Frankrijk: Het politieke “islamisme” infiltreert het bestuur

Screenshot_125

(Vertaling: E.J. Bron)

Als lokale lijsten gecamoufleerde islamitische partijen traden in de tweede ronde van de zondag 28 juni in 4820 Franse gemeenten georganiseerde gemeenteraadsverkiezingen aan.

Mitteleuropa

Daarbij werden drie Marokkanen met een Frans staatsburgerschap tot burgemeester van drie Parijse banlieues gekozen: Abdelaziz Hamida, Karim Bouamrane en Ali Rabeh werden burgemeester van Goussainville, Saint-Ouen en Trappes.

De gekozen burgemeester van Goussainville geldt zelfs als radicale “islamist”, die als potentieel gevaarlijk wordt beschouwd, wat hij uiteraard ontkent.

In Toulouse kwam het tot een alliantie van links met het radicale “islamisme”; diens vertegenwoordiger Mhamdi Taoufik is een ondersteuner van de Moslimbroederschap.

In ieder geval bevestigen de gemeenteraadsverkiezingen de al decennia lang aanhoudende etnische samenstelling, dus de bevolkingsomwisseling: autochtone (“bio”-)Fransen stemmen maar zelden voor islamitische burgemeesters.

In Frankrijk hebben burgemeesters in vergelijking tot prefecten weliswaar slechts weinig bevoegdheden, maar het is symptomatisch wanneer complete regio´s op “democratische” wijze langzamerhand in “islamistische” handen vallen.

Overigens kwam het bij de Franse gemeenteraadsverkiezingen tot een instorting van de opkomst: twee derde deel van de stemgerechtigden ging niet stemmen. Dat de Groenen in de steden wonnen en de identiteitsbewuste patriotten op het platteland, doen politieke botsingen voor de komende jaren vermoeden.

(Bron: “Il Giornale”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Frankrijk: Het politieke “islamisme” infiltreert het bestuur

 1. Bas zegt:

  Vakantievierders aangevallen in Cannes

  Het zomervakantie seizoen is begonnen, maar de dingen in Europa zijn niet meer zoals vroeger.

  Dit is #Cannes, #Frankrijk, een van de meest luxueuze bestemmingen van Europa

  Ook de jeugdbendes #NoGoZone hebben hier hun weg gevonden en houden niet van de rijken.

  De auto van de man werd ook vernield

  Like

 2. Hovawart zegt:

  En corruptie word hun deel, het bepaald hun toekomst,beheerst hun leven, en word uiteindelijk hun ondergang……….de banlieux als islamitische fortificaties op strategische wijze verspreid over de Europese lidstaten.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Saint-Ouen: de Benjamin van het toekomstige gemeentelijke team van Burgemeester “Karim Bouamrane” werd gearresteerd toen hij op een………… gestolen scooter reed.
  De 19-jarige Zakaria Zigh werd gisteravond op een gestolen scooter gearresteerd. Karim Bouamrane (PS), die zaterdag officieel burgemeester van Saint-Ouen wordt, vroeg hem zich terug te trekken uit het politieke leven.
  ( hij was al eens eerder gearresteerd voor drugshandel ! )

  LE PARISIEN
  https://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/saint-ouen-le-benjamin-de-la-future-equipe-municipale-arrete-sur-un-scooter-vole-03-07-2020-8346993.php

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Frankrijk was mijn favoriete vakantieland, maar mij zien ze daar al jaren niet meer en dat blijft ook zo.

  De Franse gendarmes kunnen niet meer opboksen tegen dit tuig.
  In iedere straat van een stad met een beetje allure zie je dat tuig de macht overnemen en zijn zwaar bewapende militairen nodig om een beetje de rust te handhaven.

  Ze denken blijkbaar dat als zij daar de macht overnemen dat ze de welvaart cadeau krijgen, maar daar zijn ze te dom voor om dat te handhaven.
  Dat moet je kunnen.
  Daar moet je intelligent voor zijn en dat zijn ze niet.
  Alles zal in armoede vervallen zoals bij alles wat zij veroveren, dat heeft de geschiedenis wel laten zien.
  Ze zijn nog te dom om voor de duvel te dansen.

  Geliked door 2 people

 5. Gienekehado zegt:

  66% ging niet naar de stembus! Die zwijgt stemt toe! Hoe duidelijk wil je het hebben! Stik er dan ook maar in om mij!

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Gienekehado. Stemmen heeft geen enkele zin meer omdat de dictators binnen de politiek al hebben bepaald wie macht heeft en behoudt, wie gaan mee regeren en welke partijen worden uitgesloten voordat de verkiezingsuitslagen al bekend zijn. Dit is nu ook al in ons land het geval zoals o.a. de uitspraak van Mona Keijzer nimmer met de PVV samen te willen regeren wie is zij dat zij dit bepaalt hetzelfde hebben we ook al meegemaakt na de vorige verkiezingen. Hieruit blijkt dat de stem van de kiezer er totaal niets toe doet en wordt genegeerd en verkiezingen puur fake zijn onder zogenoemde democratie. Stemmen heeft geen zin meer alleen hevig massaal verzet tegen wat de linkse dictatuur ons op legt vooral nu alle nieuwe ondemocratische wetten die onze grondwet schenden zelfs voor de verkiezingen in sneltrein vaart worden verwezenlijkt en toegepast in het najaar. Wij moeten ons absoluut niet meer druk maken welke partij de meeste stemmen krijgt (oncontroleerbaar op de daadwerkelijke cijfers) omdat dit geen enkel belang heeft maar onze energie steken om de huidige politiek omver te werpen om onze vrijheden terug te nemen, onze democratie in ere te herstellen en zeer zeker de grote economische- en maatschappelijke schade verder te beperken en te werken aan herstel. Hier heeft men een goede deskundige en daadkrachtige politiek voor nodig en niet een stel zakkenvullende land- en volksverraders dat uitsluitend knielt en buigt voor oproerkraaiers die proberen haar waanzinnige eisen koste wat het kost door te drammen en onze tradities en geschiedenis de nek om draaien. Als wij in deze waanzin mee gaan dan zijn wij schuldig aan een zeer nare toekomst die vooral onze (blanke) kinderen te wachten staan. We moeten niet willen dat zij eigen ras moeten verraden door te knielen en te buigen en onder dictatuur te leven van een stel zelf medelijdende zwarten (gelukkig zijn er nog genoeg normale donkere mensen die niet aan deze waanzin toegeven) en linkse knielende angstige idioten die hier achter staan.

   Like

   • karton zegt:

    @ Julia. Mona Keizer is niet wijzer !

    Like

   • Cas H. Millens zegt:

    Ik ben het volledig met u eens. Maar is het teveel moeite om even te gaan stemmen? Baat het niet, het schaadt zeker niet. En misschien helpt het beter dan hier wat te roepen, al lucht dat wel op.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Baat het niet, het schaadt zeker niet.
    Dat is zo iets als bezigheidstherapie, net zo iets als petities ondertekenen.
    Als het toch alleen maar om het idee gaat dat je ergens mee bezig bent geweest waarvan je hoopt dat het zinnig was, dan moet je blijven stemmen.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Julia.Klopt helaas stemmen heeft geen zin,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) Hier in europa heeft de bilderberg groep de macht,hun bepalen welke poitieke poppetjes op welke plaatsen komen.Politici voeren braaf de N.W.O. agenda uit.

    Like

 6. delamontagne zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EcEr1zxXQAMs0Q-?format=jpg&name=small

  De nieuwe [ muslim] burgemeester “Abdelaziz Hamida” is volgens de krant: LE PARISIEN, voormalig “fiche-S”geweest.
  Dit betekent dat hij bij de inlichtingendiensten bekend is en gevolgd wordt wegens subversieve praktijken.
  Omgaan met radicale/salafistische moslims etc.
  Maar op heden wordt hij niet meer zodanig aangeduid maar nog wel door de inlichtingendienst van VAL-dÓISE in de gaten gehouden.
  LE PARISIEN

  https://www.leparisien.fr/val-d-oise-95/goussainville-95190/goussainville-je-n-ai-aucune-pratique-contraire-aux-principes-de-la-republique-martele-le-maire-ex-fiche-s-04-07-2020-8347116.php

  Like

  • fleckie zegt:

   In de ‘opleidingscentra. zullen de ‘ legionnaires ‘( ja bestaan nog) wel genoeg ‘ . KENNIS. Opdoen/ opgedaan ! aan nazaten, etc. ‘doorgegeven hebben, hoe of e.e.a. ‘in elkaar zit”, ! EN ernaar handelen. moeten!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

 7. Willem zegt:

  En zo gaat Europa naar de klote, met dank aan onze leiders.

  Like

 8. karton zegt:

  Waarom zo’n ophef over dat oprukkende islamitische gajes in Frankrijk ?
  In ons eigen landje is ’t toch nét zo ?
  Hebben wij geen islamieten in de “bestuurslaag”?
  De “burgemeesters” van Arnhem, Rotterdam en A’dam (Fámkiz Hälulsemaz) ?
  En wát te denken van de 10-tallen islamitische “wethouders”, zijn zij wel allemaal “brandschoon” v.w.b. aanrakingen met politie/justitie ?
  Naast de vele (véél te vele !) islamitische “bestuurders” hebben wij nog véél meer z.g. moslim-lovers onder de NL-bestuurders, dat noemden ze “vroeger” NSB’ers !!!
  Nederland bárst ervan !!!!

  Geliked door 1 persoon

  • flecken zegt:

   Bij voorbaat zitten moslims ,( getinten) waar mensen zich moeten melden, voor een of andere ‘ particuliere ‘. zaak, !!? ( heb ik al eenseerderde aandacht op gevestigd!!!)

   Like

 9. karton zegt:

  Ik lees de berichtgeving betreffende de toestanden in de vele buitenlanden met graagte, vooral m.b.t. islamieten; zoals de afschuwelijke toestanden in Zweden, Noorwegen, Duitsland en nu weer Frankrijk.
  Ik mis toch de berichten over de Nederlandse toestanden m.b.t. het islamitische schorem; het is natúúrlijk niet zó, dat het in Nederland allemaal “botertje tot de boom” is betreffende die parasieten, mogelijk heersen alhier identieke toestanden als in Zweden maar is ónze doofpot voorzien van een goed sluitend deksel ??
  Dat het hier is als in Duitsland is bekend, maar gezien alle berichten uit Zweden lijkt het daar toch een stuk ernstiger, is het in Nederland al niet nét als in Zweden ?

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Er worden 10tallen MILJARDEN, AFGEJATTE BELASTINGCENTEN, tegenaan gegooid om de GASTARBEIDERS in bedwang te houden, soebsidies, neuktoeslag etc etc. Schijtbang als ze zijn dat dit volk WEL op straat komt, met alle gevolgen! Zoals wij zien in de VS!

   Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Oh heerlijk, gelachen…. ‘dat het in Nederland ook niet allemaal “botertje tot de boom is’!! Je kunt ook nog ‘boter aan de galg smeren’ … Gisteren in de stad een paar snelheidsmonsters. Keek even de auto’s in. Ja hoor, The Usual Suspects, lichtgetint. Ik heb toen even hardrop een wens geuit!! Nee, het is zeker niet allemaal ‘botertje tot de boom’ in NL!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s