Vers voedsel of “duurzaam” EU/VN-voedsel?

Screenshot_143

(Door: “Elise Nijmegen”)

Deze onzinnige en niet noodzakelijke door de politiek gedicteerde lockdown kost heel veel meer mensenlevens dan dat ermee gered worden, zo laat onderstaand artikel ons weten. Het onafhankelijke data-instituut “Just Facts” heeft berekend dat de lockdowns minimaal 7 keer zoveel mensenjaren zal verwoesten dan ermee gered worden. Vele mensen krijgen of kregen niet op tijd medische behandelingen, antidepressiva zijn niet aan te slepen en er wordt al gesproken van een zelfmoordepidemie.
www.xandernieuws.net

Terwijl in Amerika gezond verstand regeert, is het hier in Nederland huilen met de pet op. Politici die om de hete brij heen draaien, geen realisme bezitten, duidelijk niet naar de cijfers kijken en nog steeds zeuren over mondkapjes en IC-bedden. Diep triest is het en zeer teleurstellend dat geen enkele Nederlandse politicus ziet dat dit een grote hoax is, terwijl er nog steeds meer mensen aan de griep doodgaan dan aan het “zo gevaarlijke” corona-Covid-19 virus.

Trump was de eerste die stopte met het financieren van de corrupte WHO, die een onderdeel is van de in mijn ogen eveneens corrupte en dictatoriale Verenigde Naties. President Trump zei dat hij niet langer het belastinggeld van de Amerikaanse burgers aan een instituut wil geven dat duidelijk niet Amerika’s belangen behartigt. Ook niet die van de Nederlandse bevolking, maar dat vinden Nederlandse politici geen probleem, aangezien ze dat zelf ook al jaren niet meer doen… Ministers Kaag en De Jonge geven ons belastinggeld graag weg aan het buitenland en geven nog eens € 100 miljoen weg voor het bestrijden van de “corona-crisis”. Een crisis, door politici zelf in het leven geroepen en gedicteerd op basis van een schatting die allang van tafel geveegd is.
https://stichtingvaccinvrij.nl

Intussen heeft Mastercard zich ook aangesloten bij de “Blockchain Digital Identity groep ID2020 Alliance” die is opgericht door Accenture, Microsoft, Gavi, Rockefeller en IDEO. Partners zijn onder andere NGO’s, particuliere bedrijven en VN-agentschappen.
www.nowtheendbegins.com

In onderstaande film van “Wees de Weerstand” kunt u horen en zien hoe de Verenigde Naties de toekomst van alle landen in de wereld wil zien, iets dat door dit overambitieuze globalistisch ingestelde kabinet slaafs opgevolgd wordt. Agenda 21 van de Verenigde Naties, de agenda om de wereldbevolking te controleren, is in volle gang. Het is moeilijk te geloven, deze mondiale politieke corruptie tegen de bevolkingen, maar dat maakt het niet minder waar… Helaas!
https://youtu.be

Van boerderij naar vork (from farm to fork), dat is de strategie van de ongekozen EU-commissie die de voedselproductie over wil nemen en er een gezond, rechtvaardig en klimaatvriendelijk voedselsysteem van wil maken. Dat in samenwerking met en in opdracht van de Verenigde Naties. Het dieet voor “de bevolking” zal veranderd worden en vlees zal geen optie zijn en insecten zullen gepromoot worden, evenals dat privé landbezit ook geen optie meer is voor de boeren in de EU. De “slachtoffers” van de coronacrisis worden betaald en de bruikbare bedrijven financieel gestimuleerd. De “ouderwetse”, niet zo duurzame, boerderijen zullen geen financiële hulp meer krijgen en echt voedsel zal zeer duur worden. Ook de ECB zal alleen nog geld lenen aan bedrijven die meewerken aan de EU-Green Deal, die bijna identiek is aan VN-Agenda 21. Het reduceren van voedselverspilling is ook een speerpunt van de EU-commissie en ook daar heeft Bill Gates weer een aandeel in.
https://youtu.be

Hoe wilt u dat de toekomst van uw (klein)kinderen er uitziet? Wilt u dat uw kinderen opgroeien in een dictatuur en dat hun leven elke dag wordt bepaald door de Smartphone, wifi, 5G, AI en de door de politiek gebruikte machtspersonen op straat? Wilt u dat er verplichte vaccinaties komen, of wilt u de vrije keus behouden? Wilt u dat onze ouderen met respect en eerbied behandeld worden, of opgesloten blijven met alle consequenties van dien?

Laten we samenkomen als Nederlandse bevolking, het gaat niet meer om rechts of links, zwart, bruin, blank, moslim, christen of boeddhist, maar het gaat om onze vrijheid, onze mensenrechten, onze privacy en de toekomst van al onze kinderen. Het is tijd dat we dit in mijn ogen criminele kabinet de wacht aanzeggen en de waarheid duidelijk maken aan iedereen die nog gelooft in deze corona-hype!

Wij, de Nederlandse bevolking, willen het Nederlandse normaal, handen schudden, knuffels, kussen en geen globalistische bullshit in ons land. Nederland is van en voor de Nederlanders, zoals Polen van de Polen is en Hongarije van de Hongaren. Zo spoedig mogelijk; Exit Rutte III, de EU en de VN!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Globalisering, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vers voedsel of “duurzaam” EU/VN-voedsel?

 1. Rensk. zegt:

  Dikkerds zijn zielig.(kunnen ze niks aan doen, want het eten vliegt vanzelf in hun mond) Marokkanen zijn zielig.(want hebben nooit kansen gekregen en mochten nooit de school bezoeken)Migranten uit veilige landen zijn zielig,(want hebben geen gratis huis gekregen en is dus discriminatie) Verwarde mannen zijn zielig.(psychische abonormaliteit is ook een ziekte) Oude mensen, die veel te weinig beweging hebben genoten (zoals mijn buurman) en dik en ongezond zijn die zijn ook zielig. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel zielige mensen, waarbij een veel grotere groep van gezonde mensen hun gezondheid en welvaart van afgenomen word.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Dikkerds zijn zielig (kunnen ze niks aan doen, want het eten vliegt vanzelf in hun mond).”

   Zangeres Shirma Rouse bewijst het tegendeel. Is op haar eten gaan letten en gaan trainen en is 50 kg. afgevallen. Het is dus wél een kwestie van doorzettingsvermogen, wat al die deskundologen ook beweren.
   Waar een wil is, is een (50kg.) weg. Chapeau Shirma!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. LUCIA zegt:

  Helemaal mee eens Elise, had het kabinet maar voor de helft de ballen die jij hebt. Ik denk dat een heleboel mensen zo’n stamppotje sprinkhaan wel zullen (vr) eten, ze vertellen er alleen niet bij dat ze de mensheid ook nog drastisch willen verminderen, dankzij de giftige zooi die gates straks bij iedereen in wil spuiten. Let maar op je mag straks ook geen huisdieren hebben en ik verbaas me en blijf me verbazen, we weten toch waar die mensen wonen, we kunnen toch op bezoek gaan en ze een paar zelfgekweekte wormen laten opvreten en een injectie rioolwater zal wellicht nog minder giftig zijn dan het spul van Gates.Er is nu ook zo’n Qut-Viroloog bezig een paar katten te vermoorden, terwijl er nog nergens een mens door een kat besmet is, vraag me af wat ze daar aan het bekokstoven zijn maar professor… ik ben effe die griezel zijn naam kwijt,” ik hoop dat u er kanker van overhoudt aan uw ballen, dat ze eraf rotten”, vuil tuig, blijf toch met je poten van onschuldige dieren af.
  Er moet toch echt iets mis zijn met je, wil je je bezighouden met allerlei ziektes in labs na te maken ik mag lijden dat zulke walgelijke mensen als deze professor en Gates ooit door een woedende menigte aan stukken gescheurd worden…langzaam.

  Like

 3. Wat ben ik blij dat mevrouw van Nijmegen niet tot mijn bekenden/vriendenkring behoort !
  Je zal maar moeten praten met iemand die alleen maar zwartgallige denkbeelden heeft.
  We gaan allemaal naar de verdommenis, is het niet door corona dan door 5G, er zijn complotten van de Verenigde Naties tot Bilderberg en er zijn meerdere personen en organisaties die van plan zijn de wereldbevolking aanzienlijk te decimeren.
  Bilderberg, Soros, Bill Gates ze hebben verschillende scenario’s, maar het is allemaal narigheid, de een wil de hele wereldbevolking tot slaaf maken (toe maar) de ander wil de wereld marxistisch maken tegen heug en meug en Bill wil… ja wat wil die eigenlijk niet, vaccineren tot je erbij neervalt en ga zo maar door.
  Weet je wat, ik zie het wel als het zo ver is 😀

  Like

  • Julia zegt:

   De houding van een afwachtende onderdanige Nederland. We zien wel als het zo ver is. Ben benieuwd als het werkelijk zo ver is en hoelang de schouders dan nog worden opgehaald. Wegkijken heeft niemand geholpen en heel veel overbodige ellende veroorzaakt. Zwartgallig is anders dan de realiteit onder ogen durven zien. Fijn dat u uw kennissen of vrienden nu nog in alle vrijheid zelf mag uitzoeken. Helaas is de waarheid wel keihard het zijn namelijk geen denkbeelden kijk maar eens goed op u heen wat er wereldwijd gaande is.

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Doe je nou net alsof je gek bent of word je er voor betaald?
   Ga je nou ontkennen wat ze zelf toegeven?

   Je NWO door hun zelf ter sprake gebracht …is niet zo toch?
   De beste bedoelingen hebben ze met je.
   ik heb liever 10 mensen als Elise in mijn vriendenkring dan 1 Tijl die net doet alsof hij gek is.

   Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Nadat er begin van deze week al enkele grote slachterijen waren gesloten was vandaag de beurt a een grote slachterij in Apeldoorn. Ik begin mij langzamerhand af te vragen of hier niet een duivels plan achter zou kunnen zitten. Ik kán mij voorstellen dat deze corona-virus-tijd onze “regering” héél goed uitkomt. Vóórdat het virus er was werden de veehouders in NL al belaagd door de overheid ivm de Co2-uitstuit, stikstof-ellende enz. Door nú, op dit moment de slachthuizen te sluiten zullen veel veehouders hun vee voortijdig van de hand doen en denken : “Dan maar laten uitkopen”. Ik vind de huidige “regering”zodanig onbetrouwbaar dat ik deze vreemde gedachten krijg : veel slachterijen sluiten dan raken wij, Nederland, tenminste onze boeren kwijt zónder dat zij de “regering” daarvan kunnen beschuldigen.
  Of maak ik mij nu schuldig aan z.g. complot-denken ? Zo ja, dan is dat de schuld van onze zéér onbetrouwbare “regering”.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het sluiten van slachthuizen past ook precies in het krankzinnige hersenspinsel van Frans Timmermans. Als de slachthuizen dicht zijn en er geen of veel minder vlees op de markt komt, gaan de mensen vanzelf minder vlees eten. Operatie geslaagd!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

   • fleckie zegt:

    Faillissementen te verwachten bij rund- MELK- koeien- bedrijven,…, dus…….MINDER. MELK, en aanverwante PRODUKTEN!!!!!o.a. KAAS, etc. …….<~<~<~<~<~<~< EN. ten slotte. eventueel…..genetisch gemanipuleerd. voedsel, alleen te koop, ( zoals. b.v.SOJA,).

    Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    Ja, geen vlees want dan gaan ze je allerlei geperste brokken voeren, allemaal GMO natuurlijk en daarom moeten de boeren weg, we leven nog veel te gezond, ja ze willen duidelijk van ons af.
    Heb ook een poos vegetarisch geleefd maar je krijgt belangrijke tekorten in je vitamine B huishouding en ik dacht ook nog wat mineralen of andere stoffen.Bovendien willen ze voornamelijk soja pushen als vleesvervanger en dat is echt shit voor je lijf het is een belangrijke enzyminhibitor dus het voorkomt dat je lichaam uit het voedsel enzymen maakt en enzymen zijn voor 2 zaken belangrijk’; je spijsvertering en je immuunsysteem.
    Ze hebben een aantal scenario’s om minder mensen op de planeet te hebben en een is ook het creëren van voedseltekorten, mensen gaan dood en je hebt een geweldig manipulatiemiddel… dus 2 redenen waarom ze geen boeren willen!!

    Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Ik val ook onder de complotdenkers!
   Wees er trots op,niemand die zo snel de verbanden kan zien,dan de complotdenker.
   Trouwens zijn de meeste complotten allemaal nu werkelijkheid geworden.

   Geliked door 2 people

  • Konkie zegt:

   Nee hoor helemaal mee eens minister Schouten heeft nog een manier bedacht om de veehouders de nek om te draaien.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Tis toch GVD een grote schande dit allemaal.
    Verwacht van het CDA maar helemaal niets meer.
    Het is toch te zot voor woorden.
    Timmermans bepaalt wat wij wel en niet mogen eten,Schouten bepaalt wat een koe nog wel en niet mag eten.Werkelijk van God los allemaal.
    De WHO bepaalt onze algemene dagelijkse hoeveelheid.
    Dat heeft geleid dat we allemaal tekorten hebben aan essentiële voedingsstoffen en mineralen.
    Kijk maar eens naar alle chronisch zieken in uw omgeving.
    Ik heb geen woorden meer voor die incompetente grootgraaiende zakkenvullers in Den-Haag !

    Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  @ J.C.Th. Köhler. Helemaal met u eens, maar dat had u waarschijnlijk al begrepen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Vlees moet worden uitgebannen en alle sectoren zoals boeren en slachterijen worden systematisch de nek omgedraaid. We leven straks in het nieuwe normaal helemaal volgens het plan. Totale controle, gemaskerd, ontnomen vrijheden en als klap op de vuurpijl de waanzin van Frans Timmermans dat wij straks volgens zijn voorgeschreven EU dieet moeten consumeren.Dan is de missie afgerond en geslaagd. Hoever heeft het in 2020 zover kunnen komen dat hele bevolkingsgroepen zijn teruggedreven naar de slavernij.

  Geliked door 3 people

 7. fleckie zegt:

  Ja, maar dan wordt er gewoonweg vlees, vanuit de. VS. Ingevoerd,( TRUMP heeft dat. al eens laten blijken!!! ( trouwens , waar komt het MAC Donald’s – vlees vandaan.???…….Het BOEK. ‘ das BROT. des SIEGERS,‘ … Div.auteurs. doen e.e.a. op. dit gebied uit de doeken………<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Fleckie Ik raad je aan te gaan kijken op amerikaanse websites.. winkels leeg, ook problemen met sluiten van slachterijen, ze werken allemaal volgens dezelfde satansbijbel!! Een heleboel is van tevoren gepland vorig jaar zag ik al dat er b.v veel minder tarwe verbouwd was in de grote tarwe gebieden, dat CO2 verhaal zou ook tot verminderde vruchtbaarhied leiden. De sprinkhanenplaag was ook een satanisch spel beetje gemanipuleerd met regen her en der, er is zoveel meer mogelijk dan ons in de gewone nieuwsgaring verteld wordt daarom raad ik ook iedereen aan, ga Engels leren dat je het net zo spreekt als je moerstaal, dan kun je alle ontwikkelingen volgen en dan heb je ook minder onwetendheid dus kunnen ze je ook minder manipuleren . Ze zeggen niet voor niets kennis is macht.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Fleckie helaas zal een stukje vlees dan heel duur moeten worden betaald zodat de gewone man (de grote massa dus) zich dit toch niet meer kan permitteren. By the way de pet van Trump draait ook met alle winden mee hem zal het nimmer aan een stukje vlees ontbreken.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s