De “moordenaars” zijn onder ons

Screenshot_326

(Door: Wim van Schaik)

Minister Koolmees (D66) doelde verleden week niet op D66-onzin toen hij het had over “taal die mensen uitsluit en kleineert”. Ook niet op de haat zaaiende teksten van imams. Nee, na de schietpartij in Hanau legde hij gretig een link met extreemrechts om in één adem ook Thierry Baudet te kapittelen. Die gebruikt in zijn ogen verkeerde taal als hij zegt dat de EU met het doelbewust binnenhalen van immigranten de Europese identiteit verzwakt: “Dat is taal waar je ook als verantwoordelijk volksvertegenwoordiger voorzichtig mee moet zijn”. Maar de feiten dan? Achttien jaar na de moord op Fortuyn gebeurt het weer; het demoniseren. Nu met in de hoofdrol Nathalie Righton, die zondag in Buitenhof Baudet woorden in de mond legde die hij nooit heeft uitgesproken.

Het doet denken aan het verbale geweld van links dat ingezet werd tegen Fortuyn. Uiteindelijk leidde dat tot zijn nog steeds betreurde dood. Het demoniseren is hier te zien, inclusief het commentaar van Theo van Gogh die de hoofddaders “moordenaars” noemde. Pim Fortuyn en Theo van Gogh  hebben de prijs betaald. Niet voor zogenaamd verkeerde taal, maar voor het spreken van de waarheid. Maar de hypocriete hoofdrolspelers in het duivelse spel van demonisering schiepen het klimaat voor de twee laffe moorden. Zij zijn bijna allen nog onder ons. En… zij hebben ondanks hun vuile spel allen een glanzende carrière gemaakt. Soms bekruipt me de gedachte dat het niet is ondanks, maar dankzij…

Ad Melkert (PvdA), bijgenaamd sluwe Ad, stond vooraan bij het demoniseren van Fortuyn. Hij moest de nieuwe premier van Nederland worden, maar ging jammerlijk af. Ondanks zijn rol bij de demonisering en zijn nederlaag bij de verkiezingen kreeg hij mooie en dik betaalde banen bij de VN en de Wereldbank, die hij overigens niet zonder schandalen vervulde. Terug in Nederland werd hij lid van de Raad van State, adviesorgaan van de regering en de hoogste rechtsprekende instantie die een uitspraak kan doen over een geschil tussen burger en overheid.

Thom de Graaf (D66), voorstander van de gekozen burgemeester, liet zich doodleuk benoemen tot burgemeester van Nijmegen. Heeft sinds 2018 als vicepresident de feitelijke leiding van de Raad van State in handen en wordt wel de onderkoning van Nederland genoemd. Ondanks zijn perfide rol in het demoniseren van Fortuyn (niets daarover in Wikipedia) stak Rutte de loftrompet over hem met de leugenachtige woorden: “Hij verenigt alle kwaliteiten in zich om met gezag en boven de partijen dit ambt uit te oefenen”.

Paul Rosenmöller (GroenLinks). Sympathiseerde met communistische regimes in het buitenland, zoals dat van ChinaAlbanië en de Rode Khmer in Cambodja. Bij Wikipedia heet het dat Rosenmöller Pim Fortuyn tegengas probeerde te geven. In werkelijkheid was hij iemand die fel en vals Fortuyn demoniseerde. Na het verlaten van de politiek kreeg hij ondanks zijn verwerpelijk verleden en zijn demagogische taal tegen Fortuyn een reeks mooie  baantjes. In 2013 werd hij voorzitter van de VO-raad, in 2015 voorzitter Raad van Toezicht AFM en vanaf 2019 is hij fractievoorzitter voor Groen Links in de Eerste Kamer. Rosenmöller heeft heel wat uit te leggen, maar weigert stelselmatig dat te doen.

Marcel van Dam (PvdA). De man die Fortuyn een “buitengewoon minderwaardig mens” noemde, een man die “potentiële angsten bij het Nederlandse volk tegen vreemdelingen exploiteert“.  Had Fortuyn ook al eens vergeleken met Eichmann. Als Ombudsman nam de ‘Exotaprins’ het al niet zo nauw met de waarheid. Na de dood van Fortuyn ontkende deze schaamteloze salonsocialist glashard gezegd te hebben dat Fortuyn een buitengewoon minderwaardig mens was. Hij had NPO/VARA  verzocht de beelden met zijn tirade aan het adres van Fortuyn te blokkeren en hoopte dat ze nu nergens meer zouden opduiken. Tot grote schrik van Van Dam bestaat het keiharde bewijs nog dat laat zien  hoe hij Fortuyn onbeschoft en extreem hard demoniseerde.

Ahmed Aboutaleb (PvdA). Bij de herdenking van de dood van  Fortuyn in 2009 hield Aboutaleb een korte speech. Daarin betoogde hij dat vrijheid van meningsuiting een groot goed is dat ”Fortuyn te vuur en te zwaard verdedigde’‘. Hij prees ook Fortuyn als een aanhanger van het democratische gedachtegoed. Met zijn aanwezigheid en zijn speech zou hij de harten van alle Fortuyn-aanhangers hebben gestolen volgens Nu.nl. Zou kunnen. Mensen hebben nu eenmaal een kort geheugen. In werkelijkheid was Aboutaleb het eens geweest met Melkert en had hij meegedaan met het demoniseren van Fortuyn. Die speech in 2009 was niet anders dan een staaltje Taqiyya. Aboutaleb hoort ook in het rijtje van hoofdrolspelers in het drama dat tot de moord op Fortuyn leidde. Hij heeft indertijd aan de elite van dit land zijn visitekaartje afgegeven. Dat wordt niet vergeten. Ondanks het demoniseren van Fortuyn kan hij het nog ver brengen.

Wim Kok (PvdA). Hoofdrolspeler die niet meer onder ons is. Over de ongefundeerde, kwaadaardige aanval van Kok op Fortuyn in die roerige laatste maanden van Fortuyn is op Wikipedia niets te vinden. Fortuyn had in zijn boek “De puinhopen van acht jaar Paars” felle kritiek op de kabinetten-Kok. Dat zal Kok – volgens Fortuyn een keiharde, rancuneuze man – niet lekker gezeten hebben. Heeft dat meegespeeld in de afweging om Fortuyn niet te beveiligen? Ondanks uitlatingen een premier onwaardig, werd Kok in 2003 benoemd tot minister van Staat, een eretitel die slechts in uitzonderlijke gevallen wordt toegekend aan politici of staatslieden.

Er zijn politici die afstand durven nemen van hun opstelling destijds. Slechts enkele. Rob Oudkerk (PvdA) is van hen het overtuigendst over zijn rol in het debat met Fortuyn. Van hem hoor je dan ook nauwelijks meer.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, establishment, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op De “moordenaars” zijn onder ons

 1. Tineke zegt:

  U had er ook nog bij kunnen zetten dat Trix last but not least een middelvinger opstak naar het Nederlandse volk door haar paard Volkert te noemen,en ook nog fikse bedragen binnenharkt !

  Geliked door 4 people

 2. Jules van Rooyen zegt:

  De meesten die U vermeldt, beste Wim, zijn lid van de vrijmetselarij, de meest subversieve sekte in de wereld. Zij regeert de EU-Brussel. D666 is haar politieke arm. Zij regeert NL met de vrijmetselaar Rutte als uitvoerend premier van het grote vrijmetselaar plan om het NL volk en de NL natie-staat te vernietigen, evenals onze eigendommen, het huwelijk en gezin, naast andere duivelse doelen. Voor Tineke hierboven, die Trix is net als Rutte, (en Lubbers, Balkenende en V.d. Broek) ook lid der vrijmetselarij.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   ik weet het Jules,zo ook Klaas Knot en Jeroen Dijsselbloem.

   Bron: Robin de Ruiter.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist mensen willen die satanische sekte link niet zien, omdat het blijkbaar makkelijker is om iedere zondag God te eren, dan te geloven dat hij een tegenstander heeft die veel meer in ons leven verpest dan al onze gebeden aan een God ooit goed kunnen maken. Soms vraag ik me af is er daar ook controlled opposition.
   Uiteindelijk wachten we allemaal teveel op iemand /iets dat ons zal komen redden. En ik denk begin jezelf te redden, want ook redders hebben een agenda die weleens niet in jouw voordeel zou kunnen zijn.

   Like

 3. vangie1206j zegt:

  Heb het hele verhaal gelezen en 100% waar.
  En nu wat doen we met deze waarheid hier geschreven.
  We betalen ons de krampen aan allerlei belastingen taxen heffingen en andere door de overheid opgelegde dictaten.
  Daar worden wij alleen maar armer van want deze staatsroof gaat rechtstreeks het land uit.
  Voorbeelden asieleisers/terrorristen de dictators van de EU ontwikkelingssamenwerking (wat een woord) bodemloze put.
  En als dank krijgen wij daar al die zwartjoekels voor als compensatie.
  De VN. die doelbewust Europa wil verwoesten. Het accepteren van links terrorisme (antifa).
  Rechts (ultra rechts overal de schuld van geven zelfs de burgers die een andere mening hebben dan die politiek correcte schoften in Den Haag.
  En wij de autochtone bevolking hebben niets meer te vertellen.
  (((NEDERLANDS VOLK KOM IN OPSTAND))).
  Dit kan je doen door je ziek te melden (overspannen zie het niet meer zitten). Grootschalige stakingen.
  En mocht de overheid geweld willen gebruiken beantwoord dat met tegen geweld.
  Ik heb nog veel meet ideeën maar die kan ik hier niet plaatsen.
  Ik kan het helaas niet meer maar wanneer dit mogelijk wat gezien wat de toekomst zal brengen zou mijn wraak groot zijn tegen dat overheids gespuis.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Ik zou toch maar oppassen met wat je schrijft. Je moet tenslote ook aan je AoW denken en die komt uit NL.
   Maak hier wel NL-era mee die zeggen:”Nou daarr hebben we toch recht op” !
   En dan zeg ik: “Ja zolang ’t duurt, DAT recht.
   De buitenpandigen [ de autochtonen welteverstaan ] hebben ze een paar jaar eerder al eens geprobeerd te
   korten op hun uitkering, maar dat moest met terugwerkende kracht ongedaan worden gemaakt.

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Ik pas inderdaad wel op wat ik schrijf en wat ik schrijf vloeit voort uit het wanbeleid van de bende Rutte.
    En ik heb tot op heden geen waarschuwing gehad van Hr. Bron.
    Maar toch bedankt voor je reactie.

    Geliked door 1 persoon

   • leo1 zegt:

    Achtung, Feind kuckt mit !!

    Like

 4. Jan zegt:

  Rancuneuze verliezer Melkert en drek Rosenmöller kunnen niet tegen verlies

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  Wat we hier in een klein land beleven, zien we ook op het wereldtoneel: links liegt en bedriegt om haar ideologie te redden.
  Steve Bannon in een uitstekend interview over het onderwerp coronavirus en de Chinese Communistische Partij. An eye opener.
  https://beforeitsnews.com/alternative/2020/02/steve-bannon-pandemic-coronavirus-is-out-of-control-in-china-3714693.html

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  En allemaal smerige klein geestige linkse mannetjes, wat een tuig !!

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  De grootste bijdragers zijn ineens ‘kinderachtige vrekken’ volgens de gewetenloze graaiers…

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/angela-merkel-is-pissig-op-mark-rutte-nederlandse-premier-vertoont-kinderlijk-gedrag/

  Angela Merkel is pisnijdig op Mark Rutte: ‘Nederlandse premier vertoont kinderlijk gedrag!

  Terwijl Mark Rutte in Europa knokt om de EU-begrotingskraan dicht te draaien, komt Angela Merkel niet verder dan de conclusie dat de Nederlandse premier zich in Brussel heeft gedragen als een kind. Merkel moet dan ook niets weten van de calvinistische opstelling van Rutte.

  Eerlijk is eerlijk: Rutte heeft zijn belofte waargemaakt dat hij Nederland met ‘hand en tand’ zou verdedigen en zou eisen dat ons land geen cent extra aan Brussel wil bijdragen. Dat heeft hij nog aardig gedaan, tot grote ontsteltenis van Angela Merkel.

  De Volkskrant schrijft dan ook dat Merkel niet blij was met het, in haar ogen, ‘kinderlijke gedrag’ van onze premier. Rutte voelde zich echter gesterkt door de steun vanuit Zweden, Denemarken en Oostenrijk.

  EU-president Charles Michel was volgens journalist Marc Peeperkorn zelfs ontdaan na een privégesprek dat hij had met Rutte op donderdagnacht. Sterker nog: Michel noemde Rutte en de leiders van Zweden, Denemarken en Oostenrijk zelfs hooghartig ‘vrekken’.

  De Franse president Emmanuel Macron vond het handelen van Rutte maar ‘stuitend’ en de Spaanse premier Pedro Sánchez vroeg zich hardop af of Rutte wel wist dat hij namens meer burgers spreekt dan de ‘vier zuinige landen’ bij elkaar.

  Like

  • Eerlijk is eerlijk: Rutte heeft zijn belofte waargemaakt dat hij Nederland met ‘hand en tand’ zou verdedigen en zou eisen dat ons land geen cent extra aan Brussel wil bijdragen. Dat heeft hij nog aardig gedaan, tot grote ontsteltenis van Angela Merkel.

   De verkiezingen zitten hem in de weg Lucky, maar zo gauw die achter de rug zijn en hij zou nog een keer Min/pres. worden tekend hij gewoon bij het kruisje met of zonder inlegvel.

   Geliked door 2 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Trachten met verknipte fascisten of geldbeluste criminelen van gedachten te wisselen is verloren tijd en moeite, negeer wat zij zeggen, luister niet eens meer naar ze.

  Like

 9. P. Puk zegt:

  Wat is, was er reeds lang, en wat zijn zal, is allang geweest.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Verdraaien van uitspraken en verwijten naar Baudet, maar kijk eens naar de VN met hun REPLACEMENT MIGRATION plannen….

  https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp

  Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?

  United Nations projections indicate that over the next 50 years, the populations of virtually all countries of Europe as well as Japan will face population decline and population ageing. The new challenges of declining and ageing populations will require comprehensive reassessments of many established policies and programmes, including those relating to international migration.

  Focusing on these two striking and critical population trends, the report considers replacement migration for eight low-fertility countries (France, Germany, Italy, Japan, Republic of Korea, Russian Federation, United Kingdom and United States) and two regions (Europe and the European Union). Replacement migration refers to the international migration that a country would need to offset population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates.

  Ni
  Vervangende migratie: is het een oplossing voor afnemende en ouder wordende populaties?

  Projecties van de Verenigde Naties geven aan dat de bevolking van vrijwel alle landen van Europa en Japan de komende 50 jaar te maken zullen krijgen met bevolkingsafname en vergrijzing. De nieuwe uitdagingen van krimpende en vergrijzende bevolkingsgroepen zullen uitgebreide herbeoordelingen van veel gevestigde beleidsmaatregelen en programma’s vereisen, inclusief die met betrekking tot internationale migratie.

  Het rapport richt zich op deze twee opvallende en kritische bevolkingstrends en overweegt vervangingsmigratie voor acht landen met weinig vruchtbaarheid (Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, de Republiek Korea, de Russische Federatie, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) en twee regio’s (Europa en de Europeese Unie). Vervangende migratie verwijst naar de internationale migratie die een land nodig zou hebben om de bevolkingsafname en de vergrijzing als gevolg van lage vruchtbaarheid en sterftecijfers te compenseren

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Afd zondebok

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s