Tweet van Geert . . .

Screenshot_183

“Nederland was zo’n mooi land met gezinnen en vrienden genietend op stranden en aan meertjes. Nu wordt er geschoten en gestoken. De stranden lijken wel Marokko of Turkije. We zijn vreemdelingen in ons eigen land geworden. We moeten NL terugveroveren. Met man en macht.” #PVV2021

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. freda110 zegt:

  Volkomem mee eens!!!

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen onrechtspraak
  https://www.parool.nl/nieuws/duo-vrijgesproken-van-horlogediefstal-in-zuid~ba221668/

  Duo vrijgesproken van horlogediefstal in Zuid

  Twee mannen van 22 en 23 jaar oud zijn vrijgesproken van de gewelddadige diefstal van een peperduur horloge op de parkeerplaats van het Apollo-hotel in Amsterdam-Zuid.

  Bij de straatroof, op 7 februari van dit jaar, wisten twee mannen een horloge van het merk Patek Philippe met veel geweld buit te maken. Het slachtoffer, dat uit zijn Rolls Royce bij het Apollo-hotel stapte, werd naar de grond geduwd waarna zijn horloge werd afgepakt. Hij werd daarbij meerdere keren geslagen. Het horloge heeft een waarde van 110.000 euro.

  De politie wist de twee mannen aan te houden na het afluisteren van telefoongesprekken.
  Uit onderzoek bleek dat de telefoons van beide mannen tijdens de straatroof in Amsterdam-Zuid waren, en dat de vader van de 22-jarige man eenzelfde type auto had als die bij de straatroof is gebruikt. Ook zijn er gesprekken opgenomen waarin personen uit de omgeving van de twee mannen over deze straatroof spreken

  Toch was dit onvoldoende bewijs dat deze mannen schuldig waren aan de straatroof,

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Als er ergens een donker sujet op een donkere avond om duistere reden een paar kogelgaten in een gevel achterlaat staan de burgemeesters direct paraat om het betreffende pand of de locatie voor een paar maanden hermetisch te sluiten, maar waar er een persoon word neergeschoten, zelfs vermoordt word, daar lopen dezelfde dag gewoon weer badgasten……….raar.
  Het ‘meten met twee maten’ is verheven tot kunst, het zijn politieke schuifmaten geworden….de zogenaamde ‘grensverleggende politieke correctheid’…de stelregel of het dogma van links geld dan ook dat Regel 1: de Linksche Looney Brigade heeft altijd gelijk. Regel 2: Wanneer de L.L.B. geen gelijk heeft, treedt regel 1 in werking.

  Geliked door 3 people

 5. Gienekehado zegt:

  De HOPELOZE toestand van ONS LANDJE moet veel duidelijker geponeerd worden in de 2e (slaap)Kamer, wereldvreemd en LAF als ze daar zijn!! Geert, een tandje er bij aub., SUCCES!!

  Geliked door 2 people

 6. Gienekehado zegt:

  Gisteren nog een dodelijke steekpartij op Scheveningen. Rappers die elkaar te lijf gaan. Bijgaande video laat MOOI zien hoe wij eer aan toe zijn, in RUTTELANDJE!! Beloofd veel voor de toekomst van uw kroost!!

  Geliked door 1 persoon

 7. immigratieschade is nauwelijks nog terug te draaien; hooguit is verdere nieuwe schade af te remmen

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik sluit me van harte aan bij de woorden van Geert. Wat is er met ons mooie en ooit welvarende land gebeurd?
  Het antwoord luidt: onze overheid heeft talloze vreemdelingen van harte welkom geheten in Nederland, en daarbij verzwegen ze dat al deze vreemdelingen hun eigen cultuur zouden meebrengen, waarvan we nu de gevolgen moeten ondervinden. Moord en doodslag, plunderingen, geweld tegen onschuldigen, homohaat, Jodenhaat, en ga zo maar door.
  Dit is volgens mij de grondoorzaak van alle ellende waar we nu mee te maken hebben. Groepen vreemdelingen vechten bovendien hun vetes uit op ons grondgebied…..

  Onze overheid, die ooit de vreemdelingen heeft binnen gelaten, zal nu moeten inzetten op uitzetting. Onze culturen zijn onverenigbaar met elkaar. Dat is voldoende aangetoond.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   De ‘MOTIE. HALSEMA’. medegedeeld door madam, huidige. AMSTERDAMSE. BURGEMEESTER! HALSEMA, in tegenwoordigheid van diverse PARTIJ- KOPSTUKKEN !!! Is de moeite waard om er ‘KENNIS’. van te nemen!! …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 9. Geronimo zegt:

  Niet alleen in België, maar ook in Nederland wordt men aan zee intussen geconfronteerd met het geweld van allerlei geteisem.
  Gisteren leidde dit tot een tragisch hoogtepunt: een 19-jarige man werd doodgestoken op de pier van Scheveningen.
  Op een YouTube-video is daar zelfs een man te zien die doodleuk met een pistool rondloopt. Behoort dit voortaan ook tot het nieuwe ‘normaal’? Of zijn dat de geneugten van de multicul waar we maar moeten mee leren leven?

  Het is Nederland nu al de tweede dode op korte tijd door incidenten aan een strand. Zaterdag nog werd de vierentwintig jarige Bas van Wijk nabij Amsterdam doodgeschoten, toen hij een horlogedief betrapte en hem daarop aansprak..

  Geliked door 1 persoon

 10. Stef zegt:

  Net als ikzelf Geert, vraag jij je dagelijks af: wat is het beste ? Nu de vlam in de pan of wachten totdat ( bijna ) de rest van de echte Nederlanders ook van mening is dat het zo niet langer kan toenemen. Het gelijk komt zeer zeker naar jou toe. Maar wat voor ellende staat ons dan nog te wachten. Ik hoop dat alle VVDers zo langzamerhand zien wat die Rutte en zijn aanhang klaar maken.
  Er komt oorlog . Wanneer? Binnen vijf jaar. En wij staan daar met een plastic pistooltje.

  Een aantal jaren geleden was ik in Ieper waar we de oorlogsgraven hebben bezocht.
  Later op een terras gezeten kwam er een gesluierde moslima met twee kinderen langs gelopen. Deze kinderen hadden elk een plastic michinegeweer waarmee ze op het publiek richtten en schoten. Niemand durfde reageren. Ik zal het nooit vergeten wat er toen door mij heen ging.
  Deze ventjes zijn nu waarschijnlijk 25 jaar. De tijd wordt snel rijp. Ze komen er aan maar niet met plastic geweertjes. In Brussen en Antwerpen liggen pakhuizen vol met wapens. Ik zie de mannen met rokken nog bij een vrachtwagen staan s’nachts langs de snelweg vanuit Zeebrugge.
  Men zal zeggen dat ik te veel fantasie heb. Maar mijn fantasie is al veel te vaak bewaarheid geworden.

  Geliked door 4 people

 11. Yvonne zegt:

  nou dat zal niet lukken met dit pipo de clown kabinet, die willen meer, meer, meer van deze lieden die kicken op rellen, de boel verzieken je om niets dood schieten enz
  ze weten gewoon wat ze aan ons hebben en vinden dit prachtig
  lekker Nederlanders treiteren zo leuk

  Geliked door 3 people

 12. Tistochwat zegt:

  Gaat niet meer lukken, Geert, als ik zo eens om me heen kijk.
  Ik hoor alleen maar blatende schapen, die mij een ‘complotdenker’ noemen die niet kunnen wachten tot ‘het veksíén’ er is.

  VEKSÍÉN, VEKSÍÉN, VEKSÍÉN!
  Als ik dat woord uit die jankbek van Gates hoor, word ik kotsmisselijk.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Ik kan dat woord ook niet meer horen. Het lijkt wel of alles staat of valt met vaccinatie.
   Ik weiger in elk geval een gifprik, en ik weiger ook het dragen van mondkapjes. De gevolgen daarvan kunnen ze ons niet vertellen. En daarom speel ik op safe.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 11 augustus 2020 om 19:45

    Ik volg sowieso niet vrijwillig zinloze, achterlijke bevelen op.
    En zeker niet als ze afkomstig zijn van lieden met zeer kwaadaardige bedoelingen.
    IK BUIG VOOR GEEN MENS!

    Like

 13. Gienekehado zegt:

  Naar het strand gaan, een fietstochtje / wandeling maken, de deur niet op slot, iemand per ongeluk aankijken… Kan Anno 2020 je leven kosten, in RUTTELANDJE! Ondertussen op Terschelling;
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/mark-rutte-gespot-op-terschelling-met-jort-kelder/ar-BB17PpWQ?li=BB13p7IR&ocid=spartan-ntp-feeds

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Hé SLOPER des Vaderlands kom eens op Scheveningen, kun je oa. zien en beleven wat je ONS LANDJE aangedaan hebt met je LAFFE KUTBELEID!! De sfeer op Scheveningen en andere plaatsen is naar de Kloten dankzij jou en je misdadig Zooitje!!

   Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Kan altijd nog, de geschiedenis herhaalt zich toch?
  Enige ratten in een pak, gaan we het beleven?

  Like

 15. R Thomasson zegt:

  Geert Wilders heeft gelijk. ‘Nederland was zo’n mooi land met gezinnen en vrienden genietend op stranden en aan meertjes’. Ik heb thuis nog een foto liggen. Ik sta, als kind van 4 jaar oud, samen met mijn moeder, grootmoeder, neven en nichtjes op het strand van Scheveningen. Op de achtergrond ziet men mensen MET FATSOENLIJKE GEZICHTEN en in badpakken. In die tijd, bijna een decennium na de oorlog, stonden NSB’ers model voor verraad. De koude oorlog was voor het Nederland van Toen het ergste horrorscenario; “De Russen zouden komen”. Echter, niemand van de vrolijke badgasten op het strand was ervan bewust dat in de toekomst NIET DE SOVJETS zouden onze levens bedreigen en Nederland verwoesten. Het zouden onze eigen politieke leiders. De moderne stijl NSB’ers, genaamd Nieuw Links. Zij zouden, vanaf eind jaren ’60, hen amokloop nemen door de instituten van de macht. Zij hadden zich verworpen over de landelijke politiek, media, en onderwijs. Via institutionele leugens en bedrog hebben ze bijna alle politieke partijen aan hun kar gespannen. Niemand durfde te protesteren tegen de import van miljoenen analfabeten en het laagste gespuis uit islamitische landen en Afrika. Sindsdien wordt Nederland beschouwd als stortplaats van menselijk afval. Met een ding heeft Wilders geen gelijk. NEDERLAND LIJKT NIET OP MAROKKO OF TURKIJE. De “jongeren” die hier “zich vermaken” zijn in Turkije en Marokko vogelvrij verklaard, en zijn DOODSBANG VOOR DE POLITIE. In zulke landen gebruikt men mensenrechtenverklaringen als een praktische toiletpapier. Tijdens verhoor worden zulke “jongeren” halfdood geslagen. Na kennismaking met de politie, blijft er geen bot in hun lichaam heel. Daarna worden ze in een horrorgevangenis gegooid, en het is niet zeker of zij daar levend eruit zouden komen. Voor Erdogan is een lastige landgenoot minder- geen probleem! De Koning van Marokko is een Arabier. Ook Marokkaanse Arabieren roepen; minder! minder! Iedere dode Berber (waar het gespuis hier bij hoort) IS ALTIJD EEN ZEGEN.

  Geliked door 1 persoon

 16. verwardeman zegt:

  Geert , MIJN STEM HEB JE , maar laat eens weten WAT jullie als PVV daadwerkelijk gaan
  DOEN om ons land te bevrijden van iSSlam en EU.
  Als we moSSels terugsturen , maar het zand van herkomst wil ze niet , knallen we ze
  dan af , anders blijven ze belastinggeld kosten ……………………….toch ?
  Moordenaars en verkrachters , krijgen deze de doodstraf , anders kosten ze jarenlang
  belastinggeld……………………………….toch ?
  Ja , ik wil niet lullig doen , maar WAT gaan jullie doen ?
  Of moeten we er als volk ZELF maar op los gaan , kapotslaan en afmaken ?
  Laat eens wat weten .

  Geliked door 2 people

 17. koosv8 zegt:

  Bel Trump om een paar containers wapens. Dat komt het helemaal goed. Want dat GELEUTER in de kamer zet geen zoden aan de HOLLANDSE dijk !!!!

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Verbod op zwarte piet
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5176629/facebook-en-instagram-verbieden-afbeeldingen-van-zwarte-piet

  Facebook en Instagram verbieden afbeeldingen van zwarte piet

  Afbeeldingen en video’s van zwarte piet en Joodse stereotypen zijn voortaan niet meer toegestaan op Facebook en Instagram. Facebook voert nieuwe richtlijnen in om ‘discriminerende stereotypen’ te weren.

  Facebook heeft negen maanden met meer dan zestig organisaties overlegd om te komen tot toevoegingen aan zijn community-richtlijnen. Nieuw zijn regels rond specifiek twee discriminerende stereotypen: blackface, waarbij niet-zwarte personen zich zwart of donker schminken, en schadelijke Joodse stereotypen.

  Roetveegpiet mag wel

  Like

 19. Monalisa zegt:

  De pvv loopt leeg, jammer Geert je hebt gelijk maar we zitten met een zeer hoop domme mensen in Nederland.

  Geliked door 2 people

 20. Hovawart zegt:

  Het is toch opmerkelijk dat deze ‘incidenten’ zich vaker voordoen op plaatsen waar veel mensen zich verzamelen, net alsof het georkestreerd is……………………………….een politieke opzet is.

  Geliked door 1 persoon

 21. Laura van der Storm zegt:

  waar is mijn reactie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s