FOTO: “Beef Life Matters”!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Murphy“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op FOTO: “Beef Life Matters”!

 1. Corrie Bruin zegt:

  Walgelijk zit het vlees te besmetten met de dikke reet.

  Geliked door 3 people

 2. Timmerman zegt:

  Even het vlees wat opwarmen.. windje bij doen ?

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  Wat een asociaal varken.

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  Dat is het schap voor ‘zitvlees’….

  Geliked door 1 persoon

 5. A. de Koning zegt:

  Die gaat met haar dikke kont brutaalweg op het vlees zitten wat andere mensen nog moeten kopen, opvoeding hebben ze nooit gehad.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Dikke kont is een understatement van jewelste. Kom je bij een lift de deur gaat open je ziet haar staan kun je beter wachten tot de volgende ronde.

   Like

 6. met zo een gewicht is de kans op corona sterfte zeer groot

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @guusvelraads.
   Vind je het erg als ik hem even in zijn geheel plaats?
   Het is een Premuim artikel en dat is niet voor iedereen te lezen.

   “https://www.telegraaf.nl/w/2141977676/

   “’George Floyd was geen racistisch incident’

   Ze hebben vorige week in de media opmerkelijk weinig aandacht gekregen: gelekte, nieuwe beelden van de arrestatie van George Floyd. Ze werden geregistreerd met camera’s die agenten in Minneapolis op hun uniform dragen.

   Ze laten zien dat Floyd buiten zinnen en stuitend high was door het gebruik van levensgevaarlijke drugs. Hij wist wat hem te wachten stond: hij had een lang strafblad en zou opnieuw een serieuze gevangenisstraf moeten ondergaan. Vandaar de paniek, de drugswaan, het irrationele gebrabbel, het verlies van lichaamsbeheersing.

   Ook laten de opnamen niet één opmerking horen die de arrestatie van Floyd een vieze racistische smaak geeft. De agenten gedragen zich correct en rustig, maar ze zijn verrast door Floyds wilde gedrag.

   Floyd roept ver voordat hij zich op de grond laat vallen en een dodelijke knie in zijn nek moet ondergaan dat hij geen adem krijgt. Hij ziet er slecht uit, beweert dat hij zo emotioneel is omdat zijn moeder net is gestorven (wat niet waar is) en zegt keer op keer dat hij ’niet zo’n soort man’ is. Dat is een intrigerende opmerking.

   Zijn strafblad en levensloop verraden dat hij wel ’zo’n soort man’ is: ongehuwd verwekte hij kinderen bij meerdere vrouwen, handelde in drugs, deed mee aan een ernstige roofoverval. Een verloren leven, gegijzeld door druggebruik, en beëindigd door de fatale gevolgen van een escalatie met een brute politieman.

   Aanwijzingen.

   Toen de eerste agenten bij hem verschenen, zat Floyd op de bestuurdersstoel in een auto, duidelijk niet bij machte weg te rijden. In de auto had hij twee vrienden bij zich, die wel de aanwijzingen van de agenten opvolgden, maar deze keren nergens in de berichten terug. Ook is er nergens een bericht verschenen over het kleine plastic zakje met wit poeder dat Floyd, als hij net uit zijn auto is gehaald, zittend tegen de muur, nog vóór de fatale escalatie bij de politiewagen begon, achter zich laat vallen. Niemand let erop, maar het werd vastgelegd door een beveiligingscamera. Die moet ook hebben vastgelegd wie het zakje heeft mee gegrist: een van de twee vrienden van Floyd?

   De agenten steken met hem de straat over, en Floyd verzet zich opnieuw, nog heviger. Hij wil niet in de politiewagen stappen. Hij weet dat hij naar het bureau wordt gebracht en daar lange tijd zal verblijven. Hij weet dat hij jaren zal moeten boeten voor een licht vergrijp (betalen met een vals bankbiljet) nadat hij een leven van misdaad achter de rug heeft. Hij roept dat hij claustrofobisch is en niet in de auto wil plaatsnemen. De agenten beloven hem de raampjes omlaag te doen, maar Floyd wringt en draait en laat zich niet bedwingen; aan de andere kant, dus aan de straatzijde, laat hij zich uit de politiewagen vallen. Daar zal hij sterven.

   Claustrofobisch.

   In zijn eigen auto was Floyd niet claustrofobisch; hij zat daar met gesloten ramen. Maar in de politiewagen zou hij claustrofobisch worden, beweerde hij. Politiemannen horen vaak maffe excuusverhalen van arrestanten. Toch namen ze hem serieus en riepen een ambulance op. Tot hij was gearresteerd, moest deze grote, sterke man onder controle gehouden worden. Dat deed de meest ervaren agent in de groep. Hij had al vaker een knie in de nek van een arrestant gezet – het was onderdeel van de geoorloofde controletechnieken van de politie in Minneapolis. Deze ervaren agent zei weinig, dit was een routineklus voor hem, en hij liet de nieuwelingen in de groep agenten zien dat hij het kon en met een minimum aan handelingen de reus kon bedwingen.

   Floyd en de agent hebben bij dezelfde club gewerkt, maar tot nu toe is niet duidelijk of de agent Floyd herkende. Geen journalist is achter hun collega-uitsmijters aan gegaan; de eigenares is vlak na de ramp – want dit kleine incident leidde tot een nationale ramp – om commentaar gevraagd, maar ze is al enige tijd uit beeld, net als de twee andere inzittenden met wie Floyd werd aangetroffen. Als ik dit mag zeggen: ze oogden niet als architecten.

   Dronken.

   Floyd wordt eruit gehaald, niet omdat hij zwart was (ze waren alle drie zwart), maar omdat een medewerker van de winkel waar Floyd met het valse biljet had betaald, de politie had gebeld. Hij was bang dat Floyd dronken was en iemand zou doodrijden – want Floyd kon nauwelijks op zijn benen staan. De medewerker wist niet dat Floyd een levensbedreigende hoeveelheid drugs tot zich had genomen.

   Er zitten nog steeds grote gaten in dit verhaal. Toch willen de media er niet graag induiken en de basisverhalen blootleggen. Waarom niet? Hierom: dit was geen racistisch incident. De details ondermijnen het grote verhaal van racistisch Trump-land met racistische politiemannen die op onschuldige zwarte mannen jagen. Dus blijven de media op afstand en heeft u niet avond aan avond de beelden van de politiecamera’s gezien. Van een tragisch, genuanceerd verhaal willen de media niks weten. Het verhaal van de racistische politie moet intact blijven want het is een wapen tegen Trump.”

   Like

   • Ravian zegt:

    Yeah, en wat als de politie niet gekomen was, en Floyd, zo stoned als een aap, was weg gereden, en daarna een zwangere vrouw en een paar kleuters had doodgereden.
    Verder heb ik ook nog steeds geen bewijs gezien dat Floyd daadwerkelijk aan die knieklem overleden is.
    Hoe hard die knieklem is toegepast is verder ook niet bekend, je kunt gewoon niet zien hoeveel druk er uitgeoefend wordt.
    Voor hetzelfde geld is hij gewoon aan de combinatie van stress, drugs, en een slechte gezondheid gestorven, en had die knieklem er geheel niets mee van doen.
    Men zat gewoon dringend om een excuus verlegen om een rel te veroorzaken, die dan vervolgens door Antifa / BLM in een gewelddadige opstand omgebouwd moest worden, in de hoop daarmee de herverkiezingskansen van Trump te verkleinen.
    En een “burgemeester” als Halsema vind dan vervolgens de zelf gezochte dood van een getinte draaideurcrimineel aan de overzijde van de Atlantische oceaan véél belangrijker dan een in haar eigen gemeente achteloos door een getinte crimineel overhoop geschoten onschuldige blanke burger.
    Om te kotsen gewoon.

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Het laatste wat ik heb gelezen is dat hij door de combi van een overdosis drugs en stress en hartinfarct heeft gekregen en dat dat de werkelijke doodsoorzaak is geweest en niet de knieklem van de agent.

    Geliked door 1 persoon

 7. Onschuldige Bijstander zegt:

  Halal shoarma

  Geliked door 2 people

 8. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 9. Doornroosje zegt:

  Getverderrie. Geef mijn portie maar aan fikkie.

  Geliked door 2 people

 10. verwardeman zegt:

  VIES VET LOMP PLEPWIJF .

  Geliked door 1 persoon

 11. Htsk day zegt:

  Wat is het probleem hier, ze heeft toch haar muilkorfje op?

  Like

 12. Blaffertje zegt:

  Gadver.
  Nu heb ik geen zin meer in een speklapje.

  Like

 13. Blaffertje zegt:

  Primitieve apen zijn het.
  En dat noemt links cultuurverrijkers.

  Like

 14. Sobieski zegt:

  Waarschijnlijk waren de Neanderthalers en Demosovo, die Eurazie bevolkten en hier ooit ook ontstaan zijn, hoger ontwikkeld dan de oorspronkelijke Homo Sapiens die vanuit Afrika indrong. Dit laatste is iets wat we nu weer zien gebeuren, verdringende massamigratie uit Afrika naar Europa, dus wees gewaarschuwd.
  De sub-Sahara Afrikanen zijn de enigen die geen extra genen van bovengenoemde andere homonide groepen bezitten, en tegelijk het enige menselijke ras dat nooit iets gepresteerd heeft. Waar je ook kijkt, Europa, Azie, de Amerika’s, overal bestaan of bestonden hoge civilisaties, alleen in Afrika niet. Egypte en Carthago rekenen we niet tot Afrika maar tot de Middellandse Zee culturen, want ze waren niet zwart en en hebben hun oorsprong in West Azie.
  Helaas bestaat er in de biologie iets als dominantie van primitieve genen t.o.v. meer geavanceerde, en in de sociologie bestaat een “common denominator”, waarbij de laagste cultuur-uitingen de hogere verdringen. Dit, olmdat de laagste genen en driften voor ale mensen hetzelfde zijn, terwijl de hogere steeds specifieker worden, want hoe geavanceerder, hoe unieker.
  Als we met zijn allen in Europa dus niet gauw politiek actie ondernemen, staat ons nog veel te waarop we ons niet bepaald kunnen verheugen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ik vind er geen reet aan.

  Like

 16. Wim Heitinga zegt:

  Black wifes fatter.

  Like

 17. Yvonne zegt:

  Dit type mens is hersenloos in hun landen gaan ze op een ezel zitten die door zijn poten zakt
  Ik neem aan dat deze dame door het personeel is aangesproken? In de supermarkt kregen een vriendin en ik een grote mond omdat we te dicht bij elkaar stonden
  Wat een asocialen lopen er toch op deze wereld
  Dirk van der Broek heeft koelcellen waar je kan lopen staat de melk enz ik denk dat ik met een stoeltje daar ga zitten want deze hitte trek ik niet meer maar ja dan word ik binnen de 2 minuten verzocht om de koeling te verlaten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s