbeeld van de hardloper is een uitstekend illustratie van de absurditeit hiervan.

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Heel veel NEDERLANDERS horen wel eens over FAKE NEWS.
  Weiningen weten wat dat betekent.
  Dit artikel maakt glashelder duidelijk wat dit fenomeen inhoudt.
  Dank Jan.
  Hier zaten veel mensen op te wachten.
  Dit artikel verdient brede verspreiding.
  En ….. lezers van de Volkskrant: Zeg uw abonnement vandaag nog op.
  Dit in het kader van bestrijding van FAKE NEWS !!!!

  Like

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is algemeen bekend dat het onder moslims ‘normaal’ is dat er getrouwd kan worden met je neef of nicht met alle genetische gevolgen van dien. Verder geen commentaar.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Mooi voorbeeldje van smerig nepnieuws van een linkse krant en linkse omroep.
  Het ergste is dat linkse mensen nu weer heel zeker weten dat haatonderwijs veel beter is voor de kinderen, dan normaal onderwijs. Want de NOS liegt niet hoor. Dat zal heus in orde hoor.

  Like

 10. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Wederom een goed stukkie

  Like

 11. bobzelf zegt:

  ik moet zeggen dat op rotterdam zuid pas geleden
  het

  kankerhoer ik ga je moeder doen

  er redelijk foutloos uitkwam , tegen mijn meissie

  DUS ER ZIT EEN KERN VAN WAARHEID IN !!

  WHAHAHAHAHAHAHHA

  en gewoon als je op de stoep loopt he , werkelijk ongeloflijk

  omm Hafid

  Like

 12. Pingback: WAAROM DENKEN ZE DAT ONS VOLK ACHTERLIJK IS? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s