EEN WOLF IN SCHAAPSKLEREN…

Screenshot_72

Heinrich Himmler.

(Door: “Driek”)

Niets gevaarlijker dan machtige regeringspersonen die de burger het idee geven met integere mensen van doen te hebben. Heden ten dage worden wij misleid door ambtelijke gezagdragers die rad van tong de burger in bedwang houden met leugens. Het is allemaal zoete koek wat ze het volk wijsmaken. Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, het zijn bedriegers, ze houden je een worst voor, de burger wordt in slaap gesust en misleid met mooie woorden. De geschiedenis kent tal van voorbeelden van volksmisleiding. Toen in 1933 Adolf Hitler aan de macht kwam, werd hij gezien als ‘de Verlosser’.

Het jubelende Duitse volk adoreerde deze massamoordenaar, die zes miljoen Joden de gaskamer indreef. In “Mein Kampf” schreef hij: “Alleen raszuivere groepen hebben in deze strijd op leven en dood een overlevingskans. De krachtmeting met het Jodendom is de grote uitdaging voor het Arische volk”. Doch maar weinig Duitsers lazen wat hij in dat boek had geschreven. En heden ten dage amuseert het Nederlandsche volk zich met “Holland bakt” en “Boer zoekt vrouw”, zonder te beseffen dat een ijselijk noodlot op de loer ligt.  Een voorbeeld van pure volksverlakkerij is Heinrich Himmler, die in 1934 het beheer gegeven werd over de politieke politie in Duitsland. Niets onderscheidde Heinrich in zijn jeugd, hij studeerde landbouwkunde aan een middelbaar technische school te München.

S.H. Roberts schreef “Het huis dat Hitler bouwde” (hij deed onderzoek naar Hitler en het Duitse Rijk, 1933-1938). De auteur, medewerker van de universiteit van Sydney, deed enkele jaren onderzoek naar Hitler’s regime, daarvoor verbleef hij enkele jaren in Duitsland. Daarbij werd hem medewerking verleend door de ministeries van Buitenlandse en Binnenlandse Zaken, Propaganda en Arbeid. Partijleiders brachten hem zelfs in contact met Hitler, Hess en Schacht. Verder werd hij uitgenodigd bij het Neurenberger partijcongres in september 1936. Hij sprak met gewone Duitse arbeiders en burgers.

Roberts schrijft over zijn kennismaking met Himmler: “Hem ontbreekt alle uiterlijke distinctie en hij is zeer bescheiden in zijn optreden. Zijn weinig nietszeggende trekken en zijn bril geven hem een onbetekenend uiterlijk. Zoals we gezien hebben, verkreeg hij in 1934 het commando over de gehele politieke politie in Duitsland en het hoogtepunt van zijn macht bereikte hij in 1936, toen hij het hoofd werd van de gehele Duitse politiemacht.”

“Zijn handlanger, Heydrich, werd chef van de veiligheidspolitie, welke alle geheime politie- en recherchediensten omvatte. Met tien jaren administratieve ervaring achter den rug is Himmler nog geen zevenendertig jaar oud; met recht wordt hij beschouwd als een van de sleutelmannen van het nieuwe regime. In het buitenland beschouwt men hem als een bloeddorstig monster. In werkelijkheid is hij een voorbeeld van kalme waardigheid en een eenvoudig leven, hetgeen in Nazi-Duitsland vaak ontbreekt en hij blijft geheel onbedorven, terwijl hij als een kantoorklerk in een eenvoudige flat te Berlijn woont”.

“Persoonlijk vond ik hem veel vriendelijker en meer attent voor zijn gasten dan welke andere Nazileider dan ook, een man van buitengewone hoffelijkheid, die nog belang stelt in de eenvoudige dingen van het leven. Hij poseert niet als die Nazi’s, die doen alsof zij halfgoden waren; hij zingt lustig mee met de Zwarthemden en is even natuurlijk in een kampbivak als onrustig bij openbare plechtigheden. Niemand ziet er zo weinig naar zijn ambt uit als de politiedictator van Duitsland en ik ben ervan overtuigd dat van de personen, die ik in Duitsland ontmoet heb, niemand normaler is”.

Na de oorlog bleek deze vriendelijke Himmler “een ‘wolf in schaapskleren”. Hij was een van de hoofdverantwoordelijken voor de Holocaust en is daarmee een van de grote oorlogsmisdadigers uit de Tweede Wereldoorlog. Kort na zijn arrestatie op 20 mei 1945 pleegde hij zelfmoord door het slikken van een cyanidecapsule.

Ik wens U allen nog een mooie zomerdag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Het huis dat Hitler bouwde” is in 1938 verschenen. Het boek is bij antiquaren nog verkrijgbaar.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, dictatuur, gezond realisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op EEN WOLF IN SCHAAPSKLEREN…

 1. Rensk. zegt:

  Een sociopaat dus. Sociopaten zijn nog veel en veel meer wolven in schaapskleren dan narcisten. Vaak onopvallende figuren zijn het en houden zich ook vaak op de achtergrond, In tegenstelling tot narcisten.

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Rutte houd mij geen worst voor, blijf je zelf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Hij lijkt wel op iemand, maar die is kaal net zo’n gluiperd

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Voor nederland vandaag de dag zou dat boek heten “Het huis dat Rutte stiekem afbrak in samenwerking met links “.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Wolf in schaapskleren.
  Waarom doet mij dit aan Rutte denken?
  Die is altijd zo vriendelijk, aardig en begaan met ons.

  Zo vriendelijk dat ik er geen flikker van geloof, die miezerige gladde glibber.
  Met die geveinsde vriendelijkheid van hem, verneukt hij de hele bende en dat domme volk trapt er in en volgt hem als makke schapen.
  Want “ò, ò, ò, het is zo’n geweldige leider”

  Geliked door 4 people

 6. Het is best wel storend dat zo weinig mensen zich de moeite getroosten om de opkomst van Hitler goed te bekijken.
  Duitsland is na de Eerste Wereldoorlog bewust volledig aan de bedelstaf gebracht, er waren zelfs hongersnoden en ondanks de vele betalingen liep hun ‘schuld’ almaar verder op.
  Duitsers waren en zijn een trots volk en niet geheel zonder reden, ze hadden en hebben veel om trots op te zijn en de overwinnende landen zagen niet in dat er een grens zat aan hun vernederingen.
  Die grens hebben ze ver overschreden en toen was daar Hitler die hun weer hoop gaf (en dat ook waar maakte), zeker hij was antisemiet, maar men vergeet maar al te makkelijk dat het antisemitisme niet bepaald een Duitse ‘uitvinding’, het was zeer wijd verbreid, van Engeland tot Rusland en van Italië tot Scandinavië.
  Als er ergens ter wereld zich iets negatiefs voordeed dan kregen de Joden de schuld.
  Brak er cholera uit; de Joden. En ga zo maar door, altijd als er een schuldige gevonden moest worden dan was die snel gevonden; de Joden.
  Hitler stopte de schuldbetalingen en begon dat in eigen land te investeren, mensen kregen weer werk en daarmee hoop.
  Zeker, op enig moment werd Hitler een dictator, maar dan wel eentje waar de bevolking als nagenoeg een man achterstond. Vergis je niet, het nationaal-socialisme was niet alleen in Duitsland populair maar ook in Nederland, België ja zelfs in Frankrijk had hij aanhangers.
  Onze eigen Joop den Uyl was in de dertiger jaren zeer gecharmeerd van het fascisme en het nationaal-socialisme.
  Het vervelende is dat de macht hem en zijn kompanen op den duur naar het hoofd steeg en ze werkelijk begonnen te denken een groot deel van Europa te kunnen onderwerpen en na 1942 dachten ze zelfs dat het legitiem was de Joden uit te moorden.
  De rest kennen de meesten maar al te goed maar zijn opkomst was echt niet zo’n mirakel als dat men graag doet voorkomen.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik ken ook de verhalen van mijn oma van voor de oorlog, dat als je door Amsterdam Zuid liep, ze op je kop spuugde van 3 hoog af, als je door de straat liep.
   Dat waren toen no go gebieden voor niet Joden, volgens mijn oma.
   Ze waren echt niet allemaal zo vriendelijk als iedereen het voor wil laten komen.
   En mijn oma had aan niemand een hekel, ze hebben vele kinderen met voedsel geholpen in de oorlog omdat ze toen 2 brillenwinkels hadden en blijkbaar wat bij konden bij rommelen.
   Duitsers kochten ze om met sigaren om even de andere kant op te kijken.
   Vele hadden er ook geen zin in maar moesten verplicht in het leger.
   Ik heb jaren later van vele deze verhalen bevestigd gehoord, mensen die ik niet eens kenden.

   Like

  • Monalisa zegt:

   lees het boek mijn kamp en je weet het, oja bij jullie verboden

   Like

  • Monalisa zegt:

   Die grens hebben ze ver overschreden en toen was daar Hitler een Oostenrijker die het voor het zeggen kreeg. zoals ik Bert al schreef in een ander stuk in het deel waar Hitler opgroeide wonen zuid Tirol andere duistser als in de rest van Duits land, blijkbaar zijn er mensen die dit ontgaan, het fascisten is ook daar nog nooit weggeweest. Onze eigen Joop den Uyl was in de dertiger jaren zeer gecharmeerd van het fascisme en het nationaal-socialisme. niet alleen hij maar zelf het koningshuis was er van gecharmeerd van anders sta je niet met je arm omhoog, ze komen allen uit Duitsland, lees uw volkslied eens.

   Like

   • Het Wilhelmus is wel een heel oud lied maar het is pas vanaf 1932 ons officiële volkslied, voor die tijd was dat sinds 1817 Wien Neêrlands bloed.
    Dat stuitte steeds meer op verzet vanwege de zin;
    “Wien Neêrlandsch bloed door d’aderen vloeit, Van vreemde smetten vrij.”
    Er vloeit nou eenmaal niet zo heel veel “Neêrlandsch” bloed door ons koningshuis…

    Like

   • Monalisa zegt:

    meer Duits bloed en foute bloed

    Like

  • Monalisa zegt:

   De originele tekst van het Wilhelmus
   Wilhelmus van Nassouwe
   Ben ick van Duytschen Bloedt,
   Den Vaderland ghetrouwe
   Blijf ick tot inden doet;
   Een Prince van Orangien
   Ben ick vry onverveert.
   Den Coninck van Hispangien
   Heb ick altijt gheeert.

   De tekst is van het jaartal 1570 tijd ok dit te gaan veranderen.

   Like

 7. Jan zegt:

  De wederopstanding van Himmler, Joe Biden

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Nu hebben we als min of meer vervolg op de oude nazi’s D66’ers als Kajsa Ollogren, dat zeer onbeduidende bijna timide lijkende stuk onnozelaar, die druk doende is onze rechtsstaat naar de verdommenis te helpen. Dat heb je nu eenmaal met mensen met een minderwaardigheidscomplex als je hen macht in handen geeft, dan wensen zij te vernietigen. Dan moet iedereen bloeden omdat zij zich minderwaardig voelen.
  Ze wenst partijen die zij niet ziet zitten buiten het Parlement te houden op basis van gegevens die zij en haar nieuwe nazi’s heel ondemocratisch naar willekeur kunnen en zullen bepalen.
  Met andere woorden als zij haar nazistische gedachten kan omzetten tot wetten zullen PVV en Forum het wel eens kunnen vergeten om in het Parlement zitting te nemen, ook al zou de helft van de Nederlandse kiezers op deze partijen wensen te stemmen,
  PVV en Forum mogen dan gewoonweg niet meer meedoen aan de verkiezingen en bestaan dus voor de kieswet dan ook niet meer.
  Vernieuwing of beter gezegd vernieling van de Nederlandse democratie waar ook weer dat democratie hatende zelfbenoemde stuk ‘onderkoning’ iets mee van doen heeft gehad.
  Die man die heel ras ondemocratisch besloot dat een demonstratie die zijn maat Rutte niet sympathiek gezind was niet mocht plaatsvinden terwijl natuurlijk de zwarte racistenclub BLM samen met de fascisten van Antifa wel in ‘zijn’ Den Haag meer dan welkom waren.
  Nu zal natuurlijk iemand stellen dat Ollogren niet zomaar de grondwet kan wijzigen en om dat te kunnen doen zij dan een twee derde meerderheid nodig heeft om een grondwetsartikel te kunnen wijzigen. Tja, maar helaas zal zij die meerderheid krijgen, gezien de huidige situatie. Partijen als SP en GroenLinks zullen niet twijfelen om voor haar wetswijzigingen te stemmen om zo twee geduchte tegenstanders uit de politiek te trappen wat hen dan, door een veranderde verdeelsleutel meer zetels oplevert. Sorry, maar zo simpel kan democratisch de democratie worden vermoord en ik sluit dit niet uit. Ik hoop dat dit niet gebeurt maar heb geen enkel vertrouwen in die twee partijen.
  Want het moet, omdat de blanke Nederlanders vandaag de Untermenschen bij de nieuwe nazi’s. zijn, zoals alle blanken straks de nieuwe Joden zullen zijn die uit naam van de VN vernietigd moeten worden. Blank is fout, zo stelt deze door niemand gekozen dictatoriale club in New York.
  Vernietiging waar in de oude nazi periode sommige Joden zeer behulpzaam meewerkten aan het aangeven en de vernietiging van hun mede Joden en een vernietiging in wording waar nu al sommige kruipwitjes als Merkel, Rutte, Ollogren en meer van dat soort hersenloze debielen mee dwepen omdat zij denken op die manier door islam en zwart gespaard te zullen worden.
  Sommige van dat soort kruipwitjes zijn al zo ver heen dat zij als brave nieuwe slaven juichen hoe zij een toekomstig heerser in hun huis hebben opgenomen. Tja wat angst en decadentie niet in en met de geest van een mens kunnen aanrichten. Dus om mee te doen voor het voor hen te laat is: Heil Soros en Heil Gates!

  Like

  • Dat ben ik niet met u eens @bozeoudeman, Kajsa Ollongren is niet een timide onnozelaar en ze heeft zeker geen minderwaardigheidscomplex, ik zou zeggen eerder het tegenovergestelde zeggen; ze is hautain, voelt zich verheven boven anderen en kijkt neer op mensen. Dat zie je wel vaker bij mensen van adel, al die titels zijn dan weliswaar achterhaald, iets van dat feodale denken blijft altijd hangen.
   Je ziet het ook aan de manier waarop ze eerst weigerde een opdracht van de Tweede Kamer uit te voeren en zelfs nadat ze hiervoor tot de orde was geroepen door de Eerste Kamer ging ze gewoon door met traineren.
   Dat is haar manier om te zeggen dat het minderwaardige klootjesvolk zijn bek moet houden, want zij weet als enige wat er moet gebeuren.

   Geliked door 1 persoon

   • bozeoudeman zegt:

    Geloof me het gedrag dat ik schetste zie je heel vaak bij mensen met een gigantisch minderwaardigheidscomplex inclusief de wens om anderen te overheersen en te treffen omdat zij vaak anderen haten die ogenschijnlijk geen minderaardigheidscomplex hebben. Bovendien leidt het onbegeleid ‘verlossen’ van dat minderwaardigheidscomplex vaak tot het omgekeerde, dus tot onder andere meerderwaardigheid denken. Zie ook Rutte, een heel goed voorbeeld, Om dit te bewijzen kijk naar zijn foto’s toen hij jong was, dan zie je een in zichzelf gekeerd iemand die amper in de camera durft te kijken, en zie hem nu, dit is kort door de bocht, maar een volledige uitleg zou een boek worden. Bestudeer de houding van Ollogren en ook Rutte maar eens goed, zie de nerveuze zenuwtrekjes bij hen, alles, inclusief hun manier van denken, wijst op een minderwaardigheidscomplex dat is omgeslagen. U kent het gezegde wel denk ik ‘als niets komt tot iets, wordt het een allemansverdriet’, precies zo werkt dit vaak ook bij mensen met die zelf een minderwaardigheidscomplex ‘wisten te overwinnen’ en zich ontwikkelen als betweters waar geen normale discussie meer mee te voeren is. Zij zijn beter, zij weten alles, en ga maar door. Nu stop ik anders ga ik verder met voorbeelden geven en dat kost me mijn vingers aan typen.

    Like

 10. ronjaspers zegt:

  Jan.joe biden is een smerige pedorat,het witte huis en hollywood zit er vol van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s