CARTOON: Toespraak Rutte Corona-crisis . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ruben L. Oppenheimer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op CARTOON: Toespraak Rutte Corona-crisis . . .

 1. Rensk. zegt:

  Het is wel de houding die je mag verwachten van een leider. Nu nog maar eens kijken of meneer zich realiseert dat een land besturen geen geintje of grapje is. Met name hoe het in de toekomst gaat met de bijbehorende daden. Eerst maar eens afwachten Hopelijk is het afgelopen met dat domme gelach als er niks te lachen valt. Ik irriteerde me kapot aan dat idiote gegrijns.

  Like

 2. D.G.M.Holland zegt:

  Hij zegt steeds, dat hij het snapt, maar snapt het echt niet…
  Waarom zouden we hem, als “de grote staatsman” nog geloven…?
  Hij lijkt op Pinoccio… Hij praat als Pinoccio… Hij liegt als Pinoccio…
  Rutte, de man met de vele gezichten, maar allemaal zijn ze nep !

  Geliked door 3 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Dat het nu escaleert verbaast me helemaal niet. Bij de grenzen werd sinds 1985, ingevolge het Verdrag van Schengen, nooit meer iemand gecontroleerd op wat voor ziekte of besmetting dan ook, dus het was wachten op een vreselijke epidemie. Het voordeel hiervan is wel dat nu de grenzen eindelijk zwaar bewaakt gaan worden en dat hierdoor het migratieprobleem een heel begrensd wordt. Ook voor die idiote geldverslindende discussie over het klimaat is nu helemaal geen geld meer, want Nederland en Europa zullen alle het financiën nodig hebben vanwege de vele claims uit bedrijfsleven en ZZPers. Dus om met de woorden van Johan Cruijf te spreken ‘elk nadeel hep zijn voordeel’. Het is nu zaak voor de weinige verstandige Nederlanders in ons land dat ze zorgen fit blijven, niet te veel roken of drinken dus beschikken over enige weerstand.

  Geliked door 2 people

  • Inderdaad Wim sinds de grenzen open staan zijn 100.000 den binnen gekomen met schurft en ook door de open grenzen is Europa na China her brandpund van de corona epidemie geworden.
   Moet mij nog eens iemand uitleggen waar die open grenzen goed voor zijn.

   Like

 4. klaas zegt:

  Like

  • klaas zegt:

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @vogelvrije huisarts ; Ja daar heb ik me ook zo aan geërgerd dat men de man bijna de hemel in prees, hele wierookwolken om zijn speech ,,die ene keer dat hij het nieuws niet lachend bracht onze Liar King.En terecht dat je hun rampzalige bewind op alle belangrijke gebieden i.c. jouw gebied, nog even als geheugensteuntje offreert aan politiek dementerend Nederland..

    Like

  • Gienekehado zegt:

   Terphuis is eigenlijk iemand om medelijden mee te hebben vanwege zijn kwaal. Hij mag zeggen en denken wat ie wil. Ik ook!!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Sander Terphuis (geboren als Ahmad Queleich Khany, Teheran, 1972. Liet zijn naam veranderen in iets dat Nederlands klinkt. Zou er goed aan doen te gaan protesteren/demonstreren in Iran. Zijn wij hem tenminste kwijt.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Gienekehado zegt:

  Bewust niet gekeken, geen trek in die Klootviool! Kutconsequentie van het sluiten van de scholen is dat er een hoop misdadig volk op pad is met messen en ander wapentuig. Daar hoor je die Klootvioool nooit over!! Benieuwd hoeveel Oudjes er deze weken weer overvallen, beroofd, verkracht, vermoord worden in Ruttelandje!

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Citaat van Geert Wilders En als Rutte de zorg de afgelopen jaren niet zo rigoureus had afgebroken, ziekenhuizen niet had gesloten en zorgmedewerkers niet waren ontslagen, en hij de Corona crisis niet zo lang had ontkend, was de zorg in NL nu veel beter voorbereid! Geen woord daarover in zijn speech!
  Indammen van het virus?
  Tot nu toe niet echt gelukt. Virussen laten zich bovendien niet controleren.
  Kijk maar in alle landen om u heen
  ‪@MinPres‬Rutte.
  Nog even en we hebben geen IC-bedden meer en Italiaanse toestanden.
  Zonder lockdown bent u de regie helemaal kwijt!
  Rutte moet alles doen om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen ziek worden en het virus zich zo min mogelijk verspreidt. Een lockdown, waar veel landen al voor kiezen, helpt daarbij. Jammer dat hij daar niet voor kiest. Maar we strijden beiden voor een indamming vd crisis!

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  En wat heeft Pinocchio nu gezegd?
  Niets wat we al niet wisten.

  Wat er niet verteld word door lachebekje, is dat men al met de gedachte speelt om net als in Duitsland de winkels te sluiten en alleen supers, benzinestations, banken, apothekers, en kiosken open te houden.

  Alsof dat helpt.
  Dan krijg je eerder oorlog.(denk dat ze daar ook op aansturen)

  Bedenk dat je dan een veel meer mensen naar een enkele super dwingt en veel meer mensen bij elkaar verhoogt de besmettingskans.
  Door mensen meer te verspreiden is de besmettingskans juist kleiner, je scoort het zelfde effect als bij het afstand houden.
  Ik sta liever bij de groenteboer met één of twee klanten dan in de rij bij de kassa met een kar of mand vol boodschappen waar iedereen al met zijn klauwen aan heeft gezeten en dan nog maar te zwijgen van de vieze winkelkarretjes en mandjes.
  Denk niet dat het door zo’n maatregel minder word, want die evt. besmette klant loopt ook door het winkelcentrum of over de parkeerplaats te hoesten en te proesten en steekt net zo goed anderen aan.
  https://www.geenstijl.nl/5152419/binnenkort-bij-ons-alle-winkels-in-duitsland-dicht/

  Like

 8. Kuu zegt:

  Eerder zei Merkel dat de grenzen niet dicht konden….. Opvallend.

  Like

 9. Jade zegt:

  Maar ondertussen is dit virus natuurlijk expres losgelaten…
  Reden 1: Handel van China kapot maken.
  Reden 2: Alle pensioen-gerechtigden om zeep helpen,
  zodat de pensioen-top weer eens een nieuwe auto kan kopen.
  en het rijk weer een beetje lucht heeft.
  Wie heeft dit virus losgelaten meneer Rutte?
  Of is dit ook weer een onderste steen die voor altijd verborgen blijft???
  Google ook “event201” mensen, dit is de nieuwe 9/11,
  en dan vele malen erger…

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Het linkse tuig (waaronder Rutte en de VVD) zal dankbaar gebruik maken van de Corona gekte om veel nieuwe kiezers aan zich te binden. We hebben wel een sterke leider nodig, maar zijn naam is niet Mark Rutte, maar Geert Wilders of Thierry Baudet !

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Rutte zegt dat we allemaal het virus krijgen, stelt me wel gerust. We hebben nooit iets gekregen wat Rutte belooft heeft.

  Geliked door 2 people

 12. Sonja zegt:

  Tjonge zeg die Rutte dan ook van grenzen dicht nee je hoort die dwalm niet over is het met die Rutte om meer op hem te stemmen ik niet zo’n slijmbal heb je niet gehoord hee Rutte ouwe boef je heb echt niks aan die vent hoor

  Like

 13. Bart zegt:

  Dat noem je toch geen toespraak van Rutte wat een slijmbal zeg hij zeg geen sluit de grenzen die terroristen kunnen ook virus meenemen hoor hij is gewoon dat die stemmen krijg niet van mij he Rutte wordt wakker

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Bart, die Rutte meent er helemaal niets van. Hij is net zo’n minkukel als Frans Timmermans. Ze smeren met honing en stroop alleen maar om kiezers te winnen. Net als Frans Timmermans deed tijdens de afgelopen parlementsverkiezingen in Brussel.

   Like

   • Bart zegt:

    Inderdaad klopt zeker die timerfrans is net zo’n mislukking net als die Rutte wat hebben we aan hun BigLjonh beter hun opsluiten en nooit meer los laten de boeven van Europa het zijn allemaal leugens vertelen aan ons om ons gerust te stellen en stemmen winnen die Rutte moet zo’n een dit land regeren nou dan kom je zeker niet ver dan is gewoon alles na de klote dat zijn we al door deze slampers

    Like

 14. LUCIA zegt:

  @ Boorzalf; maar dat betrof extra inkomen wat ie ons beloofde, dit is dat we de Tyfus/Corona kunnen krijgen en misschien liegt hij niet op dat gebied.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s