Na “zeenood redding”: agressieve migranten op containerschip – rederij waarschuwt voor escalatie (+ update)

Screenshot (2)

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het containerschip “MV Marina” heeft 79 bootmigranten voor Malta opgepikt, waarbij niet de risico´s werden ingecalculeerd die een opname met zich mee kan brengen. Sinds zondag bevinden de “geredde personen” zich op het schip en zitten voorlopig vast. Dat veroorzaakt agressies bij de reizigers en veroorzaakt angsttoestanden bij de bemanning, die zichzelf uit veiligheidsoverwegingen verschanst. Blijkbaar bestaat er gevaar voor lijf en leden. Nu waarschuwt de rederij voor een escalatie aan boord van het schip.

politikstube

Enkele handelsschepen maakten na de “zeenood redding” van “schipbreukelingen/bootmigranten” al het nodige mee. Bijvoorbeeld de olietanker “El Hiblu 1” werd gekaapt migranten kwamen in opstand op de “Vos Thalasa” en bedreigde scheepsbemanning.

[…] De Duitse rederij Klingenberg (Kreis Pinneberg) heeft voor een escalatie op zijn containerschip “MV Marina” gewaarschuwd. Het vrachtschip had zondag voor Malta 79 “vluchtelingen” uit zee opgepikt. De bemanning zou op dringend verzoek van Malta hebben gehandeld, zegt men van de kant van de rederij. Het schip heeft echter niet genoeg voorraden aan boord om de mensen te verzorgen en mag tot nu toe geen haven aanlopen.

De eigenaar van de rederij, Thies Klingenberg, zei tegen de NDR Schleswig-Holstein dat er woensdagmiddag enkele uitbraken van agressie zouden hebben plaatsgevonden. De scheepsbemanning zou zich daarom nu aan boord verschanst hebben en op de toewijzing van een haven wachten. Klingenberg sprak van een internationale en humanitaire catastrofe. […] Bron: NDR.de

UPDATE: De bemanning van het Duitse containerschip “MV Marina” heeft zichzelf opgesloten! (https://politikstube.com)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Na “zeenood redding”: agressieve migranten op containerschip – rederij waarschuwt voor escalatie (+ update)

 1. Rensk. zegt:

  Eigen schuld dikke bult. Stelletje idioten. Als de hele bemanning uitgemoord zou worden dan bedenken ze zich waarschijnlijk wel met hun illegale mensensmokkel. Want dat wat ze doen is doodordinaire mensensmokkel

  Geliked door 6 people

 2. vangie1206j zegt:

  Stommelingen had dat schorem ook laten verzuipen.

  Geliked door 7 people

 3. karton zegt:

  Stuur die gasten terug naar waar zij vandaan kwamen : de middellandse zee.

  Geliked door 3 people

 4. Republikein zegt:

  Klingenberg wil centjes verdienen, zullen we hem kielhalen?
  Overigens zonder ugh, heb niks tegen centjes verdienen hoor, fair trade.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Tja, goedmensen, wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten! Dit komt ervan als je denkt humaan bezig te zijn, en wild(e) vreemden zomaar aan boord neemt. Nu jullie jezelf in deze gevaarlijke en lastige positie hebben gebracht, zullen jullie de gevolgen van deze onbesuisde actie zelf moeten dragen. De rederij kan wel een beroep doen op bijvoorbeeld Malta, maar als de Maltezers een beetje kunnen inschatten waarmee ze te maken zouden kunnen krijgen (denk aan de situaties op diverse Griekse eilanden), dan houden zij hun havens gesloten.
  Het is te hopen dat jullie iets leren van deze onbezonnen ‘zeenood-redding’, en inzien dat jullie de Europeanen hiermee geen dienst bewijzen, dus stoppen met deze dwaasheid.

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Zo’n 100 jaar geleden wist men het ook al, het zijn vooral gelukzoekers.

  Nog langer geleden sprak men;

  In de literatuur bestaat een hardnekkig beeld van degenen die aanmonsterden bij de VOC. De honderdduizenden werknemers van de Compagnie en vooral de buitenlanders worden over het algemeen omschreven als arme gelukzoekers, als het uitschot van de Midden-Europese samenleving.

  Geliked door 2 people

 7. Johan zegt:

  Kunnen ze die ongenode gasten en asociale uitvreters niet in Tunesië dumpen ?

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  De scheepsbemanning zou zich daarom nu aan boord verschanst hebben en op de toewijzing van een haven wachten.

  Ooit zal ook de overgebleven Europese bevolking zich moeten verschansen………….

  Geliked door 3 people

 9. Johan zegt:

  Wat een domme kapitein.
  Hier zijn toch geen woorden voor ?

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Dat krijg je dan ook als je ondankbare uitvreters in je huis toelaat die je nog niet eens kent! Sommige mensen zijn zo goedgelovig naar vreemden toe dat ze zelfs hun eigen vrienden daarvoor verloochenen, gelijk zoals dat ook bij de Smurfen, Tom Poes & Oliver J. Bommel, Asterix & Obelix enz. voorkwam omdat veel personages alleen maar werden bijgemaakt met valse beloftes van allerlei bedriegers!
   Ik heb wederom uitstekend geleerd dat je vreemde en opdringerige personages, die er zo zielig en arm uitzien, beter NIETS kunt geven, laat staan dat ik ze in mijn huis wil hebben! Wie ondankbaarheid misbruikt en goed met kwaad beloond zal daar toch ooit eens voor worden afgestraft en vooral als het om verderfelijke personen gaat!

   Like

 10. jungleelephant zegt:

  Misschien trekken ze hier eindelijk lering uit?Die lui zijn allemaal zo onredelijk en agressief als de pest,dus:gewoon laten dobberen en de andere kant uit kijken!En varen!

  Like

 11. malsion zegt:

  En wat als de scheepseigenaar de kapitein opdraagt om de bestemming te wijzigen? Zuidpool om de daar aanwezige expeditie te bevoorraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s