Europese Commissie: Stroomverbruik van Internet bedreigt EU-klimaatneutraliteit tot 2050

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Internet verbruikt heel veel energie. Met de verdere digitalisering zou het verbruik nog toenemen. Dit zou kwade gevolgen kunnen hebben voor de klimaatverandering, werd hierover door de Europese Commissie gezegd.

epoch times

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Margrethe Vestager, heeft gewezen op het enorme energieverbruik van het Internet en de gevolgen voor de klimaatverandering.

Met de verdere digitalisering zou het verbruik nog toenemen, zei ze. Films op Internet bekijken, zou zeer energie-intensief zijn. Dit zou een grote uitdaging zijn voor het uitgegeven EU-doel om het continent tot het jaar 2050 klimaatneutraal te maken.

Vorig jaar zouden de streaming-platforms ongeveer net zo veel stroom hebben verbruikt als alle privéhuishoudens in Duitsland, Italië en Polen samen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Europese Commissie, EUSSR, klimaatfascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Europese Commissie: Stroomverbruik van Internet bedreigt EU-klimaatneutraliteit tot 2050

 1. Bob Fleumer zegt:

  Als al die klimaat activisten nou eens 10 minuten hun adem inhouden dan ontstaat er meer ruimte voor mensen met gezond verstand.

  Geliked door 5 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Dan wordt het tijd het gebruik van internet aan banden te leggen. Alleen mensen mensen die er economisch politiek en maatschappelijk (lees politiek correct) toe doen mogen nog vrij het internet gebruiken. Al die anderen krijgen een tijdslot op hun pc ingebouwd van pak hem beet 30 minuten per dag. Net genoeg om je bankzaken te regelen en je bestellingen te doen bij Wehkamp. Daarna gaat het slot erop tot de volgende dag. Je moet wat over hebben om over 100 jaar te kunnen zeggen gelukkig het is maar 0,00000000000000003 graden meer opgewarmd. Zouden ze echt denken dat de burger in al die klimaat propaganda trapt. Het blijft maar doorgaan met de waanzin. Zij zullen niet stoppen. Dat zullen we toch echt zelf moeten doen. De anti boeren propaganda komt ook langzaam op stoom in de mee heulende media. 2020 wordt politiek een belangrijk jaar voor al die gefantaseerde crisissen.

  Geliked door 4 people

 3. Jean zegt:

  Wanneer gaan wij Europeanen nu eens eindelijk die EU bende leeglopers uitschakelen?
  Ze liggen te schreeuwen om het autopark volledig om te schakkelen naar electrisch, wie goed kan lezen willen ze het internet uitschakelen omdat daarop teveel de waarheid wordt geschreven die nadelig is voor die EU bende leeglopers.
  Europeanen wakker worden en onze vrijheid beschermen, wij haten dictatuurs, laten we de strijd opdrijven tegen parasitisme en tegen import van barbarisme en geweld.

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ow, we mogen geen films bekijken via internet.
  Nee, stel je voor dat we iets leuks mogen doen.

  Maar we zijn getver wél verplicht om alle zaken via internet te regelen: bankieren, ziektekostenverzekering, ‘overheidszaken’, enz. En allemaal met je ‘DigiD’, die ik niet heb en niet wil.

  Als je de politie belt, word je verwezen naar hun website, waar je van het kastje naar de muur wordt gestuurd.
  Op school wordt de kindjes al geleerd hoe ze met het ‘digitale tijdperk’ moeten omgaan, dus WAT WILLEN DIE KRANKZINNIGE DICTATORS NU EIGENLIJK?!

  Kunnen die klimaatleugenaars niet gewoon met z’n allen in de stront zakken?
  Ruimt meteen lekker op, en op die manier doen ze de aarde een enorm plezier: kunnen ze namelijk geen CO2 meer uitstoten en geen vervuilende scheten meer laten.

  Geliked door 4 people

  • renato zegt:

   7 miljard mensen laten ongeveer 15 scheten van naar ik veronderstel 33 cl (inhoud bierflesje) per dag. Dat is dus 5 liter x 7.000.000.000 x 365 = 12 775 000 000 m3 aan methaan dat per jaar de lucht in vliegt. Rond het af naar beneden tot 10.000.000.000 m3. Achter elkaar gelegd is dit een afstand van 10.000.000 km aan kubussen methaan. Dat is grof gezegd ongeveer 15 maal heen en weer naar het maanoppervlak reizen.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  De volgende stap is dat het gebruik van Internet door particulieren aan banden wordt gelegd. Volgende overwinning van het Brusselse schoftentuig op de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van nieuwsgaring. Zelfs Jules de Corte kon hem aan zien komen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Monalisa zegt:

  We kunnen wel Een mooie theorie over schrijven zolang de bevolking niet in opstand komt gaat u lasten verzwaring gewoon door. Wanneer komt het Europa volk in opstand tegen de EU???? Tja er was een man die wou Ein Reich die heeft u nu in de EU vorm.

  Geliked door 4 people

 7. Jan zegt:

  Excuus van de Roden om Europawijd censuur toe te passen

  Geliked door 3 people

 8. koosv8 zegt:

  Mogen sommige JENSEN een blaaskaak vinden, ik niet trouwens. Ik hoor hem graag, en hij heeft hier weer gelijk met de stelling,,HET IS NOOIT GENOEG,,er wordt telkens weer iets bij verzonnen om toch vooral minder energie te gaan gebruiken. Al zouden al deze betweterige lieden de echte problemen aanpakken, de OVERBEVOLKING, in AFRIKA, en het ISLAM GEWELD aldaar. En stop die DOMME immigranten die naar de EU GELOKT worden.

  Geliked door 3 people

  • Wim zegt:

   Dit is een belangrijk punt, ik heb het ook al eens eerder ter sprake gebracht (over Jensens voorbeeld: te beginnen met dat zwarte Piet niet meer helemaal zwart mag zijn en eindigend met de hele Sinterklaas maar af te schaffen): dat het verkeerd is om te denken dat je een compromis met links kunt sluiten en dat de zaak dan afgehandeld is. Niets is minder waar, ze zullen nóóit ophouden met nieuwe eisen te stellen, tot hun wensen volledig zijn vervuld, het is inderdaad nooit genoeg. Er zijn helaas nog veel te veel naïeve mensen die denken dat je door iets toe te geven aan links tot een overeenstemming kunt komen. Vergeet het maar, dat zal nooit gebeuren!

   In any compromise between food and poison, it is only death that can win. In any compromise between good and evil, it is only evil that can profit (Ayn Rand).

   Geliked door 3 people

 9. Wachteres zegt:

  Straks mogen we nog een uurtje per dag computeren, ben je langer bezig dan wordt hij automatisch uitgeschakeld.

  Geliked door 2 people

 10. Steven zegt:

  En wat is dan volgens de Europese Commissie de oplossing,….. de kosten van het stroom ZWAAR belasten om de ‘klimaatverandering’ tegen te gaan of HET INTERNET AFSCHAFFEN om zo de mensen DOM te houden?
  Bovenstaande past wel mooi in het Agenda 21 verhaal…..het zou toch niet………

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Steven.Het klopt wel wat jij zegt,de satanische globalistische elite willen een N.W.O. Als de klimaathoax een officiele klimaatwet wordt dan word agenda 21 en 2030 in werking gesteld.Deze agenda is een depopulatie (genocide) agenda.

   Geliked door 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ik voel een nieuw verbod opkomen…of een nieuwe belasting dat zou ook nog kunnen.
  Na de auto, tabak en gedestilleerd de volgende melkkoe !

  Geliked door 2 people

 12. vangie1206j zegt:

  Vraagje aan Margrethe Verstager

  Like

 13. vangie1206j zegt:

  Heeft u wel eens nagedacht wat het pendelen Brussel Straatsburg maandelijks voor klimaat schade veroorzaakt.
  Nee natuurlijk niet anders begint Macron te krijsen.
  Dus hou gewoon je stomme bek dicht trut.

  Geliked door 2 people

 14. Rico zegt:

  Laat me raden….??
  Internet zal wel weer veel duurder worden. Of betalen per mb zodat we ons bewuster gaan worden van ons verbruik zeker.. En niet te vergeten, voor onze gezondheid natuurlijk 🥴
  En maar onzin blijven verzinnen om ons te bestelen en de islam invasie te kunnen blijven voortzetten..

  Geliked door 3 people

 15. Wim zegt:

  Ja maar… ja maar.. die klimaatkindertjes en die sneeuwvlokjes! Die kunnen toch niet zonder smartphone, tablet, internet?! Zij vormen waarschijnlijk de grootste gebruikersgroep, en die kun je Internet toch niet afpakken? Dus het zal wel meevallen met die maatregelen, want anders komt de jeugd in opstand, en dat is natuurlijk een heel zwaar argument bij de elite.

  Geliked door 2 people

 16. Wim zegt:

  Opmerkelijk: in de laatste Spiegel (ja, een blad vol vreselijke linkse propaganda, maar soms ook met interessante artikelen) staat een artikel pro kernenergie: “Multimiljardairs en toponderzoekers uit de VS ontwikkelen de kernreactoren van de toekomst. Kleine kerncentrales, die veilig lijken te zijn en aangepast zijn aan het moderne elektriciteitsnet, moeten de globale temperatuurstijging stoppen. Is Duitsland met het uitschakelen van de kerncentrales op de verkeerde weg?”

  Het antwoord van het artikel is een duidelijk “ja!”. Grappig is ook een foto van FFF-demonstranten, waarin een van de demonstranten een groot bord draagt met een glimlachende zon + een atoom, en met de tekst: Kernenergie? Ja bitte. Een mooie variant op de vergelijkbare borden, maar dan met “nein danke”, die jarenlang populair waren in Duitsland. Bredero zei het al: “het kan verkeeren!”
  Onze Heilige Greta zei trouwens ook al dat kernenergie nodig was, al moest ze gauw terugkrabbelen toen er een woedend gehuil opsteeg onder haar fans, en ze gauw moest zeggen dat ze er eigenlijk ook tegen was. Ja, met al haar principes houdt ze toch wel goed in de gaten hoe de wind waait.

  Verder staat er nog een uitstekend interview met Steven Pinker in, “over onze diepgewortelde, maar irrationele angst voor kernenergie – en waarom mensen er opmerkelijk slecht in zijn om risico’s op hun juiste waarde te schatten,”

  Interessant is ook deze passage:

  “Spiegel: In Duitsland is er een brede politieke consensus [met uitzondering van de AfD, W] tegen
  kernenergie. Kan die überhaupt nog veranderen?

  Pinker: O ja. Maatschappelijke overtuigingen kunnen snel omslaan, soms bijna in een dag. Dat hebben we in de VS vaak meegemaakt, laatst nog bij het homohuwelijk. Als de Duitsers zien dat de beloftes van de duurzame energieën niet waargemaakt kunnen worden, en tegelijkertijd compactere en goedkopere kerncentrales op de markt verschijnen, dan kan het snel afgelopen zijn met de anti-kernenergie consensus.”

  Het feit dat zulke artikelen nu zelfs in de Spiegel verschijnen, is al een teken dat er zo langzamerhand een andere wind gaat waaien. Je hoort hier en daar al meer stemmen die het uitschakelen van de Duitse kerncentrales veroordelen. Alleen dat stomme Merkelwijf blijft natuurlijk stug aan haar vergissing vasthouden. En dan is ze nog fysicus! Ik vraag me af of ze haar dissertatie ook niet gewoon heeft overgeschreven, want ze maakt toch een volkomen incompetente indruk op dat terrein. Ik heb ook wel eens suggesties in die richting gelezen. Tenslotte was ze eerst met een fysicus, en daarna met een quantumchemicus getrouwd. Haar dissertatie was ook op quantumchemisch gebied. Hmmmmm…..

  Like

 17. Richard zegt:

  Dr Gail Marie Bradbrook is professioneel activiste en één van de organisatoren van extinction rebellion en grote kracht bij de uitrol van 5G. Zij werkte voor Citizens Online die telecombedrijven en de Engelse overheid adviseerde hoe alles en iedereen te verbinden met het internet. Zij heeft een groot netwerk gebouwd en werkt als professioneel activist voor overheden, stichtingen en grote bedrijven met als doel te adviseren hoe volledige controle over burgers te verkrijgen. Samen met Margaret Klein Salamon (een voormalig psychologe), mobiliseren en financieren zij jonge mensen om te protesteren en de samenleving plat te leggen zodat overheden worden gedwongen aan hun klimaat-eisen te voldoen om zo de burgers van hun vrijheden te ontdoen. Daarom kan de klimaat problematiek en 5G niet los van elkaar worden gezien en gaan zijn samen. Doel is onze vrijheden wegnemen en volledige controle door overheden en bedrijven.
  https://nowhere.news/index.php/2019/04/01/astroturfing-the-way-for-the-fourth-industrial-revolution/
  https://nowhere.news/index.php/2019/04/01/dr-gail-marie-bradbrook-compassionate-revolutionary-for-hire/

  Geliked door 1 persoon

 18. Lisa zegt:

  En WEER een stapje naar het inperken van de vrijheid van meningsuiting… laten we internet ook maar afpakken van de gewone burger!! Want ja via internet komen mensen steeds meer te weten van de vuile plannetjes van de EU en dat kan natuurlijk niet. We moeten terug naar de middeleeuwen, want dat is toch de bedoeling… niet meer weten waar ons geld heen gaat. We zijn alleen goed om te werken en al ons geld laten afpakken door die ratten

  Geliked door 1 persoon

 19. BigLJohn zegt:

  Elke keer worden er nieuwe leugens verzonnen aangaande het klimaat. En elke keer trappen daar miljoenen Europeanen opnieuw weer in, gelijk een zootje onnozele kinderen. Geen betere believer dan een Europeaan. Hij verneemt die klimaatinformatie uit een slechte bron, gelooft die meteen, en wil ook geen andere bronnen raadplegen. Als je hem vertelt dat onze wereld door de klimaatcrisis ooit zal veranderen in een krentenbol, zou hij het ook meteen gaan geloven. In vroeger dagen geloofde men meteen alles wat mijnheer pastoor je vertelde. Nu is zijn rol overgenomen door nep-klimaatwetenschappers en linkse politici. Het verstand komt niet altijd met de jaren ! Velen zullen nooit wijs worden en dom sterven, alsmede straatarm gemaakt door de NWO strategie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s