Kabinet zet mes in coronasteun: ‘We worden uitgebuit door een verrot systeem’

Screenshot_31

(Door: “9ForNews”)

Het kabinet is van plan het mes te zetten in de coronasteun. Het nieuwste steunpakket is alleen gericht op de meest gedupeerde ondernemers en zal minder salaris vergoeden, zeggen betrokkenen tegen De Telegraaf. “Je kunt domweg niet alle bedrijven overeind houden, sommige bedrijven zullen gaan omvallen,” zei een ingewijde. Ministers Koolmees (D66, foto) en Wiebes (VVD) beseffen dat de maatregel tot meer faillissementen en ontslagen zal leiden.

Terwijl het kabinet eerder al de zorgmedewerkers en nu ook bedrijven en werknemers in de kou laat staan, vloeien er wel Nederlandse miljarden naar Zuid-Europa. Met dat geld wil Italië bijvoorbeeld de belastingen verlagen. Frankrijk gebruikt het om zorgmedewerkers extra te belonen.

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, D66, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kabinet zet mes in coronasteun: ‘We worden uitgebuit door een verrot systeem’

  1. flo zegt:

    Ook zo’n vuile klootzak die koolmees.
    Correctie: het “systeem” is het kabinet, dat is verrot en buit ons uit zodat zuid europa en frankrijk door kunnen met naar de kloten gaan van O N S geld.

    Geliked door 4 people

  2. karton zegt:

    Natúúrlijk gaat het mes in de coronasteun , het geld voor die eventuele steun is verdwenen naar o.a. Italië en Frankrijk.
    “We worden uitgebuit door een verrot systeem” , zegt dwaze Koolmees; hij vergeet gemakshalve om er bij te vertellen dat “Den Haag” dit z.g. systeem zélf heeft opgebouwd; het hangt allemaal met touwtjes en paperclipjes aan elkaar, typisch Nederlands broddelwerk.
    En maar blijven “verkopen” dat het allemaal héél goed gaat in dit gave en rijke landje !

    Geliked door 4 people

  3. Cathja zegt:

    De overheid heeft dit onheil veroorzaakt door in overspannen toestand alles op slot te gooien.
    De ondernemers zijn de klos, arbeiders verliezen hun baan, en moeten maar zien hoe ze het hoofd boven water kunnen houden. Rutte deelde uit, en dat deed hij uiterst gul. Maar hij is niet gul voor de Nederlanders. Er werden miljarden toegezegd ter ondersteuning van de zuidelijke landen, maar onze eigen mensen hebben het blijkbaar niet nodig om gered te worden, want wij zijn een ‘rijk’ land.
    De slopershamer wordt hier echter gehanteerd, en onze tegoeden en ‘zekerheden’ verdwijnen als sneeuw voor de zon.

    ‘Bedankt’ dan maar.

    Geliked door 6 people

    • Tistochwat zegt:

      Cathja 26 augustus 2020 om 16:29

      Lieve Cathja, de overheid is nooit overspannen geweest, maar al vanaf het begin zeer kwaadaardig.
      Ik durf die lieden gerust satanisten te noemen, altijd op zoek naar verderf en verwoesting.
      Vijanden van het leven.

      Geliked door 5 people

  4. LUCIA zegt:

    Misschien dat mensen nu eindelijk van de bank af zullen komen.

    Geliked door 3 people

  5. Gienekehado zegt:

    Reken maar dat het 1 Grote FraudeBende is met de Coronasteun!! Bij de KvK staan 1000en Nep-bedrijven ingeschreven. Elke Ali Baba kon SOEBSIDIE en/of een LENING krijgen om een eigen zaak op te starten. En al die (nep)zaakjes lagen / liggen nu ook allemaal plat en doen een beroep op de Coronasteun!! Van mij krijgt die MISDADIGE ZOOI op Het Binnenhof de CoronaTyfus!!

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    De miljarden vliegen als trekvogels over de grenzen, met EEN verschil; die trekvogels komen terug, maar die miljarden niet. Er schijnt momenteel genoeg kapitaal te zijn, maar alles moet over de grens. Onze noodlijdende economie en de zorg krijgen NIETS ! Dit is socialisme c.q. communisme ten top uitgevoerd door politieke partijen waar wij op gestemd hebben. Vooruit, stemmen maar weer in Maart op een stelletje criminelen. Alleen de PVV zou nog een mogelijkheid zijn, maar die begint ook al te zeveren over aerosolen en mondkapjes. Wilders moet eens wat harder en directer gaan worden in zijn confrontatie met de rest ! Geen 1,5 meter, geen mondkapjes, geen op macht beluste burgemeesters, geen rare regels meer rond dat Corona. Dit alles is bovendien tegen de grondwet. Daar hoor ik Wilders nooit over. En Baudet vertrouw ik al helemaal niet meer.

    Like

    • Tistochwat zegt:

      BigLJohn 26 augustus 2020 om 17:23

      Ik heb altijd al gezegd dat Wilders veel te vriendelijk en te zachtaardig is.
      Nog steeds heb ik groot respect voor hem, maar hij moet níét gaan beginnen over mondkapjes en andere verstikkende flauwekul. Daar krijg ik een heel onaangenaam gevoel bij.
      WEG MET DAT CORONA-GEZEIK!
      Als Geert Wilders daar ook aan gaat meedoen, zijn we helemáál verloren.
      Niet ‘corona’ is het probleem, maar de islamisering en de ‘groene’ gekte.
      En natuurlijk die verschrikkelijke EU.
      Richt je daarop, beste Geert!

      Virussen horen bij het leven (behalve de virussen die met opzet gekweekt worden om ons kapot te maken). Het leven is nu eenmaal riskant: je gaat er hoe dan ook aan dood.
      Het zou alleen zo mooi zijn als we tijdens ons bestaan rust hadden en vrij waren.
      Als we toch eens van die loodzware overheidsdruk verlost werden…

      Ik realiseerde me net dat ik het handen geven ‘gewoon’ verleerd ben, terwijl ik niet gevoelig ben voor hersenspoeling. Maar als niemand je meer een hand geeft, wat moet je dan?

      Like

  7. Dr. Heinz zegt:

    Dat hele Corona-crisis is bedacht om van alles te regelen, om zo dat NWO kliek aan de totale macht te krijgen op de hele wereld.
    En dat betekent ook dat héél de wereld een derde land wereld gaat worden.
    Iedereen even arm!!
    Let maar op.

    Geliked door 2 people

  8. Jan zegt:

    CONFIRMED: China Launched a Massive Social Media Campaign in March to Get Countries to Adopt Stringent Coronavirus Lockdowns and Destroy Their Economies


    China used Twitter to push this dastardly deed.

    6/5 The day after @paulmozur’s NYT article was published, @Twitter suspended over 170,000 fake Chinese accounts.

    But none of the fake accounts involved in the ring described above were suspended. This problem is much larger than Twitter acknowledges.https://t.co/TJ9xhCHLVx

    — MPS (@MichaelPSenger) June 12, 2020
    …..

    18/ @WHO was instrumental in pushing world leaders to adopt China’s lockdowns and insisting lockdowns not be lifted until strict tracing criteria were met.

    Bruce Aylward is the same WHO leader who disconnected a live interview when asked about Taiwan.https://t.co/MmAJ5TI1wn

    — MPS (@MichaelPSenger) August 6, 2020

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/confirmed-china-launched-massive-social-media-campaign-march-get-countries-adopt-stringent-coronavirus-lockdowns-destroy-economies/

    Marx Rutte kun je alles wijsmaken, zelfs nu is hij nog niet wakker of hij heeft wel degelijk door dat de epidemie geen epidemie is, maar blijft volhouden vanwege stemmen

    Geliked door 1 persoon

  9. vangie1206j zegt:

    Wacht maar Maart 2021 na mooie praatjes beloften ingepakte leugens zit Rutte 4 weer op het pluche.
    COVID 21 wordt het nieuwe normaal bek houden of we schieten.
    Noord Korea aan De Noordzee.

    Geliked door 2 people

  10. Monalisa zegt:

    Wat zal de ww hart groeien velen zullen hun baan verliezen ze blijven op Rutte stemmen

    Like

  11. Orelius zegt:

    Vind het geweldig , moet het volk maar opstaan. Het ligt niet aan het kabinet het ligt aan het volk. Wie onderdrukt en uitgezogen wordt en er niets tegen onderneemt en een laffe afwachtende houding aanneemt , verdient het om geknecht te worden. HET LIGT AAN ONS SLAPPELINGEN.
    NIETS IS STERKER DAN EEN VERENIGD VOLK.

    Geliked door 2 people

  12. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Ministers Koolmees (D66, foto) en Wiebes (VVD) beseffen dat de maatregel tot meer faillissementen en ontslagen zal leiden.”

    Welke maatregel bedoelen ze? De noodwet van Hugo de Jonge? Waarom doen ze daar niks aan dan? Of huilen ze met de wolven in het bos?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

  13. Jan zegt:

    De Corona Rarens vallen aan

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie