Tweet van Geert . . .

Screenshot_229

Hardwerkende Twentse ondernemer moet verplicht deuren sluiten i.v.m. #Corona. Politie pontificaal voor de deur. Ongelooflijk. Wat zou het toch mooi zijn als de politie dit zou doen tegen het tuig op het strand…

(De Telegraaf)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Tweet van Geert . . .

  1. Bas zegt:

    Hoor ik deze ondernemer nou serieus zeggen dat er 11(!) politie auto’s klaar staan en zelfs ME om ervoor te zorgen dat hij zijn winkel sluit?!! Gezicht met symbolen als mond

    Die moeten ze gvd naar de boulevard in Scheveningen sturen waar Achmed en z’n vriendjes de boel terroriseren!

    Maar ondertussen…
    https://twitter.com/i/status/1293829009231536129

    Geliked door 1 persoon

  2. Heniusz zegt:

    Kijk, zo zie maar weer waar in dit land de prioriteiten liggen. Duidelijker dan dit wordt het niet. Daar is onze “nationale politie” weer wel uitstekend voor toegerust: Autochtone burgers en ondernemers terroriseren #Corona… Tuig aanpakken is natuurlijk ook veel te riskant!

    Geliked door 2 people

  3. verwardeman zegt:

    Ja , maar die arme ondernemer is ALLEEN .
    Dat moSSelgespuis komt altijd in KUDDES ………………………..
    EN die arme ondernemer is natuurlijk BLANK .
    Het valt ook niet mee om politieagent te zijn , ALS JE
    NIETS MAG , tegen bepaalde bevolkingsgroepen .

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ verwardeman.
      “Het valt niet mee om politieagent te zijn, ALS JE NIETS MAG, tegen bepaalde bevolkingsgroepen.”
      Klopt………maar als je een opdracht (welke dan ook !) uitvoert omdat Befehl nu éénmaal Befehl is, dan zitten we wel heel erg op de NSB-schaal…………en dat klopt ook wel : om tot dit gegeven te komen zijn de aanstellingseisen voor BOA en politie zodanig aangepast dat alléén blindelings gehoorzame mensen worden aangesteld. Kijk naar wat er in Scheveningen/Den Haag is gebeurd en in Noord Deurningen !
      In Den Haag/Scheveningen laat men de bewoners barsten en in Noord Deurningen “vermoordt” de “overheid” een ondernemer, want……….Befehl ist Befehl,
      Hier wordt een échte Nederlander toch kots-misselijk van ?

      Like

  4. Hovawart zegt:

    Dit beeld zegt toch GENOEG! we worden weggezet als criminelen, terwijl de criminelen ongemoeid worden gelaten……………brrrrr

    Geliked door 2 people

  5. Bas zegt:

    België
    https://tpo.nl/2020/08/12/jongerenwatch-politie-verwijdert-groepen-agressieve-jongeren-wordt-etnische-zuivering-genoemd/

    Jongerenwatch – Politie verwijdert groepen agressieve ”’jongeren”’ – wordt ‘etnische zuivering’ genoemd
    Het is altijd de schuld van de politie, begrijpt u

    Zoals u weet worden onze vriendelijke zuiderburen totaal geterroriseerd door ”’jongeren”’. Vlaamse media proberen nog te doen alsof deze jongeren signalementsloze brave borsten zijn – en geven de zee de schuld van hun agressie

    Maar ”’jongeren”’ en politiek correcte medemensen zijn – ook in het schone België – keurig geconditioneerd en spreken graag over discriminatie.

    Uit De Standaard:
    Twee groepen jongeren uit Brussel zijn door agenten uit de Blaarmeersen in Gent gezet. Volgens de politie respecteerden ze de coronaregels niet en waren ze agressief. Een omstander diende nadien klacht in tegen de politie. ‘Dit was een etnische zuivering met veel machtsvertoon.’

    Geliked door 1 persoon

    • koddebeier zegt:

      Kijken de “helden” staan .

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ koddebeier.
        Kijk @ koddebeier, dat zult u mogelijk óók wel weten , om een enigszins onwillige winkelier onder controle te kunnen houden heb je vandaag-de-dag toch zéker wel een stuk of 10 van de meest gewillige BOA’s en andere ordehandhavers nodig, vóóral als de winkelier óók nog eens een échte Nederlander is die probeert om op een eerlijke manier z’n brood te verdienen, voor hem én z’n gezin. Zou de winkelier een Turk of Marokkaan zijn geweest, jaaaaahhhhhhh……dan ligt de zaak toch wel ff anders natuurlijk. Ik kijk de laatste dagen wel eens schichtig een Turkse of Marokkaanse winkel in en zie de daar aanwezige Turken, Marokkanen, Syriërs, Libanezen, Dominicanen, Afghanen en nog een 20-tal andere nationaliteiten tegen elkaar aan lopen rijden ! Nóóit één “ordehandhaver” te zien ! Nederland : bijna het kleinste bestaande landje maar wél met de grootste zélf gecreëerde problemen.

        Geliked door 2 people

      • koddebeier zegt:

        De meeste BOA’s behoorde vroeger tot de betaalde wandelaars (ofwel Melkert banen) door hun optreden werden ze vroeger uit menige winkel “gesmeten.” althans verzocht om te vertrekken, waarschijnlijk is dit hun wraak .

        Like

  6. Blaffertje zegt:

    Tja beste Geert, hier durft men wel tegen op te treden omdat dit een brave burger is waar ze niet teveel weerstand van hoeven verwachten en omdat hij teveel heeft te verliezen.
    Dat tuig op het strand heeft een kleurtje, asociaal grote bek en wapens waar ze hard tegen moeten optreden, maar dat doen ze niet, ze kiezen liever voor een hard werkende ondernemer die pantoffelhelden.
    Was het een winkel van zo’n cultuurverrijker dan was dit niet gebeurt.
    Een als zijn vader dakloos was geworden, had die binnen een paar uur onderdak, want daar word een blik advocaten en maatschappelijkwerkers voor opengetrokken.

    Geliked door 3 people

  7. Ben zegt:

    De politie treedt keihard op tegen de eigen bevolking, maar laat zich niet zien of laat zich bekogelen met stenen en vuurwerk als de import een verzetje nodig heeft.

    Geliked door 1 persoon

  8. karton zegt:

    Als het allemaal niet zo in en in smerig, laag en gemeen zou zijn, zou een mens toch in huilen uitbarsten ?
    In Den Haag en Scheveningen hebben échte Nederlanders geen leven meer door het “gedrag” van vele buitenlanders, maar daar zie je geen politie om de burgers te helpen, politie en BOA’s komen pas in aktie als de burgers kunnen worden gepest en/of zakelijk kapot kunnen worden gemaakt, zoals dus in Noord Deurningen.
    Ik begrijp niet dat gezinnen van de, plaatselijk bekende, BOA’s en/of politiemensen nog ergens in de omgeving inkopen kunnen doen. Zou ik aldaar een winkel hebben dan zou ik weigeren om dat aso-zootje iets te verkopen !
    NSB-helpers zijn het.

    Geliked door 4 people

  9. BigLJohn zegt:

    Dikwijls belden wij de politie als er weer eens een auto geparkeerd stond op de invalidenplaats van mijn vrouw. Steevast was het antwoord op de telefoon; wij kunnen de persoon van die auto wel waarschuwen hem weg te zetten, maar wij kunnen niet komen wegens prioriteiten. We hebben het dan hier over een flinke overtreding waarop een boete staat van iets meer dan €400,-. Als ik mijn auto verkeerd zou wegzetten in de stad krijg ik geen waarschuwing maar direct een zware bekeuring. Nu kun je zien hoe hypocriet ze bij de politie zijn. Nu zijn er opeens geen prioriteiten meer, zijn er schijnbaar genoeg politiemannen, zoveel zelfs dat het er van stikt. Zie ze daar maar eens voor die winkel staan. Ik tel zo al 8 man. Maar voor een dictatuur hebben ze natuurlijk veel foute politiemannen nodig, net als in 40 – 45. Verdeeld over politiemannen en Boa’s. Politiemannen en Boa’s ? Stelletje Boa constrictors (wurgslangen) !

    Geliked door 4 people

  10. Corrie Bruin zegt:

    zullen wel groos zijn dat zij deze opdracht hebben mogen vervullen, kijk en daar hebben wij nou de politie voor nodig. KANJERS, BAH.

    Geliked door 2 people

  11. koddebeier zegt:

    Van 40-45 hebben ze niets willen leren,ze laten zich maar te graag voor het fascistische karretje spannen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Johan zegt:

    Turkse winkel is hutje mutje met stinkerds die de regels aan hun laars lappen met de doek van de eigen vrouw en daar geen waarschuwingen???! Ik heb ’t over dezelfde regio verdmme

    Like

  13. freda110 zegt:

    Noord Deurningen is een piepklein dorpje vlak aan de Duitse grens bij Nordhorn.
    Hier komen dagelijks veel Duitsers inkopen doen en het is er altijd druk.
    Dat ze het plaatsje überhaupt hebben kunnen vinden is al een wonder en om er dan met zo’n grote politiemacht naar toe gaan om de boel te sluiten wekt bij mij de vraag op of er misschien toch niet iets anders achter dit verhaal zit.
    De waarheid komt vanzelf boven water, ondertussen wens ik deze ondernemer het allerbeste toe.

    Like

Plaats een reactie