Wat iedereen is vergeten!?

Screenshot (12)

(Door: “bozeoudeman”)

Halsema moet weg! Dat dit stuk corruptie er nog zit, is ongelofelijk. Maar niet zo vreemd als je weet dat ‘onze’ minister van Binnenlandse Zaken, die in dit geval had moeten optreden maar dat nalaat, die zelfs niet opstapt als de Eerste Kamer haar beleid afkeurt, eenzelfde soort laken een pak is.

Dat rare geval uit Finland wenste Amsterdam af te scheiden van Nederland als er iemand premier zou worden waar zij niets in zag. Democratie ten top? Nee dit is de democratie à la dictatuur uit het boekje van deze puur dictatoriale partij D66, die partij die zich al vanaf 1966 verbergt achter grote woorden waar zij niets van meent.

Dus mag een partijdige burgemeester een demonstratie van haar geliefde BLM en Antifa gewoon doorgang laten vinden, ondanks de meute die dicht op elkaar geplakt op de Dam stond. Ze mag er zelf trouwens bijstaan met haar glunderkop zonder dat zij wordt bekeurd, want zij was zelf ook in de fout maar dat doet er ook niet toe, ook daar hoor je geen ‘minister’ over.

Terwijl andere mensen voor minder worden opgehokt, worden bekeurd, uit elkaar geslagen, gearresteerd door de robotten van de staat mag zij doen wat zij wenst. Logisch, want zij is een elitediertje, zij mag de wet negeren. En zij mag ook naar haar wel dunken alleen een andere aangekondigde eventuele demonstratie rave op diezelfde Dam van een partij die niet bij haar partijtje van zwaar geestelijk gestoorden hoort, verbieden. ‘Democratie’ durft dat soort nog te roepen ook.

Dit is de DDR in Nederland, dit is Noord-Korea in Nederland, dit is de oude Sovjet-Unie in ere hersteld in Nederland. Dat stuk arrogantie moet onmiddellijk uit haar functie worden gezet door de premier zelf als zijn ‘minister’ Ollongren dit weigert te doen, als deze man nog enige geloofwaardigheid wenst te behouden en als deze man niet de oorzaak wil zijn van een nog verdere tweedeling in Nederland die hij en zijn voorgangers al hebben veroorzaakt.

Dat ongelooflijk arrogant stuk vreten dat denkt dat zij de baas van Amsterdam is, hoort geen dag langer burgemeester van onze hoofdstad te zijn vanwege haar bewezen partijdigheid. Ga weg, kies eens voor een keer in je leven voor fatsoen en treed af, ga weg stuk DDR-afval!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, GroenLinks, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wat iedereen is vergeten!?

 1. BertG. zegt:

  Ik dacht dat we nou toch wel zo’n beetje alles over Halalsema gezegd hadden hier.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Ja hier wel maar de persmuskieten van Rutte?
   Misschien moeten dan echte journalisten, de burgerjournalisten, de meute maar blijven proberen wakker te schudden. Dus:
   WEG MET RUTTE,
   WEG MET HALSEMA,
   WEG MET REMKES,
   WEG MET RACISTISCH BLM,
   WEG MET FASCISTISCH ANTIFA
   Als dat zou gebeuren zijn we al een fors eind in de goede richting!

   Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Weer helemaal perfect oude man. Ik las vanmorgen nog over een initiatiefwet van de christenunie en groenlinks over het zwaarder bestraffen van discriminatie. Nou dat kan nog wat worden. Kan Halsema direct voor het gerecht gesleept worden vanwege discriminatie van andersdenkenden, Laat wel direct zien uit welke links communistische hoek de wind waait vanuit de christenunie. Van groenlinks weet ik niet beter maar van de christenunie komt dat voor mij toch als een verrassing. hebben ze hun linkse dictatoriale basishouding aardig verborgen weten te houden achter hun bijbel.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Het enige woorden wat ik regelmatig hoor uit Den Haag is bestraffen of beboeten.
   In de Filippijnen met Duterte is het een klere zooi maar in Holland met de bende van Nijvel oh sorry de bende van Rutte is het nog veel erger.
   In Holland presteren ze het zelfs je vrijheid van je af te roven en de ouderen op een hele smerige manier het leven te ontnemen.
   En dan durft Rutte nog het woord democratie uit zijn strot te laten rollen.

   Geliked door 1 persoon

 3. kees zegt:

  Bozeoudeman: Je hebt helemaal gelijk. Alleen, het is roepen tegen doven.
  Heel de regentenkliek die nu de macht heeft negeert alle logica, negeert heel het volk en luistert alleen naar gekken.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Ëchter wij hebben met een dermate links regime te maken die elkaar koste wat het kost de hand boven het hoofd houden en goed keuren dat o.a. Halsema een hoofdstad van Nederland al bijna geheel heeft omgevormd tot een Islamitische staat. Deze linkse activiste had nimmer benoemd moeten worden tot burgemeester ze heeft namelijk totaal geen enkele bestuurlijke ervaring. Haar eigen kades zijn in elkaar aan het zakken en bruggen staan op instorten maar dat linkse onderkruipsel geeft weer 125.000 euro belastinggeld aan de verduurzaming van een moskee. Daarbij is die algehele gemeenteraad een triest links bolwerk waar o.a. haatzaaier Sylvana Simons die blanken verafschuwt en blijft oproepen tot haat. Dan zo een waardeloze plaatsvervanger Remkes die de moed heeft een democratisch recht te verbieden en hier misbruik maakt van belastinggelden om voor niets een heel peleton (Gestapo) ordetroepen te mobiliseren. Kortom de linkse politiek negeert haar eigen kiezers en kust de hielen van iedere nieuwkomer die rijkelijk worden beloond van ons belastinggeld die wordt opgebracht door o.a. de blanke betaalslaven. Om een lang verhaal kort te maken die linkse activist Halsema blijft zitten ondanks zij een zeer groot risico genomen m.b.t. volksgezondheid door duizenden idioten op De Dam toe te laten en wij houden ons keurig aan 1,5 meter afstand en doen muilkorven op in het OV die ons door het communistisch staatsregime zijn opgelegd. Kortom onze politiek zit vol corrupte rotte appels die maling aan eigen volk hebben en eigen volk totaal negeert. Helaas beseffen velen nog niet dat het volk samen heel machtig is en een eind kan maken aan dit wanbeleid, discriminatie binnen onze rechtstaat en keihard door te pakken om met al die rotte appels af te rekenen.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Helaas is het volk al zover uit elkaar gespeeld vanaf de schooier Lubbers dat ik echt geen kentering meer zie komen op korte termijn, en op de lange is er geen tijd meer om de haat meutes te bedwingen. Ik vrees dat er niets meer te winnen is, dat we al hebben verloren. Als er niet snel internationaal een leider opstaat die het tuig terug trapt naar de riolen waar dat tuig uit is gekropen, dan vrees ik dat het te laat is. Zeker ook aangezien dat stuk afval Gates al klaar staat om de hele wereldbevolking met zijn gif te laten inspuiten en ook nog eens te chippen om zo iedereen naar zijn pijpen te laten dansen. Deze mensen zijn geen normale mensen maar kwaadaardige demonen, geestelijk gestoorde gedrochten, zoals Hitler en Mengele. En opnieuw laat de grote massa dit soort hun gang gaan. Helaas.

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Gisteren, Zondag burgemeesters-verkiezingen in Frankrijk.
  In Parijs wordt de socialistische Anne Hidalgo met meerderheid der stemmen, HERKOZEN………….

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/EbnuiLwXYAEnq17.jpg?iv=73

  ( De buiten Frankrijk geboren verkiesbaren genieten de voorkeur met 50.2 % en 32%, Parijs wordt overgenomen door nieuwe Fransen, gelijk NL / A’dam door nwe Nederlanders…………..

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Verkiezingen ( 2 )
  PARIJS: De socialistische Anne Hidalgo ( Parti Socialiste ! organiseert op het Stadhuis de traditionele Soirée ter gelegenheid van de Rammeldan………..

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2018/06/aldo.png?iv=73

  Aldo Sterone;
  Waarom viert de stad Parijs RAMADAN terwijl met Kerstmis Kerststalletjes worden verboden en men elkaar een “Goed Winterfeest”moet wensen ?
  / / /
  Anne Hidalgo;
  Ter gelegenheid van de maand van de Ramadan verwelkomt het Stadhuis het traditionele “avondje” met een concert van @ dabytoure, de zangeres,@Abir Nasraoui en de drummer Karim Ziad.
  Drie gemoedelijke artiesten die van de diversiteit/verscheidenheid van PARIJS getuigen ………………..

  Like

 7. Leuk weetje;
  In de EW van afgelopen week staan in een artikel over wat er verdiend wordt in verschillende beroepen ook de salarissen van enkele prominente Nederlanders.
  Wat blijkt ?
  Mark Rutte krijgt per jaar € 170.500,=
  Halsema zit daarboven met € 173.600,00 !!

  Like

 8. Bae zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/ophef-over-anti-racismecampagne-amsterdam-dit-kan-polarisatie-veroorzaken/

  Ophef over anti-racismecampagne Amsterdam: ‘Dit kan polarisatie veroorzaken!’

  De slogan van de campagne luidt: ‘Kom op Amsterdam, wees Amsterdammer’. Volgens AT5 wil de gemeente -op typisch Amsterdamse wijze haar inwoners aanspreken op hun verantwoordelijkheid om racisme en discriminatie uit de stad te bannen.

  De campagne komt uit de koker van GroenLinks-wethouder Diversiteit Rutger Groot Wassink. Toch is er nog voor de lancering al ophef ontstaan over de goedbedoelde actie. Hoogleraar in de wetenschapsantropologie Amade M’charek laat tegenover de Amsterdamse stadszender weten dat wat haar betreft de discussie veel inhoudelijker zou moeten. “Het lijkt nu alsof het een probleem is van meningen en hoe we naar elkaar kijken”, aldus M’charek.

  “Deze beweging (anti-racisme, red.) geeft aan dat racisme een structureel probleem is. En het gevaar van zo’n campagne is dat je die polarisatie weer produceert in plaats van tegengaat.”

  Like

 9. M. zegt:

  Alle soorten haat tegen de Nederlander worden binnengehaald en gefaciliteerd, omdat men zo met uw gezondheid is begaan.

  Like

 10. P. Puk zegt:

  Wat is, was er reeds lang en wat zijn zal, is allang geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s