Aan Pieter Omtzigt

Screenshot_32

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Pieter,

“U houdt niet zo van de politieke spelletjes. Die moet u nu gaan spelen”, zei Op1-presentator Sander Schimmelpenninck gisteravond tegen u, de vierde CDA’er die zich meldde voor het lijsttrekkerschap van de partij.

Jouw reactie luidde: “Waarom?”

Dat is precíes de reden waarom veel politiek ontheemden vinden dat jij de ideale lijsttrekker van het CDA zou zijn. Ik durf te wedden dat zelfs kiezers die helemaal niks hebben met de C uit de naam van de partij volgend jaar op het CDA zouden kunnen stemmen als jij de partijleider zou zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Pieter Omtzigt

  1. Wim zegt:

    Omzigt heeft goede dingen, maar hij zit bij de foute partij van uitsluiters. Heel dom dat ook hij daar aan meedoet. Hij kan (voor deze keer) beter luisteren naar Donner die ook in 2010 voorstander van de gedoog-constructie met de PVV was en nu zegt dat het CDA zowel Forum als de PVV niet direct moet uitsluiten. Het CDA zou er goed aan doen om te luisteren naar de kiezers die op deze partijen stemmen. Maar wat wil je van een partij die de oren laat hangen naar een kleine, maar zeer luidruchtige groep linkse mastodonten?

    Geliked door 1 persoon

  2. Cathja zegt:

    Omtzigt is een luis in de pels, en daar houden ze in Den Haag niet van. De reactie van De Jonge op de persoon Pieter Omtzigt vind ik gewoonweg stuitend! De Jonge kan trouwens niet in de schaduw staan bij Omtzigt, die ooit met 40.000 voorkeurstemmen is gekozen.

    Omtzigt is inderdaad integer. Dat kan ik van De Jonge niet zeggen. Ik hoop voor Pieter dat hij een eerlijke kans krijgt om partijleider te worden!

    Geliked door 1 persoon

    • Monalisa zegt:

      Nou met haar (mona) uit het palingdorp zal een kluif worden, maar dat paling dorp stemt voor 75% PVV.

      Geliked door 1 persoon

      • triumph zegt:

        Gelijk hebben ze wat anders dan Geert of Thierry wat er nu zit heeft Holland voor de echte Hollanders reeds verkwanseld.Onze enige hoop zijn deze 2 .

        Like

  3. karton zegt:

    Jammer jammer jammer dat Pieter Omtzigt bij die klotenpartij zit.

    Like

    • Giny zegt:

      karton

      Voor die partij heeft Pieter zelf gekozen.
      Hij heeft best wel veel goed werk verricht, maar kreeg geen steun van de andere coalitie partijen. Ook al zou hij de leider van het CDA worden, verandert daar niets aan.
      Bij het CDA zien ze Pieter liever gaan dan komen en dat weet hij, waarom heeft hij nooit de stekker eruit getrokken? Hij zal altijd ja nee en amen blijven zeggen.

      Like

  4. BertG. zegt:

    Na al die tijd zou hij nou toch wel door moeten waar het CDA voor staat en wat de inhoud is van het CDA.
    Wat doe je dan bij zo’n partij als je als 1 van de weinige het wel goed voor heeft met de bevolking.
    Dan zit je toch duidelijk bij de verkeerde partij.
    Je kan je als partij dan wel christelijk noemen, maar laat dat dan ook zien.
    Of is dat ze enige afweging geweest, ik ben christen dus ik hoor bij het CDA.

    Like

    • Monalisa zegt:

      Het CDA heeft u verraden zeker vergeten 67.5% was tegen de EU grond wet, ook wij zijn christenen maar denken anders. daarom stem PVV.

      Like

Plaats een reactie