De oplossing is zó eenvoudig . . .

Screenshot (36)

Even 150 mariniers inzetten, scooterbanden lekschieten, scooters in beslag nemen, “jongeren” flinke klappen toedienen… Harde kern “jongeren” in een heropvoedingskamp zonder mobiele telefoon voor 6 mnd. Begeleiding door (oud) mariniers. Het is zo opgelost.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vincent Victory“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, gezond realisme, Marokkanen, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op De oplossing is zó eenvoudig . . .

 1. Monalisa zegt:

  Kost te veel, ze zitten op Mali en Curacao.

  Geliked door 2 people

 2. Gienekehado zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet; De Nieuwe Nederlander ten voeten uit, Vies Aso TattooVolk!!
  ‘Ik vind de rommel bij het Gasselterveld staan voor het morele verval van Nederland.”
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Ik-kan-wel-janken-zegt-Hendrik-die-s-ochtend-om-6-uur-rommel-opruimt-bij-Gasselterveld.-Wat-zegt-dit-eigenlijk-over-de-mensheid-25928720.html

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  De mariniers anno 2020 hebben niet dezelfde gevoelens voor hun vaderland als de mariniers die óóit de Dam ontdeden van ongedierte.

  Geliked door 5 people

  • Monalisa zegt:

   Klopt ik was er bij maar niet als marinier.

   Like

   • karton zegt:

    @ Monalisa. Vindt u ‘t erg dat ik ff dacht : “ Potverdulleme, Moontje hoorde bij ‘t ongedierte dat werd verwijderd !” Maar dat lijkt mij niet geheel juist of ik moet me héél erg vergissen. Ik was er ook niet bij, wél bij de rellen met Beatrix, de treinkapingen in Drenthe en nog enkele “geruchtmakende” gebeurtenissen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Als Amsterdammer maak je wat mee in je stad, helaas woonden wij al jaren ergens anders 😂😂😂

    Like

   • Monalisa zegt:

    U bedoeld in Drenthe de punt.

    Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Karton ze hebben ook het CS schoongeveegd dat ging om dat hun vrouwen en vriendinnen op de perron werden lastig gevallen. Daar zijn rake klappen gevallen toen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit zegt:

  Zat in dienst bij de Intendance Werktroepen. Op dat moment was het nog een strafkamp voor soldaten van andere onderdelen. De hele dag zwaar werk. Schepen laden en lossen en zo.
  Maakte mee dat er soldaten voor 14 dagen de cel in gingen. Geen TV telefoon, lectuur, niets. Die kwamen gebroken terug en werden door de Sergeant-Majoor begroet met: Zo, Blokdijk weer terug? Je hebt er nog een bleke smoel aan overgehouden” Een soort “werktroepen” als heropvoedingskamp zou prima zijn voor deze relschoppers.

  Geliked door 1 persoon

  • Knalkopje1 zegt:

   En voor de tieners onder hen heb ik ook een mooi idee: een maand vakantie in de Ardennen! In Carlsbourg wel te verstaan, waar een groot MBO-scholencomplex is, intern en extern. Daaraan is verbonden een volledig uitgeruste landbouwschool, waar ze dan een maand ‘vakantie’ vieren onder het superstrenge schoolsysteem van 1950. Zie op Youtube de serie ‘De Boerenstiel’. Een groep van 24 gewone scholieren ging daar vrijwillig naar toe om het systeem drie weken mee te maken. Het was draconisch, zware straffen, zwaar werk op de boerderij en op het land en ze werden er eindeloos afgesnauwd. Die drie weken hebben hun leven werkelijk veranderd. Dat zou goed zijn voor coronaspuwers, dieven, messentrekkers etc. Ze stappen joelend en juichend in de blauwe bus (analoog aan de Blauwe Schuit); maar zoals de Blauwe Schuit volgens de legende de verkeerde kant opvoer met feestende opvarenden, zo rijdt ook de Blauwe Bus de verkeerde kant op met zijn juichende krapuul-inzittenden: naar de hel!

   Like

 5. Bas zegt:

  Brussel

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Tuurlijk komt dit niet in het belgiese Journaal, durven ze niet! België is al een soort Libanon geworden. Historische steden zijn tot rattenholen verworden. Wat wil je ook als er Waggeltrienen en Ouwe Poetsdoeken in de diverse regeringen zitten!! En de koning deed nog een kruisgebedje…

   Like

 6. neilsven zegt:

  Ongelofelijk dit klote volk vernietigd heel Europa en iedereen kijkt weg, het is niet meer te bevatten, het is onze eigen schuld, we komen niet meer op voor onze cultuur we laten dit welgevallen. Er uit met deze idioten en heel snel!!

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Correctie; jongeren de grens over, met hun ouders.
  Anders houdt het nooit op.

  Like

 8. Cleo zegt:

  Het tekent de tenenkrommende lafheid van Rutte met zijn collaboreurs om wèl de boeren met militair machtsvertoon te weerhouden van het uitoefenen van hun grondwettelijke recht op demonstratie, maar niet evenzo militair in te grijpen bij de zoveelste rellen door dubbele paspoorthoudende Marokkaans schorem!
  Wat een mietjes-kabinet!😡

  Geliked door 1 persoon

 9. Dré zegt:

  Gewoon preventief afschieten dat tuig, dat word nooit niks.

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Misschien moet je een harde conclusie trekken, gebaseerd op wat we jarenlang zien, dat de problemen waar mensen voor wegvluchten , problemen waren die ze als collectief zelf hielpen creëren en als je ze ergens anders “verplant”, heb je niet alleen binnen de kortste keren dezelfde problemen op die nieuwe plaats…maar hebben ook de andere bewoners van die plaats een probleem. Conclusie je vergroot het probleem door het te verplaatsen. Dus mensen helpen… alleen in hun eigen land… niet hier.

  Like

 11. sjuad zegt:

  Dat is zo simpel nog niet.

  Eigenlijk heel erg moeilijk
  Met zo’n bevolking, als ‘Wij’ en ‘Zij’.
  Wij zijn geen knip voor de neus waard en toekomstloos, en ‘zij’ helpen ons keihard mee.

  Wil je iets waard zijn? Sloop dan de rest v d economie mee, enige manier ‘hun’ kop af te snijden.

  Sloop de pedo wereld mee, waarvan dit land een lager en as is.

  Sloop hen, voordat je het zelf bent.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Neem dit kabinet ook naar mee naar dit heropvoedingskamp, die hebben het ook hard nodig, om oa. een beetje fatsoen en medeleven bij te brengen en het liegen af te leren !!

  Geliked door 1 persoon

 13. karton zegt:

  Dat is dat soort ongedierte gewend,ze wonen het liefst op een vuilnisbelt !
  Het ergste is toch wel dat het e.e.a. gebeurt achter de rug van z.g. ordehandhavers !
  Afschieten die zwarte troep !

  Like

 14. bozeoudeman zegt:

  Sorry maar veel mariniers kunnen nu ook wel eens uit de multiculti groepen komen net als bij de politie en bijna ook de journalistiek al het geval is. Want anders is Nederland niet divers genoeg! Kijk bijvoorbeeld maar eens goed naar de reclames, het lijkt hoe langer hoe meer alsof er geen blanken Nederlanders meer bestaan in het ooit blanke Nederland. Zwart, getint en licht gekleurd rukt op in de reclame filmpjes, meer en meer, terwijl bij alle allochtonen staan te jammeren dat zij geen kansen krijgen in dit racistische land. Dat dit land racistisch is dat klopt, blanken worden al decennia lang in ooit eigen land gediscrimineerd door hun eigen politieke uitschot, nieuwe soort NSB’ers in dienst van de Verenigde Nazies en de uitzuigende EU roofridders confederatie.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ bozeoudeman.
   Nederland is, in de ogen van het linkse gepeupel, nog lang niet divers genoeg !
   Zo wacht ik persoonlijk op de eerste lesbische negerin in een rolstoel bij de politie of M.E.
   een getinte brandweerman met twee glazen ogen, een chauffeur van Rutte met een zéér wisselende bloedspiegel, een geïmporteerde Turk als NL-militair met epileptische aanvallen, een zwarte verpleegster zónder handen, die zijn afgehakt door een naburige neger-stam in Zululand. Ik verwacht dat, als dergelijke personen aldus te werk worden gesteld in NL , het linkse gajes geheel tevreden zal zijn

   Like

 15. R Thomasson zegt:

  Inzetten van 150 Mariniers is noodzakelijk om de orde te herstellen, en de “jongeren” flinke klappen toe te dienen. Klappen op de schaal van “Lukashenko”. De “kindjes” zouden met een ervaring rijker naar huis terugkeren. Een les voor de rest van hun leven. Geld uitgeven voor heropvoedingskampen, is weggegooid geld. Heropvoedingskampen moeten deportatiekampen zijn. De harde kern “jongeren” zijn in feite ongewenste buitenlanders met twee nationaliteiten. Nederland is niet verplicht buitenlandse staatsburgers te houden, die gevaarlijk zijn voor de publieke orde en staatsveiligheid. De heropvoeding moet men laten aan Erdogan en de koning van Marokko.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Idem voor deze racisten
  KOZP is gelieerd met Abu Jahjah en Antifa
  https://pbs.twimg.com/media/EfXudwTWoAA9n9d?format=png&name=small

  Geliked door 2 people

 17. Bas zegt:

  Wtf!!! Knettergek en nog lui ook….
  https://dekanttekening.nl/columns/de-onbetaalde-emotionele-arbeid-van-zwarte-nederlanders/?amp&__twitter_impression=true

  De onbetaalde emotionele arbeid van zwarte Nederlanders

  Afgelopen maanden hebben veel zwarte Nederlanders onbetaald emotionele arbeid verricht voor de Nederlandse samenleving. Dankzij de wereldwijde golf van antiracisme-protesten stonden de ogen van de samenleving ineens op hen gericht. In persoonlijke kringen werd ineens van zwarte Nederlanders verwacht hun ervaring met racisme te delen. Voor de zoveelste keer moesten zij aanhoren dat hun witte vrienden ‘onwetend’ en ‘niet bewust’ van hun privileges waren. Soms kregen zwarte Nederlanders

  Daarom wil ik een prangende vraag stellen: kunnen wij een samenleving bouwen waarin de emotionele arbeid van zwarte Nederlanders en andere ‘minderheidsgroepen’ fiscaal wordt gecompenseerd? Het is helemaal geen gekke gedachte als zwarte Nederlanders na een emotioneel gesprek over racisme en huidskleur meteen een betaalverzoek naar hun toehoorders sturen. Ik weet dat dit geen structurele problemen oplost, maar het lijkt mij een aantrekkelijke gedachte. Racisme stinkt, geld niet.

  Geliked door 1 persoon

 18. R Thomasson zegt:

  @Bas. In noordwest Friesland was tot voor kort een gemeente genaamd Het Bildt (nu gemeente Waadhoeke). De gemeente bestond uit acht dorpen. Wat bijzonder aan deze dorpen is: behalve de bewoners van Minnertsga, zijn de bewoners geen Friezen- maar Hollanders uit de omgeving van Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden. Officieel kwamen ze naar Friesland om dijken te bouwen. In werkelijkheid was het aantal professionele dijkenbouwers onder hen vrij klein. De overgrote meerderheid kwam niet naar Friesland, maar vluchtte naar Friesland uit angst voor de Spaanse Inquisitie. Het was rond 1500; nog voordat de reformatie begon. Als de Zwarte Nederlanders hebben recht op compensatie voor emotionele schade als gevolg van de slavernij, waarom zouden de “Bildtkers” geen compensatie vragen aan Spanje? Voor de emotionele schade die zij hebben geleden tijdens de Spaanse bezetting en de martelpraktijken van de Inquisitie? Geroosterd worden op een brandstapels en de martelingen in de kerkers van de autodafe, waren ook niet bepaald plezierig. Maar Spanje heeft, tot aan de dag van vandaag, geen cent of Peseta betaald voor de slachtoffers van haar praktijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s