Corona-politiek ten koste van Baudet, Wilders en de bevolking!

 

(Door: “BeWiseman”)

Op 28 januari van dit jaar vroeg Thierry Baudet een debat aan om ook in Nederland maatregelen te gaan nemen tegen de komst van het corona-virus. Baudet werd zoals gewoonlijk weggelachen, de woordvoerders van de andere partijen stonden lachend hun partij standpunten te verkondigen zonder verstand van zaken of zonder helder na te denken. Niemand nam hem serieus. Volgens het RIVM had Nederland zogenaamd niets te vrezen! Volgens Aura Timen, hoofd infectieziektebestrijding bij het RIVM zou het zo een vaart niet lopen, en we waren goed voorbereid en we hoefden ons vooral geen zorgen te maken…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Corona-politiek ten koste van Baudet, Wilders en de bevolking!

 1. Alex Delarge zegt:

  Onthutsend. 2 maanden geleden nog maar.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Nu 2 maanden later wordt Baudet weggezet als angstzaaier die de wetenschap niet serieus neemt en hij krijgt het verwijt politiek te bedrijven tijdens een crisis!!

  Zij die jarenlang over de rug en ten koste van het volk datzelfde volk en vooral haar kinderen angst aanjagen met smeltende ijkappen, stijgende zeespiegel en opwarming met 1 graad over 75 jaar noemen Baudet een angstzaaier.

  Lieve mensen wordt een keer wakker.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Er zit er een bij OP1, die een vurig betoog hield om vooral de EU in stand te houden.Want o wee als wij Italie/Spanje/ (Frankrijk zal ook wensen )hebben niet helpen dan krijgen we daar heel veel last mee. Dat denk ik ook wel, maar ja dat moet dan maar. 10 jaar hebben ze de gelegenheid gehad huishouden op orde te brengen. Deze man loog trouwens, want hij zei dat ook Duitsland de Nederlandse opstelling niet begrijpt. Duitsland zegt hetzelfde als Nederland. Maar nu moeten we door deze landen vanwege de virusbrand ondanks hun onverantwoordelijke huishouding toch helpen en kunnen we later (als alles weer ¨normaal¨ is) weer lullen over het op orde brengen van hun huishouding. Waar ze zich ook in de toekomst niet aan zullen houden, want hun levensinstelling is totaal anders dan de noordelijke landen. Niks mis mee en moeten ze zelf weten, maar het heeft consequenties. En kennelijk gelden die consequenties niet als ze in de problemen komen. Vreemde manier van denken. EU is een te groot gedrocht geworden.

  Maar goed Rutte tekent wel. Seegers probeerde zich er weer uit te lullen met zn gerefomeerde huichelkop

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Rensk.
   Helemaal juist !
   Ik word kotsmisselijk van die gereformeerde huichelkop van Seegers, die vent lult als een kip zonder kop en waait álle kanten op als hij maar met z’n gereformeerde gatje op ’t pluche kan blijven zitten.

   Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Zolang het volk niet in opstand komt en gajes de tweede kamer uit ramt zal het van kwaad tot erger worden.
  Wel wordt er door de EU aan Tunesië en schurkenstaat Marokko 700 miljoen Euro weggegeven.
  Dat is Europese Unie anno 2020 de hele wereld redden met uitzondering van Europa zelf.
  Dit volk kan verrekken.

  Geliked door 3 people

 5. Laura van der Storm zegt:

  Ik hoorde dat in Zweden de scholen helemaal niet dicht zijn. Er werd gesteld dat Zweden luistert naar de deskundigen en de rest van Europa naar de politiek. ????

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   In Zweden is de bevolkingsdichtheid heel laag, dus is de kans op besmetting daar anders.

   Nederland: 1.321 personen per km2
   Zweden: 20 personen per km2

   In het dunbevolkte noorden van Zweden is het zelfs 3 personen per km2
   In Nederland is Vlieland het meest dunbevolkte gebied met 28 personen per km2

   Geliked door 2 people

 6. Gerrit zegt:

  De stad Londen met 8 miljoen inwoners heeft in heel korte tijjd een noodziekenhuis uit de grond gestampt met 4000 IC bedden. Ons land met 18 miljoen heeft grote moeite met 2000 bedden en moet al uitwijken naar Duitse ziekenhuizen.Men had hier veel sneller moeten reageren net zoals deze heren al tijdig aangaven.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Ik vrees dat de chakra’s van Aura niet de juiste kwaliteiten bezitten en dat zij nog een beetje moet mediteren

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Ik kan maar één ding oprecht hopen, en dat is dat NA al deze ellende (en dat kan nog wel even aanhouden!) de politieke partijen die mede schuldig zijn aan het feit dat het hier zo verschrikkelijk uit de hand is gelopen, een beste afstraffing gaan krijgen door de kiezers.
  Ons hele volk is getuige van wat er nu gebeurt, dus niemand kan ook maar iets wegpraten van alle verkeerde beslissingen, lakse houdingen van politici etc., en ik verwacht (eis) een oprechte verontschuldiging van al degenen die Wilders en Baudet (vooral dezen) weggezet hebben als ‘angst aanjagers’. Beiden hebben allerlei moties ingediend teneinde onze samenleving te helpen beschermen, maar van hun moties is er niet één aangenomen.
  Maar wel -naderhand- de moties via GL en andere partijen aannemen….; het laat duidelijk zien wat voor vlees we in de kuip hebben. De volksgezondheid werd opgeofferd voor een smerig politiek spel! Je moet maar durven!!

  Ik heb alleen respect voor degenen die niet hebben gelachen toen er aandacht werd gevraagd voor een naderende pandemie, maar die ook hun zorgen hebben geuit. Alleen waren zij vér in de minderheid.

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   In mijn ogen klopt uw vaststelling wel maar laten we de ogen niet sluiten, er is synchroon met uw (en mijn) mening ook een groep die zegt dat alle maatregelen overtrokken zijn en dat we onszelf gek lopen te maken met een eenvoudig griepje.

   Like

 9. Republikein zegt:

  De ouders van Aura hadden helderziende gaven, vast en zeker, een pluspunt je, in die materie speelt tijd geen (wc) rol.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  In Den Haag zijn debielen aan de macht

  Afgewezen asielzoekers vrijgelaten omdat ze vanwege coronavirus niet kunnen worden uitgezet
  Mogen op juridische gronden niet langer worden vastgehouden
  ….
  https://tpo.nl/2020/03/30/afgewezen-asielzoekers-vrijgelaten-omdat-ze-vanwege-coronavirus-niet-kunnen-worden-uitgezet/

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   VRIJ gelaten ??? Die zijn echt helemaal van de pot (sorry) gepleurd. Ik kan hier niet meer echt netjes blijven. Vast zetten, en laten zitten op water en brood en een bidkleedje, kunnen ze ook op slapen, meer hebben ze waar ze weg komen ook niet (zeggen ze). WE HEBBEN AL ENGE ZIEKTES EN EIGEN CRIMINELEN GENOEG HIER:

   Geliked door 3 people

 11. Cathja zegt:

  Maar wat moet ik nou weer denken van een bericht in De Telegraaf vanmorgen, dat de WHO nu beweert dat de besmettingen vooral binnen de muren van het huis plaatsvinden?
  Samenscholing mag niet. Niet met meer dan twee personen ergens lopen of zitten. Alleen de supermarkt en de bouwmarkten in. Thuis is ook niet meer veilig….

  Kan de WHO ons even haarfijn uitleggen waar we dan nog WEL kunnen verblijven? Op straat? Als zombies? Of misschien in je garage, als je die hebt?

  Baudet en Wilders zouden het volk zogenaamd angst aanjagen. Dit soort berichten lijken me ook niet erg meewerken aan kalmte in de samenleving.

  Wat een ellende!

  Geliked door 2 people

  • Kuu zegt:

   Niemand gaat op de argumenten in van Baudet en Wilders. Dat doe je kennelijk niet in tijden van crisis: dan schep je een dictatuur.
   Bobby Jetten had Baudet niet eens gezien op een belangrijke vergadering, en verweet Baudet afwezig te zijn geweest: de l*l…

   Like

   • karton zegt:

    @ Kuu.
    Dat was een, voor Robbedoesje Jetten, zéér belangrijke vergadering.
    Het was een bijeenkomst van ongeletterde homo’s en het praatgedeelte ging over : “Hoe houd ik m’n aarsje helder & rein in deze tijd van corona”?

    Like

  • Lucky zegt:

   Huisartsen maken zich zorgen. Het werkelijk aantal sterfgevallen is volgens hen hoger dan wat de RIVM-cijfers vertellen. Alleen kunnen ze het nergens melden

   Er is in Nederland geen beleid om mensen na overlijden te testen of ze corona hebben gehad. Dat heeft te maken met de testcapaciteit en bovendien levert het geen gezondheidswinst op, aldus RIVM. Meer info in ons artikel.

   https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/huisartsen-niet-geteste-patinten-die-overlijden-aan-corona-ontbreken-in-sterftecijfer-rivm

   Huisartsen: ‘Niet geteste patiënten die overlijden aan corona ontbreken in sterftecijfer RIVM’

   Verschillende huisartsen uit Brabant laten Zembla weten, dat ze bij de GGD alleen de overlijdensgevallen moeten melden van wie bewezen is, dat ze COVID-19 hebben gehad. Huisarts Eduard Graat uit Uden, een van de grootste brandhaarden van corona: “Lang niet iedereen is getest, omdat er een terughoudend testbeleid is. Dus van alle patiënten die overlijden, staat niet altijd vast dat ze COVID-19 hebben gehad. Maar we hebben wel heel sterke vermoedens als huisarts, dat deze mensen daaraan zijn overleden.” De huisartsen stellen, dat deze mensen niet worden meegenomen in de dagelijkse sterftecijfers over corona.

   Huisarts Ellen Oonincx, ook uit Uden: “Eergisteren hadden we in deze praktijk drie patiënten die thuis zijn overleden. Ze hadden alle drie de symptomen van corona, maar slechts één van de drie is er daadwerkelijk op getest. Alleen die ene telt dus mee in de statistiek over de corona sterftecijfers, de andere twee niet. Zo blijven de cijfers wel laag natuurlijk.”

   ‘Het werkelijk aantal sterfgevallen is hoger’
   De artsen concluderen hieruit dat het werkelijk aantal sterfgevallen hoger is dan wat de cijfers vertellen. Het baart ze zorgen dat ze die gevallen, waarbij ze een ernstig vermoeden hebben dat het om corona gaat, nergens kunnen melden.

   Like

 12. Lucky zegt:

  Twitter account van Geert Wilders…..OPGESCHORT!

  https://mobile.twitter.com/geertwilders

  @geertwilders
  Account opgeschort
  Twitter schort accounts op die in strijd zijn met de Twitter-regels

  Like

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2020/03/30/afgewezen-asielzoekers-vrijgelaten-omdat-ze-vanwege-coronavirus-niet-kunnen-worden-uitgezet/

  Afgewezen asielzoekers vrijgelaten omdat ze vanwege coronavirus niet kunnen worden uitgezet
  Mogen op juridische gronden niet langer worden vastgehouden

  Nederland heeft een aantal mensen vrijgelaten uit vreemdelingendetentie omdat ze vanwege de wereldwijde coronacrisis niet snel kunnen worden uitgezet. Ze mogen op juridische gronden niet langer worden vastgehouden. De uitzetting van vreemdelingen die hier niet langer mogen blijven, verloopt moeizaam doordat veel landen hun grenzen hebben gesloten. Er is dus vaak geen zicht op ‘uitzetting op een redelijke termijn’, wat juridisch wordt vereist om hen in bewaring te houden. Dat meldt de NOS.

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/video-cuer-segers-doet-alsof-politiek-corona-niet-zag-aankomen-maar-een-man-waarschuwde-constant-thierry-baudet/

  Thierry Baudet waarschuwde constant

  De coronacrisis kwam volledig onverwachts en daarom was Nederland niet goed voorbereid. ‘Hoe kan dat toch?’, vroeg ChristenUnie-fractievoorzitter Gert Jan Segers quasi-verbaasd aan tafel bij NPO-talkshow Op1. Ehm, serieus?

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Rutte wil in elke opzicht vooroplopen in de wereld (klimaatwaanzin) maar wat betreft maatregelen treffen tegen het coronavirus komt de narcist als mosterd na de maaltijd.

  Maar hij heeft ‘daadkracht’ getoond, hoor, en daarom stemmen alle stommelingen de volgende keer weer op die leugenaar. Die vent kan niks! Alleen maar slap lullen en zwammen in de ruimte.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Ja, ik heb het ook gelezen. Niet te geloven! Terwijl Wilders en Baudet al langere tijd aandacht vroegen voor datgene wat op ons af kwam, deed onze regering (met Rutte voorop) alsof het allemaal niet zoveel voorstelde.
   Rutte leeft met het idee dat een besmetting met het virus van ca. 6 of 7 miljoen burgers, de andere helft van de bevolking immuun zou kunnen worden. Ik vind het doodgriezelig dat hij dergelijke plannen goedkeurt, en vraag me af waar een geschiedenisleraar de ‘kennis’ vandaan haalt aqls hij zegt dat dit onze redding zou kunnen zijn….

   Treurig als dit beleid beloont wordt met 8 zetels erbij voor de VVD….!

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Tistochwat.
   Ik ben ’t helemaal met u eens hoor; waren er maar meer mensen die aldus denken, 99,5% van de reaguurders op dit blog denken zoals u en ik, hopelijk gaat dat percentage over enige tijd voor héél Nederland gelden; maar bij de a.s. verkiezingen zouden wij een z,g, schot voor de boeg kunnen lossen. Ik doe daar in ieder geval aan mee.

   Geliked door 1 persoon

 16. vangie1206j zegt:

  Cathja hoe achterlijk en dom is het Nederlandse volk.
  Rutte is nu populairder dan ooit.
  Ik denk dat men alleen luistert naar zijn zoveelste leugen die zij voor waar aannemen.
  Nee die bitch van BZV is belangrijker dan die politieke prutsers.

  Like

 17. karton zegt:

  De heren Wilders en Baudet zijn de enige POLITICI onder de andere “politici”.
  Zij verkondigen de mening van eçhte Nederlanders, de mening van anderen is van geen enkel belang, zij zijn veelal óngevraagd hier naar toe gekomen en hebben maar één plicht : aanpassen !!!

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/wilders-wil-uit-eu-stappen-om-coronacrisis-e450-miljoen-voor-marokko-en-e25-miljoen-voor-nederland-nexit/

  Wilders wil uit EU stappen om coronacrisis: ‘€450 miljoen voor Marokko en €25 miljoen voor Nederland? NEXIT!’

  PVV-leider Geert Wilders is het niet eens met de wijze waarop de Europese Unie het budget verdeelt over landen die getroffen zijn voor het coronavirus. Aan Marokko – niet eens een EU-land – wordt maar liefst €450 miljoen overgeboekt, terwijl Nederland daar slechts een schijntje van krijgt. Er is daarom maar één juiste koers, aldus de PVV’er: een Nexit.

  Nederland komt er maar bekaaid vanaf: wij krijgen slechts €25 miljoen om de coronacrisis te beteugelen, vele miljarden minder dan wat andere EU-lidstaten naar zich toe weten te trekken.

  Het zijn echter niet alleen EU-lidstaten, die flinke sommen opnemen van de Brusselse bankrekeningen: ook niet-EU-lid Marokko heeft de coronaloterij weten te winnen en krijgt maar liefst €450 miljoen. Hatseflats!

  Dat is erg stuitend, aldus Geert Wilders. Want Marokko is én geen EU-lid, én lang niet zo zwaar getroffen door corona als veel Europese landen zoals Nederland. De PVV-leider stoft daarom zijn idee voor een Nexit nog maar eens af: weg uit die Brusselse mallemolen waar Nederland wél veel aan mag betalen, maar er slechts weinig voor terugkrijgt

  Geliked door 3 people

 19. Lucky zegt:

  Zo dom en blind zijn de mensen dus!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/peiling-links-stabiel-rechts-verschuift-vvd-op-forse-winst-door-crisismanagement-rutte-vvd-8-zetels-pvv-3-en-fvd-5/

  Peiling! Links stabiel, rechts verschuift – VVD op forse winst door crisismanagement Rutte: VVD +8 zetels, PVV -3 en FvD -5

  EenVandaag presenteert de nieuwe zetelverdeling, als er nu verkiezingen zouden zijn. Op links is er praktisch niets veranderd en op rechts zien we een verschuiving. Het is duidelijk dat Rutte met zijn beleid tegen het coronavirus flink punten scoort en dat de PVV en FvD hiervoor zetels inleveren.

  Like

 20. BigLJohn zegt:

  In dit corrupte Nederland is alles mogelijk. MSM media, nep polls, stembusfraude, ultra linkse politiek, corrupte politie en justitie. Het Corona virus gaf de linkse politiek een mogelijkheid ons een laatste duw te geven om in de afgrond te verdwijnen. En iedereen werkt er volledig aan mee. Dus ook aan een Rutte 4 kabinet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s