Het echte nieuws

Screenshot_372

(Door: “bozeoudeman”)

 • Er zijn al vele tientallen miljoenen mensen wereldwijd overleden aan het coronavirus dat er opeens zomaar was en waarvan nog steeds niemand weet waar het vandaan kwam.
 • Het begrotingstekort is onder de bezielende VVD-leiding nog nooit zo klein geweest als nu. De schatkist zit virtueel helemaal vol.
 • Nederland is ondanks de € 50 miljard aan de Grieken, en de vele miljarden straks naar Spanje, Italië en Frankrijk via de EU, en de bij ons krimpende economie vanwege corona nog lang niet failliet.

 • Er zijn door de lockdown vrijwel geen bedrijven op de fles gegaan en dat zal ook niet gebeuren. Wel gaan veel meer bedrijven dan voorheen een fusie aan, maar dat is toeval.
 • Alle vluchtelingen vanaf 2015 zijn en waren advocaten, medici, doktoren en notarissen en hebben allemaal werk, enkel autochtone Nederlanders zitten als lamzakken veel te lang in de bijstand.
 • Rutte is de meest geliefde premier die Nederland ooit heeft gekend en Splinter Chabot wacht als zijn echtgenoot op de dag dat hij het stokje van zijn partner kan overnemen.
 • Nederland heeft heel hard vele miljoenen immigranten nodig voor het welzijn van huisjesmelkers als prins Bernard Junior, zodat deze nog meer huizen kan bezitten om die te kunnen verhuren voor € 1000,- per vierkante meter.
 • Bossen moeten worden opgestookt, omdat bossen en bomen in het bijzonder te veel zuurstof aanmaken wat slecht is voor het milieu. Ook om plaats te maken voor nieuwbouwwoningen van de heer Bernard Junior en vrienden, die bossen stonden er al veel te lang.
 • Alle mensen met COPD en astma wordt aangeraden ook ’s nachts hun mondkapje op te houden ter stimulering van hun ademhaling.
 • Geloof niets wat anders beweerd wordt dan bovenstaand nieuws, want dat is absoluut nepnieuws dat door Russische trollen wordt gebracht om onze glorieuze totaal niet op instorten staande maatschappij te ontwrichten.
 • Lees ons nieuws, dan weet u hoe  het er werkelijk voorstaat, lees geen ander nieuws dan nieuws dat speciaal voor u is gecheckt op betrouwbaarheid en herschreven door onderzoeksbureau De Clown in nauwe samenwerking met diverse universiteiten en politieke correcte groeperingen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het echte nieuws

 1. Julia zegt:

  Ach die Oranje uitmelker Bernard heeft na het showen van zijn bootje de liefhebberij van de Oranjes (uiteraard uitgebreid in de linkse media gepubliceerd)verdiend met het uitmelken van mensen die torenhoge huur dienen te betalen voor die kleine Amsterdamse krotten. Daarbij is ook zijn hobby gehonoreerd in Zandvoort ondanks de zogenoemde stikstofproblemen. Over de boskap behoeven de Oranjes zich geen zorgen te maken door bezit van de Kroondomeinen rondom Apeldoorn die ś winters drie maanden voor publiek dicht moeten maar wel subsidies worden verstrekt en uiteraard de jacht moet plaatsvinden om de o.a. Koninklijke diepvrieskisten van een heerlijk stuk wild gratis te voorzien. Kortom het zijn uitzonderingen die volop profiteren en genieten en waar het geld ondertussen tegen de plinten aan klotst. De rest van de bevolking mag hiervoor alleen betalen en verder worden uitgekleed en dient genoegen te nemen met leugens en bedrog om de elitaire machtswellustelingen in stand te houden. Zelfs Rutte geeft niet prijs wat die Oranje hobby ons jaarlijks daadwerkelijk kost wat een grote schande is omdat dit sprookje van ons belastinggeld wordt bekostigd en er een volgende in de rij staat voor het ontvangen van maar liefst 1 miljoen per jaar waarvoor zij al een rijkelijke spaarpotje kan opbouwen. Ach wat maakt het uit dat ouderen liggen dood te gaan van de warmte omdat er geen airco aanwezig is en de thuiszorg zwaar onder druk staat en ijskoud wordt beweerd dat er geen geld is om zorgpersoneel van een behoorlijk salaris te voorzien. Die lafbekken die wegliepen tijdens de stemming hierover strijken wel maandelijks 6000 euro op. Weglopen is uiteraard intensief en zwaar werk uiteindelijk moeten zij het hebben van een hoop ouwehoeren dat vaak tot niets leidt als ze maar op dat overbetaalde blauw kunnen blijven plakken. Kortom in dit land is meer aan de hand als dat welke media dan ook mag publiceren dit om het volk slapende te houden van de wantoestanden die dagelijks plaats vinden.

  Geliked door 3 people

 2. Lost Johnny zegt:

  De miljarden vliegen de deur uit….kan iemand mij zeggen waarom we nog gaan werken, belasting betalen of eender welke rekening? En waarom die 50 miljard naar Griekenland noet onder eigne burgers word verdeeld, net als de 50 miljard naar Frankrijk als gift, zodat Macron kan uitdelen en Le Pen misschien niet aan de macht komt bij de volgende verkiezingen….
  Feitelijk bemoeid Nederland zich met de politiek van een ander land …..volgens mij is dat internationaal verboden maar goed, wie ben ik.

  Gezien de gratis uitdeel cultuur aan moslims en andere asiel eisers, aan landen die zo corrupt zijn dat de graaicultuur de norm is….ik wil ook dat gratis geld, dus de staat kan beginnen met maandag mij 100.000 te geven. Waarom, wel mijn voorouders hebben dit land opgebouwd, mijn familie woont aantoonbaar al 1100 jaar in wat nu Nederland heet….denk wel dat er een soort recht is waar ik aanspraak op kan maken….

  Als iemand nu nog werkt of maandag naar het werk gaat isie gek. Zet je auto maandag stil op de snelweg, en ga een uitvouw barbecue achter de vangrail zetten en maak vrienden met andere bedrogen en beroofde volksgenoten….

  Mensen, gooi maandag gewoon alles stil, stiller dan de regering met corona. Systeembeheerders kunnen heel veel doen, zonder bits en bytes valt de overheid ook stil.

  Sinterklaas word verboden maar sinterklaas spelen een norm, natuurlijk met andermans geld. En ondertussen worden alle rekeningen verhoogd, extra belastingen geheven en Cojona gebruikt als onzichtbare vijand die verslagen moet worden.

  Ik wil leven in een wereld met vrienden, niet met constant uit het niets gecreëerde vijanden…

  Dus stort die ton en ik vertrek naar andere oorden.

  Fuckers !

  Geliked door 1 persoon

 3. Lost Johnny zegt:

  P.s. Als Nederland 50 miljard kan weggeven, en dan nog eens aan Macron, en dan nog eens aan Corona hulp voor Merkel, en nog eens, dan is er duidelijk een overschot aan geld en hebben ze mijn geld dus niet nodig. Met die wetenschap zou ik iedereen adviseren de overheid te helpen met hun zware taak en vast te stoppen met betalingen van alles wat btw of belasting betreft.
  Uiteindelijk is het wettelijk zo dat als je ziet dat iemand in moeilijkheden is jij als burger word geacht hulp te verlenen….zelfs strafbaar geen hulp te verlenen.

  Dus mensen, help de overheid en belast ze niet met nog meer geld wat moet worden weggegeven…

  O, mensen met betalingsachterstand bij de belasting adviseer ik bij de belasting op bezoek te gaan en ze te helpen met het versnipperen van alle invorderingen…..dat moet zo belastend zijn voor al die medewerkers….en straks zijn ze werkloos want de overheid heeft geen geld meer nodig. We geven het met trein ladingen weg !

  Eigenlijk is dit schenken van miljarden dus kei goed nieuws…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Lost Johnny zegt:

  Rekensom : 50 miljard x3 gederld door 17 miljoen hoofden. Komt neer op 7200 euro per hoofd/persoon in Nederland dat word weggegeven om te zorgen dat elders lijers aan de macht kunnen blijven. Vele gezinnen zouden een herl ander leven hebben als dat geld bij de bevolking terug kwam….

  Like

 5. Lost Johnny zegt:

  P.s. ben Italie nog vergeten…land met de grootste goudvoorraad van Europa krijgt geld….

  Like

  • Julia zegt:

   Lost Johnny Italië het corrupte land met koste wat het kost overeind blijven anders stort dat algehele mislukte miljarden bolwerk de EU als een kaartenhuis in elkaar. Dus er moet nog veel meer en meer geld naar toe om de hobby van de elitaire machtswellustelingen in stand te houden. Het is een één en al corrupt en doortrapt smerige politiek spel die de noordelijke landen mogen ophoesten. Miljarden worden weggesmeten en het zal ze een worst wezen dat de Nederlanders hiervoor nog sterker de broekriem moeten aantrekken. We zijn er nog lang niet en zullen de komende jaren tot op het bod worden uitgekleed om het miljarden bolwerk in stand te houden. Dit gaat uiteraard gepaard met leugens en bedrog Rutte weet hier alles van.

   Like

 6. M. zegt:

  Er zijn helemaal geen miljoenen mensen overleden aan covid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s