De Verwarde Man

Screenshot_102

(Door: Daniel Teeboom)

Ooit komt er een dag waarop de verwarde man weer toeslaat. Dat doet hij om de zoveel tijd. Soms dodelijk, soms niet, maar altijd met geweld. Want hoe verward de verwarde man ook moge zijn, hij weet altijd precies wat hij moet doen en wie hij moet hebben.

Het is opvallend hoe zeker de verwarde man is van zijn zaak, de verwarde man is vaak fundamentalist. Verwarring komt, zo moeten we geloven, gepaard met vaste overtuiging. Maar er is geen reden tot zorg. In kranten, op tv en door politici in binnen- en buitenland, wordt ons verzekerd dat de verwarde man geen antisemiet is. Ondanks het feit dat hij bij voorkeur geweld pleegt tegen joden.

Is er iemand sinds de Tweede Wereldoorlog in Nederland nog slachtoffer geweest van antisemitisme? Niet als we naar onze politici luisteren. De joodse scholen en synagogen die omgebouwd zijn tot vestingen, de koosjere restaurants die worden belaagd, de joodse marktkooplieden die op de Albert Cuyp zijn neergestoken, dit alles heeft niets te maken met antisemitisme wordt gezegd en alles met verwarring. De vraag is van wie.

Lees verder>>>
(h/t “Tom”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Verwarde Man

 1. Gienekehado zegt:

  Verwarde Man kost ONS een godsvermogen! Vanaf zo ong. 70 jaar mag Verwarde Man ook genieten van zijn Ouderdomspensioen! En Gekke Henkie (Ankie) zag dat het goed was!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Maar de echte top, de overtreffende trap van verwardheid, die huisvest zich al geruime tijd op het Binnenhof, en de kwaadwilligen doen manmoedig mee.

  Like

 3. Jack Terrible zegt:

  Toen ik verleden week mijn Davidsster in het winkelcentrum droeg en weg wilde lopen zag ik die ene moslim die kritiek op me had wegens een paar schoenen waar de naam Allah onder de zolen staat geplakt en op mijn balkon hangt bij de uitgang staan samen met twee van zijn broeders. Toen ben ik een zijweggetje ingeslagen. Anders hadden ze gescholden of erger. Ik kijk wel uit!!!

  Like

 4. Jack Terrible zegt:

  Bovendien schreeuwen de verwarde mannen altijd; “Allah Akbar” of “Allah U Akbar” (Allah is de Grootste) als ze toeslaan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s