Stort de EU in?

Screenshot_215

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is ook goed nieuws. Er is een crisis in de EU. Volgens een vooraanstaand historicus van de Europese Unie wankelt de EU en staat ze op instorten. Het EU-blok vertoont scheuren en het zou zo kunnen zijn dat landen als Spanje, Italië en Griekenland referendums gaan organiseren om “het blok” te verlaten. De Duitse hoogste rechtbank beweerde deze week dat de eigen EU-wetten niet wettelijk bindend waren in Duitsland!! Misschien ook wel niet in Nederland en kan alles weer terug naar het Nederlandse normaal!!
www.express.co.uk

Onderstaand bericht zegt dat Bill Gates is gearresteerd door de FBI voor biologisch terrorisme na een tip van Melbourne 5G-demonstranten. Of het waar is of niet, het artikel zegt dat 1000 FBI-agenten eerder op de dag zijn streng beveiligde bunker omsingelden en dat hij gearresteerd is.

De arrestatie zou het gevolg zijn van de demonstranten die een einde van de lock-down willen en die eigenlijk zeggen dat het een combinatie is van gemene farmaceutische bedrijven die samenwerken met zeer Orwelliaanse wetenschappers en die achter het cellulaire 5G technologienetwerk zitten. De verslaggever sprak met demonstrant Keith en die zei dat hij het erg op prijs stelde dat Gates gearresteerd was, maar dat dat het topje van de ijsberg is…
https://m.betootaadvocate.com

Diezelfde Bill Gates die volgens het CUPP het “House of Reps” 10 miljoen aan steekpenningen aanbood voor een snelle goedkeuring voor verplichte vaccinatie wetten voor alle Nigerianen.
www.worldunity.me

De abnormaliteit wordt u in deze dagen door de politiek en de media als iets normaals aangeboden en zoals Jensen het terecht zegt; niets is meer normaal!
www.youtube.com

Laten wij net zo moedig zijn als de andere Europeanen, die in groten getale de straat opgaan om te protesteren tegen deze globalistische krankzinnigheid die “het nieuwe normaal” moet worden. Nieuwe normen en waarden, gedicteerd door één VN – wereldregering waarin pedofilie “heel normaal” is en waarin ouderen niet meer meetellen.

Een nieuw normaal zonder privacy, zonder vrijheid, zonder familiaire waarden en een lucht vol met chemische stoffen van chemtrails, hoge elektrische magnetische straling van 5G, met mega veel windmolens die SF6 gas lekken, verplichte vaccinaties en waar de islam zorgt voor een “vredelievend” geloof.

Een nieuw normaal, dat wil dat u eet wat de regering voor u maakt in grote duurzame fabrieken in plaats van vers van de boer. Een normaal dat u dwingt tot vele dingen die u normaal gesproken niet zou doen en dat nu gezagdragers dwingt tot dingen die ze, aangezien ze voor volk en vaderland in dienst zijn getreden, mijns inziens ook liever niet doen. Maar alles en iedereen wordt gebruikt om deze globalistische waanzin te implementeren en het is tijd om samen te komen als bevolking.

Samen staan we sterk en het gaat niet meer om links of rechts, om zwart, geel of blank, het gaat om de toekomst van ons en van ál onze kinderen, niet die van jou of van mij, maar om die van ons. De Nederlandse bevolking, die nu door de ”Nederlandse” regering als proefkonijn gebruikt wordt met alle gevolgen van dien en die ons langzaam van onze burgerrechten berooft. Dit is ons land en om dat zo te houden, zullen we samen de schouders eronder moeten zetten!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Stort de EU in?

 1. karton zegt:

  Ik lees zeer regelmatig dat de EUSSR zal instorten. Wanneer gaat dat nou eens gebeuren ? Veel inwoners van de EUSSR wachten met smart op hun verlossing uit deze ellendige EUSSR-dictatuur !

  Geliked door 5 people

  • Oma zegt:

   Weet je wanneer dat zal gebeuren?
   Als het volk zich verenigt en haar macht van aantal zal gebruiken
   Als ze aan één koord trekken, zonder uitzonderingen die de boel saboteren..
   Als ze niet meer in de valstrik trappen van het aloude verdeel-en-heers waarmee de politiek onderlinge verdeeldheid zaait zodat het gepeupel elkaar in de haren vliegt terwijl de politiek intussen geniepig en dictatoriaal haar gang kan gaan.
   Zoals nu met die coronawaanzin: angst aanjagen zodat de angsthazen worden opgezet tegen degenen die nog hun gezond verstand gebruiken – angst als sociaal drukkingsmiddel om het gedrag van de hele maatschappij te veranderen, onder controle te krijgen en allerlei verplichtingen kan afdwingen. (Héll, ze praten mensen zelfs mysofobie/smétvrees aan! Onvoorstelbaar….mijn broek zakt daarvan áf!)
   Dat zie je nu ook volop met de muilbanden, voor mij zijn dat geen mondmaskers want ze beschermen je NIET tegen het virus: angsthazen dragen er eentje maar voorlopig durven ze geen kritiek te leveren op wie zonder mondmasker loopt want jah, het zijn nu eenmaal schijtbroeken, nietwaar?
   Ook bang om een toek op hun bakkes te krijgen als ze wakkere mensen zouden terechtwijzen dat ze geen muilkorf dragen dus:
   Langs de snuit van de politiek die zo hoopte om óveral de verplichting van mondmaskers toch te kunnen afdwingen door medewerking van de onwetende, naïeve bange medeburgers die sociale druk hadden moeten leggen op de weigeraars van de verplichting tot mondmaskers, die aan hun zelfbeschikking blijven vasthouden..
   Want vergis u niet: mondmaskers gaat helemaal niet om úw en mijn gezondheid, want ze houden absoluut géén virus tegen, maar om machtsmisbruik en doorgedreven controle over de bevolking, om te zien hoever de politieke huichelaars nog kunnen gaan met de bevolking uit te dagen, te misleiden, te onderdrukken en angstige mede-burgers voor hun politieke kar te spannen, verdeel-en-heers, om verplichtingen te kunnen opleggen die onze grondwettelijke burger- en mensenrechten schenden.
   Dit is een aanslag op de democratie, op onze vrijheden, bewegingsvrijheid, soevereiniteit, zelfbeschikkingsrecht en verworven rechten waarvoor gevochten werd.
   De overeenkomsten met nazi-praktijken en gestapo zijn uiterst herkenbaar want dat soort misdadige machtswellustelingen volgt telkens dezelfde strategieën…

   Like

   • LUCIA zegt:

    @Oma
    Helemaal met u eens oma , het enige wat we volgens mij nog kunnen doen en we hadden het al lang moeten doen, is gewoon de macht terug pakken en het rapaille berechten op hoogverraad>

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Samen staan we sterk en het gaat niet meer om links of rechts, om zwart, geel of blank, het gaat om de toekomst van ons en van ál onze kinderen, niet die van jou of van mij, maar om die van ons.

  Helemaal akkoord, maar schop wel de islam terug naar waar ze vandaan komt.

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Het is misschien allemaal beste Elise waar wat u schrijft maar ik ben waarschijnlijk een uitzondering ik laat mij niet of beperkt dicteren wat deze overheids terrorristen mij door de strot willen persen.
  Dat de massa dit accepteerd moeten zij zelf weten maar ik niet.
  Ik.heb niet gevraagd geboren te worden en heb ook niet gevraagd aan hun leiband te.lopen.
  Dat de rest dat misschien wel willen is hun keus.

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Stort de EU in?? Nou geloof dat maar niet, als de nieuwe wet van Verhofstad in Brussel er door is kan niemand de EU meer verlaten. Draait stemt Rutte voor.

  Geliked door 1 persoon

  • Inderdaad @Monalisa ook ik geloof niet dat de EU instort maar het zou wel een begin kunnen betekenen met het drastisch hervormen van de EU, in plaats van een totalitaire eenheidsstaat naar een economisch samenwerkingsverband.
   Geen EU als supranationale Staat maar vergaande economische samenhang.
   De Euro zo snel mogelijk de deur uit zou een mooi begin zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Nou Monalisa dat wil ik nog wel eens zien.
   Door de corona crisis zijn in principe alle EU landen failliet inclusief Nederland.
   Wereldwijd is de economie de nek omgedraaid en er is dus gewoon geen geld meer voor die EU dictators.
   Maar ik.kan het mis levensmiddel ik haast niet kan geloven.
   Wat te denken al die mensen die geen werk meer hebben daar moet de staat voor opdraaien en dat gaat een gods vermogen kosten.
   En dan noem je een naam Verhofstad die denkt zelf dat hij God is en dat kan niet want dat ben ik.

   Like

 5. verwardeman zegt:

  Wat mij betreft stort die kut EU vandaag nog in , en dan meteen ook even dat hele Bilderbergclubje ter verantwoording roepen , GROTE SCHOONMAAK !

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @verwarde man
   Ik hoop op iets meer dan ter verantwoording roepen van die mensen… stelletje vuile elite adenochrome zuipers, zitten tot hun ellebogen in het bloed… op het hakblok zouden ze moeten belanden!!!

   Geliked door 1 persoon

 6. Elvi zegt:

  Dat bericht over Bill Gates kan niet anders dan fake zijn. Denk na!
  Een meesterlijk artikel over een wensgedachte. Was het maar waar…..

  Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Natuurlijk is dit fake. Neem bijvoorbeeld deze passage: “Instead, those that can ‘see through the media’ say that it is actually a combination of villainous pharmaceutical companies working with both the Orwellian scientists behind 5G cellular technology network and tech billionaire Bill Gates to control our minds and ruin our economy.”

   Dit is toch overduidelijk satire? Met allemaal dik aangezette clichés van de samenzweringsaanhangers. Alleen de ware gelovige zal dit nog als waarheid slikken, 1) omdat het op Internet staat en 2) het precies in zijn of haar geloofsschema past.

   Like

 7. Blaffertje zegt:

  Oh yeah, please.

  Ik wil liever gisteren nog dan vandaag van die nazistaat verlost worden.
  Als dat gebeurt gaat bij mij de vlag uit en nodig ik jullie allen uit voor een borrel en een BBQ.
  En veganisten hebben pech, die nemen hun eigen vegaburger maar mee.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @Blaffertje
   Heerlijk blaffertje leuk idee en iedereen neemt wat mee… zou sowieso een goed idee zijn als die kut non-intelligente lockdown voorbij is, al was het alleen maar om dat te vieren!!!En dan ook nog met eensgezinde mensen!

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    iedereen ??? NEEMT WAT MEE ??

    als je dat hard roept neemt de nederlander MEESTAL zijn broer mee !!

    huggie

    oom scrooge

    Like

  • karton zegt:

   @ Blaffertje.
   Een zeer sympathiek gebaar uwerzijds, die borrel + BBQ, maar ik vrees dat u niet genoeg borrels zult hebben en een te kleine BBQ, want IK ben een vreselijke zuiperd en ik eet alles op wat op mijn weg komt. Ik denk dat er héél veel mensen zijn die denken zoals u en ik : stop die ellendige EUSSR-dictatuur en laat ons weer “gewoon” in óns Nederland leven.

   Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Wat is het adres?

   Geliked door 2 people

 8. malsion zegt:

  Dus zullen we moeten forceren dat het kabinet Rutte III het laatste van die soort zal zijn.
  Laat maar vallen.

  Geliked door 2 people

 9. bezigebij63 zegt:

  Als dat waar is, geloof ik toch nog in 75 jaar vrijheid.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Haha spellings controle levensmiddel moet zijn (hebben maar.)

  Like

 11. Ik denk dat het verhaal over de arrestatie van Bill Gates niks klopt want dat zou wereldnieuws geweest zijn en alle linkse bladen zouden vol staan met kreten als hetze en meer van dat leuks.
  Dus neem dat maar niet al te serieus.

  Like

 12. Ellen starmans zegt:

  Nederland is van ons we laten het ons niet afnemen

  Geliked door 1 persoon

 13. Jules Vismale zegt:

  Het instorten van de EU doet me haast denken aan een bijbels verhaal hoe een volk een verkeerde leider niets die zichzelf niet eens meer ziet als een gewone bestuurder maar als een koning en iedereen liquideert die hem niet bevalt! En dat op een geven moment die verdorven koning en zijn onderdanen op een gegeven moment elkaar vernietigen zal dit bijbelse verhaal uitwijzen:

  Abimelech – Rechters 9

  Abimelech, de zoon van Gideon en diens bijvrouw, ging na de dood van zijn vader naar de broers van zijn moeder in Sichem. Hij zei daar tegen hen: “Praat er eens met de bewoners van Sichem over wat beter is. Dat 70 mannen over jullie heersen, namelijk alle zonen van Gideon, of dat één man over jullie heerst, namelijk ik? Bedenk tenslotte dat ik één van jullie ben.”
  Zo stookten ze de bewoners van Sichem op, zodat ze het inderdaad beter vonden dat Abimelech, een gewetenloze machtswellusteling, over hen zou gaan heersen. “Hij is immers één van ons,” zeiden ze. Ze gaven Abimelech hierna 70 zilverstukken uit de tempel van Baäl-Berit. Daarmee huurde hij een stel gewetenloze en moordlustige mannen in.
  Hij ging toen met zijn bende naar het huis van zijn vader in Ofra. Daar doodde hij op één steen al zijn 70 broers, alle zonen van Gideon, opdat hij zijn acht niet met hem hoefden te delen. Alleen de jongste zoon Jotam bleef over, want hij had zich goed verborgen.
  Daarna kroonden de bewoners van Sichem en Bet-Millo de gewetenloze Abimelech tot koning. Dat gebeurde bij de grote eik van Sichem ofschoon een Richter door God zelf wordt gekozen en dus niet de macht mag grijpen.

  Toen Jotam dit hoorde werd hij zeer vertoornd, en ging hij veilig op een rots bij de berg Gerizim staan om de moordenaars van zijn (half)broers toe te spreken en een vreselijke vloek over hen uit te zaaien..
  Daar riep hij naar hen: “Luister naar mij, bewoners van Sichem, dan zal God naar jullie luisteren opdat jullie deden. Op een keer gingen de bomen in Israël erop uit om een koning voor zich te zoeken. Ze zeiden hierna tegen de olijfboom: ‘We willen graag dat jij onze koning wordt!’
  Maar de olijfboom antwoordde: ‘Nee hoor! Moet ik anders soms ophouden om jullie olie te geven, de olie waar ik juist zo om gewaardeerd word, alleen omdat jullie zo graag willen dat ik jullie koning word? Dat doe ik beslist niet.’
  Toen zeiden de bomen hierna tegen de vijgenboom: ‘Wees jij dan onze koning!’ Maar ook de vijgenboom antwoordde op zijn beurt: ‘Nee hoor! Moet ik anders soms ophouden om mijn heerlijke zoete vruchten aan jullie te geven, alleen omdat jullie zo graag willen dat ik jullie koning word? Dat doe ik zeker niet.’
  Toen zeiden de bomen tegen de wijnstruik: ‘Wees jij dan graag onze koning!’ Maar de wijnstruik antwoordde eveneens: ‘Nee hoor! Moet ik dan soms ophouden om mijn wijn aan jullie te geven, de wijn die iedereen vrolijk maakt, alleen omdat jullie zo graag willen dat ik jullie koning word? Dat doe ik absoluut niet.’
  Toen zeiden de bomen uiteindelijk tegen de doornstruik: ‘Wees jij dan graag onze koning!’ En de doornstruik antwoordde daarop: ‘Als het eerlijk is dat jullie mij graag tot koning willen zalven, kom dan hier in mijn schaduw zitten en vertrouw dan op mijn bescherming. Maar zo niet, dan zal er vuur uit mijn takken komen en de cederbomen van de Libanon tot stof en as doen verbranden!’

  Luister dus goed, bewoners van Sichem! Was het zo eerlijk van jullie om mijn verderfelijke halfbroer Abimelech tot koning te maken? Hebben jullie daarmee iets goeds gedaan voor Gideon en zijn familie? Heeft Gideon dat werkelijk verdiend met alles wat hij voor jullie heeft gedaan? Want mijn vader heeft voor namelijk jullie gestreden. Hij heeft zijn leven uiteindelijk gewaagd om jullie te redden uit de macht van de Midjamieten die jullie jarenlang hebben geterroriseerd!
  En toch zijn jullie opeens tegen mijn vaders familie in opstand gekomen. Jullie hebben al zijn 70 zonen op één steen gedood! En toen hebben jullie Abimelech, de zoon van zijn slavin, gekroond tot koning van Sichem. Alleen maar omdat hij één van jullie is en op zijn aansporing! Als het tegenover Gideon en zijn familie zo eerlijk was wat jullie vandaag hebben gedaan, wees dan heel blij over Abimelech en laat hij blij zijn over jullie en over jullie heersen.
  Maar als dat uiteindelijk niet zo is en jullie hem niet echt als koning wilden, dan zal er van Abimelech een vuur uitdoven dat de bewoners van Sichem en Bet-Millo tot stof en as gaat verbranden en uiteindelijk vernietigen. En van de bewoners van Sichem en Bet-Millo zal er een vuur uitdoven dat uiteindelijk Abimelech tot stof en as doet vergaan en zij zullen hem hierna vernietigen.” Toen vluchtte Jotam wijselijk naar Beër en bleef daar wonen. Want hij was bang voor zijn wrede halfbroer Abimelech.

  Gaäl komt in opstand tegen Abimelech

  Toen Abimelech drie jaar over Israël had geregeerd, zorgde God ervoor dat er grote moeilijkheden ontstonden tussen Abimelech en de bewoners van Sichem. Daardoor werden de bewoners van Sichem ontrouw aan Abimelech. Zo wilde God juist Abimelech straffen voor de afschuwelijke moord op zijn halfbroers, de 70 zonen van Gideon.
  En Hij wilde de bewoners van Sichem ervoor straffen dat zij hem daarbij hadden geholpen. Om Abimelech dwars te kunnen zitten, begonnen talloze benden uit Sichem de bergen onveilig te maken. Vanuit hinderlagen beroofden ze iedereen die voorbij kwam die aan zijn kant stonden. Dit werd ook aan Abimelech verteld.

  Intussen was een man die Gaäl heette, de zoon van Ebed, met zijn broers in Sichem komen wonen. De burgers van Sichem kregen vertrouwen in hem. Toen werd het tijd voor de druivenoogst. De mensen plukten de druiven, persten ze en vierden daarna een oogstfeest in de tempel van hun god. Ze feestten en werden dronken en scholden hierna op Abimelech.
  En Gaäl zei: “Waarom zou onze stad die Abimelech dienen? Wie is die Abimelech nu eigenlijk? Hij is toch een zoon van Gideon, de Richter die deMidjamieten versloeg? En Zebul is toch door hém aangesteld als bestuurder van de stad? Het zou veel beter zijn als onze stad iemand uit de familie van Hemor als koning had. Tenslotte heeft Hemor deze stad gesticht. Maar waarom zou Abimelech onze koning zijn? Als ik het hier voor het zeggen had, dan zou ik Abimelech wegjagen of anders vermorzelen! Abimelech, kom dus maar op met je leger! Het maakt voor mij niet uit hoe groot het is!”

  Toen de stadsbestuurder Zebul dit hoorde, werd hij begrijpelijk woedend. Hij stuurde in het geheim boodschappers naar Abimelech toe in Aruma met de boodschap: “Gaäl en zijn broers zijn hier in Sichem gekomen. Ze stoken al de bewoners tegen u op. Kom ’s nachts met uw leger hierheen en verberg u in het veld. Val dan ’s morgens, zodra de zon opkomt, de stad aan. Als Gaäl met zijn mannen naar buiten komt, kunt u definitief met hen afrekenen.”

  Abimelech valt Sichem aan

  Dus trok Abimelech inderdaad ’s nachts met zijn leger naar Sichem. Hij verdeelde de mannen in vier groepen, die in een hinderlaag gingen liggen. Toen Gaäl naar buiten kwam en in de stadspoort stond, zag hij juist Abimelech met zijn leger uit de hinderlaag tevoorschijn komen.
  Hij zei tegen Zebul: “Kijk, er komen allerlei mensen van de bergen naar beneden!” Maar Zebul antwoordde: “Nee, je ziet de schaduwen op de bergen voor mensen aan.” Maar Gaäl zei: “Nee, kijk dan! Er komen groepen mannen van die bergrug af. En er komt ook een hele groep langs de eik ‘Meonenim.’ ”
  Toen zei Zebul tegen hem: “Waar is nu eigenlijk die grote mond van jou? Jij zei toch ooit: ‘Waarom zou eigenlijk die Abimelech onze koning zijn?’ Dat daar zijn die mensen die jij niet de moeite waard vond. Kom op en strijd dan tegen hen!”

  Gaäl trok met de bewoners van Sichem de stad uit, om tegen Abimelech te strijden. Maar hij verloor en moest voor Abimelech de stad in vluchten. Hij werd door deze achtervolgd en heel veel mannen werden gedood, tot vlak voor de stadspoort. Abimelech ging terug naar Aruma. Zebul joeg hierna Gaäl en zijn broers definitief de stad uit.
  De volgende dag trokken de mannen van Sichem het veld weer in. Toen Abimelech dat hoorde, verdeelde hij zijn leger in drie groepen. Elke groep moest zich in het veld verbergen. Toen de opstandige mannen de stad uitkwamen, kwam hij tevoorschijn en viel hen aan.
  Abimelech rukte met zijn groep snel op en veroverde de stadspoort. De twee andere groepen doodden iedereen in het veld. Die hele dag streed Abimelech tegen de stad. Hij veroverde de stad en doodde alle bewoners. Daarna brak hij de hele stad tot op de grond toe af en strooide er zout over. Dat hield in dat daar nooit meer iets zou groeien!

  Abimelech wordt gedood

  Toen de bewoners van Sichem-Toren dit hoorden, vluchtten ze de tempel van Baäl-Berit, een heidense afgod, in. Abimelech kreeg het bericht dat alle bewoners van Sichem-Toren zich daar verborgen hadden. Toen beklom hij met al zijn mannen de berg Zalmon om hen een vreselijke dood te laten sterven.
  Abimelech hakte met een bijl allerlei boomtakken af. Die nam hij mee op zijn schouders. Aan zijn mannen gaf hij het bevel hetzelfde te doen. Toen hakten ook zij veel takken af en ze volgden hun leider Abimelech. Ze legden de takken tegen de tempel aan en staken ze in brand. Zo stierven alle bewoners van Sichem-Toren, ongeveer 1000 mannen en vrouwen, in een gruwelijke vlammenzee.

  Daarna viel Abimelech, die nou echt was veranderd in een massamoordenaar, Tebez aan en hij veroverde de stad. Maar midden in de stad stond een sterke toren. Alle mannen en vrouwen van de stad vluchtten veilig die toren in. Ze deden de deur achter zich op slot en ze klommen op het platte dak. Abimelech kwam bij de deur van de toren en wilde die in brand steken.
  Op dat moment gooide een vrouw juist een stuk van een molensteen naar beneden, precies op het hoofd van Abimelech. Zijn schedel werd verbrijzeld en hij viel dodelijk gewond neer. Haastig riep hij zijn schildknaap bij zich en zei tegen hem: “Steek me onmiddellijk dood met je zwaard. Ik wil absoluut niet hebben dat er van mij gezegd zal worden dat ik door een vrouw ben gedood.” Toen stak de schildknaap inderdaad Abimelech met zijn zwaard dood.

  Toen de Israëlieten zagen dat Abimelech dood was, gingen ze allemaal naar huis terug. Zo strafte God de goddeloze Abimelech voor de moord die hij gepleegd had op zijn 70 broers. Ook strafte God de bewoners van Sichem voor de slechte dingen en moordpartijen die ze hadden gedaan. Zo werd dus de vervloeking van Jotam, de zoon van Jerubbaäl of Gideon, hiermee werkelijkheid.

  En ook in Europa is het niet ondenkbaar dat de EU-burgers de EU-elite, die ze alleen niet hebben gekozen tot hun leiders, zullen verwerpen en dat er opstanden uitbreken waarbij er aan beide kanten talloze doden vallen!
  Want de EU-elite gedraagt zich precies hetzelfde als de opgenoemde doornstruik in dit verhaal die de Europeanen zodanig hebben geprikkeld dat ze er ooit definitief vanaf willen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s