Seehofer´s statistiek over politiek gemotiveerde criminaliteit (PMK) verdoezelt islamitisch antisemitisme

Screenshot_144

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU, foto), zei tijdens de presentatie van de statistiek over politiek gemotiveerde criminaliteit (PMK) dat het aantal antisemitische delicten in 2019 met 13% zou zijn toegenomen. De belangrijkste bron van deze delicten is het rechts-extremisme, zoals Seehofer benadrukte: 93% zou rechts gemotiveerd zijn. Beatrix von Storch (AfD) zet deze uitspraak recht:

philosophia perennis

Bij de PMK-statistiek was in het geval van het antisemitisme niets nieuws te verwachten van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken:

Seehofer herhaalde alleen maar de voor de mainstream politiek correcte bewering dat 93% van het antisemitisme van “rechts” zou komen. Doel van deze doorzichtige manoeuvre: de verdoezeling van het islamitisch antisemitisme in Duitsland.

De EU heeft heel andere cijfers vastgesteld

Seehofer´s beweringen zijn compleet tegenstrijdig aan de feiten en cijfers die o.a. de EU heeft vastgesteld. Uit een representatieve peiling uit 2018, die gehouden werd onder 16.500 joodse EU-burgers in twaalf EU-landen, blijkt een heel ander beeld te komen dan dat waarmee Seehofer ons en de mainstream media steeds misleiden en van het islamitisch antisemitisme, ook het geïmporteerde, wil afleiden.

De bedreiging door antisemitisme ziet volgens de EU-peiling 30% van de geënquêteerden vooral uitgaan van islamitische extremisten, daarentegen “slechts” 13% van rechts. De EU-cijfers over antisemitisme laten duidelijk zien dat Seehofer met valse cijfers opereert en de burgers over het massale islamitisch antisemitisme in Duitsland misleidt.

Tegenstrijdig aan het eigen, door het ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerde onderzoek

Bovendien zijn de uitspraken van Seehofer tegenstrijdig aan het door het ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerde onderzoek “Antisemitisme in Duitsland – actuele ontwikkelingen”, dat daarvoor al het islamitisch antisemitisme als bedreiging heeft herkend.

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Seehofer´s statistiek over politiek gemotiveerde criminaliteit (PMK) verdoezelt islamitisch antisemitisme

 1. Willem zegt:

  Als je maar PC blijft meneer Seehofer!

  Like

 2. Drehhofer draait zijn eigen politieke carrière de nek om. Binnenkort zal AfD ook in Beieren de CSU gaan belagen.

  Like

 3. karton zegt:

  Deze Horst Seerover is minstens zo erg als Rutte. Als voormalig minister van één der deelstaten in de BRD was hij fel anti-“vluchteling”. Nadat hij minister van BiZa werd is deze Hansworst 100% gedraaid en kruipt hij in Merkel’s Arsch, de viespeuk.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado zegt:

  Politieke “criminaliteit” neemt toe in DE. Hoe zou dat toch zo komen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Hossein Amir-Abdollahian, voormalig plaatsvervangend minister van buza voor Arabische en Afrikaanse zaken in Iran’s MinBuza

  https://www.israellycool.com/2020/06/10/anti-israel-fauxtography-of-the-day/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s