Duitse criminaliteitsstatistiek: zware criminaliteit door buitenlanders opnieuw toegenomen

Screenshot_142

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag werd de criminaliteitsstatistiek van de Duitse politie voor het jaar 2019 gepresenteerd. De woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Dr. Gottfried Curio, becommentarieert de cijfers over de criminaliteit door buitenlanders.

philosophia perennis

Ook deze criminaliteitsstatistiek van de politie geeft een alarmerende oververtegenwoordiging van verdachten zonder Duits paspoort te zien. Terwijl het aantal verdachten in vergelijking met 2018 daalde, steeg het aandeel buitenlanders naar 35% – en dat bij een bevolkingsaandeel van 13%.

Moord en doodslag

Bij geweldscriminaliteit bedroeg het aandeel niet-Duitse verdachten 38%, bij moord en doodslag 40%, bij verkrachting, seksuele ongeoorloofde dwang en seksuele delicten 37%, bij gevaarlijk en zwaar toebrengen van lichamelijk letsel 37%, bij roofdelicten en zakkenrollen 40% respectievelijk 68%. Hier zou het een taak van de politiek moeten zijn om vastberaden tegen de criminaliteit door buitenlanders op te treden en op criminaliteit te reageren met onmiddellijke uitzetting.

Het grijze gebied van niet opgeloste zaken steeg bovendien naar 44%: geen wonder dat het subjectieve gevoel van onveiligheid van de bevolking met het oog op deze cijfers nog steeds zo hoog blijft.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duitse criminaliteitsstatistiek: zware criminaliteit door buitenlanders opnieuw toegenomen

 1. karton zegt:

  Heeft Duitsland géén hoog opgeleide “vluchtelingen” ontvangen dan ? Wij gelukkig wél !!!!

  Like

 2. fleckie zegt:

  waaronder valt het bericht betreffende 13.3.2013, …KAMER. HOUDT. BEERPUT PENSIOENFONDSEN. DICHT! ) ( PvdA, VVD. ,D66 ). … ( mag ( MOET). best. af. en toe gememoreerd. !!! worden. …….<~<~<~<…<~<~<~

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Is dit Nieuws? Beetje wakkere Nederlander / Europeaan roept dit toch al sinds 1990 of zo iets! ‘Opsporing Verzocht’ is een “mooie” afspiegeling van Ruttelandje. Zolang er niet elke dag meerdere steekincidenten, moorden oid. zijn, verandert er niets. ’t Is allemaal nog niet erg genoeg en het mag ook niet benoemd worden! Jan en Miep Fukstra in Hutjekutjedorp zal het ook een rotzorg zijn; hier gebeurd nooit wat!

  Geliked door 1 persoon

  • Alfred zegt:

   Zeg eens even, wil je niet zo laag dunkend doen over Jan en Miep uit het dorp. Als er iets Fuck en Kut is, dan is het wel die mohammedaanse enclave die randstad heet. Hebben ze daar aan zichzelf te danken… stelletje linkse kinoa knagers.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s