CORONA-aanpak is wederrechtelijk

Screenshot_131

(Vertaling: “Weethetwel”)

 Persbericht van het BAHNER-advocatenkantoor van 3 april 2020

Beate Bahner uit Heidelberg (foto), advocate gespecialiseerd in medisch recht, kondigt aan dat zij gerechtelijke stappen gaat ondernemen tegen de Corona-verordening van de deelstaat Baden-Württemberg: De maatregelen van de federale en de deelstaatregering zijn overduidelijk in strijd met de grondwet en schenden in een tot nu toe ongekende omvang een groot aantal grondrechten van de burgers in Duitsland. Dit geldt voor alle Corona-voorschriften van de 16 deelstaten. Deze maatregelen worden met name niet ondersteund door de Infectiebeschermingswet, die pas enkele dagen geleden in alle haast werd herzien. Het wekenlang beperken van uitgaansmogelijkheden en uitgevaardigde contactbeperkingen op basis van de somberste toekomstmodellen (zonder rekening te houden met zakelijke en kritische adviezen van deskundigen) alsmede de volledige sluiting van bedrijven en winkels zonder enig bewijs van een risico van besmetting door deze winkels en bedrijven zijn ongrondwettig tot in de hoogste graad.

Want de beschikbare cijfers en statistieken tonen aan dat de corona-infectie bij meer dan 95% van de bevolking probleemloos verloopt (of misschien al verlopen is) en daarom geen ernstig risico vormt voor de algemene volksgezondheid. Speciale aandacht daarentegen verdienen de risicogroepen van oudere mensen en personen die reeds een aandoening hebben (ca 4,5% van de bevolking). Deze mensen moeten beschermd worden door zowel de overheid alsook door daadwerkelijk maatregelen van deze risicogroepen zelf: bijvoorbeeld door toegangssluizen bij bejaardentehuizen, door uitleg te geven over de overdracht van het virus (alleen via geïnfecteerde druppeltjes), door hygiënemaatregelen en regels om afstand te houden, en in het bijzonder door op eigen verantwoordelijkheid gebaseerde beschermingsmaatregelen van deze kwetsbare mensen zelf vooral in de periode van de epidemie. De medische staf in ziekenhuizen, dokterspraktijken, bejaardentehuizen en verpleegzorg moeten van alle benodigde hulpmiddelen worden voorzien, wat de federale regering tot nu toe nog steeds niet gelukt is!

Beate Bahner kondigt aan dat ze naar het Federaal Constitutioneel Hof gaat:

De door de regering getroffen radicale maatregelen van uitgaans- en contactverbod voor 83 miljoen mensen en het stilleggen van bijna de hele economie gedurende vele weken zijn niet gerechtvaardigd: noch door de ontwikkeling van de aantallen, noch door studies, noch door welke eerdere ervaringen ook. De echt noodzakelijke maatregelen zijn echter nog steeds niet uitgevoerd, zoals blijkt uit de veelvuldige klachten uit klinieken, bejaardentehuizen en medische praktijken. Er is ook behoefte aan meer testen bij mensen die veel worden blootgesteld aan contact met de risicogroep: dit zijn de verzorgers en familieleden, inclusief de kinderen, die hun oude familieleden willen bezoeken. Dringend moeten ook de supermarktmedewerkers getest worden, die dagelijks contact hebben met honderden mensen.

Verder zijn er steekproeven bij de bevolking nodig om het werkelijke (waarschijnlijk veelvoudig hogere) aantal infecties en dus het werkelijke (waarschijnlijk vele malen lagere) percentage van de ernstige en zeer ernstige zieken ten gevolge van het corona-virus te bepalen. Het percentage zieken met dodelijke afloop van Covid19 werd door deskundigen bepaald op slechts 0,1% (dit is één op de 1.000 geïnfecteerden en dus vergelijkbaar met een ernstige griepepidemie). Bovenal is de autopsie van mensen die zijn gestorven aan/met corona dringend nodig om vast te stellen waaraan deze meestal oude mensen met meestal veel ziekten daadwerkelijk zijn overleden. Verder is een eerlijke weergave van het dodental nodig, want dagelijks sterven er ongeveer 2500 mensen, waaronder 900 mensen in verzorgingstehuizen. Jaarlijks sterven in Duitsland 900.000 mensen! Er is daarom eindelijk een correcte wetenschappelijke aanpak nodig en het correct informeren van de mensen!

De Federale minister van Volksgezondheid Spahn moet nu eindelijk de maatregelen nemen – die tot nu toe zijn verzuimd – en waartoe zijn ministerie onlangs verplicht werd in de nieuwe versie van de Infectiebeschermingswet: de onmiddellijke levering van de nodige medische hulpmiddelen, laboratoriumdiagnostiek, hulpmiddelen en de levering van hulpmiddelen voor persoonlijke bescherming en producten voor desinfectie!

De lock-down, die in 70 jaar nooit voorgekomen is en door de Infectiebeschermingswet uitdrukkelijk niet toegestaan wordt, is buitenproportioneel en schendt op grove wijze het grondwettelijke principe van het evenredigheidsbeginsel en de grondwettelijke plicht van de staat ter bescherming van de vrijheidsrechten en de gezondheid van de burgers. Dit handelen van de regering is in strijd met alle principes van onze grondwet en onze rechtsstaat, die we een paar maanden geleden nog zo trots gevierd hebben met de 70e verjaardag van de grondwet.

Beate Bahner: “Ik ben echt geschokt en wil mezelf nooit hoeven verwijten niet als advocate  gehandeld en de rechtsstaat met alle middelen waarover ik beschik verdedigd te hebben! Want de gevolgen van de lock-down voor de samenleving, de economie, de democratie en vooral voor de gezondheid van de mensen zullen vernietigend zijn!”

De advocate eist: Deze lock-down moet onmiddellijk worden beëindigd!

Over de persoon:

Beate Bahner is al 25 jaar beëdigd advocaat en eigenaar van het gespecialiseerde BAHNER-advocatenkantoor in Heidelberg. Drie keer was ze succesvol bij het Federaal Constitutioneel Hof met haar constitutionele klachten over schendingen van de beroepsvrijheid.

Beate Bahner is de auteur van vijf medisch-juridische vakboeken en talrijke artikelen en bijdragen. Haar laatste boek behandelt het onderwerp “Wet ter bestrijding van corruptie in de gezondheidszorg”.

_____________________________________

Bron:
http://beatebahner.de

Vertaald uit het Duits door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op CORONA-aanpak is wederrechtelijk

 1. Hans zegt:

  Helemaal mee eens.
  De echte cijfers spreken voor zich.

  Geliked door 1 persoon

 2. malsion zegt:

  Op de bijdrage Wahun virus plaatste ik navolgend commentaar.
  Het is nog meer van toepassing op deze bijdrage van de Duitse advocate.
  malsion@orange.fr
  malsion zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  3 april 2020 om 23:08
  Het kost enige moeite maar op de website van het CBS zijn de sterftecijfers te vinden.
  In week 11 van 2019 stierven er 3227 mensen.
  In week 11 van 2020 stierven er 3203 mensen.
  In week 12 van 2019 stierven er 3042 mensen.
  In week 12 van 2020 stierven er 3575 mensen.
  Week 12 is de derde volle week van maart. In dit jaar volop Corona – crisis !?!?
  Als deze cijfers kloppen dan zullen de mensen die nu op de IC zijn gestorven vermoedelijk onder normale omstandigheden thuis zijn gestorven. Onderliggende ziekte verschijnselen?
  Sterfgevallen veroorzaakt door CORONA ???

  Deze cijfers kunt u zelf ook Google’n. Corona maakt social distance (1,50 mtr) wel nodig.
  Ook mondkapjes zijn aan te raden. Handen wassen is altijd goed.
  Maar allemaal thuis blijven en niet werken is een vraagteken waard.

  Geliked door 3 people

  • S. ten Uteroode zegt:

   Gaat men buiten, wordt men als melaatse [niet]benaderd…
   https://www.anonymousnews.ru/2020/04/04/gruene-corona-massenzuwanderung/
   Allemaal fake-news….
   Gaat u gerust slapen, Koolmees en Goldberg en de NL-overheid waakt over u, is echt waar,vraag het maar na…

   Like

  • Tom zegt:

   Week 12 is 16 t/m 22 maart.

   Als je kijkt op de website van Stichting NICE bij ‘sterfgevallen op de IC’ dan zie je dat 16 t/m 22 maart onderin de curve van de sterfgevallen zit.

   https://www.stichting-nice.nl/

   Bij het CBS zien we een toename van zo’n 10% in week 12. Het is nu wachten op week 13, 14 etc. Dan kunnen we beter zien hoe veel personen er extra zullen komen te overlijden ten tijde van het virus (tov voorgaande jaren). Vanaf 22 maart stijgt de sterftecurve IC en misschien vertaalt zich dat in een nog veel hoger sterftecijfer buiten de IC.

   Zelf vermoed ik dat veel mensen liever thuis in bed sterven, aan de gevolgen van corona, dan opgenomen worden in het ziekenhuis.
   Het is ook niet ondenkbaar dat veel ouderen in verzorgingstehuizen sterven aan de gevolgen van corona omdat er niet goed op ze gelet wordt – dankzij het afbraakkabinet.

   Maar ik begrijp uit sommige reacties dat er personen zijn die het verder geen probleem vinden wanneer ouderen vroegtijds komen te overlijden.
   Zwakkeren hebben ook gewoon pech…

   Like

   • hannie zegt:

    Het gaat erom wat de ouderen zelf vinden als ze de keuze hebben. Contact met de naasten is vaak het enige wat hun leven nog zin geeft. Laten we ophouden met deze betutteling. Als ze zelf liever het risico nemen om ziek te worden dan hun laatste levensjaar, week, dag te moeten doorbrengen zonder hun naasten om zich heen is dat hun goed recht.

    Like

 3. Sinyo zegt:

  Die “Corona-Verordening” ies doch nix annerst als ‘ne schöne Beschärung.
  Mach’s gut Mädsche, toi-toi-toi, Mer driecke Dir die Daumen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Intussen in Israël

  Like

 5. Jan zegt:

  Maar in Mea Sjearim (traditioneel gezeik)

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Deden ze maar eens zo hun best om al dat buitenlands geteisem Duitsland uit te krijgen. Waar je ook niemand over hoort is dat de IC’s buitenproportioneel vol liggen met dat genetisch afval die bovendien nog nooit een stuiver premie betaald hebben aan welk ziekenfonds dan ook.

  Like

 7. Jan zegt:

  Intussen in Bnei Brak (oostelijk van Tel Aviv)

  Bnei Brak deputy mayor says virus closure a ‘death trap’ for city’s elderly
  Gedalyahu Ben Shimon asserts lockdown will boost infection’s spread among residents; police continue crackdown on illegal prayer gathering in ultra-Orthodox communities
  https://www.timesofisrael.com/bnei-brak-deputy-mayor-says-virus-closure-a-death-trap-for-citys-elderly/

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Bij het tankstation net over de grens, was het gewoon druk, tanken en koffie inslaan zoals altijd.
  Bij het tuincentrum hier tegenover ons straatje ook gewoon druk, plantjes kopen, asperges en de eerste aardbeien halen.
  Onderweg ? Verkeer als gewoonlijk op zaterdag op weg naar de boodschappen of gewoon naar het bos of het strand. Op de Duitse Waddeneilanden is alles gewoon geopend,

  Geliked door 1 persoon

 9. Eric zegt:

  Dat is wat ik al twee weken denk. Al die zogenaamde ‘noodmaatregelen’ zijn anti-grondwettelijk en kunnen nooit de toets van de Hooggerechtshoven doorstaan. Maar hierover wordt niet gesproken. Hoe onbekwamer onze regeringsleiders waren wanneer het erom ging het coronavirus buiten Europa te houden, hoe fanatieker ze daarna werden in het uitvaardigen van allerlei dubieuze en overdreven maatregelen om hun eigen bevolkingen te onderdrukken. Welke agenda hebben ze? En wanneer komt een einde aan dat gespuw van onze politici op de nationale grondwetten?

  Geliked door 1 persoon

 10. LUCIA zegt:

  Hopelijk worden we hier ook wakker en gaan ook hier juridisch verweer voeren, hoewel we hier zitten met een niet nader te hoeven noemen bekend links rechter probleem. In Amerika willen ze ook juridisch verweer voeren gebaseerd op hun grondwet!!

  Like

 11. Pingback: Opmars naar het ‘merkteken van het beest’| Van Coronavirus tot DNA corruptie – NA DE OPNAME | INFORMATIE EN INSTRUCTIES

 12. M. zegt:

  Die hele corona is net als het klimaat een grote zwendel om via misbruik de mensen tot gevangenen zonder rechten te maken.
  Het liefst dat ze er zelf om vragen om verneukt te worden en van hun vrijheden te worden ontdaan.
  Zonder ook eens te luisteren naar mensen die niet betaald worden door smeerlappen met een dubbele agenda die deze hele zwendel blootleggen.
  Oftewel de mensen die door uw tv worden gedemoniseerd.
  Stront is de medaille vandaag de dag voor mensen die niet liegen op uw tv.
  Maar als men liever gevangen zit in de dagelijks aangeprate angst en daar uit gebrek aan kennis alles voor wil opgeven tot uw hele leven niets meer waard is, dan moet u vooral tv blijven kijken en vooral niet luisteren naar mensen zonder belangenverstrengeling die niet betaald worden om te liegen.
  Vooral die mensen met kennis weg blijven zetten als onzinverkopers omdat ze u iets anders vertellen dan uw heilige tv doet.
  Blijf vooral uw tv geloven.
  Van uw angst zal geen leugenaar op tv u af helpen en van het ‘besmettingsgevaar’ zal u al helemaal niet afgeholpen worden want met uw angst kon men de wereld gevangen zetten inclusief uzelf.
  Want daar vroeg u en de rest van de angsthazen die niet buiten de tv kunnen denken zelf om.
  En dat allemaal omdat u heilig gelooft in de angst zaaiende leugenaars op uw tv.

  Geliked door 3 people

  • bezigebij63 zegt:

   Als de afzettingsprocedure tegen President Trump wél was geslaagd, hadden we geen wereldwijde corona-pandemie gehad. Nu wel omdat de links-liberale NWO-elite samenwerken met de Chinezen. Die willen wraak omdat Trump de handelsoorlog tegen China (nog) niet wil beeindigen. Daarom hebben ze samen met de elite de COVID-19 virus wereldwijd gedumpt. Om Trump te wippen met de aankomende verkiezingen,zoals al was voorspeld in november 2019.

   Like

 13. Pipiloitje zegt:

  Dank dank dank 🙏

  Geliked door 1 persoon

 14. Yda Horich zegt:

  Geweldig, ik steek een kaars
  voor Jou op ❤ en wens je alle succes toe..Dank je wel.
  Met vriendelijke groet.
  Yda Horich.

  Like

 15. Yolanda zegt:

  Thank You !!!!!

  Like

 16. Marco zegt:

  EUROPA vs CORONA = EUROPA WINT EN IS ERGER EN ANGSTAANJAGENDER DAN HET CORONA ZELF!!!

  Like

 17. Qvic zegt:

  Wat er nu gebeurt onder de dekmantel die caronavirus heet. Het 5G netwerk wordt massaal in een record tempo stiekem uitgerold in Nederland door de telecombedrijven in opdracht van de overheden. Zodat er geen tegengeluiden van de bevolking kunnen komen. Deze halfslachtige lockdown blijft net zolang van kracht totdat de verplichte vaccin op de markt komt. Dit kan wel eens het gehele jaar duren of langer. Als dan ook het 5G netwerk operatief is, dan zullen alle ingeënte mensen met bosjes tegelijk letterlijk dood neervallen of als zij nog bruikbaar zijn, worden zij herprogrammeert.
  Wat ook opvalt is dat moslims geen enkele beperking wordt opgelegd door de staat, deze lockdown geldt kennelijk alleen voor de autochtonen, zo ook waarschijnlijk dat die aankomende verplichte vaccinatie tegen het zogenaamde caronavirus.
  Zolang iedereen braaf gehoor hieraan geeft, geeft ieder zijn eigen vrijheden, bezit, familie/gezin/vrienden en zijn eigen leven en toekomst weg. Voor wat? Voor zogenaamd een virus die nog minder is dan een seizoensgriep. Maar zorgt er wel voor dat de gehele economie plat gelegd wordt en zo vele van ons werkeloos maken en op lange duur kan bijna niemand meer zijn huis betalen. Want na deze zelfmoord op de economie wordt echt alles peper duur en dat we onze grondrechten hebben opgegeven, die we nooit meer terug zullen krijgen. Want macht smaakt altijd naar meer. Door de onbenullen die in onze regering zitten, die enkel voor eigen gewin daar zitten.

  Like

 18. arQiRIeK zegt:

  Dit is ook wat de raad van state zal doen.
  Het wordt hoog tijd dat de macht van de politiek aan banden wordt gelegd.
  Dat zal dan duidelijk worden dat het voor hen, de onkundige politiek, na deze waanzin, volledig anders moet worden.
  Onze politieke mandatarissen zijn, sinds een aantal jaren bezig met iets anders dan het leiden van een land.
  Het lijkt mij eerder het doen lijden van de bevolking van een land.

  Like

 19. Vanaf 2007 zijn de WHO International Health Regulations (Internationale Gezondheidsregeling, IGR) ondertekend door 194 landen.
  Dat betekent dat de burgers van die landen na het uitroepen van “pandemie fase 6” direct onder de dictatuur vallen van de WHO, een organisatie die de volle dochter is van een Brits-Zwitsers-Amerikaans farmaceutische kartel.
  In Nederland is deze IGR op 9 oktober 2008 opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid
  https://wetten.overheid.nl/BWBR0024705/2018-08-01 (Zie ook https://zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2007-34.html).

  De WHO heeft daarmee ook in Nederland de macht in handen om gedwongen vaccinaties te verordineren…

  Het enige antwoord daarop is dat ALLE burgers zich hiervan terdege bewust zijn en MASSAAL deze levensgevaarlijke, nooit geteste, en op volkenmoord ontworpen vaccins WEIGEREN.

  Like

 20. Celuc Heerema zegt:

  Hele goeie actie!
  Stop de lockdown nu!

  Like

 21. Pingback: Beate Bahner dient aanklacht in tegen corona-verordening – nu wordt ze bedreigd door de Binnenlandse Veiligheidsdienst | E.J. Bron

 22. Pingback: Beate Bahner dient aanklacht in tegen corona-verordening – nu wordt ze bedreigd door de Binnenlandse Veiligheidsdienst | Schivor

 23. Pingback: Duits federaal constitutioneel gerechtshof wijst verzoek tot spoedprocedure van Beate Bahner af – advocate levert advocatenvergunning in | E.J. Bron

 24. Pingback: Tijd voor het tegenoffensief! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s