Save Our Children!

Screenshot_261

In de hele wereld worden 8 miljoen kinderen vermist en verhandeld voor seksueel misbruikt door internationale pedofiele netwerken. Maar blijf gewoon een brave kleine burger en maak je zorgen over je kostbare kleine Covid-19.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Eyesopen17“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

25 reacties op Save Our Children!

  1. Kees Water zegt:

    Kinderhandel, het is een grof schandaal wat hard aangepakt moet worden. Hopelijk worden de mensen erachter flink bestraft!

    Like

  2. LUCIA zegt:

    Dit speelt al zolang en er wordt niks aan gedaan, het is voor mij altijd ongelooflijk dat men voor iets negatiefs, ontwikkelen van de A-bom, een multi-gedisciplineerd team van wetenschappers hierop zette, in een geïsoleerde omgeving in de woestijn.
    Dan denk ik Lucia, klein stofdeeltje in een groot universum, waarom niet hetzelfde voor kanker, voor deze kwestie, die al eeuwen gebeurd/plaatsvindt… en dan bedoel ik niet in hypotheses blijven steken maar oplossingsgericht en doelbewust het probleem ook echt gaan oplossen ( de 3 stappen doorlopen know the problem, own it, solve it).
    We moeten ophouden met een wereld te scheppen, waarin over problemen praten gelijkgesteld wordt met een poging tot oplossing, dat hebben we nu al jaren gezien dat dat niet werkt.
    Geen woorden maar daden, anders groeien problemen alleen maar voor volgende generaties en dan verzuipen we onze toekomstige generaties, in een kluwen van.. dan onoplosbaar geworden problemen!!

    Like

  3. Bas zegt:

    Héél bijzonder….
    Joe biden’s privé eiland (oude onderzeeër basis) ligt tegenover epstein’s eiland…..en maxwell heeft een privé onderzeeër…..

    Like

  4. fleckie zegt:

    als er. MINDER kinderen geboren worden, ( door geboortebeperking, etc. heeft men per gezin. WEL. MEER. OVERZICHT,! Met WIE. de kinderen omgaan, ( per kind te observeren, en waarschuwen, ( pedofilie. Is er Immers. altijd al geweest !!!). Misschien zagen ( HEEl grote gezinnen dan ook nog een kans,.? via kinderen een bepaald inkomen te verkrijgen, (‘‘ eert uw vader en uw moeder, “ was het. spreekwoord) …….Behalve, VOORHEENm. durfde men juist DAT. niet in de openbaring brengen, Of GLASHARD. ONTKENNEN,! ..OOK al. ter. bescherming. van…….EIGEN. BROODWINNING!!!…..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

  5. Bas zegt:

    Opvallend dat iedereen die vóór abortus is, zelf geboren is….
    https://pbs.twimg.com/media/EerN-ztXkAEUdY-?format=jpg&name=medium

    Like

  6. fleckie zegt:

    WAT. is. MEN. eigenlijk van. PLAN, met de kinderen ‘weggehaald’ bij hun ouders In DLD ?(en. om WELKE. reden.? Is men soms van plan, van deze kinderen. EINSATZGRUPPEN te formeren. uit de eigen bekende milieus ?( bij eventuele te verwachten ‘opstanden/ rellen?
    >>>>>>>> >>>>>>>. fleckie. :ps. ik ben benieuwd of MEN deze reactie ook. ‘Uitgumt’,
    de massa mag immers NIET. TE. WAKKER. worden,,!!!

    Geliked door 1 persoon

  7. Tistochwat zegt:

    De wereld is zo rot als een mispel.
    En het wordt met de dag erger.

    Like

  8. Bas zegt:

    Follow the facts

    Like

  9. Bas zegt:

    Druk maken over slavernij van 200 jaar geleden….terwijl er nu méér slaven zijn dan ooit!!!

    https://twitter.com/i/status/1293314885460414464

    Like

  10. Bas zegt:

    Like

  11. Bas zegt:

    WTF!!!
    https://www.thesun.co.uk/news/11491400/three-quarters-child-abuse-pics-hosted-holland-report-coronavirus-lockdown/amp/?__twitter_impression=true

    Driekwart van de foto’s van kindermisbruik wordt gehost in Nederland, zo blijkt uit het rapport, omdat de blokkering van het coronavirus de zieke handel voedt

    Nederland herbergt 71 procent van ’s werelds kinderpornografie, waaronder marteling en verkrachting, waarschuwt een verontrustend rapport.

    Budgethostingservices en de ‘sterke internetinfrastructuur’ hebben het land tot een ideaal doelwit gemaakt voor het gruwelijke materiaal van pedo’s, vooral tijdens Covid-19 lockdowns, zegt de Internet Watch Foundation (IWF).

    En de baas van het kinderbeschermingsorgaan waarschuwde dat de situatie erger zou kunnen worden, in lijn met een online piek in activiteiten van seksuele roofdieren tijdens de coronaviruspandemie.

    CEO Susie Hargreaves zei: “We hebben een echte en beangstigende sprong gezien in de hoeveelheid materiaal voor seksueel misbruik van kinderen dat hier in Europa voor onze deur wordt gehost.”

    Like

Plaats een reactie